BMW моторно масло Мъж и жена лежат върху предния капак на BMW

ПРЕЗ ОТПУСКАТА ОБИЧАМЕ ДА ОСТАВАМЕ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА. НО НЕ И НА ПЪТЯ С ПОВРЕДА НА ДВИГАТЕЛЯ.

Насладете се на пътуването. С Оригинално BMW моторно масло и сервиз.

Независимо как бихте искали да оформите живота си: Вашето BMW ще ви съпровожда по всички пътища. Това оставя следи. Предпазете своето BMW с Оригинално BMW моторно масло и се възползвайте от великолепната мощност и дълъг живот. С Оригиналното BMW моторно масло и сервиз вие правите нещо добро за вашето BMW - за да може двигателят да работи още по-безпроблемно.

Прочети повече
ПРЕЗ ОТПУСКАТА ОБИЧАМЕ ДА ОСТАВАМЕ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА. НО НЕ И НА ПЪТЯ С ПОВРЕДА НА ДВИГАТЕЛЯ.Насладете се на пътуването. С Оригинално BMW моторно масло и сервиз.
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo SAE 0W-30

ОНЛАЙН УГОВАРЯНЕ НА ЧАС ЗА ОБСЛУЖВАНЕ.

Вашия BMW сервизен партньор с удоволствие ще ви консултира за всички продукти и услуги, с които ще позволите на вашия BMW двигател да развива максималната си мощност и ще запазите дългия му живот. Оставете си повече време за хубавите неща в живота и комфортно уговорете онлайн час за обслужване при най-близкия BMW сервизен партньор!

ОРИГИНАЛНО BMW МОТОРНО МАСЛО. МОЩНОСТ. ЕФЕКТИВНОСТ. ЗАЩИТА.

BMW TwinPower Turbo моторните масла запазват качествата на BMW и осигуряват пълно разгръщане на мощността при висока ефективност. Те допринасят за защитата срещу износване и корозия на двигателя. Това позволява на двигателя да бъде чист, за да се удължи животът му. С Оригиналните BMW TwinPower Turbo моторни масла вие винаги сте в сигурни ръце. Независимо дали са Select моторни масла от категорията Silver, премиум ефективни моторни масла от категорията Gold или BMW M Performance моторни масла от категорията Red - открийте оптималното за вашия BMW двигател Оригинално BMW моторно масло и се възползвайте от запазващата се дълго динамика.

Прочети повече
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver Моторни масла за дълготрайна радост от шофирането: Те допринасят не само за добрата динамика на двигателя, тези масла осигуряват и чистота на критичните детайли на двигателя и го предпазват.

Прочети повече
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Моторни масла за изключителна мощност: Моторните масла от категорията “Gold” поставят нови стандарти и допринасят за изключителната мощност на двигателя и високата защита на двигателя. Моторните масла с обозначение „FE“ на етикета (= разход на гориво) също осигуряват икономия на гориво при цикъла NEDC в сравнение с моторните масла BMW Longlife-01.

Прочети повече
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Адреналин за доливане. Моторните масла от категорията „M TwinPower Turbo“ са съгласувани със специфичните изисквания на мошните BMW M двигатели и предлагат превъзходна защита на лагерите, дори и при екстремно натоварване и състезателни условия.

Прочети повече

5 ПРЕИМУЩЕСТВА НА ОРИГИНАЛНИТЕ BMW МОТОРНИ МАСЛА.

  • 01 Подобрено пестене на гориво и редуцирани емисии на CO₂поради това. ⁽¹⁾
  • 02 Защитата от образуване на утайка удължава живота на двигателя. ⁽²⁾
  • 03 Свързването на частиците мръсотия намалява отлаганията във вътрешността на двигателя.
  • 04 По-ниската склонност към изпаряване намалява разхода на масло и с това и необходимостта от допълване. ⁽³⁾
  • 05 Отлични нискотемпературни свойства, дори при екстремни температури до -40°C и с това оптимизирано поведение при студен старт. ⁽⁴⁾
Оригинално BMW моторно масло BMW TwinPower Turbo моторно масло

ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МОЩНОСТТА НА ДВИГАТЕЛЯ

Оригинално BMW моторно масло и сервиз.

Оригиналните BMW моторни масла отговарят на характеристиките на двигателите на BMW и перфектно оползотворяват техния потенциал по отношение на мощността, ефективността и издръжливостта. Възползвайте се от обслужването на вашето BMW с Оригинално BMW моторно масло и дългогодишния опит на нашите сервизни специалисти.

Прочети повече

ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА МОЩНОСТТА НА ДВИГАТЕЛЯ

Оригинално BMW моторно масло и сервиз.

(1) Доказана икономия на гориво на BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20 при WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test) в сравнение с BMW Longlife-01 моторни масла, тествано на едно BMW.


(2) Според резултата на обичайните за бранша тестове за утайки.


(3) Според резултата на обичайните за бранша NOACK тестове.

 

(4) Гарантираната ефективност важи за всички 0W-категории и 5W-категории дори и при екстремно ниски температури до -35°C.

Прочети повече