УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ.

УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ.

УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ.

Като Bayerische Motoren Werke ние вярваме преди всичко в едно: смелостта. Особеност, заложена дълбоко в нашата ДНК, която личи от всичко, което правим. Ние разчупваме нормите и създаваме нови. Работим независимо и непреклонно. Имаме смелостта да проверяваме всичко – и никога да не приемаме „Не“ за отговор. Това е смелостта винаги да продължаваме напред и винаги да преоткриваме себе си. За да достигнем до едно ново ниво в луксозния клас. И да накараме пионерите на нашата ера да предизвикат статуквото на утрешния ден. Като премиум автомобилен партньор ние създаваме уникални и вдъхновяващи моменти по пътя си. Защото така се ражда една нова форма на лукса.

НОВА ФОРМА НА ЛУКСА.

Научете как продължаваме да преоткриваме себе си.

M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

ВДЪХНОВЕНО ОТ УНИКАЛНОСТТА.

Насладете се на съвършената уникалност с BMW Individual.

Цветовете и материалите на BMW Individual, които моментално идентифицират BMW M760Li xDrive като луксозно изявление с максимална ексклузивност, демонстрират категорично индивидуалния израз на личността. Позволете си да бъдете вдъхновени от богатото разнообразие от възможности и се насладете на изкуството на BMW Individual.

ОКЕАН ОТ ЕКСКЛУЗИВНИ ОПЦИИ.

Днес, точно както в момента на създаването му преди 25 години, BMW Individual все още прилага принципа на ръчно изработеното съвършенство. В чест на 25-годишнината си BMW Individual изненадва със специален модел: BMW Individual M760Li, вдъхновен от Nautor’s Swan. Това произведение на изкуството, създадено в сътрудничество с финландския строител на яхти Nautor's Swan, е ода на лукса и екскузивността. Този автомобилен шедьовър с изключителен морски дизайн създава усещането за взаимодействие между пътя и океана, благодарение на специалните дървени елементи в интериора и мощния си 12-цилиндров двигател.