УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ

УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ

УНИКАЛНО ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ

Като BMW ние вярваме преди всичко в едно: смелостта. Особеност, заложена дълбоко в нашата ДНК, която личи от всичко, което правим. Ние разчупваме нормите и създаваме нови. Работим независимо и непреклонно. Имаме смелостта да проверяваме всичко – и никога да не приемаме „Не“ за отговор. Това е смелостта винаги да продължаваме напред и винаги да преоткриваме себе си. За да достигнем до едно ново ниво в луксозния клас. И да накараме пионерите на нашата ера да предизвикат статуквото на утрешния ден. Като премиум автомобилен партньор ние създаваме уникални и вдъхновяващи моменти по пътя си. Защото така се ражда една нова форма на лукса.

НОВА ФОРМА НА ЛУКСА

Научете как продължаваме да преоткриваме себе си

СТРЕМЕЖЪТ КЪМ ВДЪХНОВЕНИЕ

СТРЕМЕЖЪТ КЪМ ВДЪХНОВЕНИЕ

Прогресивни, креативни, вдъхновяващи: това са качествата, които ние като марка BMW сме си поставили за цел за повече от столетие. Независимите и насочени към бъдещето личности ни служеха като мотивация и вдъхновение – креативният елит, чиито дела и идеи създават уникални моменти и неочаквани перспективи. Пионерите на нашето време и гласовете на бъдещето, които вдъхновяват прогреса на технологиите и дизайна. Изваждат наличното от употреба и превръщат своята визия в една нова реалност.  

ПИОНЕР СРЕД ДИЗАЙНЕРИТЕ

ПИОНЕР СРЕД ДИЗАЙНЕРИТЕ

Реномираният графичен дизайнер и художествен директор Щефан Загмайстер е смятан за креативен пионер. Роденият през 1962 година в Брегенц австриец днес живее в Ню Йорк, където управлява креативната агенция „Sagmeister & Walsh“. От 1993 година тук се създават иконични шедьоври във всичките им форми – от малки илюстрации, през впечатляващи инсталации и изложби до глобални кампании. Сред най-важните му творби са визуални идентичности и характерни оформления на обложките на албумите на музиканти като Rolling Stones, Talking Heads, Lou Reed или The Guggenheim Museum – за които освен другите награди е отличен и с две Grammy.

ИЗКУСТВОТО ДА ПРЕОДОЛЕЕШ СТРАХОВЕТЕ СИ

Който не познава страха, няма никакви визии – и никога няма да намери смелост да се развива. Благодарение на тази нагласа легендарният дизайнер Щефан Загмайстер е лидер в професията си със своите ярки и вдъхновяващи творби. Той винаги изненадва с неочаквани творби и например оживява ръкописите или превръща хората в живописни платна. При това той винаги се опитва да върви по собствени пътища, да създава невиждани досега перспективи и да провокира, вместо да аксептира. Със своите екстровертни, иновативни и ентусиазирани творби той създава нови светове и ни отваря вратата към своето уникално и смело въображение.  

M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

X7 CONCEPT IPERFORMANCE

X7 CONCEPT IPERFORMANCE

ВДЪХНОВЕНО ОТ УНИКАЛНОСТТА.

Насладете се на съвършената уникалност с BMW Individual.

Цветовете и материалите на BMW Individual, които моментално идентифицират BMW M760Li xDrive като луксозно изявление с максимална ексклузивност, демонстрират категорично индивидуалния израз на личността. Позволете си да бъдете вдъхновени от богатото разнообразие от възможности и се насладете на изкуството на BMW Individual.

ОКЕАН ОТ ЕКСКЛУЗИВНИ ОПЦИИ

Днес, точно както в момента на създаването му преди 25 години, BMW Individual все още прилага принципа на ръчно изработеното съвършенство. В чест на 25-годишнината си BMW Individual изненадва със специален модел: BMW Individual M760Li, вдъхновен от Nautor’s Swan. Това произведение на изкуството, създадено в сътрудничество с финландския строител на яхти Nautor's Swan, е ода на лукса и екскузивността. Този автомобилен шедьовър с изключителен морски дизайн създава усещането за взаимодействие между пътя и океана, благодарение на специалните дървени елементи в интериора и мощния си 12-цилиндров двигател.