BMW Бронирани автомобили BMW се движи по улиците на града

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ.

От над 40 години BMW поставя стандартите при концепцията и производството на бронирани автомобили.

Хората, натоварени с най-големите отговорности, трябва да могат да разчитат на сертифицирана защита – без да се налага да жертват уникалното изживяване при шофиране, което може да предложи само брониран автомобил на BMW. От над 40 години BMW поставя стандартите при концепцията и производството на бронирани автомобили. Нашият актуален модел продължава тази традиция по впечатляващ начин. Качете се и се отпуснете, сигурни, че не бихте могли да бъдете в по-сигурна и по-комфортна обстановка. Всеки брониран автомобил е изработен по мярка, за всеки етап от производството е характерно занаятчийското внимание към детайла. Резултатът е автомобил, който отговаря на най-високите стандарти за балистична защита и изпълнява дори и най-индивидуалните изисквания.

Прочети повече
BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ.От над 40 години BMW поставя стандартите при концепцията и производството на бронирани автомобили.
BMW Бронирани автомобили в действие видео BMW се движи по улица

THE RACE.

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: СИГУРНОСТ БЕЗ КОМПРОМИСИ.

BMW Бронирани автомобили BMW изработена по мярка защита BMW държавен флаг ЕС

Оптималната защита зависи от индивидуалните обстоятелства за водача и пътниците, тяхното местоположение, предизвикателствата, с които могат да се сблъскат във всекидневието си и общественото внимание, което привличат.

BMW Бронирани автомобили BMW какво е защитено Екстериор изглед отпред
BMW Бронирани автомобили BMW какво е защитено BMW интериор автомобилна врата
BMW Бронирани автомобили BMW какво е защитено Интериор задна седалка
BMW Бронирани автомобили BMW какво е защитено BMW интериор кожена тапицерия на седалките
BMW Бронирани автомобили BMW какво е защитено BMW интериор багажник

ОБХВАТ НА ЗАЩИТАТА.

Степента на необходимостта от защита зависи от индивидуалните обстоятелства: мястото, на което живеете и работите, свързаните с вашата работа опасности и вашия обществен профил. BMW е единственият автомобилен производител, който отчита тези различни изисквания и има над 40-годишен опит.

 • Пътническа клетка
 • Ниво на защита
 • Сертификация
BMW Бронирани автомобили Преимуществата за вас BMW се движи по улица

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

Сътрудничеството с BMW Бронирани автомобили.

С бронираните автомобили на BMW вие не допускате никакви компромиси с всичко, което е важно за вас. BMW има над 40-годишен опит в разработката и производството на бронирани автомобили - и постоянно разработва иновации, които да защитят не само вас, но и усещането за чиста радост от шофирането. Благодарение на това можете да бъдете абсолютно сигурни, че ще получите максимална защита и няма да се примирявате с никакви компромиси, за да я получите. Защото още от първите проекти до последната шлифовка всичко е дело на BMW. Индивидуалната защита е толкова важна, че в разработката на нашите автомобили участват само истински експерти. Естествено, всяко BMW се произвежда с изключителна прецизност и старание, а най-строгите стандарти за качество се спазват и в световната мрежа от производствени мощности на BMW. Благодарение на това само BMW предлага максимална защита - made by BMW.

Прочети повече

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

Сътрудничеството с BMW Бронирани автомобили.

BMW бронирани автомобили видео BMW брониран автомобил в движение

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ДИНАМИЧНИ ПО ВСЕКИ ТЕРЕН.

BMW Бронирани автомобили Дискретност и анонимност на мерките за сигурност BMW изглед отпред
BMW Бронирани автомобили Дискретност и анонимност на мерките за сигурност BMW изглед отзад
BMW Бронирани автомобили Дискретност и анонимност на мерките за сигурност изглед отстрани

ДИСКРЕТНОСТ И АНОНИМНОСТ НА МЕРКИТЕ ЗА СИГУРНОСТ.

Колкото повече не бъде разпозната, толкова по-ефективна е защитата. Анонимността е една ефективна мярка за сигурност. Поради това BMW инвестира толкова много, за да защити автомобилите си така, че тази защита да не се забелязва.

BMW Бронирани автомобили Функции BMW детайли алуминиеви джанти
BMW Бронирани автомобили Функции BMW детайли Лазерни светлини
BMW Бронирани автомобили Функции BMW детайли двойна бъбрековидна радиаторна решетка

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ЗАЩИТА ДО НАЙ-ДРЕБНИТЕ ДЕТАЙЛИ.


Всеки компонент на концепцията за сигурност е произведен с максимално внимание. Така например автомобилът и елементите са сигурност образуван едно перфектно цяло. Разговорната уредба на борда е серийна, за да можете да комуникирате с хора извън автомобила, без да отваряте врати или прозорци. За допълнителна сигурност е монтирана аларма за нападение. Освен това BMW X5 Security се оборудва с Runflat гуми, които позволяват продължаване на движението след пълна загуба на налягането в гумите. Подгряването на предното стъкло, което също е серийно, осигурява ясна видимост, а слънцезащитното остъкляване (1) осигурява дискретност за пътниците на задната седалка.


(1) Опционално оборудване

 • Обезопасен резервоар.
 • Многослойно бронирано остъкляване
 • Подсилена броня на покрива и дъното.
BMW Бронирани автомобили Допълнително оборудване Екстериор Сини лампи
BMW Бронирани автомобили Допълнително оборудване Екстериор Държавен флаг
BMW Бронирани автомобили Допълнително оборудване Интериор автомобилна врата
BMW Бронирани автомобили Допълнително оборудване Интериор средна конзола
BMW Бронирани автомобили Допълнително оборудване Интериор дисплей на предните седалки

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОБОРУДВАНИЯ ПО ЖЕЛАНИЕ.

Понякога е нужно нещо повече от само защита. При превозване на висши служители или при ескортиране автомобилът трябва да може за секунди да разкрие официалната си служба, за да може да изпълни функциите си. BMW произвежда специализирани автомобили над 50 години, като работи в тясно сътрудничество с държавните органи и правителствените агенции по целия свят. Мигащите светлини, различните видове сирени и звукова сигнализация, радиостанции и дори стойки за флагове за служебно ползване.

 • Монтиране на звуков сигнал.
 • Мигащи светлини отзад
 • Свалящи се предни прозорци.
 • Вимпелни стойки за ползване като дипломатически автомобил.
 • Soft-Close функция
 • BMW Лазерни светлини
 • Телефония с безжично зареждане
 • Развлекателна система за задните места Professional
BMW Бронирани автомобили BMW Intelligent Personal Assistant Кокпит
BMW Бронирани автомобили BMW Intelligent Personal Assistant контролен дисплей

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT В BMW БРОНИРАНИТЕ АВТОМОБИЛИ.

С BMW Intelligent Personal Assistant всичко ще ви е ясно. Той е ултимативният автомобилен експерт, който ви помага. Каквото и да искате да знаете за вашето BMW, когато и да се нуждаете от помощ, той е на ваше разположение. С него ще опознаете още по-добре функциите на автомобила. Освен това винаги ще сте информирани за статуса и нуждата от обслужване на вашето BMW.

УПОТРЕБЯВАНИ BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ.

Сигурност от самото начало.

Като създава стандартите за бързо, безпроблемно закупуване на употребявани бронирани автомобили, BMW предлага ексклузивен избор от бронирани автомобили и първокласно обслужване. Всеки употребяван брониран автомобил на BMW отговаря на най-високите продуктови стандарти за качество, с което се гарантира, че той ще отговори на най-строгите изисквания за сигурност. Освен това употребяваните бронирани автомобили на BMW се покриват от всеобхватна световна програма за обслужване на BMW.

За повече информация се обърнете към:

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили Обучение на водачи Интериор Мъж управлява BMW
BMW Бронирани автомобили Обучение на водачи Екстериор BMW се движи по шосе Пейзаж

СПЕЦИАЛНО BMW ОБУЧЕНИЕ ЗА BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ.

Обучението за критична ситуация е най-добрият метод за предотвратяване на опасни ситуации. Сигурността се простира далеч отвъд автомобила - поне при BMW. Предлагат се специални обучения за водачи с бронирани автомобили. Те осигуряват уменията, които са от полза на всеки водач на подобен автомобил, и показват как за извлечете максимума от BMW X5 Protection VR6. При две различни тренировъчни събития водачите ще получат възможност да се упражняват как да се справят с опасни ситуации . За да може тези ситуации вероятно никога да не се случат. В брошурата ще намерите пълната информация за нашите две BMW обучения за бронирани автомобили.

За повече информация се обърнете към:

 • BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ НИВО
 • BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ TRAINING НИВО
BMW Бронирани автомобили BMW X5 Protection VR6 Преимуществата за вас

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ПРЕГЛЕД НА МОДЕЛИТЕ.

Точно онази сигурност, от която се нуждаете.

BMW Бронираните автомобили винаги и навсякъде осигуряват ефективна защита на вас и вашите пътници. Те съчетават положителните качества на сериен модел на BMW с оборудване за сигурност, което не може да бъде разпознато дори от опитно око. Със сертифицикацията от независима германска държавна институция BMW Бронираните автомобили са гарант за най-високо качество на защитата при един автомобил, който е по-елегантен и ексклузивен от почти всеки друг.

Прочети повече

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ПРЕГЛЕД НА МОДЕЛИТЕ.

Точно онази сигурност, от която се нуждаете.

BMW Бронирани автомобили BMW X5 Protection VR6 три четвърти изглед отпред без повреди
BMW Бронирани автомобили BMW X5 Protection VR6 три четвърти изглед отпред с повреди

BMW X5 PROTECTION VR6.

За съжаление, рискът от въоръжено насилие – особено този от атака с автоматични оръжия като AK-47 – е част от ежедневието за някои клиенти. В същото време все повече и повече клиенти искат т. нар. Sports Activity Vehicle (SAV) с цялата гъвкавост, които предлагат този тип автомобили. BMW е първият производител, който отговаря на двете изисквания, като същевременно предлага ново ниво на безопасност. Един от резултатите е BMW X5 Protection VR6, който може да се похвали с високо ниво на мобилна сигурност и предлага удобно място за до четирима пътника.

 • Интериор
 • Броня
 • Окачване и електроника
 • Сертификация
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Серия 7 брониран автомобил

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ДОВЕРИЕТО Е ВАЖНО. НО ОПИТЪТ Е ПО-ВАЖЕН.

Една дълга традиция за вашата защита.

От над 40 години BMW разработва и произвежда бронирани автомобили, които отговарят на най-високите стандарти. Един от най-важните изводи: Само тези, които изпълняват всички аспекти на концепцията за сигурност от един източник, могат да разработят автомобил с всеобхватна защита, без да правят компромиси. Интеграцията на защитните мерки и свързаното с тях допълнително тегло се взимат под внимание още при разработката на серийния автомобил. В комбинация с иновативните материали и най-новите развойни технологии този подход осигурява перфектно координирана интеграция на всички защитни компоненти още при старта на производството.

Прочети повече

BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ДОВЕРИЕТО Е ВАЖНО. НО ОПИТЪТ Е ПО-ВАЖЕН.

Една дълга традиция за вашата защита.

НАД 40-ГОДИШЕН ОПИТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА СИГУРНОСТТА

BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Серия 7 брониран автомобил

1978

BMW Серия 7 брониран автомобил– бронираните автомобили от първо поколение

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Серия 7 High Security

1995

BMW Серия 7 High Security – поставя нови стандарти на международния пазар.

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Серия 7 High Security

2003

BMW Серия 7 High Security - четвъртото поколение с най-нови технологии на брониране

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Х5 Security

2004

BMW X5 Security – първото поколение бронирани Sports Activity Vehicles (SAV)

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Х5 Security

2008

BMW X5 Security и BMW X5 Security Plus – първото Security Plus поколение на BMW X5 с клас на защита VR6.

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW Серия 7 High Security

2012

BMW Серия 7 High Security – BMW е първият автомобилен производител, който постига клас на защита VR7 (BRV 2009).

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW X5 Security и BMW X5 Security Plus

2013

BMW X5 Security и BMW X5 Security Plus поставят началото на следващото поколение бронирани SAV.

Прочети повече
BMW Бронирани автомобили BMW наследство BMW X5 Protection VR6

2019

BMW X5 Protection VR6 – четвъртото и най-ново поколение SAV на BMW Бронирани автомобили

Прочети повече

ВАШИТЕ BMW БРОНИРАНИ АВТОМОБИЛИ: ЗА КОНТАКТ.

Ние сме на ваше разположение по всички въпроси, свързани с темата BMW Бронирани автомобили.

Моля ни запознайте накратко с вашия случай. Ние ще ви отговорим максимално бързо. Цялата информация ще бъде обработена поверително.

Искате директно да се свържете с нас? Моля обърнете се към:  

Прочети повече