“ПОДГОТВЕН СЪМ ЗА ВСИЧКО. ДОРИ ЗА НЕОЧАКВАНОТО.”

Гаранция от BMW дилър.

Като собственик на ново BMW, естествено вие очаквате най-високи стандарти за качество и надеждност. Ако макар и рядко се случи нещо с вашия автомобил, вашата Гаранция от BMW дилър напълно ви спестява всички разходи за ремонт за срок до 5 години и с валидност в целия свят.

Прочети повече
“ПОДГОТВЕН СЪМ ЗА ВСИЧКО. ДОРИ ЗА НЕОЧАКВАНОТО.”Гаранция от BMW дилър.
  • Ползите за вас накратко

“БИХ МОГЪЛ ДА СВИКНА С ТОВА УСЕЩАНЕ.”

План за непланирани събития. С BMW Удължена гаранция.

“БИХ МОГЪЛ ДА СВИКНА С ТОВА УСЕЩАНЕ.”

План за непланирани събития. С BMW Удължена гаранция.

ЗА ПО-ДЪЛГО СПОКОЙСТВИЕ.

Вие имате планове. Ние осигуряваме тяхното превръщане в реалност без тревоги: с Гаранцията от BMW дилър, вие няма да имате неочаквани разходи за ремонт в продължение на 24 месеца. Дори и след това можете да останете спокойни, знаейки, че сте в добри ръце. Защото когато поръчвате своето ново BMW, вие имате опцията лесно да удължите своя гаранционен срок до 5 години срещу малка такса. Ако възникнат дефекти, вие можете да отидете при всеки участващ BMW Сервизен партньор в света безплатно, без последващи допълнителни разходи.

Прочети повече
  • Ползите за вас накратко

“МОЯТА НАЙ-ДОБРА ИНВЕСТИЦИЯ? В СПОКОЙСТВИЕ.”

Гаранция BMW Premium Selection.

Автомобил, на който можете да разчитате: с вашия автомобил, сетифициран за BMW Premium Selection, вие автоматично получавате едногодишна пълна гаранция от дилър за всички механични и електронни части. Това гарантира, че дълго ще получавате от вашето BMW, което е имало предишен собственик, единствено чистото удоволствие от шофирането.

“ИСКАМ ДА ЗАПАЗЯ ТОВА, КОЕТО Е ВАЖНО ЗА МЕН.”

BMW Гаранция за употребяван автомобил.

Получавате спокойствие с BMW Гаранция за употребяван автомобил. Вашият BMW дилър потвърждава първокласното състояние на вашия автомобил след внимателен преглед на всички негови характеристики и функции. Ние гарантираме, че автомобилът, който купувате е във върховна форма и благодарение на BMW Гаранция за употребяван автомобил, вашият автомобил ще остане в такава форма.