Жена гледа в далечината. Зад нея минава BMW.

НЕ МИ Е НУЖЕН НЯКОЙ, КОЙТО ВИНАГИ ДА Е ТАМ – А САМО НЯКОЙ, КОЙТО ДА ПРИСТИГНЕ БЪРЗО.

Доверете се на безплатна пътна помощ от BMW, при смяна на масло, в оторизиран сервиз.

Добре е да знаете точно към кого да се обърнете, когато настъпи труден момент. С BMW Помощ при авария и помощ при ПТП, само с едно обаждане ще се свържете с компетентните хора – денонощно, 365 дни в годината. Чрез обаждане по телефона, кликване в меню iDrive menu или чрез BMW Connected App – специалист на BMW е винаги на разположение.

Прочети повече
НЕ МИ Е НУЖЕН НЯКОЙ, КОЙТО ВИНАГИ ДА Е ТАМ – А САМО НЯКОЙ, КОЙТО ДА ПРИСТИГНЕ БЪРЗО.Доверете се на безплатна пътна помощ от BMW, при смяна на масло, в оторизиран сервиз.
Жена изважда предупредителен триъгълник от багажника на своето BMW.

BMW ПОМОЩ ПРИ АВАРИЯ.

Денонощно в експертни ръце: наслаждавайте се максимално на удоволствието от шофирането, безопасността и удобстовото с вашето BMW. Нашата BMW помощ при авария и помощ при ПТП осигурява добра грижа за вас и в случай на спешност. Просто се свържете с горещата линия на BMW Помощ при авария, ако се нуждаете от пътна помощ на място: ще изпратим BMW мобилен сервиз директно при вас или ще уредим пътна помощ чрез наши избрани партньори. Ако е необходимо, ще организираме и такси или резервация на хотел за вас.

BMW ПОМОЩ ПРИ АВАРИЯ БЪЛГАРИЯ: +359 2 80 60 765

Имате ли въпроси за BMW помощ при авария? Ако е така, можете да се свържете с нас по телефона на +49-89-58 80 99 556 във всички други държави, в които се предлага BMW Помощ при авария.

 • Помощ при авария на място.

  В повечето случаи, можем да ви помогнем още по телефона. Ако се нуждаете от помощ на място, ще ви изпратим BMW Мобилен сервиз или ще организираме BMW пътна помощ за вас от избрани специализирани оператори. Ще покрием разходите за тази услуга (до 100 евро). Забележка: пътната помощ на място се ограничава до възстановяване на вашия автомобил за движение.

 • Помощ при спукана гума и проблеми на пътя.

  При спукване на гума, ние предлагаме надеждна помощ. Ако вашето BMW е оборудвано с runflat гуми и не са налични гуми за смяна до няколко часа, разходите за допълнителните услуги също ще бъдат възстановени - с изключение на стойността на самите гуми. При по-малки произшествия, например ако загубите ключовете си или ги заключите в автомобила, или заредите погрешно гориво, ние ще се радваме да организираме помощ. Моля да имате предвид, че ние не поемаме отговорност за разходите за пътна помощ на място или за мобилни услуги извън посочения по-горе обхват.

 • Услуга по извозване до най-близкия BMW сервизен партньор.

  Ако не е възможно проблемът да се отстрани на място, ние покриваме разходите за извозване на вашето BMW до най-близкия BMW Сервизен партньор.

 • Продължаване на пътуването с такси.

  В случай на авария и ако е необходимо да продължите пътуването си с такси, ще покрием разходите за едно или повече таксита в размер до 65 евро.

 • Настаняване в хотел.

  Ако е необходимо да нощувате в хотел зарад аварията, покриваме разходите за хотел за всички пътници до приключването на ремонта автомобила или за максимум четири нощувки (категория на хотела до четири звезди). Това важи ако мястото на аварията е на повече от 50 км от вашия дом.

 • ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО СЪС ЗАМЕСТВАЩ АВТОМОБИЛ.

  Покриваме разходите за заместващ автомобил, в рамките на страната, до 3 работни дни + уикенд. В чужбина - до 5 дни + уикенд.

 • Други услуги за осигуряване на безпрепятствена мобилност.

  В допълнение към посочените по-горе услуги и за да останете напълно мобилни, ние покриваме разходите за следните услуги в размер до 500 евро на авария.

  Ако обстоятелствата го изискват, ние покриваме също и разходите за вашето връщане у дома с влак или самолет до посочения по-горе максимален размер.

  Ако извършите разходи за вземането на вашия автомобил, ще покрием тези разходи до максималния размер, посочен по-горе. Ако е необходимо, ще организираме връщането на автомобила у дома от ваше име, при условие, че ремонтът отнеме повече от три работни дни от момента на пристигането на автомобила в сервиза до очакваното приключване на ремонта. В този случай, вашият дом трябва да е на разстояние над 100 километра от мястото на аварията. Репатрирането на автомобили от чужбина може да отнеме около десет дни (консолидиран транпспорт).*

 • Възстановяване на разходите.

  Основният принцип е, че се покриват само разходите от вида и обхвата, договорен с BMW помощ при авария. Като цяло, ние поемаме разходите за цялата BMW помощ при авария директно от ваше име. Ако по изключение вие трябва да платите за услугите, ние ще ви възстановим сумите незабавно. За да направим това, трябва да ни представите оригиналните фактури за използваните услуги (например, фирми за евакуация на автомобили), заедно с копие на фактурата за ремонт и попълнено уведомление за авария.

 • Обхват.

  Услугите на BMW Помощ при авария в случай на авария важат при пътуване в следните европейски държави:

  Албания, Андора, Австрия. Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Кипър, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Великобритания, Гърция, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Монако, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия и Черна гора, Швеция, Швейцария, Словакия, Словения, Испания (включително Канарските острови) и Турция.

  Имате въпроси относно BMW помощ при авария? Ако е така, можете да се свържете с нас на телефон +359 2 80 60 765 в България и на тел +49-89-58 80 99 556 във всички други държави, в които се предлага BMW помощ при авария.

 • Комплексни услуги за мобилност в продължение на две години.

  Тази оферта включва комплексни услуги за мобилност в съответствие с приложимите условия на гаранцията BMW помощ при авария за период от две години за всички нови автомобили BMW, с първа регистрация на 1 януари 2011 г. или по-късно.

 • Подновяване на гаранцията за мобилност.

  След изтичане на 24-месечната гаранция, можете да решите дали желаете да подновите гаранцията за мобилност BMW Помощ при авария за вашето BMW. Ако правите редовната смяна на масло в оторизиран сервиз на BMW, вашата гаранция за мобилност BMW Помощ при авария автоматично се подновява за още 24 месеца, максимум до края на десетата година след първата регистрация. Датата на следващата смяна на масло се определя от вашия бордови компютър в зависимост от начина ви на шофиране. Вписването в сервизната книжка на автомобила и сметката за услугата служат като доказателство.

  Дори и ако смените маслото в сервиз, който не е оторизиран от BMW, това не пречи на подновяването на вашата гаранция за мобилност. Ако следващата смяна на масло се направи в оторизиран BMW сервиз, вашата гаранция за мобилност BMW Помощ при авария се подновява автоматично за още 24 месеца, максимум до десет години след първата регистрация. Моля да имате предвид, че гаранцията за мобилност BMW Помощ при авария във всички случаи изтича в края на десетата година след датата на първата регистрация на вашия автомобил.

 • Изключения на гаранцията за мобилност.

  Правото на обслужване по гаранцията за мобилност BMW помощ при авария не се губи, ако други услуги и ремонтни работи – включително допълнително необходими услуги, свързани с масло – се извършват от неоторизирани сервизи. Услугите по гаранцията за мобилност BMW Помощ при авария се изключват, ако загубата на мобилност се дължи на факта, че не са спазени интервалите за обслужване и поддръжка, препоръчани от производителя или ако прегледите, сервизното обслужване или ремонтните работи са извършени в неоторизиран сервиз и не съответстват на спецификациите на производителя.

 Жена излиза от своето BMW като говори по телефона.

BMW ПОМОЩ ПРИ ПТП.

Бързата, експерна помощ от BMW Помощ при ПТП ви дава възможно най-голямата помощ, когато това е важно – и гарантрира, че за вас и вашето BMW ще се положат отлични грижи, дори и при извънредни обстоятелства.


Когато се обадите на BMW Помощ при ПТП, вие получавате ясни инструкции за това какво да направите на местопроизшествието. Ние се обаждаме на полицията от ваше име, свързваме се с най-близкия BMW сервизен партньор и, ако е необходимо, организираме извозване. Допълнителните услуги включват извършване на всички формалности по застраховката, осигуряване на оборотен автомобил и предоставяне на съвети за алтернативни възможности за пътуване.


За да ни помогнете да организираме нашата помощ за вас по най-ефективния начин, моля посочете своето име, модела на вашето BMW съгласно регистрационния документ на автомобила и вашето местоположение по време на обаждането. За повече информация относно BMW Гореща линия при ПТП, се обърнете към своя BMW партньор и BMW Сервизен партньор на тел +35928060766.

BMW ГОРЕЩА ЛИНИЯ ПРИ ПТП БЪЛГАРИЯ : +359 2 80 60 765

Просто се свържете с горещата линия на BMW Помощ при ПТП, ако се нуждаете от пътна помощ на място.
Накратко ползите за вас:
С BMW Помощ при ПТП, можете да разчитате на бърза и експертна помощ незабавно.
• Денонощно обслужване 365 дни годишно
• Регистриране на данни за произшествие
• Организиране на услуга по извозване
• Уведомяване на най-близкия BMW Сервизен партньор
• Организиране на оборотен автомобил (автомобил под наем) и съвети за алтернативни възможности за пътуване
• Професионален ремонт съгласно стандарта на производителя
 • Гореща линия на BMW при ПТП.
  Едно обаждане. Всички отговори. Услуга по извозване, оборотен автомобил или уреждане на претенции: BMW Управление при ПТП се грижи за всички важни подробности при спешност.
   
  Услугите накратко:

  • Безплатна денонощна гореща линия при ПТП
  • Уведомяване на полицейските и аварийни служби
  • Организиране на извозване и оборотен автомобил (кола под наем) за срока на ремонта
  • Уведомяване на най-близкия BMW сервизен партньор
  • BMW партньор съдейства за изпращането на доклад на вашата застрахователна компания
  • Гарантиране, че вашият автомобил се ремонтира в одобрен от BMW сервиз
  • Уреждане на фактурира и експертно уреждане на претенции със застрахователната компания от BMW партньор
  • Общи препоръки за начина на действие след злополука
  • Съвет за алтернативни възможности за пътуване
  • Свързани разходи като услуги по извозване, разходи за ремонт, оборотен автомобил и др. не се включват в услугата
 • Професионален ремонт след ПТП.

  Превъзходно качество, оптимално запазване на стойността – технологичният напредък означава, че ремонтирането на автомобилите на BMW става все по-сложно. Единствено вашият BMW сервизен партньор може да изпълни това изискване. Висококвалифицираните специалисти възстановяват вашето BMW технически и визуално до неговото първоначално състояние и гарантират, че то отговаря на всички спецификации на изпитвания на сблъсък. При ремонта на вашия автомобил се използват изключително оригинални части на BMW. Ако вашето BMW се нуждае от бояджийски работи, това се извършва с екологична боя от BMW ColorSystem.

 • Спасителна информация за пътниците.

  След сериозно ПТП, когато спасителните служби трябва да извадят ранени хора от автомобила, времето е от съществено значение,. Затова те трябва да получат пълна информация за въпросния автомобил възможно най-бързо. Къде се намира акумулаторът? Къде са въздушните възглавници? На кое място автомобилът може да бъде разрязан и отворен бързо и безопасно? Така стигнахме до идеята за BMW Спасителна информация за спешни случаи, BMW Спасителни схеми и специален стикер за предното стъкло.

 • BMW Спасителни схеми.

  BMW Спасителни схеми предоставят на аварийните служби важна информация, която им помага да получат бърз и безопасен достъп до пътниците. Можете да отпечатате BMW Спасителни схеми като PDF файл и да го съхранявате зад противослънчевата козирка на водача. Спасителните схеми са цветни, за да се разчитат по-лесно. Затова препоръчваме да отпечатате спасителната схема за вашия автомобил на цветен принтер.

  Отказ от отговорност: Съдържанието на спасителните данни е предназначено изключително за обучени членове на спасителните служби, за техническото спасяване на хора.

 • Стикер за предното стъкло.

  Вашият BMW партньор може също така да предостави стикер “Спасителна схема в автомобила”. За да може спасителите да разберат с един поглед, че в автомобила има спасителна схема, стикерът трябва да се постави в долната част на предното стъкло, от страната на водача. Вашият BMW партньор ще се радва да ви помогне.

ЕДНО КЛИКВАНЕ ДО BMW ПЪТНА ПОМОЩ ЧРЕЗ BMW CONNECTED APP.

Смартфон показващ BMW Пътна помощ чрез Connected App.

Дори и в нашето ежедневие, ние се сблъскваме с голямо количество данни и впечатления. Тогава ако възникне изключителна ситуация, е от съществено значение да можем да регистрираме всички важни детайли с един поглед. Интуитивно и удобно. BMW Connected App ви свързва директно с BMW Помощ при авария и помощ при ПТП – и следователно с компетентно лице за контакти.

BMW Помощ при ПТП чрез Контролен дисплей.

BMW ОБАЖДАНЕ ПРИ ПТП.

По-лесно, по-просто, по-удобно: Иновативната услуга BMW Обаждане при ПТП предлага незабавна помощ при малки произшествия с ниска скорост. Сензори позволяват на вашето BMW да регистрира произшествия при ниска скорост, автоматично показва предупреждение на вашия монитор iDrive и предлага директен контакт с BMW Помощ при ПТП. С едно кликване с контролера iDrive се установява връзка с експертите на BMW Помощ при ПТП, които след това ви предлагат професионална помощ на базата на предоставените данни за автомобила чрез отдалечен достъп или на място.

Ползите за вас накратко.

• Автоматично установяване на произшествия
• Едно кликване за получаване на помощ
• Автоматична локализация
• Незабавна помощ от BMW
• Услуга по извозване, ако е необходимо
• Контакт с оторизиран/ одобрен BMW сервизен партньор

 • Изисквания/ достъпност.
  Изисквания:
   
  • Специално оборудване BMW Телесервиз, BMW ConnectedDrive и Интелигентно спешно обаждане, налично от юли 2017 г. Офертата може да е различна в зависимост от страната и модела на BMW.
   
  Достъпност:
   
  • Поради техническите условия, не всяко произшествие може да се установи автоматично. В тези изключителни случаи, ръчно можете да задействате BMW Обаждане при ПТП.