Търси BMW M Modelle в BMW Individual Lackierung

BMW INDIVIDUAL.

СТИЛНО ВМЕСТО ОБИЧАЙНО.

Залагате на стила, не на обичайното. И обичате неочакваното, както и уникалното. Покажете го. С едно BMW, което напълно отговаря на вашите представи. Защото с BMW Individual подчертавате по уникален начин вашия характер. Независимо дали с вълнуващо лаково покритие, впечатляващо кожено оборудване или перфектно съгласувани висококачествени детайли. Изразете своя стил и поставете индивидуални акценти в екстериора и интериора, които ще проличът от пръв поглед. Все пак стилът е и въпрос на характер.

Прочети повече
BMW INDIVIDUAL.СТИЛНО ВМЕСТО ОБИЧАЙНО.

СВОБОДАТА НА ДИЗАЙНА ИМА ИМЕ.

Най-ексклузивният начин да демонстрирате характер е с вълнуващите уникални акценти, завършените специални модели и вдъхновяващите оборудвания на BMW Individual.

Прочети повече
BMW M3 Седан G80 2021 BMW Individual Verde Mantis и BMW M3 Седан G80 2021 BMW Individual Mint Green предни части една срещу друга снимка отблизо от птичи поглед

BMW INDIVIDUAL ЛАКОВИ ПОКРИТИЯ: РАЗНООБРАЗЕН ИЗРАЗ НА ВАШАТА ЛИЧНОСТ.

Дайте воля на своята креативност: с BMW Individual можете да избирате от около 150 очарователни лакови покрития – за изключителния дизайн на вашето лично BMW. От Macao Blue до Lime Rock Grey. От огнено оранжево до замръзнало черно. Без значение дали са матови или метални, елегантни или ярки – всички покрития вдъхновяват с перфектния си блясък и впечатляваща дълбочина на цвета. Резултатът е, че първокласното качество на нашите лакови покрития насочва вниманието върху вашия автомобил от всеки ъгъл. Независимо дали е пред дома ви, на криволичещ път в планината или близо до морския бряг. Винаги можете да сте сигурни в стила , който излъчва вашия автомобил.

СИЛЕН ХАРАКТЕР, ОПРЕДЕЛЕН ОТ ВИСОКОТО КАЧЕСТВО.

Подчертайте собствения си стил с истинска ексклузивност: това е , към което се стреми BMW Individual. С автомобила, който отговаря точно на вашите индивидуални изисквания по отношение на ефект, цвят, безкомпромисно качество и ръчно изработено съвършенство. Ето защо голям брой лакови покрития се създават щателно на ръка, като всяка отделна част се оценява отделно, за да се гарантира, че отговаря на критериите за високо качество.

BMW M3 Седан:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 10,1–10,0
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 231–227
 

BMW X7 M60i xDrive:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 12,9–12,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 292–274
 

BMW XM[1]:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 1,6–1,4
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 36–32
 

BMW M8 Competition Coupé:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 11,6–11,2
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 264–255
 

BMW M4 Competition Coupé:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 9,8
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 224–223
 

BMW M3 Competition M xDrive Touring:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 10,4–10,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 235–229
 

BMW M5 Competition Седан:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 11,3–11,1
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 259–253
 

Официалните данни за разход на гориво, CO2 емисии, консумация на енергия и електрически пробег са определени в съответствие с предписаната процедура за измерване и съответстват на Европейски регламент (EC) 715/2007 в приложимата версия. За обхватите, данните, определени съгласно WLTP, вземат предвид всяко допълнително оборудване (налично на германския пазар в този случай). За превозни средства, които са били ново типово одобрени от 1 януари 2021 г., съществуват само официалните данни според WLTP. Освен това стойностите на NEDC се заличават от сертификатите за съответствие от 1 януари 2023 г. с Регламент 2022/195 на ЕО. За повече информация относно процедурите за измерване на NEDC и WLTP посетете www.bmw.com/wltp


Допълнителна информация относно разхода на гориво и официалните специфични за модела CO2 емисии на нови пътнически автомобили можете да намерите в „Насоки за разход на гориво, CO2 емисии и консумация на електроенергия за нови пътнически автомобили“, достъпни безплатно във всички точки на продажба на Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Германия, и под https://www.dat.de/co2/.

Прочети повече
BMW Серия 7 G70 BMW Individual Liquid Copper, три четвърти изглед отпред неподвижен"

ЕКСКЛУЗИВНО ДВУЦВЕТНО ПОКРИТИЕ.

Движете се със своето BMW Серия 7 на пътя с още повече цвят. Висококачествените двуцветни лакови покрития ви предлагат още повече свобода, когато оформяте вашето BMW Серия 7. Изберете вашия любим цвят за долната половина на каросерията от голямото разнообразие от лакови покрития и го комбинирайте с един от двата контрастни цвята, предлагани за горната част на автомобила, за да създадете много специален и индивидуален външен вид. Прецизно позиционираната Coach Line действа като разделящ двете цветни секции една от друга. Специалното качество на двуцветните лакови покрития е създадено от прецизно като ръчно поставяне и полиране.

БРИЛЯНТЕН СТИЛ МЕТАЛИК.

BMW M4 Competition Купе G82 2021 BMW Individual Thundernight metallic три четвърти изглед отпред отгоре снимка отблизо

Бляскави перспективи за едно силно излъчване: Лаковите покрития металик на BMW Individual перфектно подчертават характерните линии на вашето BMW благодарение на отразяването на светлината, особено под слънчевите лъчи. Насладете се на въодушевлението от уникалните преливащи ефекти при различно осветление в комбинация със забележителния дълбок блясък. Множеството изразителни цветове придават уникалност на вашето BMW - в тон с вашия индивидуален стил.

ВЪЛНУВАЩА МАТОВА ВИЗИЯ

BMW M4 Competition Купе G82 2021 BMW Individual Frozen Dark Grey metallic три четвърти изглед отпред отгоре снимка отблизо

Осигурете на вашето BMW още по-голяма привлекателност: с матовите лакови покрития на BMW Individual. Те напълно уверено подчертават атлетичния и мощен дизайн на вашия автомобил и в същото време му придават изключително модерна визия. И най-хубавото: Матовите лакови покрития подчертават вълнуващото взаимодействие на прецизно моделираните повърхности при практически всякакви светлинни условия - и така създават максимална изразителност на всеки детайл.

BMW Individual е ексклузивното предложение за индивидуализиране на BMW M, с което постигате изненадващо индивидуален ефект - а с това и максимално изражение на вашата индивидуалност.
Маркус Флаш, Chief Executive Officer, BMW M GmbH

ЛАКОВИ ПОКРИТИЯ BMW INDIVIDUAL ЗА BMW Х МОДЕЛИТЕ.

BMW X Family изглед отгоре X-формация

Изглед отгоре на BMW X Family С ексклузивните и висококачествени лакови покрития BMW Individual вие придавате на вашия X модел много специален вид. Независимо дали е особено ярък в цветовете Atlantis, Le Mans Blue или Signal Green или за предпочитане очарователно матов в Frozen Black или Frozen Marina Bay Blue, просто адаптирайте спортния екстериор към вашите индивидуални предпочитания и погрижете своя SAC или SAV за още по-личен, динамичен или изключителен външен вид. Интересувате ли се? BMW Individual Visualizer ви позволява да получите първо информативно впечатление.

BMW XM G09 BMW Interior Individual кожа 'Merino' жена седи на задните седалки

КОЖЕНИ ОБОРУДВАНИЯ BMW INDIVIDUAL: ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ВЪТРЕШНИ ДЕТАЙЛИ.

Изразете своя индивидуален стил. С безупречната фина изработка Merino на BMW Individual. Той превръща интериора на вашето BMW в ексклузивно изживяване. А най-хубавото от всичко е, че BMW Individual ви предлага впечатляващо голям избор от материали, цветове и комбинации. От особено спортни, елегантни и луксозни през едноцветни или двуцветни, с дискретни контрастни шевове или характерни контрастни шевове. Тази разнообразна селекция от опции за тапицерия ви позволява да проектирате вашето BMW до най-фините детайли в пълно съответствие с вашите предпочитания.

BMW Individual позволява на своите клиенти стилно да плуват срещу течението, да разчупят общоприетите норми и при това напълно да демонстрират собствения си характер.
Лотар Шупет, ръководител Клиенти, марка BMW M

СТИЛНА ФИНОЗЪРНЕСТА КОЖА ‘MERINO’.

BMW M4 Кабрио M Carbo седалки Fiona червено/черно

Това е мястото, където съвършенството е у дома: високото качество на финозърнестата кожа Merino на BMW Individual започва с избора на материали. Само първокласен естествен материал намира своето място в последващите операции на обработка. Цветът се постига чрез използване на процеса на барел пигментация, който третира материала с особено внимание. Това не е обикновено повърхностно боядисване на кожата, процесът продължава много часове и третира изцяло материала. В резултат на това кожата остава мека и еластична. Дишащата способност на кожата я прави идеална за украса на интериора на вашето BMW.

СКЪПОЦЕНЕН КАШМИР.

BMW 7 Серия предни седалки Smoke White/Light Grey

Уникално преживяване: изпитайте изискан комфорт в BMW 7 Серия с луксозната комбинация от кожа BMW Individual Merino/кашмир-вълна. Луксозната смес от кашмир-вълна е очарователен акцент не само поради изключителната си мекота. Благодарение на своите устойчиви и издръжливи свойства също го правят идеално подходящ за използване в интериора на вашето BMW. Дишаща и топлоизолираща, тя осигурява приятна температура във вътрешността при екстремни горещини и студове. Естественият и приятен допир допълва усещането, което го прави стилна и удобна опция за тапицерия за наслада на сетивата.

Интериор BMW Individual

BMW ИНДИВИДУАЛНИ ИНТЕРИОРНИ ЕЛЕМЕНТИ: ПЕРФЕКТНИЯТ ЗАВЪРШЕК.

С впечатляващите вътрешни декоративни елементи от BMW Individual вие поставяте особено изключителни, спортни или луксозни акценти в интериора на вашето BMW. Изберете от широката и разнообразна гама, за да намерите точното съвпадение за вашия личен вкус и характера на вашия автомобил. Всички декоративни елементи имат едно общо нещо: всички те идват от най-добрите материали, подлагат се на перфектна допълнителна обработка и вдъхновяват с отлично покритие на повърхността. Можете да избирате между алуминиева мрежа, карбон или фино дърво, за да зададете интригуващи контрасти в интериора на вашето BMW. Начинът, по който вътрешните и акцентиращи елементи взаимодействат с кожената тапицерия, ви позволява да създавате изключително впечатляващи ефекти.

BMW M4 Competition Coupé G82 2021 BMW Individual Signal Green изглед отпред в покой при влизане в гараж

ПРОЕКТИРАЙТЕ ВАШИЯ АВТОМОБИЛ С BMW INDIVIDUAL ЛАКОВИ ПОКРИТИЯ.

С BMW Individual Visualizer правите точна картина на това как ще изглежда вашият автомобил, когато го проектирате. Изберете вашето индивидуално покритие или вдъхновете себе си – BMW Individual го прави възможно.
BMW Individual светлини М Shadow Line снимка отблизо
Лайстни на праговете BMW Individual BMW M Town снимка отблизо
BMW М5 Competition М бъбрековидна решетка М high-gloss Shadow Line

ПЕРФЕКТНО СЪГЛАСУВАНИ АКЦЕНТИ.

Придайте абсолютна индивидуалност на вашето BMW. С ексклузивните дизайнерски елементи на BMW Individual. Например с изразителните алуминиеви джанти с цветни акценти, индивидуализираните лайстни на праговете, а в интериора с бродираните подглавници, екстравагантните тапицерии в Bicolor или Tricolor, както и удобния и изискан Alcantara волан. Или изберете гланцирано черни детайли от М high-gloss Shadow Line, които са перфектно съгласувани с лаковото покритие на автомобила - като рамката на бъбрековидната решетка, корпусите на външните огледала или задния спойлер. Също толкова вълнуващи и неподражаеми са и М светлините Shadow Line с черно изпълнение на всички хромирани елементи във фаровете. Независимо какво изберете: Висококачествените допълнителни оборудвания на BMW Individual поставят специални акценти и оптимално допълват създадената по мярка визия на вашето BMW.

ЕКСКЛУЗИВНИ BMW M СПЕЦИАЛНИ МОДЕЛИ.

BMW M4 Competition x KITH и designed by FUTURA 2000 са два изключителни специални модела на BMW M, произведени в строго лимитиран тираж, които впечатлиха както специалистите, така и обществеността. И въпреки че двата специални модела бяха разпродадени рекордно бързо, си струва да научите каква е била ролята на BMW Individual.

Прочети повече
BMW M4 Competition Edition x KITH G82 2020 BMW Individual Frozen Black снимка отгоре на сив фон

EDTION x KITH – RULE THE STREETS.

Fashion meets High-Performance. Фешън лейбълът Kith среща BMW M. Впечатляващият резултат: BMW M4 Competition x KITH. Един неподражаем автомобил, при който дизайнът и динамиката, Street credibility и мощността, както и страстта и високата динамика са съчетани оптимално. Особен магнит за погледите в интериора: Яркото лого на Kith, както и трите предлагани за автомобила лакови покрития BMW Individual Frozen Black, Frozen Dark Silver и Frozen Brilliant White. Магнит за погледите в интериора: ексклузивно оформените M Carbon седалки тип “корито” Tri-Color в типичната за М цветова комбинация черно, светло синьо и червено.
BMW M4 Competition Edition x KITH G82 2020 BMW Individual Frozen Black снимка отгоре на сив фон

EDTION x KITH – RULE THE STREETS.

Fashion meets High-Performance. Фешън лейбълът Kith среща BMW M. Впечатляващият резултат: BMW M4 Competition x KITH. Един неподражаем автомобил, при който дизайнът и динамиката, Street credibility и мощността, както и страстта и високата динамика са съчетани оптимално. Особен магнит за погледите в интериора: Яркото лого на Kith, както и трите предлагани за автомобила лакови покрития BMW Individual Frozen Black, Frozen Dark Silver и Frozen Brilliant White. Магнит за погледите в интериора: ексклузивно оформените M Carbon седалки тип “корито” Tri-Color в типичната за М цветова комбинация черно, светло синьо и червено.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 F87 2020 BMW Individual Frozen Black три четвърти изглед отпред изрисувана на ръка предна броня снимка отблизо

EDITION FUTURA 2000 – STREET. ИЗКУСТВО.

Изразително изкуство, което вълнува: BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 е строго лимитирано и впечатлява най-вече със своето оборудване, изработено на ръка от художника. Художникът от Ню Йорк FUTURA 2000 е познат с типичното си цветово оформление, концентричните форми и кинетичните композиции. За тази Edition световно известният Street Artist всеобхватно е променил екстериора и интериора на компактния спортен автомобил - и по уникален начин е подчертал неговия бунтарски характер. Осолено характерен елемент са BMW Individual декоративните лайстни на арматурното табло и средната конзола. Те са изрисувани на ръка от художника и превръщат всеки автомобил в уникат.

BMW M850i ​​xDrive Купе:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 10,8–10,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 245–239


BMW M4 Competition Coupé:
Разход на гориво в л/100 км (комбиниран): 10,1–9,8
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 230–223


BMW i4 M50 Гран Купе:
Разход на енергия, комбиниран WLTP в kWh/100 км: 22,5–18,1
Електрически пробег, WLTP в km[2]: 414–520


Официалните данни за разход на гориво, CO2 емисии, консумация на енергия и електрически пробег са определени в съответствие с предписаната процедура за измерване и съответстват на Европейски регламент (EC) 715/2007 в приложимата версия. За обхватите, данните, определени съгласно WLTP, вземат предвид всяко допълнително оборудване (налично на германския пазар в този случай). За превозни средства, които са били ново типово одобрени от 1 януари 2021 г., съществуват само официалните данни според WLTP. Освен това стойностите на NEDC се заличават от сертификатите за съответствие от 1 януари 2023 г. с Регламент 2022/195 на ЕО. За повече информация относно процедурите за измерване на NEDC и WLTP посетете www.bmw.com/wltp


Допълнителна информация относно разхода на гориво и официалните специфични за модела CO2 емисии на нови пътнически автомобили можете да намерите в „Насоки за разход на гориво, CO2 емисии и консумация на електроенергия за нови пътнически автомобили“, достъпни безплатно във всички точки на продажба на Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Германия, и под https://www.dat.de/co2/.

Прочети повече
BMW M3 Competition Седан G80 2021 BMW Individual Isle of Man Green metallic три четвърти изглед отпред в завой

МОЩНИТЕ BMW M МОДЕЛИ.

Заредена с адреналин динамика във върхова форма: High-Performance автомобилите на BMW M. Които сякаш са създадени за вашето индивидуално излъчване с ексклузивни дизайнерски елементи на BMW Individual. Вдъхновете се от вълнуващия спортен дух.
BMW M4 CS G82 2021 изглед отстрани с M Performance Parts

ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ.

Максималната спортна индивидуалност: Продуктите на BMW M Performance Parts без изключения са заимствани от моторните спортове и ви предлагат безкомпромисно качество, особена естетика и перфектна динамика. С тях придавате на вашето BMW истински характер от моторните спортове.
BMW M760Li xDrive Седан G11 G12 2019 Frozen Dark Silver metallic три четвърти изглед отстрани на фона на града

УНИКАЛЕН: ЛУКСОЗНИЯТ КЛАС НА BMW.

Насладете се на перфектните ексклузивни автомобили - с прогресивен дизайн, внушителна мощност и пъргава динамика на управлението в спортно-елегантна атмосфера. Насладете се на луксозния клас на BMW.
BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000 F87 2020 два модела във V-образна формация изглед отгоре на сив фон

МОДЕРНИЯТ НАЧИН ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА ИЗКУСТВОТО.

Научете всичко за големия, културен ангажимент на BMW Group по отношение на модерното изкуство, джаза и класическата музика, както и архитектурата и дизайна.

Разход на гориво и СО2 емисии.

 • BMW М3 Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 224–223

  BMW M3 Competition Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,2–10,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 231–227

  BMW М4 Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,1–9,9
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 230–226

  BMW M4 Competition Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 9,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 224–223

  BMW M5 Competition:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 11,3–11,1
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 259–253

  BMW M8 Competition Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 11,4–11,0
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 260–251

  BMW M8 Competition Кабриолет:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 11,6–11,2
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 264–255

  BMW X6 M:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 13,3–13,1
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 305–299

  BMW X6 M Competition:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 13,3–13,1
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 305–299

  BMW M340i xDrive Седан:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 8,2–7,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 188–172

  BMW Z4 M40i Роудстър:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 8,0–7,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 182–177

  BMW M760Li xDrive:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,5–12,4
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 285–282

  BMW M850i xDrive Купе:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,8–10,6
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 247–242

  BMW M850i xDrive Кабриолет:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,9–10,8
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 248–246

  BMW X7 M50i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8–12,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 292–280

  Официалните данни за разхода на гориво и СО2 емисиите са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните CO2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.