#WhateverHappens. При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. С нашето сервизно обещание Proactive Care гарантираме, че ще останете мобилни по всяко време. Отпуснете се и се възползвайте от нашите създадени по мярка сервизни пакети на BMW Service Inclusive. Или се възползвайте от атрактивните ол инклузив цени с BMW Value Service. Ние винаги имаме оптималната оферта за вас. За вашите потребности,за всеки модел на BMW и за многото безгрижни километри, които са пред вас.

ПРЕИМУЩЕСТВА

ПРЕГЛЕД НА ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

BMW Сервиз 2024 Proaktiv икона

PROAKTIV.

BMW Сервиз 2024 най-високо качество икона

КАЧЕСТВО И ОПИТ.

BMW Сервиз 2024 най-голяма мрежа от сервизи икона

НАЙ-ГОЛЯМА МРЕЖА ОТ СЕРВИЗИ.

BMW Сервиз 2024 Оригинални BMW части икона

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

BMW Сервиз 2024 голяма гама от сервизни услуги икона

ВСЕОБХВАТНА ГАМА ОТ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ.

BMW PROACTIVE CARE

НАШИТЕ СЕРВИЗНИ ОБЕЩАНИЯ ЗА ВАС.

BMW Proactive Care 2024

Ние ще се погрижим за проблемите, преди да възникнат. BMW Сервиз с Proactive Care своевременно разпознава нуждата от обслужване, от поддръжка през износване до техническите повреди. В зависимост от вашите лични предпочитания ще получите професионална помощ от нашите експерти. Ние гарантираме, че винаги ще останете безопасно мобилни.

BMW ПРОВЕРКА И ОБСЛУЖВАНЕ

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО И ЗАПАЗВАНЕ НА СТОЙНОСТТА ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ.

BMW Service Inclusive 2024

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Платете веднъж, шофирайте без притеснения. С BMW Service Inclusive избирате срок или пробег по ваш избор и плащате еднократна фиксирана цена. Това означава, че са включени всички дейности по обслужването. И вашето BMW винаги е в най-добрите ръце. Валиден при всички включени BMW Сервизни партньори по целия свят.

BMW Value Service 2024

BMW VALUE SERVICE.

Вашето BMW е над 5-годишно? Възползвайте се от ценови предимства и ексклузивни услуги на BMW за безопасност, запазване на стойността и неподправена радост от шофирането. Използването на оригинални BMW части за спирачки, горивни или микро филтри, както и трудът на нашите експерти се покриват от атрактивните цени.

BMW Удължена гаранция 2024

BMW УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ.

Останете мобилни. С удължаването на гаранцията на BMW имате възможност да удължите своята 2-годишна стандартна гаранция за период от 3 до 5 години или пробег от 200 000 километра. През това време се възползвате от комплексни услуги като бързи ремонти с Оригинални BMW части.

ДРУГИ BMW УСЛУГИ.

НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА УСЛУГА ЗА ВСЯКА СИТУАЦИЯ.

Козметичен ремонт, смяна на гуми или помощ при повреди - вашата сигурност е важна за нас.

MY BMW APP

ДИРЕКТНАТА ВРЪЗКА С ВАШЕТО BMW.

С My BMW Ap сте свързани оптимално с вашето BMW и можете да следите всички важни информации. Независимо дали става въпрос за предстояща поддръжка, съобщение за грешка или нашите всеобхватни предложения за услуги, ще бъдете добре информирани.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.