BMW ремонти и поддръжка сервизен партньор сервиз

ПОВЕРЕТЕ СВОЕТО BMW В НОЙ-ДОБРИТЕ РЪЦЕ.

#WHATEVERHAPPENS. BMW РЕМОНТИ И ПОДДРЪЖКА..

ПОВЕРЕТЕ СВОЕТО BMW В НОЙ-ДОБРИТЕ РЪЦЕ.#WHATEVERHAPPENS. BMW РЕМОНТИ И ПОДДРЪЖКА..

ЗАЛОЖЕТЕ НА КАЧЕСТВОТО ПРИ РЕМОНТИТЕ И ПОДДРЪЖКАТА.

Независимо дали е малка драскотина или голяма повреда след инцидент: Всекидневието може да остави много следи. Но каквото и да се случи, в нашите сертифицирани от BMW каросерийни и бояджийски сервизи на ваше разположение са нашите експерти, които гарантират, че вашият автомобил отново е безупречен максимално бързо. Защото никой не познава вашето BMW по-добре от нас.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС.

 • 01 Запазване на стойността благодарение на сертифицирания ремонтен процес.
 • 02 Автомобилът преминава всички проверки за сигурност.
 • 03 Безупречна функционалност.
 • 04 Бърза и безпроблемна обработка.
 • 05 Приятното усещане, че сте в най-добрите ръце.

СЕРТИФИЦИРАНИ ОТ BMW КАРОСЕРИЙНИ И БОЯДЖИЙСКИ СЕРВИЗИ.

BMW ремонти и поддръжка сертифицирани от BMW каросерийни и бояджийски сервизи

Изберете ремонтни работи с най-модерна апаратура за проверка и диагностика. Нашите стандарти сертифицират собствените и независими каросерийни и бояджийски сервизи на BMW и гарантират нашите високи стандарти за качество. Специално обучени експерти гарантират, че вашето BMW запазва стойността си, например с оригинални BMW части или BMW ColorSystem. Това важи както за автомобили BMW с двигател с вътрешно горене, така и за нашите електромобили.

BMW РЕМОНТИ СЛЕД ИНЦИДЕНТИ.

BMW ремонти и поддръжка BMW ремонти след инциденти снимка отблизо смяна на BMW бъбрековидна решетка

Инцидентите се случват. Но не се притеснявайте: Нашите експерти са на ваше разположение с бърза и професионална помощ. Дори и след инцидент с комплексни повреди по каросерията, боята, бордовата електроника или системите за безопасност. Със специализирана компетентност, оригинални BMW части или части със същото качество и индивидуално най-добрия начин за ремонт. Това гарантира както безупречен външен вид, така и безпроблемно използване на всички функции във вашия автомобил.

Прочети повече
BMW ремонти и поддръжка каросерийни ремонти сътрудник сервиз

BMW каросерийни ремонти.

Каросерията е от най-голямо значение за сигурността на пътниците. Ако след злополука възникнат сериозни щети, които надхвърлят една обикновена вдлъбнатина, нашите специалисти първо определят степента на щетите с помощта на най-новите инструменти за анализ и диагностика и след това ремонтират вашия автомобил. По този не са пренебрегнати визията и преди всичко сигурността.

BMW ремонти и поддръжка каросерийни ремонти сътрудник сервиз

BMW бояджийски ремонти.

За всеобхватните бояджийски работи нашите експерти използват най-новите технологии за нанасяне и полиране на лаковото покритие, както и екологичната BMW ColorSystem на водна основа. Точността на цветовете и прецизната работа според най-новите стандарти за боядисване и ремонт на BMW осигуряват брилянтен резултат, който се запазва дълго време и запазва стойността на вашето BMW.

BMW КОЗМЕТИЧНИ РЕМОНТИ.

BMW ремонти и поддръжка BMW козметични ремонти сътрудник сервиз

Дори една малка злополука изисква голям опит. Затова съществуват BMW козметичните ремонти. Независимо дали става дума за малка драскотина в боята или разкъсване на тапицерията - нашите специалисти използват иновативни технологии за ремонт, за да отстранят малките дефекти бързо и без усложнения Те гарантират, че вашето BMW ще остане оригинално BMW.

Прочети повече
BMW ремонти и поддръжка BMW ремонти на стъкла.

BMW ремонти на стъкла.

Едно малко камъче може да причини големи щети. Така например незначителен удар от камъче може да доведе до пукнатина на предното стъкло и е необходима скъпоструваща смяна на стъклото. Когато щетата от удара на камъчето не е непосредствено в зрителното поле на водача, нашите експерти ще го ремонтират бързо и безпроблемно.

BMW ремонти и поддръжка BMW ремонти на вдлъбнатини сътрудник сервиз

BMW ремонти на вдлъбнатини.

Вашето последно пътуване е оставило следи? Нашите експерти са на ваше разположение и отстраняват вдлъбнатини с диаметър до 60 мм от ламаринените детайли на каросерията. Съвременните техники за възстановяване гарантират ремонт без увреждане на лаковото покритие.

BMW ремонти и поддръжка BMW бояджийски ремонти сътрудник сервиз

BMW бояджийски ремонти.

Нашите експерти бързо и прецизно отстраняват минимални щети по лаковото покритие в периферните зони и ръбове с диаметър до 25 мм и драскотини с дължина до 100 мм. Благодарение на специалния процес не е необходимо демонтиране на детайлите при ремонта.

BMW ремонти и поддръжка BMW ремонт на пластмаси сътрудник сервиз

BMW ремонт на пластмаси.

Благодарение на BMW ремонта на пластмаса, дребни повреди на пластмасови части в екстериора с диаметър до 25 мм - напр. малка пукнатина в бронята - могат да бъдат отстранени бързо и лесно. Нашите експерти отстраняват с голямо старание и драскотини и ожулвания.

BMW ремонти и поддръжка BMW ремонти на джанти сътрудник сервиз

BMW ремонти на джанти.

Само миг невнимание при паркиране може да доведе до щети по джантите. В случай на повреда с максимална дълбочина от 1 мм и на не повече от 5 см от борда на джантата, нашите специалисти ще ремонтират джантата с иновативен кит и ще я боядисат, за да пасне перфектно на вашето BMW.

BMW ремонти и поддръжка BMW ремонти на интериора сътрудник сервиз

BMW ремонти на интериора.

Животът оставя следи: Независимо дали е скъсване или дупка на тапицерията или леки ожулвания, напр. на арматурното табло. Ние остраняваме тези следи, когато са с диаметър до около 15 мм респективно дължина до 40 мм. Остраняваме и дразнещи замърсявания или промени в цвета.

BMW РЕМОНТИ И ПОДДРЪЖКА. НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.

 • Как да се свържа с BMW горещата линия при злополука?

  В случай на инцидент е достатъчно само да ни се обадите по телефона: BMW аварийният мениджмънт се грижи за всичко – от докладване на инцидента до ремонта и пълното уреждане на щетите. BMW горещата линия при злополука е на вашите услуги денонощно. Свържете се с нас лесно чрез менюто на iDrive, чрез тъч скрийна или ни се обадете.  0800 20 230

 • Какво ми предлага BMW ремонтът след инциденти?
 • Кога се налага BMW козметичен ремонт?
 • Какво е BMW ColorSystem?

BMW SERVICES.

BMW ремонти и поддръжка BMW Service Hub BMW сервизен сътрудник консултира клиентка

Цялата гама на BMW Service.

При вашия BMW сервизен партньор вие и вашето BMW сте в най-добри ръце. Разнообразната оферта включва дългосрочни пакети услуги, атрактивни цялостни цени и много други индивидуални услуги.

Научете повече
BMW ремонти и поддръжка BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на ваше разположение денонощно - и то 365 дни в годината. Свържете се с нас по телефона, чрез My BMW App или директно от автомобила.

Научете повече
BMW гаранция BMW ремонти и поддръжка жена седи с каталог на BMW в ръце

BMW гаранция.

В случай на инцидент можете да се възползвате от комплексни услуги като бърз ремонт с оригинални части на BMW и да се насладете на успокояващото усещане, че сте подготвени за всичко.

Научете повече
BMW ремонти и поддръжка My BMW App жена със смартфон в ръка се обляга на BMW

My BMW App.

Управлявайте часовете за поддръжка и обслужване лесно и бързо чрез My BMW App

Научете повече