BMW Серия 7 Protection G73 със сигнални светлини в тъмнина 1/3 изглед отстрани

НОВОТО СЕРИЯ 7 PROTECTION.

Welcome to a new era of protection.

НОВОТО СЕРИЯ 7 PROTECTION.Welcome to a new era of protection.

BMW Серия 7 Protection: Среден разход на гориво, WLTP (комбиниран) в л/100 км[1][2]: 14,6[3]; CO₂ емисии в г/км (комбинирани), WLTP л/100 км[1][2]: 328,1[3]

Прочети повече

НОВОТО СЕРИЯ 7 PROTECTION.

Новото BMW Серия 7 Protection представя шестото поколение на бронираните автомобили на BMW и е базирано на луксозната лимузина BMW Серия 7. Очаквайте особено високо ниво на сигурност, комфорт и мощност, специално съобразени с вашите лични нужди за безопасност.

Прочети повече

ЕДИН НОВ СТАНДАРТ ЗА СИГУРНОСТ.

BMW Серия 7 Protection G73 със сигнални светлини изглед отпред паркирано

Новото BMW Серия 7 Protection е предназначено за хора с високи стандарти за сигурност и поставя нови стандарти по отношение на елегантност и естетика. Въпреки че бронята му е непробиваема, линиите, дизайнът и комфортът са почти неразличими от нормалната Серия 7. Благодарение на технологията "Effortless Door" дори бронираните врати могат не само да се затварят леко, но и напълно автоматично отвътре чрез интегрирания във вратата контролен дисплей. Още при сядането в новото BMW Серия 7 Protection ще забравите, че това е брониран автомобил, и ще се насладите на изключителния простор

ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО.

Ускорението и скоростта могат да бъдат решаващ фактор за безопасността. Благодарение на намаленото тегло, съчетано с най-новото поколение двигатели на BMW (V8), динамичните характеристики на новото BMW 7 Protection поставят нови стандарти в неговия клас.

Прочети повече
BMW 7 Series G73 Protection Cockpit BMW Curved Display

ЗАЩИТНА КОНЦЕПЦИЯ.

BMW Серия 7 Protection 1/3 изглед отстрани балистичен тест

PROTECTION CORE.

 

Новото BMW Серия 7 Protection предлага максимална защита срещу балистични атаки и експлозии. Това е тествано в обширни проучвания и официално потвърдено от немската служба по балистика. За да можете да напуснете автомобила при аварийна ситуация въпреки тази здрава броня, всички пътнически врати могат да бъдат оборудвани с функция за авариен излизане.

Прочети повече
BMW Серия 7 Protection 2/3 изглед отпред завиване

НЕУДЪРЖИМО - ПРИ ВСЯКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.

 

Да не спирате в опасни ситуации е от съществено значение за безопасността. Ето защо всичко в новото BMW Серия 7 Protection е проектирано така, че да можете да продължите да шофирате дори при най-неблагоприятните обстоятелства. Дори и когато автомобилът е повреден или след огнестрелна атака.

Прочети повече

ОБОРУДВАНЕТО ЗА СИГУРНОСТ.

Новото BMW Серия 7 Protection предлага широка гама от защитно оборудване за външната част: от подвижния въртящ се фар и мигащи светлини за бъбрековидната решетка до второ огледало за обратно виждане (дигитално) или допълнителна балистична защита. Опционално се предлагат стойки за флагове от двете страни. Серийно оборудване.
BMW Серия 7 Protection Protection Core лого

BMW PROTECTION CORE.

Основната структура на новото BMW 7 Protection е базата на неговата уникална концепция за защита - ние я наричаме: THE PROTECTION CORE. Тази силно бронирана вътрешна клетка обгръща цялото пространство за пътниците и предлага невиждана досега степен на защита на пътуващите. Ниското тегло на PROTECTION CORE повишава динамичните характеристики на автомобила. Освен това той е проектиран по такъв начин, че размерът му не ограничава вътрешното пространство в сравнение с небронирания сериен автомобил, така че да можете да се насладите на същия пространствен комфорт като в луксозна лимузина BMW Серия 7.

BMW Серия 7 G73 Protection арматурно табло BMW Curved Display

BMW Protection Command Touch System.

Иновативна тъч концупция за управление на свързаните със специалната защита функции, по-висок комфорт на управление: модерно, дискретно и индивидуално управление.

BMW Серия 7 Protection G73 BMW 20-инчови алуминиеви джанти с Runflat функция

BMW 20-инчови алуминиеви джанти и Runflat гуми.

Гумите PAX, специално разработени за новото BMW Серия 7 Protection, впечатляват с къс спирачен път, подобрено ускорение и странична динамика. Технологията Runflat на специално разработените гуми позволява продължаване на движението при загуба на налягане в гумите.

BMW Серия 7 Protection G73 аварийно излизане отваряне на врата

Аварийно излизане от всички врати.

Най-добре подготвени за опасни ситуации: Всички врати могат да бъдат оборудвани с функция за аварийно слизане - ако, противно на очакванията, трябва да напуснете автомобила.

BMW Серия 7 Protection G73 стойки за флагове

BMW стойки за флагове

Новото BMW Серия 7 Protection изглежда елегантно и ненатрапчиво. Освен ако не желаете нещо друго: За особено представителни пътувания може да бъде оборудвано със стойки за флагове (налични и за двете страни).

BMW Серия 7 Protection G73 сигнални светлини на покрива

BMW мигащи светлини и въртящи се светлини.

Демонтиращият се син въртящ се фар може да бъде поръчан със звукови предупредителни сигнали (ECE или US стандарт). Предлагат се също сини и червени мигащи светлини за предната и задната част, както и сини мигащи светлини за огледалата и страничните панели.

АКЦЕНТИ В ЕКСТЕРИОРА.

BMW Серия 7 Protection G73 BMW Effortless Door се отваря от шофьор

BMW Effortless Door.

Благодарение на технологията "Effortless Door" дори бронираните врати могат не само да се затварят леко, но и напълно автоматично.

BMW Серия 7 Protection G73 интериор арматурно табло и волан

BMW Интегрално активно кормилно управление.

Още по-пъргано и маневрено благодарение на BMW Интегрално активно кормилно управление. При по-висока скорост то повишава стабилността на пътя.

BMW Серия 7 Protection G73 изглед отпред

BMW Асистент за паркиране Plus.

По-добър обзор при паркиране и маневриране: Благодарение на панорамния изглед и 3D изгледа на зоната около автомобила вие маневрирате уверено дори и в тесни пространства. Така предотвратявате щети при паркиране и инциденти в непрегледни ситуации.

BMW Серия 7 Protection G73 BMW бъбрековидна решетка и светлини детайл

BMW бъбрековидна радиаторна решетка ,Iconic Glow’.

Визуален акцент в екстериора: Контурното осветление по впечатляващ начин подчертава бъбрековидната решетка BMW 'Iconic Glow', както в покой, така и при движение. Когато е деактивирана, техниката не е видима.

BMW Серия 7 Protection G73 BMW кристални фарове ,Iconic Glow’ детайл

BMW кристални фарове ,Iconic Glow’.

Иконичен дизайн на предната част: BMW кристалните фарове ,Iconic Glow' придават на вашето BMW особена аура и естетика.

BMW Серия 7 Protection G73 изглед отстрани

Предлага се и друго серийно и допълнително външно оборудване.

Предлага се друго серийно и опционално защитно оборудване, моля свържете се с нас за повече информация.

АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА.

BMW Серия 7 Protection G73 интериор слънцезащитни щори

BMW слънцезащитни щори

Добре дошли във вашия изключителен Privacy Lounge - може би най-безопасното и комфортно място. И оттук можете да се насладите най-вече на едно: място. Използвайте го, за да се отпуснете - или, ако е необходимо, да се подготвите за следващите си задачи. Благодарение на „Spy Function“ на хоризонталните слънцезащитни щори вие винаги можете дискретно да гледате навън.

BMW Серия 7 Protection G73 BMW Мултифункционални седалки

BMW Мултифункционални седалки отпред и отзад

Високо ниво на комфорт на седене: BMW Мултифункционалните седалки отпред и отзад предлагат допълнителни възможности за регулировки. С електрическите регулировки на широчината на облегалката, на горната част на облегалката и на дълбочината на седене вие можете оптимално да адаптирате седалките към своите изисквания. При инцидент активните при сблъсък подглавници могат да понижат риска от наранявания.

BMW Серия 7 Protection G73 Озвучителна система BMW Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound високоговорители с лого

Озвучителна система BMW Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound

Озвучителната система BMW Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound с 28 високочестотни и средночестотни високоговорителя, централни басови говорители и Shaker създава едно звуково изживяване с мощност 1 265 вата.

BMW Серия 7 Protection G73 вътрешно оборудване Executive Lounge Seating задни седалки

BMW Executive Lounge Seating.

Облегнете се назад и се насладете: BMW Executive Lounge Seating предлага на пътника на задната седалка зад водача комфортна и релаксираща позиция с голяма опора за краката. За още по-голямо предлагане на място отзад можете да изместите седалката до водача с до 110 милиметра напред.

BMW Серия 7 Protection G73 Система BMW Travel & Comfortстойка да таблет задни седалки

Система BMW Travel & Comfort.

Системата BMW Travel & Comfort вкл. USB-C интерфейс създава предпоставките, за да закрепите сигурно например личен таблет на гърба на съответната облегалка на предната седалка. Гъвкаво решение, което се вписва хармонично в цялостната картина.

BMW Серия 7 Protection G73 хладилна кутия задни седалки

BMW ладилна кутия

Монтирана елегантно между задните седалки, отзад е разположена BMW хладилната кутия. Така освежаването, с напитки и закуски , винаги е под ръка.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА НОВОТО СЕРИЯ 7 PROTECTION.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин[1]

390 (530)/5500[3]

Ускорение 0-100 км/ч в секунди[1]:

6,6[3]

Среден разход на гориво, (комбиниран) в л/100 км[1][2]:

14,6[3]

CO₂ емисии в г/км комбинирани[1][2]:

328,1[3]

Собствено тегло в кг [4]:

3965

графика BMW Серия 7 Protection G73

Разход на гориво и СО₂ емисии.

BMW Серия 7 Protection: Среден разход на гориво, WLTP (комбиниран) в л/100 км[1][2]: 14,6[3]; CO₂ емисии в г/км (комбинирани), WLTP л/100 км[1][2]: 328,1[3]

Прочети повече