BMW Value Service мъж и жена пред гараж с BMW X5

АТРАКТИВНИ СЕРВИЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШИЯ МОДЕЛ BMW НАД 5 ГОДИНИ.

#WHATEVERHAPPENS. BMW VALUE SERVICE.

АТРАКТИВНИ СЕРВИЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ВАШИЯ МОДЕЛ BMW НАД 5 ГОДИНИ.#WHATEVERHAPPENS. BMW VALUE SERVICE.


Вашето BMW е над 5-годишно? BMW Value Service ви предлага идеалното решение за сигурност и запазване на стойността на вашето BMW. Независимо дали става въпрос за проверка на автомобила или за износване - с BMW Value Service получавате услугата, която искате, с ценово предимство. Възползвайте се от атрактивни условия и приятната увереност, че вашето BMW е в най-добрите ръце. #whateverhappens

Прочети повече

ПОЛУЧЕТЕ СВОЯТА ЦЕНОВА ОФЕРТА ЗА BMW VALUE SERVICE.

ЕКСКЛУЗИВНИТЕ ПРЕИМУЩЕСТВА НА BMW VALUE SERVICE ЗА ВАС.

 • 01 Ценово предимство за модели над 5 години
 • 02 Най-високо качество на обслужването от BMW специалисти
 • 03 Запазване на стойността на вашето BMW в дългосрочен план
 • 04 Използване на Оригинални BMW части
 • 05 Устойчив кръговрат на частите с Value Repair

КАКВО Е BMW VALUE SERVICE?

BMW Value Service е ексклузивно сервизно предложение за модели на възраст над 5 години. Смяна на моторното масло, обслужване на спирачките или проверка на автомобила: Нашето ценово предимство за вас включва работата и всички Оригинални BMW части, от които се нуждаете.

Прочети повече

ПРЕГЛЕД НА BMW VALUE SERVICE.

Ние сме идеалният партньор на ваша страна, за да можете да се наслаждавате на радостта от шофирането на вашето BMW още дълго време. С BMW Value Service ви предлагаме висококачествена и изгодна услуга благодарение на опита на специалистите на BMW и използването на Оригинални BMW части.

BMW Value Service механик гледа в автомобила

ПРОВЕРКА НА АВТОМОБИЛА.

С нашите иновативни технологии за диагностика и програмиране ние проверяваме важни функции на вашето BMW и незабавно отстраняваме дребни дефекти, свързани с възрастта - решаващ фактор за безопасността и запазването на стойността на вашия автомобил.
BMW Value Service механик работи по автомобила

ПОДДРЪЖКА И ИЗНОСВАНЕ.

Дори висококачествените части се износват с течение на времето. Ето защо ние проверяваме за вас напр. спирачките, микрофилтрите и чистачките - и ако е необходимо, ги заменяме само с Оригинални BMW части.
BMW Value Service механик гдържи алтернатор

VALUE REPAIR.

За модели на BMW, по стари от 5 години, които се нуждаят от ремонт, ние използваме оригинални резервни части BMW. С нашия Value Repair Service, ние осигуряваме устойчиви ремонти, на атрактивни за вас цени.

 • Детайлна проверка на автомобила.
 • Поддръжка и износване в детайли
 • Value Repair в детайли

ПРЕДЛАГА ЛИ СЕ BMW VALUE SERVICE ЗА МОЯ МОДЕЛ НА BMW?

BMW Value Service се предлага за подбрани модели BMW над 5-годишна възраст (от първата регистрация и датата на сервизния час). Открийте за кои моделни семейства е налично нашето ексклузивно предложение:

Прочети повече
 • Проверете сега
BMW Service Inclusive мъж пред BMW i4 на брега

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Искате ли да се насладите на пълно спокойствие? Благодарение на BMW Service Inclusive ние можем да ви предложим индивидуални оферти, за да спестите разходи за поддръжка в дългосрочен план. С разширението до BMW Service Inclusive Plus могат да бъдат покрити и разходите за поддръжка и износване. Платете комфортно еднократно фиксирана цена и всичко се покрива в рамките на избрания срок или пробег.
BMW Service Inclusive мъж и жена пред BMW iX при BMW сервизен партньор

ЦЯЛАТА ГАМА НА BMW SERVICE.

За повече безгрижна радост от шофирането, запознайте се с другите ни атрактивни сервизни предложения и намерете точно услугата, която най-добре отговаря на вашия модел BMW и вашите индивидуални нужди.

BMW VALUE SERVICE: НАЙ-ВАЖНИТЕ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ.

 • Какво е BMW Value Service?
 • Какви BMW услуги са налични в допълнение към BMW Value Service за употребявани автомобили?
 • Защо е толкова важно в рамките на услугите на BMW Value Service да се монтират оригинални резервни части на BMW, а не генерични части?