BMW Vision Neue Klasse Family

NEUE KLASSE

КЪМ НОВА ЕРА.

ИЗПИТАЙТЕ ОЩЕ ДНЕС МОБИЛНОСТТА НА УТРЕШНИЯ ДЕН.

Мобилността привежда в движение – на много нива. Вижте във видеото нашите два нови иновативни автомобила Neue Klasse. BMW Vision Neue Klasse X и BMW Vision Neue Klasse са в очакване да ви придвижват и да ви вдъхновяват.

0:00
0:00 /  0:00

МОБИЛНОСТ В БЪДЕЩЕТО.

С Neue Klasse даваме нова представа за мобилността, поставяйки на фокус човека. Как искаме да шофираме в бъдеще? Какви изисквания имаме към следващите поколения превозни средства? Резултатът е среда, наситена с иновативни технологии, които обогатяват шофирането. Но в същото време действаме отговорно и устойчиво. Ето защо се питаме, какви изисквания има бъдещето към нас? Научете повече за дизайна, технологиите и напълно електрическите, ефективни концепции за задвижване на Neue Klasse.

Дизайн на BMW Vision Neue Klasse Family

ДИЗАЙНЪТ НА НОВОТО ВРЕМЕ.

Прогресивен и същевременно непреходен. Ясен, но елегантен. Сведен до най-важното – и въпреки това типичен за BMW. Дизайнът на Neue Klasse показва как може да изглежда бъдещето на мобилността. Прецизните линии се срещат с щедри повърхности в екстериора. Интериорът приканва с комфортен простор и дигитални технологии.

BMW iDrive BMW Vision Neue Klasse Family

ТОЛКОВА ЦИФРОВ, КОЛКОТО И ВДЪХНОВЯВАЩ.

Виртуални и реални светове се сливат в интериора благодарение на новото поколение на BMW iDrive, а дигиталните функции създават напълно ново пространство на изживяване. Интериорът е ориентиран към водача, индивидуализиран и съобразен с вас – точно според вашите предпочитания.

BMW eDrive BMW Vision Neue Klasse Family

НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО И КОМФОРТНО, С РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Бъдещето е електрическо. И толкова комфортно както никога досега, благодарение на 30 % повече пробег, 30 % по-бързо зареждане и 25 % по-висока ефективност. С BMW eDrive задвижването от шесто поколение пътувате безгрижно и устойчиво в бъдещето.

Двупосочно зареждане при BMW Vision Neue Klasse Family

АВТОМОБИЛЪТ КАТО ИЗТОЧНИК НА ЕНЕРГИЯ. С ДВУПОСОЧНОТО ЗАРЕЖДАНЕ В NEUE KLASSE.

Технологията от ново поколение на батерията може да осигури нещо повече от задвижването на автомобила. Използвайте батерията на Neue Klasse като междинно хранилище за двупосочно зареждане. По този начин можете да снабдявате жилището си с ток и да връщате енергията обратно в мрежата. Можете също така да използвате автомобила си като мобилна станция за мощност, за да захранвате оборудването си за къмпинг или батерията на електрическия си велосипед – гъвкаво и навсякъде, за всяко приключение.

VISION NEUE KLASSE.

ИНОВАТИВЕН. ОЩЕ ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО.

С Neue Klasse BMW пише нова глава в историята на производството. Заводът на BMW Group в Дебрецен, Унгария, е планиран и развит като iFACTORY. При стартиране на производството на Neue Klasse през 2025 г. той ще бъде първото място в света за производство на автомобили, което ще работи изцяло с енергия без изкопаеми горива.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ОЩЕ ДНЕС НАШИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МОДЕЛИ BMW.