Оригинални BMW части 2023 спирачни дискове изпитателен стенд

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

ЗА ДА МОЖЕ ВАШЕТО BMW ДА ОСТАНЕ ОРИГИНАЛНО BMW.

Искате най-доброто за вашето BMW.? Затова изберете Оригинални BMW резервни части. Разработени и произведени специално за вашето BMW, и тествани интензивно. Това повишава не само сигурността, надеждността и осигурява дълъг живот, по и повишава цената на вашия автомобил при прожажба.

ПРЕИМУЩЕСТВАТА ЗА ВАС

5 ПРИЧИНИ ЗА ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

Доказано BMW качество.

Атрактивно съотношение цена/качество.

Дългосрочно запазване на стойността.

Първокласно BMW Know-how.

Гаранция до 24 месеца.

ОРИГИНАЛНИ BMW НОВИ ЧАСТИ

НОВИ И ТОЧНО ЗА ВАШЕТО BMW.

В случай на износване, повреди или дефекти, BMW предлага оригинална нова част на BMW за всеки компонент от пускането на модела до поне 12 години след прекратяването на производството. Това гарантира сигурност и запазване на стойността на вашето BMW.

ВЪЗСТАНОВЕНИ ЧАСТИ

НЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е НОВО.

Оригинални BMW части 2023 възстановяване

Старателно проверени и готови за ползване. Възстановените Оригинални BMW части подлежат на същите строги директиви за качество като оригиналните нови части на BMW. Благодарение на това те са също толкова подходящи за вашето BMW и същевременно предпазват околната среда. Предлагаме и 24 месеца гаранция за всички възстановени части. По този начин можете да сте винаги сигурни дори и с възстановени оригинални BMW части. BMW предлага следните възстановени оригинални части за избрани модели:

  • Автоматични трансмисии
  • Раздатъчни кутии
  • Кормилни кутии
  • Турбокомпресори
  • Стартер 
  • Алтернатори
  • Headunits

 

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

В 5 СТЪПКИ ДО ЕДНО НОВО КАЧЕСТВО.

Оригинални BMW части 2023 Classic части

ОРИГИНАЛНИ BMW CLASSIC ЧАСТИ

ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ ЗА КЛАСИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

За да сте сигурни, че ще се наслаждавате на класическия си автомобил дълго време, си струва да разчитате само на оригинални части BMW, когато става дума за резервни части. Независимо дали окачване, електроника или каросерия – можете да получите части за BMW Classic от вашия дилър на BMW или от мрежата от сертифицирани партньори на BMW Classic в цяла Европа. Експертите ще поръчат това, от което се нуждаете, и ще произведат частите с вашия Know-how.

BMW СЕРВИЗ

НАЙ-ДОБРИЯТ СЕРВИЗ С ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.

Разбира се, нашият BMW Сервиз използва Оригинални BMW части. Разчитайте на най-доброто качество и експертни познания за всяка сервизна проверка, поддръжка или ремонт. Така надеждността, сигурността и радостта от шофирането остават непроменено високи - независимо какво се случи. #WhateverHappens

BMW Service Inclusive BMW на фона на летен пейзаж с модел

BMW Service Inclusive.

Защото трябва да заплатите само веднъж една фиксирана сума, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени.

BMW Value Service BMW пред гараж с модели

BMW Value Service.

Нашата първокласна оферта важи за всички модели на BMW на възраст от пет години или повече - защото колкото по-стар е вашият автомобил, толкова повече нашите условия за обслужване си заслужават.

BMW ремонти и поддръжка. BMW фарове ремонт

BMW Repair and Care.

Независимо дали става дума за ремонт след инцидент или за козметичен ремонт: Можете да се доверите на експертите в нашите сертифицирани BMW сервизи за каросерии и боядисване. Нашите сертифицирани от BMW каросерийни и бояджийски сервизи ще ремонтират по-големите и по-малките повреди според най-високите стандарти за качество и по начин, оптимално съобразен с вашето BMW.

BMW Service Inclusive мъж и жена пред BMW iX при BMW сервизен партньор

Цялата гама на BMW Service.

За повече безгрижна радост от шофирането, запознайте се с другите ни атрактивни сервизни предложения и намерете точно услугата, която най-добре отговаря на вашия модел BMW и вашите индивидуални нужди.

Често задавани въпроси

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ОРИГИНАЛНИ BMW ЧАСТИ.