BMW Group Headquarters

BMW GROUP – УСПЕШНИ В ЦЯЛ СВЯТ.

Компанията

Със своите марки BMW, MINI, Rolls-Royce и BMW Motorrad, BMW Group е световен лидер в производството на автомобили и мотоциклети, както и доставчик на премиум финансови и мобилни услуги. Компанията осигурява работа на около 125 000 служители по целия свят.

Investor Relations

Финансовите отчети на BMW Group, други важни дати и публикации, както и актуални информации за цената на акциите на BMW, дивидентите и облигациите могат да бъдат намерени на уебсайта на BMW Group Investor Relations.

Прочети повече

Отговорност

Успехите на BMW Group винаги са били базирани на дългосрочно мислене и отговорните действия. Поради това компанията създаде екологична и социална устойчивост по цялата верига на стойността, цялостна продуктова отговорност, както и ясен ангажимент за опазване на ресурсите като неразделна част от стратегията си.

Прочети повече

Кариери

Страстта към преминаване отвъд границите, напредничаво мислене и поемане по нови пътища е нашият общ стремеж в BMW Group. Ето защо ние търсим служители, които ще внесат колективен дух и инициативност - и имат волята непрекъснато да се учат. Искате ли да споделите вашата страст и да направите кариера в BMW Group? Разгледайте нашите текущи оферти и актуалните предложения за работа по целия свят:

Прочети повече