ПРОБЕГЪТ НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ.

КОМФОРТНО ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСЕКИДНЕВИЕТО.

BMW iX3: Среден разход на електроенергия, WLTP в кВтч/100 км[1]: 18,0–17,6; Електрически пробег, WLTP в км[2]: 461–471

На голямо разстояние. И на по-голямо разстояние. Напълно електрически пробег. Той определя пригодността за всекидневието и гъвкавостта на един електромобил. Благодарение на иновативните технологии, електрическите автомобили BMW имат висок капацитет на батерията. И те са не само устойчиви, но и особено мощни. BMW i7 eDrive50 и i7 xDrive60, както и BMW iX xDrive50 например имат електрически пробег до над 600 км според цикъла WLTP. Зареждайте в една от най-големите мрежи за зареждане в Европа, която продължава да се разраства. Интелигентните технологии допълнително оптимизират пробега на автомобила. При дълги пътувания оптимизираните за зареждане маршрути автоматично поемат планирането на зареждането.

ПРОБЕГ

СРАВНЕНИЕ НА ПРОБЕГА НА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ.

Примерен маршрут

Допълнителни примерни маршрути
  Спирка(и)
  ч
  ч

  Мощността на зареждането зависи от нивото на заряд на батерията, околната температура, индивидуалния стил на шофиране, ползването на допълнителни консуматори, както и от самия избран автомобил. Времената за зареждане са валидни при температура на околната среда 23°C след предходно пътуване и може да варират в зависимост от потребителското поведение. Показаните стойности са примерни за базовата конфигурация на избрания модел. При другите варианти на оборудването на автомобила данните могат да се различават.
   

  С My BMW App винаги следите статуса на зареждането и последните процеси на зареждане. Оптимизираните за зареждане маршрути също могат лесно да се планират и изпращат до автомобила. Изтеглете приложението сега и му се насладете в демо-режим.

  ДОСТИГНЕТЕ БЕЗГРИЖНО ДО ЦЕЛТА НА ПЪТУВАНЕТО СИ.

  My BMW планиране на маршрут

  ПЛАНИРАНЕ НА МАРШРУТА НА ВАША СТРАНА.

  Приложението My BMW се грижи вместо вас за спирките за зареждане и планирането на маршрута преди дълги пътувания. Вие въвеждате дестинацията и оптимизираното за зареждане планиране определя най-добрия маршрут. Включително оптимизирани във времето спирки за зареждане на вашия електрически автомобил по маршрута. По този начин винаги знаете колко време трябва да планирате за дългото си пътуване и можете да тръгнете безгрижно и без стрес. С демо версията можете да се запознаете с функциите на приложението My BMW дори и да нямате собствено BMW. Просто изтеглете приложението, влезте и го изпробвайте.

  пробег Range circle

  ПРОБЕГЪТ ВИНАГИ ПРЕД ПОГЛЕДА.

  С един поглед можете да разберете колко далеч ще стигнете: Синята окръжност около актуалната позиция на автомобила показва актуалния пробег като радиус върху картата. Това ви помага лесно и без усилие да прецените колко разстояние можете да изминете в момента, без да спирате за зареждане.

  Пробег електромобили съвети

  КАК ДА УВЕЛИЧИТЕ ПРОБЕГА. СЪВЕТИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ.

  Вие можете да направите нещо, за да постигнете максималния пробег на вашия електромобил. Шофирайте предвиждащо, особено по магистралите. При дълги пътувания е най-добре да шофирате със скорост между 120 и 140 км/ч. Избягвайте мощни спирания. Вместо това отпуснете педала на газта, или натиснете леко педала на спирачката. Можете да охлаждате респективно затопляте вашия електромобил още по време на процеса на зареждането. Или използвайте BMW Efficient Mode.

  ОТ КЛИЕНТИ ЗА КЛИЕНТИ: ЕЛЕКТРОМОБИЛНОСТ В ЕЖЕДНЕВИЕТО.

  „Понякога дори е по-лесно, отколкото да караш автомобил с двигател с вътрешно горене.“

  От видеото ще научите как нашите клиенти са открили за себе си зареждането в собствените си домове. Но също и за това, колко комфортно е зареждането при по-дълги пътувания. И какви шансове дава това.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Пробег

  МАКСИМАЛЕН ПРОБЕГ С МИНИМАЛНИ УСИЛИЯ.


  Как да стигнете по-далеч. Efficient Mode ви помага с указания как да шофирате по-ефективно. На дисплея можете да видите колко ефективно шофирате. При ефективен стил на шофиране индикаторът на мощността е в син цвят. При неефективен стил на шофиране цветът се променя в сив. Ако оставащият пробег стане недостатъчен, можете да активирате режима MAX RANGE и да използвате допълнителни мерки за ефективност, за да увеличите оставащия пробег с до 20%.[1] Можете също така да получите груба оценка на текущия ви пробег като цветен кръг на карта в приложението My BMW App. 

  [1] Постижимият допълнителен пробег зависи от стила на шофиране и условията на околната среда.

  ПОВЕЧЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА МОБИЛНОСТ.

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

  ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ.

  BMW пробег пробно шофиране

  ПРОБНО ШОФИРАНЕ НА ЖЕЛАНИЯТ ОТ ВАС МОДЕЛ НА BMW
  .

  Искате лично да не насладите на шофирането и усещането на желания от вас електрически автомобил? Просто уговорете онлайн пробно шофиране в желаното от вас време. Вашият партньор от BMW ще се свърже с вас и ще ви осигури всички необходими информации.

  BMW обществено зареждане консултация BMW сервизен партньор

  ЖЕЛАЕТЕ ЛИ
  ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

  За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите BMW търговци с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

  BMW пробег BMW обслужване на клиенти

  BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

  Обслужването на клиенти на BMW е на разположение, за да ви помогне с всичко свързано с BMW - така че нито един въпрос да не остане без отговор. Без значение дали вече шофирате BMW или тепърва планирате да закупите ново BMW.

  BMW пробег BMW Online Genius

  BMW ONLINE GENIUS ПОМАГА.

  Имате още въпроси? BMW Online Genius ще ви отговори. Тук ще намерите всички отговори на най-често задаваните въпроси. Просто въведете въпроса или потърсете по категории.

  Разход на гориво и СО₂ емисии.

  BMW iX3: Среден разход на електроенергия, WLTP в кВтч/100 км[1]: 18,0–17,6; Електрически пробег, WLTP в км[2]: 461–471

  [1] Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  [2] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.