Жена ползва My BMW App на смартфона си

ВАШИЯТ СВЯТ. My BMW.

Насладете се на преимуществата на My BMW App*.

My BMW App подхожда толкова добре на вас и вашето BMW. То е директната връзка с вашия автомобил и света на BMW, дори и в момента да не сте седнали във вашето BMW. С модерен дизайн, интуитивно управление и всеобхватни функции My BMW App се превръща във вашия мобилен спътник във всекидневието. Планирайте пътуванията си отрано и изпратете целта на пътуването директно от дивана до вашето BMW. Преди началото на пътуването проверете остатъчния пробег или климатизирайте интериора с лекота. След пътуването не сте сигурни, дали сте заключили автомобила? Проверете това в приложението и просто заключете автомобила си от дистанция. My BMW App освен това предлага и практични функции за BMW електромобили и Plug-in хибриди. Оптимизирайте разхода на енергия и разходите с таймера за зареждане и климатизация или обменете своите събрани BMW Points при BMW Charging. И когато дойде моментът за следващото обслужване, приложението ще ви информира и ще ви позволи директно да уговорите час при вашия BMW партньор или при въпроси да се свържете с вашия консултант. My BMW Appосигурява вашата неограничена мобилност и още повече радост от електрическото шофиране - винаги и навсякъде. Вашият свят. My BMW.

Прочети повече
ВАШИЯТ СВЯТ. My BMW.Насладете се на преимуществата на My BMW App*.

5 АКЦЕНТA НА My BMW APP

  • 01 Незабавен достъп до състоянието и функциите на автомобила
  • 02 Директен достъп до BMW сервизите
  • 03 Интелигентни услуги за електрическа мобилност
  • 04 Цялостни услуги за навигация и карти за планиране на пътувания
  • 05 Редовни актуализации и разширяване на гамата от функции

BMW УСЛУГИ И ФУНКЦИИ НА НОВОТО My BMW APP.

My BMW App проверка на статуса на автомобила мъж със смартфон пред BMW Серия 2 Купе
My BMW App проверка на статуса на автомобила екран на смартфон

ПРОВЕРКА НА СТАТУСА НА МОЯ АВТОМОБИЛ.

С My BMW App винаги следите всичко, без да се налага да ходите до своето BMW. Достатъчен ли е пробегът за една спонтанна разходка? Какъв беше пробегът на автомобила? Заключени ли са всички врати?

My BMW App безконтактен достъп до автомобила жена се гмурка в лед
My BMW App безконтактен достъп до автомобила екран на смартфон

ДОСТЪП ДО АВТОМОБИЛА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕ.

Дали заключих автомобила си, и къде точно се намира той? Услугата Remote Services ви позволява чрез приложението My BMW App да получите директен достъп от дистанция до вашия автомобил. Проветрете вашето BMW още преди пътуването или го заключете отвсякъде от дистанция с помощта на смартфона.

Така вашият смартфон се превръща в дигитален ключ: Чрез вашето My BMW App можете да създадете BMW Digital Key и да го запазите на вашия смартфон - ако е съвместим.

My BMW App планиране на пътувания и изпращане до автомобила Мъж в пустиня
My BMW App планиране на пътувания и изпращане до автомобила Екран на смартфон

ПЛАНИРАНЕ НА МОИТЕ ПЪТУВАНИЯ И ИЗПРАЩАНЕ В АВТОМОБИЛА.

С My BMW App всяко пътуване се превръща в изживяване без стрес. Търсете в рамките на приложението нови цели или индивидуални Points of Interest и и изпратете директно във вашето BMW. Като алтернатива можете да прехвърляте до вашето My BMW App и цели от приложения с карти (напр. Google Maps), което поддържа функцията Share.

My BMW App проверка на нуждата от обслужване на автомобила мъж седи на предния капак на BMW
My BMW App проверка на нуждата от обслужване на автомобила екран на смартфон

УПРАВЛЕНИЕ НА НУЖДАТА ОТ СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ.

Кога е терминът за следващото сервизно обслужване на вашето BMW? My BMW App знае с точност от какво се нуждае автомобилът ви и ви съобщава кога вашето BMW трябва да посети сервиза. My BMW App е вашата директна връзка с вашия BMW сервизен партньор. От търсенето до уговарянето на час за сервизно обслужване - всичко става бързо, удобно и без забавяне.

My BMW App електронно шофиране и събиране на BMW Points Жена седи на кресло пред растения
My BMW App електронно шофиране и събиране на BMW Points екран на смартфон

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ШОФИРАНЕ И СЪБИРАНЕ НА BMW POINTS.

С програмата за лоялност BMW Points като водач на подбрани BMW Plug-in хибридни модели вие събирате точки за всеки изминат чисто електрически километър. Можете да ги следите и управлявате с My BMW App с вашия BMW Charging Account. При това на ваше разположение са различни премии - засега контингенти от електроенергия за зареждане от BMW Зареждане.

My BMW App постоянно следене на автомобила BMW с човек от перспектива птичи поглед
My BMW App постоянно следене на автомобила екран на смартфон

 

My BMW App Моят профил

ВАШАТА ДИРЕКТНА ВРЪЗКА СЪС СВЕТА НА BMW.

My BMW App ви предлага и вълнуващи информации и линкове за света на BMW. Информирайте се за новости и предложения в Newsfeed Discover BMW. В BMW Online Shop ще откриете подходящите Оригинални BMW Аксесоари - или в BMW ConnectedDrive Store ще намерите дигиталните продукти и услуги, които перфектно допълват вашият мобилен живот. Освен това чрез My BMW App Amazon можете да настроите Alexa** за ползване в автомобила. Като клиент на BMW Финансови услуги можете също така да проверите данните от договора си или да се свържете с Обслужване на клиенти.  

My BMW App жена със смартфон

My BMW APP.

Насладете се на новото My BMW App: Вашият лесен достъп до множество BMW Услуги и функции.

My BMW APP.

Насладете се на новото My BMW App: Вашият лесен достъп до множество BMW Услуги и функции.

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW Connected Charging My BMW App BMW Maps BMW електрическа мобилност

BMW CONNECTED CHARGING.

Научете повече за дигиталните услуги на BMW Connected Charging за BMW електромобили и Plug-in хибриди.
BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси за My BMW App или услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com.
My BMW App BMW ConnectedDrive FAQ често задавани въпроси и отговори

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ.

В нашия раздел FAQ ще откриете отговорите на често задаваните въпроси за My BMW App и услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive.

* My BMW App е съвместимо с всички BMW автомобили от моделна година 2014. Предпоставка е оборудването ConnectedDrive Services и съвместим смартфон. Наличността и функциите на My BMW App са в зависимост от пазара.

** Amazon, Alexa и всички свързани с тях лога са запазена марка на Amazon.com, Inc. или на свързаните с нея компании.

Прочети повече