BMW iX3 G08 2020 Mineral White три четвърти изглед отзад в покой на пътя

THE iX3

BMW i

BMW iX3: ОФЕРТИ И УСЛУГИ

THE iX3BMW iX3: ОФЕРТИ И УСЛУГИ

С всеобхватната гама от продукти, услуги и приложения на BMW Зареждане, както и на BMW ConnectedDrive вече нищо не може да попречи на вашата електрическа мобилност. За да можете при това напълно да се концентрирате върху радостта от шофирането, атрактивните сервизни услуги на BMW ви осигуряват пълна защита при инциденти, както и при ремонтите и поддръжката.

Прочети повече

BMW ЗАРЕЖДАНЕ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА BMW iX3.

За бързо и лесно зареждане на вашето BMW iX3.

С продуктите и услугите на BMW Зареждане на ваше разположение са множество изработени по мярка предложения за зареждане у дома и от обществени зарядни станции, с които можете оптимално да оползотворите зарядната мощност от до 150 кВт на вашето BMW iX3.
Още в серийното оборудване са включени кабел за зареждане от обществени зарядни станции и BMW Charging Card. По този начин имате достъп до мрежа от зарядни станции с над 450 000 зарядни точки в центровете на градовете, на паркинги и покрай важни транспортни коридори - включително High Power зарядни станции за ултра бързо зареждане. Там вашето BMW iX3 може напълно да оползотвори своята зарядна мощност и например по време на пауза за кафе да дозареди до 100 километра пробег за само 10 минути.
У дома можете да зареждате с Flexible Fast Charger от домакински или индустриални контакти или с 11 кВт особено бързо да зареждате с BMW Wallbox Essential или Smart Wallbox, които са напълно свързани и позволяват интелигентно управление на процесите на зареждане. Можете едновременно да поръчате и професионално инсталиране и монтаж, както и специална тарифа за “зелена” електроенергия, за да можете да зареждате своето BMW iX3 особено устойчиво у дома. Практическите пакетни решения комбинират точно онези продукти и услуги на BMW Зареждане, които са оптимална за вашата ситуация при зареждане.
Иновативните услуги на Connected Charging ви позволяват комфортно да откривате зарядните станции в близост до вас чрез вашия информационен дисплей, като в същото време можете да видите тяхната наличност и други полезни информации. Интелигентните режими на зареждане осигуряват по-лесно планиране и предвидимост и се адаптират към вашите цели при зареждане и пътувания.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic на обществена зарядна станция изглед отстрани
BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Обществено зареждане.

BMW Charging Card е част от серийното оборудване на вашето BMW iX3 и предлага достъп до постоянно разширяващата се мрежа от обществени зарядни станции на BMW Зареждане. Зарядните станции на различните доставчици се изобразяват на навигационната система, на приложението App, както и на уебсайта и могат да бъдат активирани чрез приложението или чрез BMW Charging карта.
Към услугата
Кабел за зареждане Professional (Mode 3) BMW iX3 G08 2020

Кабел за зареждане Professional (Mode 3).

Кабелът за зареждане Professional (Mode 3) позволява удобно зареждане на акумулатора на автомобила от обществена зарядна станция. Той може да бъде ползван и за монофазно зареждане със зарядна мощност до 7,4 кВт, както и за трифазно зареждане с мощност до 11 кВт. Той е с дължина 5 метра, базалтово сив цвят, в комплекта е включена чанта за съхранение.
Към продукта
BMW Wallbox Essential BMW iX3 G08 2020

BMW Wallbox Essential.

Бензиностанцията във вашия дом: С BMW Wallbox Essential зареждате бързо, надеждно и комфортно. Със зарядната мощност от до 22 кВт* вие можете да заредите своето BMW значително по-бързо в сравнение със стандартния кабел за зареждане. Инсталационната услуга на BMW ви предоставя професионална консултация, монтаж и въвеждане в експлоатация на вашата лична Wallbox или подходящ контакт за ползване на Flexible Fast Charger. *Максималния заряден капацитет на BMW iX3 в момента е 11 кВт.
Към продукта
Smart BMW Wallbox BMW iX3 G08 2020

Smart Wallbox.

Благодарение на всеобхватната свързаност Smart Wallbox на нашия партньор освен зарядна мощност от до 22 кВт* ви предлага и умни допълнителни услуги за интелигентно зареждане. Така например наличната Home Energy Management System може да бъде интегрирана и комфортно управлявана онлайн. Възможно е и отделно регистриране и фактуриране на зарядните процеси. *Максималната AC зарядна мощност на BMW iX3 в момента е 11 кВт.
Към продукта
Flexible Fast Charger BMW iX3 G08 2020

Flexible Fast Charger.

У дома или при пътувания - Flexible Fast Charger позволява гъвкаво зареждане с до 11 кВт за всички типове автомобили с Typ-2 букса за зареждане. Мобилното зарядно устройство е подходящо както за домакинска електроенергия, така и за трифазен ток и се доставя с подходящите адаптери. Благодарение на зарядния кабел с дължина 6 метра и водоустойчивия корпус то може да бъде ползвано навсякъде.
Към продукта
Connected Charging Услуги BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Connected Charging Услуги.

С дигиталните услуги на Connected Charging вие ползвате оптимално и ефективно електрическия пробег на вашия BMW i модел. Още при планирането на вашето пътуване системата сигурно ви насочва към най-близките обществени станции за зареждане по вашия маршрут и предварително ви информира, например за тяхната наличност, както и предлаганите мощности на зареждането.
Към продукта
Пакетни предложения за зареждане у дома

Пакетни предложения за зареждане у дома.

Практическите пакетни решения комбинират точно онези продукти и услуги на BMW Зареждане, които са оптимална за ситуацията при зареждане във вашия дом. Още при конфигурирането на вашето BMW iX3 можете да изберете между множество пакети и да комбинирате точно онеци услуги, от които се нуждаете за зареждане във вашия дом.
Към продукта
BMW Зареждане BMW iX3 G08 2020 филм

BMW ЗАРЕЖДАНЕ ЗА BMW iX3.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ ЗА BMW iX3.

Оптимизирайте вашето BMW iX3 комфортно „Over the air“.

С Remote Software Upgrade софтуерът на вашето BMW винаги ще бъде максимално актуален. Благодарение на иновативните „Over the air“ ъпгрейди винаги можете да гарантирате, че вашето BMW iX3 е “up to date”. Освен това имате възможност да обогатите вашето BMW iX3 с допълнителни възможности и автомобилни функции като Асистент за дългите светлини, Drive Recorder или Адаптивно М окачване - съвсем лесно и комфортно чрез поръчка в ConnectedDrive Store и активиране в автомобила.

BMW iX3 G08 2020 водач управлява контролния дисплей интериор
Remote Software Upgrade BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Remote Software Upgrade.

Искате вашето BMW винаги да е up to date и оборудвано с най-актуалния софтуер? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, както сте свикнали при смартфоните. По този начин могат да бъдат активирани и допълнителни функции във вашия автомобил.
BMW Drive Recorder BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

BMW Drive Recorder.

BMW Drive Recorder позволява запис на видео на зоната около автомобила и възпроизвеждането на това видео, например на централния контролен дисплей или експортирането му чрез USB върху вашето крайно устройство. Важните информации за пътуването като например скоростта и GPS позицията се съхраняват синхронно на видеото. BMW Drive Recorder има две подфункции, Eventrecorder и Crashrecorder.
Асистент за дълги светлини BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Асистент за дългите светлини.

Асистентът за дългите светлини облекчава водача при тъмнина чрез автоматично превключване от дълги на къси светлини според движещите се в същата и противоположната посока автомобили. Той реагира на достатъчно осветление в околността, например в населени места, и автоматично изключва дългите светлини.
Адаптивно M окачване BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic три четвърти изглед отпред в движение по пътя

Адаптивно M окачване.

Адаптивното М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до спортни с подчертано пъргава управляемост.

BMW УСЛУГИ НА BMW iX3.

Безгрижно пътуване - с вашето BMW iX3.

BMW iX3 предлага най-доброто и по отношение на услугите. Благодарение на BMW помощ при повреди и злополуки нашите експерти денонощно са на ваше разположение при инциденти - и то 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги вашето BMW iX3 напълно автоматично препраща съобщенията за нужда от поддръжка и съобщенията за повреди към вашия BMW сервизен партньор, който впоследствие се свързва с вас. С услугите на BMW Service Inclusive тези и други сервизни услуги се покриват финансово по време на срок, избран от вас. Повече време за важните неща в живота: С разнообразните сервизни услуги на BMW вие винаги сте в сигурни ръце.

Прочети повече
BMW Service Inclusive за BMW iX3 G08 2020

BMW Service Inclusive.

Просто забравете всичко и се концентрирайте върху най-важното - радостта от шофирането. Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж, и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени.

Прочети повече
BMW Телеуслуги за BMW iX3 G08 2020

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.

Прочети повече
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие за BMW iX3 G08 2020

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение. По телефона, а при нужда и на място.

Прочети повече

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА BMW iX3.

Електризиращо елегантно: BMW iX3.

BMW iX3 е нещо повече от изключително. За специалните ви изисквания на ваше разположение са Оригиналните BMW Аксесоари. Оформете своето BMW iX3 изцяло според личните си предпочитания с допълнения и екстри, които допълнително подчертават дизайна, функционалността или комфорта на първото напълно електрическо BMW Sports Activity Vehicle.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic три четвърти изглед отзад в покой на пътя
BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо BMW iX3 G08 2020

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
Към продукта
BMW Греди за дъгите на покрива BMW iX3 G08 2020

BMW Греди за дъгите на покрива.

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива и визуално са съгласувани перфектно с автомобила. Те се монтират лесно и без инструменти и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност.
Към продукта
BMW Всесезонни стелки BMW iX3 G08 2020

BMW Всесезонни стелки.

Четирите изработени по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката от влага и замърсяване. В черния си цвят те перфектно подхождат на интериора.
Към продукта
BMW LED проектори на вратите BMW iX3 G08 2020

BMW LED проектори на вратите.

Иновативните BMW LED проектори на вратите се активират автоматично при отваряне на вратите и чрез сменяем диапозитив проектират графика на земята до автомобила. Имате избор между множество мотиви, с които зоната за качване може да бъде перфектно осветена по индивидуален начин.
Към продукта
BMW Wireless-Charging-Station Universal BMW iX3 G08 2020

BMW Wireless-Charging-Station Universal

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане извън автомобила.
Към продукта
Багажник за велосипеди Pro 2.0 BMW iX3 G08 2020

Багажник за велосипеди Pro 2.0

Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е лек, но въпреки това стабилен и може да носи товар до 60 килограма. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до 2 велосипеда/E-Bikes (може да бъде разширен до 3 велосипеда). Функцията за сгъване облекчава лесния достъп до багажника.
Към продукта