Man holds ConnectedDrive globe in his hands and is fascinated.

BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.

Свързани, за да сте свободни.

Какво може да прави вашето BMW за вас? Ще ви отведе до избраната дестинация навреме? Ще отговори на всички ваши въпроси? Или ще ви забавлява? Дигиталните услуги на BMW ConnectedDrive предлагат широк спектър от полезни функции. С интелигентността и своята иновативност те улесняват живота ви и превръщат всяко пътуване в преживяване.

Прочети повече
BMW CONNECTED DRIVE ДИГИТАЛНИ УСЛУГИ.Свързани, за да сте свободни.
BMW Intelligent Personal Assistant ще ви отведе на пътешествие в една нова ера на интелигентни, мултимодални и дигитални изживявания.
Дитер Май, вицепрезидент Дигитални продукти и Услуги
Жена шофира BMW на фона на нощта.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Сега ще разговаряме.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Сега ще разговаряме.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT АКЦЕНТИ

Жена шофира  BMW и ползва Car Expert

Car Expert.

С BMW Intelligent Personal Assistant не остават въпроси без отговори. Той е ултимативният автомобилен експерт, който ви помага. Каквото и да искате да знаете за вашето BMW, когато и да се нуждаете от помощ, той е на ваше разположение. С негова помощ ще опознаете още по-добре функциите на вашия автомобил, освен това той знае всичко за статуса на вашето BMW и за нуждата от поддръжка.

Прочети повече
Жена шофира  BMW и ползва  My Assistant

My Assistant.

Разбиране на вашите нужди и осигуряване на най-добрата помощ по всяко време - това прави за вас BMW Intelligent Personal Assistant. Всичко, от което се нуждаете, може да ви бъде осигурено с едно бързо „Hey BMW". Можете да изпозлвате фрази като "Hey BMW, drive home" и то ще намери пътя към дома или „Hey BMW, I'm hungry" за препоръка на ресторант. Можете да активирате отоплението на седалките или бързо да намерите любимата си музика.

Прочети повече
Жена шофира  BMW на фона на нощта

Natural Interaction.

BMW Intelligent Personal Assistant – просто поговорете с него. Той е душата на вашето BMW и е винаги на ваше разположение. За да говорите с него, не трябва първо да натискате бутон или да изчакате потвърдителен сигнал. Просто започнете да говорите нормално, без паузи, кажете например „Hey BMW, ти кой си?“*. Или може би искате да му дадете друго име? Тогава трябва да кажете: „Hey BMW, промени активиращата команда“*.

*BMW Intelligent Personal Assistant може да се използва на 23 различни езика. Не е наличен на български език.

Прочети повече
Две жени се возят в  BMW и ползват In-Car Experiences

In-Car Experiences.

Вашето BMW се грижи за вас. То ви освежава, когато сте изморени, отпуска ви след стресиращ ден и адаптира оптимално интериора на вашия автомобил към настроението ви. С In-Car Experiences, които включват Caring Car програмите и Experience Modes, вашият автомобил се грижи да се чувствате по-добре.

Прочети повече
Жена държи глобус на  BMW ConnectedDrive в ръцете си

BMW CONNECTED DRIVE АКЦЕНТИ

BMW CONNECTED DRIVE АКЦЕНТИ

MY ASSISTANT.

С най-добрата компания при пътувания. Винаги.

Независимо къде се намирате, какво сте планирали или от какво се нуждаете: изключителните услуги на BMW ConnectedDrive ви осигуряват максимална подкрепа преди и по време на всяко пътуване. Търсите най-добрият италиански ресторант в града или дежурна аптека през уикенда? Услугите винаги са на ваше разположение с натискане на бутон и ви помагат при всякакви нужди. А с BMW Connected App удобно планирате следващото си пътуване от дома си и освен това имате дистанционен достъп до важни функции на вашето BMW.

Прочети повече
Жена шофира BMW на фона на нощта

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“* Нямаше ли да е чудесно, ако във вашето BMW има и ваш личен асистент? Комуникирайте чрез BMW Intelligent Personal Assistant с вашето BMW. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можеде да му дадете лична активираща команда. Той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да опознаете своето BMW още по-добре.
 

*BMW Intelligent Personal Assistant може да се използва на 23 различни езика. Не е наличен на български език.

Прочети повече
Concierge Services: сътрудничка на BMW със слушалки пред монитор

Concierge услуги.

Ще бъде ли слънчево утре в Рим? Кога е полетът ми и къде е най-добрият ресторант в града? Консиерж услугата е там, за да ви помогне, когато пътувате, и може да отговори на вашите въпроси с едно натискане на бутон - персонализирано, надеждно и бързо. Където и да се намирате, от каквото и да имате нужда.

Прочети повече
Man in BMW and woman outside the BMW using  BMW Connected on smartphone

BMW Connected.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на всяко пътуване. Свържете се с автомобила си чрез смартфон или Smartwatch, изпратете целите до навигационната система или получавайте напомняния за вашите срещи, за да пристигате навреме.

Прочети повече
Man and woman sitting on sofa and using Remote Services on their smartphones

Remote услуги.

Заключих ли вратите на колата си? Къде точно е паркирана? Remote Services ви позволява достъп до вашия автомобил от разстояние чрез приложението BMW Connected. Включете фаровете, активирайте климатика или заключете вашето BMW дори от разстояние с помощта на вашия смартфон.

Прочети повече

MY JOURNEY.

За да може всяко пътуване да е уникално.

Всяко пътуване е различно и въпреки това можете да сте сигурни, че ще достигнете до дестинацията си удобно и навреме. С Connected Navigation услугите като информация за трафика в реално време имате поглед върху текущия трафик и достигате до дестинацията си по най-директния и бърз начин. И всичко това без стрес, защото асистентът за паркиране ще ви покаже най-доброто свободно паркомясто. A Connected Charging ви помага да изпозлвате оставащия електрически пробегна вашето BMW i или plug-in хибрид по най-добрия и ефективен начин, както и лесно да намерите зарядна станция.

Прочети повече
Man using Real Time Traffic Information on display in BMW

Real Time Traffic Information.

Често ли попадате на пътя по време на час-пик? Губите ли ценното си свободно време в стресови задръствания? Можете лесно да избегнете тези ситуации с услугата Real time traffic informaction (информация за трафика в реално време). Тя следи текущата ситуация в почти реално време, като предлага алтернативни маршрути и по този начин ви отвежда до вашата дестинация възможно най-бързо. Информацията за трафика в реално време е част от непрекъснато развиващото се навигационно изживяване на Connected Navigation.

Прочети повече
Two men in restaurant using feature „Manage your favorite Locations“ on smartphone

Управлявайте любимите си цели.

Достъп до любимото ви кафене или вашия фитнес през навигационната система на BMW? С функцията „Управлявай любимите си цели“ вашите лични Points of Interest са винаги с вас, независимо дали сте в автомобила или в BMW Connected App. Можете да ги управлявате от всички точки за достъп, като те съответно ще бъдат синхронизирани автоматично.

„Управлявай любимите си цели“ е част от постоянно развиващото се навигационно изживяване на Connected Navigation.

Прочети повече
Woman using feature “Share Locations from another App” at home on her smartphone

Споделете локацията си от други приложения.

Какво ще кажете за директна връзка между предпочитаното приложение за пътни карти и вашето BMW? Функцията „Споделяне на местоположение от други приложения“ прави това възможно. То ви позволява да прехвърляте местоположения от приложения за карти, които поддържат функцията за споделяне, директно на вашето BMW. След прехвърлянето адресът е достъпен и за по-нататъшно използване в приложението BMW Connected на вашия смартфон.


„Споделяне на местоположение от други приложения“ е част от непрекъснато развиващото се навигационно изживяване на Connected Navigation.

Прочети повече
Мъж и жена седят в хола и ползват  Send to Car на смартфона

Send to Car.

Коя е следващата цел? Потърсете нови дестинации с BMW Connected App и ги изпратете директно до навигационната система на вашето BMW. След като седнете в автомобила и той се свърже чрез Bluetooth с вашият смартфон, воденето към целта може да стартира с едно кликване.

Прочети повече
Map Update: градска магистрала и голям град през нощта

Актуализация на карти.

BMW е първият автомобилен производител, който предлага три възможни процеса на актуализация на навигационната карта: USB пълна актуализация на карта чрез дилър или ConnectedDrive Store, както и автоматична актуализация "Over-The-Air" чрез инсталирана SIM карта до четири пъти годишно (за предварително избраните регион). Актуализацията „Over-The-Air“ не включва нито лицензионни такси и други разходи. Така навигационната система е винаги с актуални карти.

Прочети повече

MY CAR.

Защото вашето BMW е повече от автомобил.

Във вашето BMW можете напълно да се концентрирате върху пътуването, защото всичко останало е осигурено. Digital Key на вашия смартфон ви дава лесен достъп до вашия автомобил, докато дистанционната актуализация на софтуера Remote Software Upgrade „Over-The-Air" гарантира, че софтуерът на вашето BMW ще е винаги актуален, а вие ще си спестите посещението при дилъра. А ако се случи инцидент, Интелигентното аварийно телефонно обаждане автоматично ще извика помощ и ще предаде важна информация за пътниците и автомобила на първите спасители.

Прочети повече
Мъж шофира BMW и ползва  Caring Car

Caring Car.

Искате да пристигнете свежи и енергични или да релаксирате при стрес? С Caring Car вашето BMW ще се погрижи за вас. С „Hey BMW, изморен съм“* или „Hey BMW, стресиран съм“* BMW Intelligent Personal Assistant активира програмите Caring Car Vitalize или Relax. И двете въздействат на сетивата ви чрез взаимодействието между различни интериорни функции на автомобила по време на програмата.
*BMW Intelligent Personal Assistant може да се използва на 23 различни езика. Не е наличен на български език.

Прочети повече
Мъж седи на задната седалка на  BMW и ползва Experience Modes

Experience Modes.

Цените ли дискретния лукс и искате ли да се насладите на личното си пространство? С трите Experience режима - Executive, Expressive & Wellbeing, можете да потопите сетивата си в перфектно оформен интериор на автомобила, който съответства на настроението ви.

Прочети повече
Automate My Habits на дисплей в BMW

Automate My Habits.

Винаги ли включвате отоплението на седалката на степен три, когато е студено? С Automate My Habits можете да зададете правила за предпочитаните от вас настройки, така че те да бъдат заучени от автомобила и активирани автоматично. След това можете да се насладите на пътуването, докато вашето BMW се грижи за благосъстоянието ви. В бъдеще можете да очаквате още функционалности за автоматизация.

Прочети повече
Digital Key

Digital Key.

Защо да използвате ключа на автомобила, след като смартфонът ви е с вас? С Digital Key можете да заключвате и отключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Освен това можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone* да ползват вашето BMW. Възможно е и например ограничаване на мощността и максималната скорост, например за млади шофьори. *BMW Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списък със съвместимите iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey

Прочети повече
Remote Software Upgrade мъж в BMW, използващ контролния дисплей

Remote Software Upgrade.

Do you want your BMW to be up to date with the latest software? With Remote Software Upgrade, your BMW will always be like new. Convenient, reliable and stress-free – without having to visit your BMW service partner. Upgrades are installed over-the-air, just as they are for your smartphone.

Прочети повече