ИЗРАБОТЕНИ ПО МЯРКА ЗА ВАШЕТО BMW.

Оригинални аксесоари BMW.

Позволете си да бъдете вдъхновени от голямото разнообразие от Оригинални аксесоари BMW и се уверете, че вашият автомобил е оборудван перфектно за всички пътувания. Насладете се на интелигентните решения за транспортиране, развлечение и оформление на интериора, както и на нашите супер спортни M Performance аксесоари. Всички Оригинални аксесоари BMW за изработени по мярка за вашия модел на BMW и са създадени, за да ви осигурят най-висок комфорт и много радост при пътуване. По-долу ще намерите избор от Оригинални аксесоари BMW – а вашият дилър на BMW с удоволствие ще ви помогне, ако се нуждаете от допълнителна информация.

ИЗРАБОТЕНИ ПО МЯРКА ЗА ВАШЕТО BMW.Оригинални аксесоари BMW.

Позволете си да бъдете вдъхновени от голямото разнообразие от Оригинални аксесоари BMW и се уверете, че вашият автомобил е оборудван перфектно за всички пътувания. Насладете се на интелигентните решения за транспортиране, развлечение и оформление на интериора, както и на нашите супер спортни M Performance аксесоари. Всички Оригинални аксесоари BMW за изработени по мярка за вашия модел на BMW и са създадени, за да ви осигурят най-висок комфорт и много радост при пътуване. По-долу ще намерите избор от Оригинални аксесоари BMW – а вашият дилър на BMW с удоволствие ще ви помогне, ако се нуждаете от допълнителна информация.

Прочети повече

ТРАНСПОРТИРАНЕ.

Независимо дали възнамерявате да пътувате през уикенда или през отпуската - с вашето BMW вие можете да вземете със себе си всичко, от което се нуждаете. Ски или сноубордове, багаж или дори вашия велосипед - можете да транспортирате всичко благодарение на различните транспортни решения на BMW като кутията за покрива или задната стойка за велосипеди.

 • Основна носеща система BMW.
  BMW Base Support

  Основната носеща система на BMW с вградена система за заключване отговаря на най-високите изисквания за сигурност. Предлага се за много модели и за автомобили с или без релси на покрива.

 • Багажник за покрив BMW.
  BMW Roof Box

  Оригиналният багажник за покрив BMW предлага достатъчно място за удобно транспортиране. Благодарение на практичната система за отваряне се товари сигурно и лесно. С тройно централно заключване. Предлага се с вместимост 460 л, 350 л или 320 л.

 • Задна стойка за велосипеди/e-bike за теглича.
  Bicycle/e-bike holder for the trailer tow hitch

  Задната стойка за велосипеди се монтира лесно. Стойката за велосипеди се закрепва върху ябълковидната глава на теглича. Освен нормални велосипеди тя позволява и високо натоварване и транспортирането на електрически велосипеди. Серийно е предвидена за два велосипеда. Може да бъде добавена и допълнителна стойка за трети велосипед.

 • Стойка за ски и сноубордове.
  Ski- and snowboard attachment

  Подходяща за до два сноуборда и един чифт ски или до шест чифта ски. Могат да бъдат фиксирани и щеките за ски. Предлага се за много модели на BMW. Изисква основната носеща система на BMW.

BMW M PERFORMANCE.

Марката BMW е олицетворение на динамика, иновативни технологии и дългогодишен опит в моторните спортове. Частите BMW M Performance пренасят този опит от пистата на улицата: с компоненти от категориите аеродинамика, задвижване, кокпит и окачване вие можете да повишите безкомпромисния спортен дух на вашето BMW.

Само най-доброто е достатъчно добро: вдъхновена от моторните спортове, цялата гама от части BMW M Performance впечатлява с върховите си функционалност и дизайн. Всеки продукт отговаря на най-високите стандарти на BMW и предлага ненадминато качество и издръжливост. Това се постига чрез комбиниране на най-добрите материали с високотехнологичен производствен процес и всеобхватни проверки на качеството. За да се осигури перфектната съгласуваност между функцията и дизайна, всички компоненти са прецизно адаптирани към всеки конкретен модел на BMW. По-долу ще откриете избор от части BMW M Performance – за допълнителна информация моля свържете се с вашия дилър на BMW и се насладете онлайн на огромното разнообразие на портфолиото на частите BMW M Performance.
Изтеглете брошурата на BMW M Performance тук:
www.bmw.bg (insert market link).

 • BMW M Performance Power Kit.
  BMW M Performance Power Kit

  BMW M Performance Power Kit осигурява оптимизирано повишение на мощността (подробните данни зависят от модела на BMW). Той включва нов, оптимизиран по отношение на динамиката ъпдейт на софтуера на двигателя. M Performance Power Kit е тестван всеобхватно от BMW за сигурност, включително и с дългосрочни изпитания. При използването на M Performance Power Kit гаранцията на автомобила се запазва. Предлага се за много модели на BMW.

 • BMW M Performance опора за крака на водача и педали от неръждаема стомана.
  BMW M Performance stainless steel footrest and pedal covers

  BMW M Performance опората за крака на водача и педалите от неръждаема стомана са изработени старателно за перфектна съгласуваност. Висококачественият, блестящ метал придава чисто, високотехнологично излъчване, акцентира върху спортния дух и подобрява усещанията за стъпалата. Предлагат се за много модели на BMW.

 • BMW M Performance карбонови корпуси на страничните огледала.
  BMW M Performance carbon fiber mirror caps

  BMW M Performance карбоновите корпуси на страничните огледала са изработени старателно на ръка. Видимият висококачествен материал е екстремно лек и здрав. Той подчертава индивидуалността и ексклузивността на автомобила. Предлагат се за много модели на BMW.

 • BMW M Performance волан II от Alcantara с карбонова лайстна.
  BMW M Performance steering wheel II Alcantara with carbon trim

  Alcantara е перфектният материал за спортни волани: той осигурява максимално сцепление при екстремни ситуации на пътя. Воланът има лайстна с акцентиращ елемент по средата от лакиран карбон. Спортният дизайн с направени на ръка сребристо-сиви шевове подхожда перфектно на визията на BMW M Performance. Предлага се за много модели на BMW.

 • BMW M Performance изпускателна система.
  BMW M Performance silencer system

  BMW M Performance изпускателната система подобрява акустичните възможности на автомобила. Всички детайли са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Това осигурява дълъг живот и висока устойчивост срещу корозия. Само в комбинация с BMW M Performance ауспухови накрайници. Предлага се за много модели на BMW.

 • BMW M Performance акцентиращи ленти.
  BMW M Performance accent stripes

  BMW M Performance акцентиращите ленти създават допълнителен цветен акцент върху каросерията. Акцентиращите ленти са изработени по мярка за всеки модел на BMW, например за BMW Серия 4 Купе (F32) и придават на автомобила индивидуален и много спортен характер. Предлагат се за много модели на BMW в различен дизайн. Вашият дилър на BMW с удоволствие ще ви информира за дизайните, предлагани за вашия модел.

 • BMW M Performance Black Line задни светлини.
  BMW M Performance Black Line rear lights

  Брилянтна естетика в комбинация от тъмно червено и черно. BMW M Performance Black Line задните светлини са интегрирани перфектно в профила на задната част и придават на автомобила още по-експресивен характер и неповторимо излъчване. Те са адаптирани перфектно и към електрическата система. Задните светлини са допълнени със светодиоди, когато автомобилът е оборудван с халогенни фарове.

 • BMW M Performance заден спойлер
  BMW M Performance rear spoiler

  Подобрява спортната визия на автомобила ви. Заден спойлер, подготвен за лакиране или от ексклузивен карбон.

ОРИГИНАЛНИ КОМПЛЕКТИ КОЛЕЛА BMW.

Най-важната връзка между вашето BMW и пътя - с оригиналните комплекти колела на BMW вие можете да сте сигурни, че тази връзка ще е перфектна. Съвършената съгласуваност се гарантира от най-високите стандарти за качество и интензивните тестове.

BMW АКСЕСОАРИ ЗА ИНТЕРИОРА.

Да пътувате с вашето BMW и да се наслаждавате на чистата радост от шофирането - от какво друго може да се нуждаете? За великолепна комбинация между дизайн и функционалност и в интериора на вашето BMW разгледайте нашите различни аксесоари за интериора.

 • Система Travel & Comfort.
  Travel & Comfort System

  Базовата стойка на системата Travel & Comfort се закрепва на основата на подглавника и осигурява сигурно закрепване на всички приставки на модулната система Travel & Comfort. Закачалки за дрехи, сгъваема масичка, универсални куки и стойки за Apple iPad™ респ. Samsung Galaxy Tab се монтират бързо и лесно благодарение на системата за бързо фиксиране.

 • BMW Junior Seat 2/3.
  BMW Junior Seat 2/3

  Седалката в цветове Black/Anthracite или Black/Blue "расте" заедно с детето и може да бъде ползвана екстремно дълго време, за деца между 3 и 12 години (прибл. 15-36 кг). Тя се закрепва с триточковите предпазни колани и може да бъде монтирана в автомобила и чрез крепежните точки ISOFIX. Това означава, че седалката осигурява повишена стабилност. В същото време патентованите air pads и високите странични бордове осигуряват оптимална защита за главата при страничен удар. Функцията за сгъване на облегалката позволява лесен транспорт извън автомобила.

 • Всесезонни стелки.
  All-weather floor mats

  Отблъскващи мръсотията и водоустойчиви. Всесезонните стелки на BMW могат да бъдат изцяло рециклирани след употреба. С динамични дизайнерски Линии в стила на Линия Sport. Предлагат се и в цветовете на другите Линии.

 • Стелка за пода на багажника.
  Luggage compartment floor mat

  Стелката за пода на багажника е изработена от здрава пластмаса и има покритие, което предотвратява плъзгането. Отляво и отдясно в предната част са пришити джобове за дребни предмети. Вложката от неръждаема стомана с щамповано лого на BMW е истински магнит за погледите.

 • Чанта за облегалката.
  Backrest bag

  Чантата за облегалката с перфектно подбрани размери има много отделения с различни размери и може лесно да бъде закачена на гърба на облегалката на една от предните седалки. За съхранение на дребни предмети. Тя може да се сгъва и да бъде използвана и извън автомобила. Предлага се в цветовете на различните линии.

 • Чанта за задната седалка.
  Rear storage bag

  Фиксирана към задната седалка с помощта на средния предпазен колан, тя може да бъде натоварена с различни предмети у дома и осигурява полезно допълнително място за багаж, включително две външни поставки за чаши. Изработена от здрав материал. Предлага се в цветовете на различните линии.

INFOTAINMENT РЕШЕНИЯ.

Наслаждавайте се на добра свързаност: Оригиналните аксесоари BMW за свързана мобилност и развлечения ви откриват свят от нови възможности. BMW е един от водещите автомобилни производители по отношение на интегрирането на онлайн услуги и мобилни устройства в автомобила. Насладете се на комфорта на допълнително монтираните продукти като BMW DVD системата или BMW Snap-in адаптера с висококачествен дизайн, които се вписват перфектно в интериора на вашия автомобил. С подходящите аксесоари вие можете да адаптирате развлекателната система така, че да отговаря на индивидуалните ви желания.

 • BMW Click & Drive система.
  BMW Click & Drive System

  BMW Click & Drive системата позволява лесно и сигурно свързване и зареждане на вашия смартфон в автомобила. Базовата стойка може да бъде монтирана на предното стъкло със замозалепваща се подложка и се вписва перфектно в интериора на вашето BMW. Благодарение на модулната система за закрепване на базовата стойка и различните щипки системата е подходяща за голяма гама от смартфони.

 • DVD система с един таблет.
  DVD system tablet single

  DVD системата с един таблет е мултифункционална мобилна развлекателна система, която предлага най-разнообразни възможности. Тя включва портативен дисплей с интегриран DVD плеър, който може да възпроизвежда видео, музика и изображения от различни типове носители на информация. Предлага се и в комплект с два дисплея.

 • Snap-In адаптер.
  Snap-In-Adapter

  Snap-In адаптерът внася комуникационните и развлекателните функции на мобилния телефон в автомобила. Освен че може да зарежда мобилния телефон, Snap-In адаптерът осигурява и сигурно и стабилно закрепване. Индуктивното свързване с външната антена осигурява най-добър сигнал - дори и в области с лошо покритие. Предлага се за много модели смартфони като Apple iPhoneTM или Android.

BMW ПРОДУКТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ГРИЖА.

Бляскаво лаково покритие, безупречна кожена тапицерия, поддържан вид.
С премиум продуктите за почистване и грижа вие осигурявате специална поддръжка на вашето BMW. Оригиналните BMW продукти за почистване и грижа са перфектно пригодени за висококачествените материали на вашия автомобил - за деликатна поддръжка и надеждна защита. Независимо дали отвътре или отвън, за джантите или предното стъкло, тази гама от аксесоари при предлага подходящия продукт за всяка задача.