BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black изглед отстрани
iX3
Разгледайте отблизо
Пробегдо 461 км *
ЗадвижванеНапълно електрическо

BMW iX3

от 1187лв. с ДДС/месец*

бонус безплатно зареждане с BMW Chargepower Card до 3600км.**

Благодарение на серийния М Спортен пакет с нов дизайн новото BMW iX3 е по-спортно от всякога. Аеродинамичните елементи и сините акценти ярко демонстрират електрическата природа на задвижването. Независимо дали при кратки или по-дълги пътувания - с пробега от до 461 километра* и разхода на електроенергия от 18,5 кВтч/100 км* BMW iX3 е перфектно за всяка отсечка.

 

BMW iX3:
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 18,9–18,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0

Прочети повече

СРАВНЕТЕ МОДЕЛИТЕ НА BMW iX3.

МОДЕЛ IMPRESSIVE.

100% електрическо: Опционалният модел „Impressive“ е базиран на серийния модел „Inspiring“ и допълнително повишава ексклузивната атмосфера и комфорта на возене.
BMW iX3 G08 2021 Модел Impressive M Carbon Black metallic три четвърти изглед отпред

МОДЕЛ INSPIRING.

100% електрическо: Серийният Модел Inspiring включва забележителна гама от оборудвания, които повишават комфорта, сигурността и радостта от шофирането.
BMW iX3 G08 2021 Модел Inspiring Phytonic Blue три четвърти изглед отпред
 • МОДЕЛ IMPRESSIVE.
 • МОДЕЛ INSPIRING.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВЪНШНИЯ ДИЗАЙН НА BMW iX3 ВЪВ ВИДЕОТО:

Lorem ipsum

ЕКСТЕРИОРНИТЕ АКЦЕНТИ НА BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 изглед отпред

Дизайн на предната част.

Почти напълно затворената BMW i бъбрековидна решетка е централният визуален елемент върху внушителната предна част. В комбинация с L-образно оформените въздухозаборници в BMW i Blue тя подчертава напълно електрическата природа на новото BMW iX3. Тесните Адаптивни LED фарове с нов дизайн придават фокусирана визия на предната част на BMW iX3.
BMW iX3 G08 2021 изглед отстрани

Изглед отстрани.

Разточителните контури около арките на калниците самоуверено подчертават новият дизайн на 20-инчовите М аеродинамични джанти 890 M в Jetblack с алуминиеви акценти. Air Breather на калника зад предните колела в BMW M дизайн оптимизират обтичането на каросерията.
BMW iX3 G08 2021 изглед отзад

Дизайн на задната част.

Новите LED задни светлини с триизмерно покривно стъкло, специфична графика и хоризонтални мигачи осигуряват максимално фокусирана визия в комбинация с вертикалните Air Breather. Сините дифузори оформят задната част към пътя. Разположената между тях лайстна е със самоуверена визия във Frozen Grey.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ИНТЕРИОРА НА BMW iX3 ВЪВ ВИДЕОТО.

Lorem ipsum

АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА НА BMW iX3.

Кокпит BMW iX3 G08 2021

Кокпит.

BMW Live Cockpit Professional комбинира 12,3-инчово напълно дигитално арматурно табло с 12,3-инчов тъч контролен дисплей. Сините BMW i Blue акценти, например на бутона Старт/Стоп, подчертават задвижването с нулеви емисии на новото BMW iX3.
Панорамен стъклен покрив BMW iX3 G08 2021

Панорамен стъклен покрив.

Панорамният стъклен покрив осигурява гостоприемна, обляна в светлина атмосфера в интериора и предлага много свеж въздух, когато е отворен. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
Спортни седалки BMW iX3 G08 2021

Спортни седалки.

Високият комфорт в интериора на BMW iX3 се осигурява от серийните спортни седалки с тапицерия Sensatec с перфорации и фина структура. М коженият волан с мултифункционални бутони и емблема на М е със спортен дизайн с 3 спици. Интериорни лайстни ‘Aluminium Rhombicle Dark‘ поставят допълнителни спортни акценти.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА BMW iX3.

19-инчови BMW аеродинамични джанти с двойни спици 842 Bicolor BMW iX3 G08 2021

19-инчови BMW аеродинамични джанти с двойни спици 842 Bicolor.

19-инчови BMW аеродинамични джанти с двойни спици 842 Bicolor. Комплект джанти и зимни гуми с контрол на налягането, размер на джантата 8J x 19.
Към продукта
BMW Всесезонни стелки отпред BMW iX3 G08 2021

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка BMW всесезонни стелки предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Черни, с надпис Х3 от неръждаема стомана
Към продукта
Багажник за велосипеди Pro 2.0 BMW iX3 G08 2021

Багажник за велосипеди Pro 2.0

Лек, стабилен багажник за велосипеди BMW Pro 2.0 за два велосипеда/E-Bikes. Товароносимост до 60 кг, компактно сгъване
Към продукта

BMW iX3 С 210 кВт (286 К.С.).

BMW iX3 G08 2021

ЕЛЕКТРИФИЦИРАЩИТЕ ДИНАМИЧНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА BMW iX3.

По-динамично, по-ефективно и по-иновативно от всякога: BMW iX3 е базирано на технологията BMW eDrive от пето поколение. В комбинация с новоразработената високоволтова батерия и Адаптивното окачване този SAV винаги предлага електризираща динамика и ускорение.

Адаптивно окачване BMW iX3 G08 2021

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и по този начин да се повиши комфортът на возене и динамиката на управлението. При стандартната настройка COMFORT се осигурява висок комфорт на возене.
Електрически задвижващ блок BMW iX3 G08 2021

BMW eDrive двигател

Високо интегрираното задвижване комбинира електромотора, трансмисията и мощната управляваща електроника компактно и с оптимизирано тегло в един алуминиев корпус. Директните, спонтанни реакции на желанията за ускорение осигуряват типичната за BMW радост от шофирането. Благодарение на отказа от използването на редкоземни елементи електромоторът е особено устойчив.
Система за рекуперация BMW iX3 G08 2021

Система за рекуперация.

Системата за рекуперация превръща генерираната при намаление на скоростта и спиране кинетична енергия в електроенергия и я съхранява във високоволтовия акумулатор на задвижването с цел увеличаване на пробега. Възможността за регулиране на нивото на рекуперация на четири степени осигурява висока степен на индивидуализиране и значително повишение на комфорта.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

BMW IconicSounds Electric.

Чрез BMW IconicSounds Electric можете допълнително да повишите емоционалното изживяване при чисто електрическото шофиране. Звуковите постановки ви осигуряват непосредствена акустична обратна връзка при различните ситуации при шофиране. В интериора звукът се излъчва от аудиосистемата, а отвън - от компонентите на акустичната защита за пешеходците.

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРОБЕГА НА BMW iX3.

Насладете се на пригодността за дълги пътувания на BMW iX3! Възползвайте се от възможностите за настройки и вижте колко изненадващо далеч можете да стигнете, докато се съобразите само с някои фактори.
Изберете модел
 • iX3

  453 - 461 km WLTP 0 g/km CO2

Профил на водача
OverlandHighway
Външна температура
-10°35°
Конфигуратор и цениТехнически данни

Профил на водача
OverlandHighway
Външна температура
-10°35°
Конфигуратор и цениТехнически данни
 • Защо пробегът е променлива величина?
 • Какво означава това в детайли?
 • Общи данни и стойности на пробега в този индикатор
 • Какви са предположенията, залегнали в настройките на стила на шофиране?

ДО 461 КМ* ПРОБЕГ С BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black изглед отпред в движение

Благодарение на взаимодействието между ефективната задвижваща концепция, аеродинамичния дизайн и мощния високоволтов акумулатор BMW iX3 предлага пробег до 461 километра*. Иновативните технологии като рекуперацията на спирачната енергия осигуряват допълнителен пробег и позволяват разход на енергия от 18,9 кВтч/100 km*.

ВРЕМЕ ЗА ЗАРЕЖАНЕ ЗА 100 КМ ПРОБЕГ.

С вашето BMW iX3 и BMW Зареждане можете да се възползвате от множество създадени по мярка предложения за зареждане у дома, при пътуване и на работното място, както и от впечатляващата зарядна мощност на автомобила от до 150 кВт. Серийното оборудване на автомобила включва стандартно оборудване за зареждане, включващо Flexible Fast Charger за гъвкаво и мобилно зареждане у дома, както и заряден кабел за обществено зареждане и.
Lorem ipsum

Зареждане у дома за 100 км пробег

01:37 ч – Wallbox (11 кВт)

01:37 ч – Flexible Fast Charger (11 кВт) на индустриален контакт

08:07 ч – Стандартен заряден кабел или Flexible Fast Charger (2,3 кВт) на домакински контакт
Свържете се с дилъра за решения за зареждане
BMW iX3 G08 2021

Зареждане при пътуване за 100 км пробег

00:07 ч –- High-Power зарядни станции (максимална зарядна мощност на автомобила)

00:20 ч – бърза зарядна станция (50 кВТ)

01:37 ч – AC зарядна станция (максимална зарядна мощност на автомобила)
Изчислете маршрута и пробега

Калкулацията взима под внимание разхода и зарядната мощност. Данните са валидни при 29 - 33 градуса по Целзий температура на батерията и на околната среда със сертификационни стойности, с изключение на допълнителни спомагателни потребители като отопление на седалки, дисплеи, климатична инсталация. Индивидуалният пробег може да е различен (в зависимост от напр. профила на водача, температурата, условията на околната среда), както и индивидуално постижимата зарядна мощност (в зависимост от напр. нивото на заряд на батерията, климатизацията на автомобила). В основата на разхода е WLTP Best Case. В основата на зарядната мощност е максимално възможната зарядна мощност (в зависимост от типа на зареждането и автомобила).

Прочети повече

BMW ДИГИТАЛНИТЕ УСЛУГИ В BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black изглед отзад на бърза зарядна станция

С иновативните услуги на My BMW App и BMW Maps и Connected Charging и Connected Navigation, както и разширената интеграция на ние ви помагаме ефективно да ползвате пробега на вашето BMW iX3 и съответно да планирате своя маршрут. Тези услуги ви позволяват съвсем лесно общуване с вашето BMW. Вашият BMW Intelligent Personal Assistant е винаги на борда и ви позволява да управлявате множество функции на автомобила с гласови команди.

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА BMW iX3.

Новото BMW iX3 ви предлага множество дигитални услуги и интелигентни асистиращи системи. От асистенти за паркиране до лични гласови асистенти, иновативните технологии увеличават комфорта и безопасността при шофиране.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2021 контролен дисплей интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
Connected Charging BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

BMW Maps - Connected Charging.

С дигиталните услуги на Connected Charging ползвате ефективно пробега на вашия BMW i модел и в същото време винаги сте гъвкави. Системата ви подпомага при търсенето на обществени зарядни станции и своевременно ви осигурява важни информации. Освен това чрез приложението можете винаги да следите важни данни за автомобила.

Digital Key BMW iX3 G08 2020

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

Асистент за шофиране Professional BMW iX3 G08 2021

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране BMW iX3 G08 2021

Асистент за паркиране.

Асистентът за паркиране облекчава паркирането на автомобила. Камерата за обратно виждане осигурява по-добра видимост назад. Активният контрол на дистанцията при паркиране повишава защитата срещу щети при паркиране. Асистентът за паркиране напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно спрямо пътното платно и го изкарва от надлъжни паркоместа. Асистентът за движение на заден ход подпомага водача при движение на заден ход, например в тесни улици.
Активно навигационно водене по маршрута BMW iX3 G08 2021

Активно навигационно водене по маршрута.

Активното навигационно водене по маршрута като разширена функция на Асистента за завиване и водене в лентата може да предложи смяна на лентата, когето това е необходимо за следване на навигационния маршрут. За тази цел системата установява подходяща пролука в трафика н съседната лента, и след това ви подсказва да смените лентата.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW iX3.

ДВИГАТЕЛИТЕ НА BMW iX3.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

210 (286)

Максимален въртящ момент в Нм:  

400

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

6,8

Електрически пробег в км (WLTP):

До 461*

Максимална зарядна мощност:  

Зареждане на до 90 км пробег за 10 минути
(High-Power зарядна станция)

BMW iX3 G08 2021 Технически данни
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 M Carbon Black изглед отстрани отпред

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW iX3.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021 Сътрудник на BMW поздравява клиент

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

 • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност

Разход на електроенергия и СО2 емисиите на BMW iX3.

*Данните са измерени според тестовия цикъл WLTP.

 

**Специфично за пазара предложение валидно за нови автомобили от дилърите и представителите на в Европа в мрежата на BMW Charging

BMW iX3:
Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 18,9–18,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0


Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече

СРАВНЕТЕ МОДЕЛИТЕ НА BMW iX3.

МОДЕЛ IMPRESSIVE

100% електрическо: Опционалният модел „Impressive“ е базиран на серийния модел „Inspiring“ и допълнително повишава ексклузивната атмосфера и комфорта на возене.
BMW iX3 G08 2021 Модел Impressive M Carbon Black metallic три четвърти изглед отпред

МОДЕЛ INSPIRING

100% електрическо: Серийният Модел Inspiring включва забележителна гама от оборудвания, които повишават комфорта, сигурността и радостта от шофирането.
BMW iX3 G08 2021 Модел Inspiring Phytonic Blue три четвърти изглед отпред
 • МОДЕЛ IMPRESSIVE
 • МОДЕЛ INSPIRING

Разход на електроенергия и СО₂ емисиите на BMW iX3.

*Данните са измерени според тестовия цикъл WLTP.

**Специфично за пазара предложение валидно за нови автомобили от дилърите и представителите на в Европа в мрежата на BMW Charging

BMW iX3:

Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 18,9–18,5

CO₂ емисии в г/км (комбинирани): 0

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

*Офертата е калкулирана за BMW IX3 xDrive 30e, на базата на финансов лизинг, със средна месечна вноска от 1187лв. с ДДС и цена на автомобила от 139.600 лв. с ДДС за период от 60 месеца.  Снимките са с илюстративна цел.


**BMW Chargepower card provided by Fleets.ONE – Картата може да се използва на зарядните станции представлявани от Eldrive, FinesCherging, Всичко Ток, EVPoint. За повече информация, можете да посетите сайта на https://fleets.one/

Прочети повече

Разход на електроенергия и СО₂ емисиите на BMW iX3.

 • *Данните са измерени според тестовия цикъл WLTP.

  **Специфично за пазара предложение валидно за нови автомобили от дилърите и представителите на в Европа в мрежата на BMW Charging

  BMW iX3:
  Среден разход на електроенергия в кВтч/100км: 18,9–18,5
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 0

  Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp