BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic Модели и оборудване

THE iX3

BMW i

ПЪРВОТО BMW iX3: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

THE iX3ПЪРВОТО BMW iX3: МОДЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ.

BMW iX3 дефинира по нов начин шофирането с нулеви емисии. С петото поколение на технологията BMW eDrive първият напълно електрически SAV съчетава насоченото към бъдещето задвижване на електромотора с изключителната динамика на управлението на семейството BMW X. Иновативните мерки като адаптивната рекуперация повишават ефективността благодарение на регенерацията на спирачната енергия при спиране, като интелигентно адаптират нивото на отрицателното ускорение и мощността на спирачките в зависимост от различните странични фактори. Оборудванията като серийното Адаптивно окачване осигуряват чиста радост от шофирането - и то при подходящият за всекидневието пробег от до 450 километра*. В същото време се движите сигурно и комфортно благодарение на интелигентните асистиращи системи и дигитални услуги. Със оформените по мярка продукти и услуги на BMW Зареждане вие зареждате своето BMW iX3 максимално лесно и ефективно.

 

*Данните са измерени според тестовия цикъл WLTP.

Прочети повече

МОДЕЛИТЕ И ОБОРУДВАНИЯТА НА BMW iX3.

Модел „Inspiring“

Оборудването „Inspiring“ допълва всеобхватното серийно оборудване с допълнителни функционални елементи, които повишават комфорта и сигурността. Освен множеството практични детайли уютната атмосфера във вашето BMW се осигурява и от подгряването на предните седалки и вътрешното осветление.

BMW iX3 G08 2020 Модел „Inspiring“ Sophisto Grey Brilliant Effect три четвърти изглед отпред

Оборудването „Inspiring“ допълва всеобхватното серийно оборудване с допълнителни функционални елементи, които повишават комфорта и сигурността. Освен множеството практични детайли уютната атмосфера във вашето BMW се осигурява и от подгряването на предните седалки и вътрешното осветление.

  • Екстериор

  • Интериор

Модел „Impressive“

Вариантът на оборудването „Impressive“ е базиран върху варианта „Inspiring“ и впечатлява с множество допълнителни оборудвания, които осигуряват още по-висок комфорт и сигурност. Освен спортните 20-инчови аеродинамични джанти и естетичните Адаптивни LED фарове вариантът на оборудването „Impressive“ впечатлява с други функционални оборудвания, които разтоварват по време на движение и осигуряват още по-спокойно изживяване при пътуване.

BMW iX3 G08 2020 Модел „Impressive“ Mineral White metallic три четвърти изглед отпред

Вариантът на оборудването „Impressive“ е базиран върху варианта „Inspiring“ и впечатлява с множество допълнителни оборудвания, които осигуряват още по-висок комфорт и сигурност. Освен спортните 20-инчови аеродинамични джанти и естетичните Адаптивни LED фарове вариантът на оборудването „Impressive“ впечатлява с други функционални оборудвания, които разтоварват по време на движение и осигуряват още по-спокойно изживяване при пътуване.

  • Екстериор

  • Интериор

Изпратете вашата заявка сега!

BMW iX3 в детайли: Услуги и технически данни.

ЕЛЕКТРИФИЦИРАЩАТА ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW iX3.

Преглед на технологиите на задвижването и окачването на BMW iX3.

BMW iX3 дължи своята особена динамика на управлението и ефективната си мощност най-вече на технологията BMW eDrive от пето поколение. Електрическото задвижване се състои от електромотор, трансмисия и мощна управляваща електроника и е насочено към максимална ефективност и радост от шофирането. Високоволтовият акумулатор със специално разработени литиево-йонни акумулаторни клетки осигурява енергия на електромотора. Директното задвижване осигурява максимален въртящ момент още от покой и позволява постоянно ускорение без прекъсвания. В комбинация с Адаптивното окачване, което адаптира характеристиките на амортисьорите към съответната ситуация на пътя, се гарантира максимален комфорт и прецизна динамика на управлението по всякакви пътища. По този начин BMW iX3 предлага една перфектна комбинация между ефективност, динамика и уверено спокойствие. Ексклузивността на автомобила се подчертава от изключителните дизайнерски акценти в BMW i Blue и насочените към бъдещето технологии като опционалните 20-инчови аеродинамични джанти или иконичния звуков дизайн. Опционалната черна бъбрековидна радиаторна решетка на BMW Individual high-gloss Shadow Line с разширен обхват, както и черните рамки на прозорците и дъги на покрива допълнително подчертават динамиката. Благодарение на това всяко пътуване с BMW iX3 се превръща в електризиращо изживяване.

BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic три четвърти изглед отпред в движение на пътя
Електрически задвижващ блок пето поколение BMW iX3 G08 2020

Електрически задвижващ блок.

Високо интегрираното задвижване комбинира електромотора, трансмисията и мощната управляваща електроника компактно и с оптимизирано тегло в един алуминиев корпус. Директните, спонтанни реакции на желанията за ускорение осигуряват типичната за BMW радост от шофирането. Благодарение на отказа от използването на редкоземни елементи електромоторът е особено устойчив.
Рекуперация Регенерация на спирачната енергия BMW iX3 G08 2020

Система за рекуперация.

Системата за рекуперация превръща генерираната при намаление на скоростта и спиране кинетична енергия в електроенергия и я съхранява във високоволтовия акумулатор на задвижването с цел увеличаване на пробега. Възможността за регулиране на нивото на рекуперация на четири степени осигурява висока степен на индивидуализиране и значително повишение на комфорта.
Високоволтов акумулатор BMW iX3 G08

Високоволтов акумулатор.

Високоволтовият акумулатор със специално разработени литиево-йонни акумулаторни клетки осигурява енергия на електромотора и е интегриран на защитено при сблъсъци място в дъното на автомобила. Автомобилът се зарежда от домакински контакт, BMW Wallbox или обществени зарядни станции. Системата за управление на акумулатора осигурява ефективни процеси на зареждане и оптимална мощност на задвижването.
20-инчови аеродинамични джанти 843 Bicolor с гуми с различен размер гуми на предната и задната ос BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic снимка отблизо джанта

20-инчови аеродинамични джанти 843 Bicolor с гуми с различен размер гуми на предната и задната ос.

20-инчови аеродинамични джанти 843 М Bicolor Jet Black, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 8J x 20, гуми 245/45 R20, размер а джантите отзад , 9,5J x 20, гуми 275/40 R20.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2020 Mineral White metallic в движение по пътя

BMW IconicSounds Electric.

Чрез BMW IconicSounds Electric можете допълнително да повишите емоционалното изживяване при чисто електрическото шофиране. Звуковите постановки ви осигуряват непосредствена акустична обратна връзка при различните ситуации при шофиране. В интериора звукът се излъчва от аудиосистемата, а отвън - от компонентите на акустичната защита за пешеходците.
Адаптивно окачване BMW iX3 G08 интериор селектор на трансмисията

Адаптивно окачване.

Адаптивното окачване позволява характеристиките на амортисьорите да се адаптират към ситуацията на пътя и по този начин да се повиши комфортът на возене и динамиката на управлението. При стандартната настройка COMFORT се осигурява висок комфорт на возене.
BMW iX3 G08 2020 асистиращи системи филм

АСИСТИРАЩИТЕ СИСТЕМИ НА BMW iX3.

ТЕХНОЛОГИИТЕ НА BMW iX3.

Асистиращите системи и свързаността на BMW iX3.

BMW iX3 сочи посоката и пътя. Най-модерните асистиращи системи като серийния Асистент за шофиране Professional ви подпомагат във всяка ситуация на пътя с частично автоматизирани системи. Асистентът за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането благодарение на Surround View, както и на Асистента за паркиране и асистента за движение на заден ход. BMW Intelligent Personal Assistant е на ваше разположение като ултимативният автомобилен експерт. Той ви информира за статуса на автомобила ви, дава ви съвети за максимално ефективно шофиране и ви позволява лесно да управлявате със собствения си глас различни интериорни функции, докато иновативните развлекателни системи като Интеграцията на смартфони с Android Auto или Apple CarPlay ви развличат и информират. С дигиталните услуги на Connected Charging при пътуване винаги сте информирани за актуалния статус на зареждането на акумулатора и най-близката възможност за зареждане и можете по всяко време да управлявате процеса на зареждане - за безгрижно и спокойно пътуване с вашето BMW iX3. В допълнение към това се облекчава и планирането на маршрута ви, като спиранията за зареждания се допълват автоматично и освен това получавате допълнителни информации за зарядните станции като POIs в околността, за да можете да извлечете максимума от престоя за зареждане, например в някое кафене.

Кокпит BMW iX3 G08 2020
Асистент за паркиране Plus BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Асистент за шофиране Professional BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Assisted Driving View BMW iX3 G08 2020 арматурно табло интериор

Assisted Driving View.

Assisted Driving View осигурява в реално време събраната от различните асистиращи системи информация за зоната около автомобила. Благодарение на анимираното 3D изображение на арматурното табло можете нагледно да проследите как автомобилът възприема актуалната ситуация на пътя и по този начин да разберете начина на функциониране на системите.
Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции BMW iX3 G08 2020 арматурно табло интериор

Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции.

Включващият се Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции ви облекчава при монотонни ситуации на пътя. Той ви помага да поддържате автомобила в средата на неговата лента, подпомага ви в тесни участъци и ви облекчава при активно навигационно водене по магистрали.
Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go BMW iX3 G08 2020 арматурно табло интериор

Активен контрол на скоростта с функция Stop&Go.

Активният контрол на скоростта с функция Stop&Go поддържа желаната скорост в диапазона от 30 до 210 км/ч, както и дистанцията до движещия се отпред автомобил, вкл. спиране и повторно потегляне в Stop&Go трафик. Speed Limit Assist позволява прехвърлянето на ограниченията на скоростта към Контрола на скоростта. Предупреждението при опасност от сблъсък отпред със спирачна намеса реагира на спрели автомобили, пешеходци и велосипедисти.
BMW Live Cockpit Professional BMW iX3 G08 2020 арматурно табло интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, ти кой си?“ Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен асистент? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Той ви познава, става все по-добър и ви помага в много ситуации. Можете да му дадете и лично име за активиране. Той може да ви обясни всичко да автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.
BMW Maps BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

BMW Maps.

По време на планирането и подготовката, но и при пътуването и дори при паркиране: BMW Maps ви гарантира великолепно навигационно изживяване. Оформете своето пътуване още по-комфортно и индивидуално - благодарение на интуитивното управление, както и на перфектно съгласуваната с водача навигация.
Connected Charging Услуги BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Connected Charging Услуги.

С дигиталните услуги на Connected Charging вие ползвате оптимално и ефективно електрическия пробег на вашия BMW i модел. Още при планирането на вашето пътуване системата сигурно ви насочва към най-близките обществени станции за зареждане по вашия маршрут и предварително ви информира, например за тяхната наличност, както и предлаганите мощности на зареждането.
Интеграция на смартфони BMW iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Интеграция на смартфони

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay и Android Auto чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
Digital Key BMW iX3 G08 2020

Digital Key.

Защо ви е да ползвате ключа на автомобила, след като смартфонът ви е винаги у вас? С Digital Key можете да отключвате и заключвате вашето BMW и дори да стартирате двигателя. Можете да упълномощите до 5 човека със съвместим iPhone да ползват вашето BMW. При това е възможно например ограничаване на мощността на двигателя и максималната скорост, например за начинаещи водачи. *BMW Digital Key е съвместим само с подбрани модели на iPhone. Списък на съвместимите модели на iPhone може да намерите на bmw.com/digitalkey.
Connected Music (вкл. Spotify) iX3 G08 2020 контролен дисплей интериор

Connected Music (вкл. Spotify).

Слушайте любимата си музика, независимо се намирате. Класическа музика по магистралите, джаз в натоварения трафик или поп при спокойно пътуване. С Connected Music разполагате с неограничен стрийминг до 30 милиона заглавия на музикалния партньор на BMW Spotify директно чрез монтираната в автомобила SIM карта.