ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.

BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.

BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Мощност на двигателя в кВт (к.с.) при об/мин (BMW 640i xDrive Гран Туризмо)

250 (340)/5 500–6 500

Въртящ момент (Нм) при об/мин (BMW 640i xDrive Гран Туризмо)

450/1 380–5 200

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 640i xDrive Гран Туризмо)

5,3

BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява с уникалната си естетика, както и с разточителния и луксозен интериор. Уверените му динамични характеристики гарантират спортна динамика – и максимален комфорт на возене при дълги пътувания. Този автомобил е ярко изявление – за модерен дизайн и радостта от „Гран“ пътуването.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо :
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 10,5-9,4
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 238-214

“BMW Серия 6 Гран Туризмо е насочено към претенциозните клиенти, които държат на индивидуалността, естетиката и изключителният комфорт при пътуване.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОДИТЕЛ BMW GROUP DESIGN

С ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Екстериорът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

С ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Екстериорът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Скулптурните форми и издълженият силует осигуряват на BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатляващо присъствие. Стегнато моделираните повърхности са в контраст с нежно спускащата се линия на покрива, която излъчва елегантност и спортен дух. Ярката задна част подчертава динамиката на тази изключителна автомобилна концепция.

Read more

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Съчетанието между естетика, простор и комфорт превръщат BMW Серия 6 Гран Туризмо в пионер на стилното пътуване на дълги разстояния. Активните технологии на окачването напълно разгръщат ненадминатите динмични характеристики – за впечатлваща пъргавина при вскакви скорости.

Read more

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more
„BMW Серия 6 Гран Туризмо демонстрира една модерна, алтернативна автомобилна концепция.“
МИХАЕЛ МАРФЕФКА, РЪКОВОДИТЕЛ EXTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILES

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

Всичко пред погледа: с Асистента за шофиране Plus на BMW Personal CoPilot винаги разполагате с ваш личен асистент на борда. Пакетът от интелигентни аистиращи системи ви подпомага при монотонни и непрегледни ситуации на пътя и повишава сигурността и комфорта във вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.