ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.

BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.

BMW Серия 6 Гран Туризмо.

ЕДНО ОТЛИЧИТЕЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ.BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Мощност на двигателя в кВт (PS) при об/мин (BMW 640i xDrive Гран Туризмо1)

250 (340)/5 500–6 500

Въртящ момент (Нм) при об/мин (BMW 640i xDrive Гран Туризмо1)

450/1 380–5 200

Ускорение 0-100 км/ч в сек (BMW 640i xDrive Гран Туризмо1)

5,3

BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява с уникалната си естетика, както и с разточителния и луксозен интериор. Уверените му динамични характеристики гарантират спортна динамика – и максимален комфорт на возене при дълги пътувания. Този автомобил е ярко изявление – за модерен дизайн и радостта от „Гран“ пътуването.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо (1):
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,2-7,7
СО2 емисии в г/км: 187-177

“BMW Серия 6 Гран Туризмо е насочено към претенциозните клиенти, които държат на индивидуалността, естетиката и изключителният комфорт при пътуване.“
АДРИАН ВАН ХОЙДОНК, РЪКОВОДИТЕЛ BMW GROUP DESIGN

С ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Екстериорът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

С ПЕРФЕКТНА ФОРМА.

Екстериорът на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Скулптурните форми и издълженият силует осигуряват на BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатляващо присъствие. Стегнато моделираните повърхности са в контраст с нежно спускащата се линия на покрива, която излъчва елегантност и спортен дух. Ярката задна част подчертава динамиката на тази изключителна автомобилна концепция.

Read more

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

СПЪТНИК СЪС СТИЛ.

Комфортът при пътуване на BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Съчетанието между естетика, простор и комфорт превръщат BMW Серия 6 Гран Туризмо в пионер на стилното пътуване на дълги разстояния. Активните технологии на окачването напълно разгръщат ненадминатите динмични характеристики – за впечатлваща пъргавина при вскакви скорости.

Read more

*показаният модел може да се различава от настоящия

Read more
„BMW Серия 6 Гран Туризмо демонстрира една модерна, алтернативна автомобилна концепция.“
МИХАЕЛ МАРФЕФКА, РЪКОВОДИТЕЛ EXTERIOR DESIGN BMW AUTOMOBILES

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

Интелигентните асистиращи системи на BMW.

Всичко пред погледа: с Асистента за шофиране Plus на BMW Personal CoPilot винаги разполагате с ваш личен асистент на борда. Пакетът от интелигентни аистиращи системи ви подпомага при монотонни и непрегледни ситуации на пътя и повишава сигурността и комфорта във вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо.

Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    (1) Данните са валидни до 15.04.2018 г. За по-точна информация се обърнете към вашия BMW Partner.

    Данните за автомобилите, означени с (3), вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. [При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.]

    СО2 спесификациите за ефективност са измерени в съответствие с директива 1999/94/EC и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и за класификация ползват данните за разхода на гориво и СО2 емисиите на NEDC.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.