BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey мъж пред BMW три четвърти изглед отпред в покой
разход на гориво, комбиниран8,8–8,2 л/100км
Тип задвижванеБензинДизел

THE 6

BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

разход на гориво, комбиниран8,8–8,2 л/100км
Тип задвижванеБензинДизел
THE 6BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.Взискателно във всяко отношение: BMW Серия 6 Гран Туризмо е олицетворение на елегантен и уникален дизайн, всеобхватен комфорт при пътувания и уверена динамика на управлението. Впечатляващият екстериор подчертава индивидуалната визия на автомобила с новата форма на бъбрековидната радиаторна решетка, както и модифицирания дизайн на светлините, благодарение на което той изглежда още по-прогресивен. Интериорът разкрива луксозно предлагане на пространство с висококачествени материали и иновативни функции. В комбинация с перфектно настроената динамика на управлението пътуването с BMW Серия 6 Гран Туризмо никога не е достатъчно дълго.

Прочети повече

Изпратете вашата заявка сега!

ДИЗАЙНЪТ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Уникално елегантно: Екстериорният дизайн на BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява с динамичната си визия и изключителния си характер. По-ръбестата форма на бъбрековидната радиаторна решетка, както и модифицираният дизайн на светлините придават на автомобила характерно и ярко насочен поглед. Въпреки разточителното предлагане на място по плавните линии и мощния език на формите се разпознават спортните амбиции на BMW Серия 6 Гран Туризмо, които се подчертават и от подобната на купе линия на покрива и подчертаващата широчината задна част с ауспухови накрайници със свободна форма. Изисканият и просторен интериор предлага най-висок комфорт и поставя динамични и елегантни акценти с висококачествените детайли като спортния кожен волан или гланцирано черните уреди за управление.

Прочети повече

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ДИЗАЙНЕРСКИ ОБОРУДВАНИЯ.

Панорамен стъклен покрив BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 интериор

Панорамен стъклен покрив.

Когато е отворен, панорамният стъклен покрив осигурява много свеж въздух и дори и затворен предлага открита, обляна в светлина атмосфера в интериора на автомобила. Покривът се отваря и затваря напълно автоматично с натискане на бутон или с ключа на автомобила и е оборудван с функция за плъзгане и повдигане, слънцезащитна щора и ветробран.
M Спортни спирачки BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 снимка отблизо колело

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с многобутални тъмно сини спирачни апарати с логото на М се отличават с особено висока спирачна мощност. Адаптирани към много високия динамичен потенциал на автомобила, те осигуряват великолепно отрицателно ускорение дори и при подчертано спортен стил на шофиране и при мокра настилка.
Керамични апликации на уредите за управление BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 интериор

Керамични апликации на уредите за управление.

Ексклузивните керамични апликации на уредите за управление като селектора на трансмисията, регулаторите на озвучителната и климатичната инсталация създават висококачествена и луксозна атмосфера.

ДИГИТАЛНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Развлекателни и бизнес функции, дигитални услуги и интелигентни асистиращи системи.

Информационен дисплей BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор
Асистент за шофиране Professional BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Информационен дисплей BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

Асистент за движение на заден ход.

При движение напред със скорост до 35 км/ч Асистентът за движение на заден ход запаметява последният участък от 50 метра, за да може по желание да измине същата отсечка на заден ход. Той ви облекчава при въртенето на волана и вие можете да се концентрирате върху следенето на зоната около автомобила.
BMW Лазерни светлини BMW Серия 6 Гран Туризмо 640i xDrive G32 2020 Bernina Grey

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини осветяват пътя на до 650 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините акценти и надписът „BMW Laser“ във фаровете освен това подчертават технологичните амбиции и спортния дух на автомобила.
BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен дисплей с висока разделителна способност и тъч управление и напълно дигитално арматурно табло. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и с iDrive* контролера.
*За този модел тъч функционалността на iDrive контролера в момента не се предлага.

BMW Live Cockpit Professional BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

Пакет Connected Professional.

Възползвайте се от трите дигитални услуги на борда. Connected Package Professional ще ви помогне да избегнете задръстванията и участъците в ремонт благодарение на BMW Maps с Connected Navigation. Можете да ползвате любимите си приложения и в автомобила с BMW Apple CarPlay® или Android Auto™. При пътуване In-Car Experience ви гарантира нова енергия чрез комбинацията от звук и климат. 

Remote Software Upgrade BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

Remote Software Upgrade.

Така вашето BMW е винаги на най-актуалното ниво. Remote Software Upgrades могат да бъдат изтеглени чрез My BMW App или в автомобила и след това инсталирани.

Smartphone Integration BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 Интериор

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения в автомобила.
BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща вашият съвместим смартфон* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля, като при това можете например да ограничите максималната скорост на автомобила – идеално за начинаещи водачи.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Преглед на ефективните двигатели, интелигентното задвижване на четирите колела и комфортните технологии на окачването.

Изключително динамично и комфортно: BMW Серия 6 Гран Туризмо съчетава перфектно съгласуваните компоненти на окачването с една насочена към бъдещето технология. В комбинация с ефективния и балансиран 6-цилиндров дизелов двигател или пъргавия и еластичен 6-цилиндров бензинов двигател нищо не може да попречи на вашата радост от шофирането при кратки и дълги пътувания.
Адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред

Адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос.

Адаптивното въздушно окачване на предната и задната ос позволява особено комфортно пътуване с висока динамика на управлението. За разлика от металните пружини въздушното окачване се състои от пълни със сгъстен въздух гумени възглавници, които дори и при високо натоварване чрез постоянно изравняване на налягането поддържат автомобила на константна височина в зависимост от режима на шофиране.
Интегрално активно кормилно управление BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 три четвърти снимка отпред в движение

Интегрално активно кормилно управление.

Интегралното активно кормилно управление комбинира зависимо от ъгъла на завъртане на предните колела предавателно число със завиващи задни колела. При ниска скорост завиващите в противоположна посока задни колела повишават маневреността и пъргавината. Над около 60 км/ч до 80 км/ч задните колела завиват в същата посока, което повишава стабилността и комфорта.
xDrive BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW xDrive.

Интелигентната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive разпределя мощността безстепенно и гъвкаво между предни и задните колела - за повишаване на сцеплението, динамиката на управлението и сигурността при всякакви ситуации на пътя. За още по-висока пъргавина електронно управляваното разпределение на мощността противодейства и на недозавиването и презавиването.

МОДЕЛИТЕ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

BMW Серия 6 Гран Туризмо.

И в базовото си оборудване BMW Серия 6 Гран Туризмо впечатлява с гъвкавостта си и с множество функционални оборудвания, които повишават комфорта и сигурността.
 • Адаптивни LED фарове
 • Спортен кожен волан
 • 2-зонова автоматична климатична инсталация
 • Автоматично задвижване на задния капак
 • Контрол на дистанцията при паркиране (PDC)
BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 620d 2020 базово оборудване Mineral White metallic

Линия Luxury.

Модел Luxury Line демонстрира елегантната страна на автомобила. Изисканите дизайнерски елементи от блестящ хром придават ексклузивно излъчване на екстериора. Впечатлението за стил продължава и в интериора. Там първокласните кожени тапицерии и висококачествените интериорни лайстни допълват луксозния характер.
 • 19-инчови алуминиеви джанти с тънки спици 644 в цвят Ferric Grey, полирани до блясък
 • Блестящо хромирани дизайнерски елементи
 • Седалки с кожена тапицерия 'Dakota' със специфични за линията шевове и кантове; предлагат се и други тапицерии
 • Интериорни лайстни от фино дърво 'Fineline' Ridge с акцентираща лайстна Pearl Chrome; предлагат се и други лайстни
 • Променящо се​ в шест цвята вътрешно осветление вкл. светлинен килим при посрещане
BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 640d xDrive 2020 Luxury Line Dravite Grey три четвърти изглед отпред

M Спортен Пакет.

М спортният пакет придава на автомобила особено спортен характер. Спортните дизайнерски елементи отпред и отзад придават още по-мощна визия на автомобили. Динамичният профил се допълва от ексклузивните лакови покрития, спортните М алуминиеви джанти и множество детайли в интериора.
 • 19-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 647 M с гуми с различен размер на предната и задната ос
 • M Аеродинамичен пакет с предна броня, странични прагове и задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic
 • Спортни предни седалки с кожена тапицерия 'Dakota' Black със специфична за М визия със сини контрастни шевове; предлагат се и други тапицерии
 • M кожен мултифункционален волан
 • M интериорни лайстни Aluminium Rhombicle Smoky Grey с акцентираща лайстна Pearl Chrome; предлагат се и други лайстни
BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 640i xDrive 2020 M Спортен Пакет Bernina Grey Bernsteineffekt три четвърти изглед отпред
 • BMW Серия 6 Гран Туризмо.
 • Линия Luxury.
 • M Спортен Пакет.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ​ ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Едно познато и приятно чувство.

С BMW M Performance Части ще придадете на вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо максимален характер от моторните спортове. Изберете от ярките дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора, както и от атрактивните ковани и алуминиеви джанти. С Оригиналните BMW Аксесоари адаптирате вашето BMW към индивидуалните ви желания: Продуктите са съгласувани перфектно с BMW Серия 6 Гран Туризмо по отношение на качеството, дизайна и възможностите си.
Багажник за велосипеди BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

Багажник за велосипеди BMW Pro 2.0.

Багажникът за велосипеди BMW Pro 2.0 е лек, но въпреки това стабилен и може да носи товар до 60 килограма. Той предлага изключително лесно боравене и може да транспортира до 2 велосипеда/E-Bikes (може да бъде разширен до 3 велосипеда). Функцията за сгъване облекчава лесния достъп до багажника.
Към продукта
BMW закачалка за дрехи, черна, Travel & Comfort BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

BMW закачалка за дрехи, черна, Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.
Към продукта
Калъф за безжично зареждане BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

Калъф за безжично зареждане.

Калъфът за безжично зареждане позволява безжично зареждане на устройства на Apple iPhone™ 5/5s/SE чрез индукция. Иновативният калъф за зареждане е съвместим с всички Qi сертифицирани зарядни устройства и в същото време служи и като предпазен калъф.
Към продукта
M Performance волан BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
Към продукта
M Performance корпуси на външните огледала Карбон BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите M Performance корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.
Към продукта
M Performance страничното фолио Frozen Black BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 2020 снимка отблизо

M Performance страничното фолио Frozen Black.

Спортно във всяко отношение: M Performance страничното фолио в черен/сив цвят придава на автомобила особено индивидуален и динамичен характер. Позиционирането му над праговете подчертава типичните дизайнерски елементи и пропорциите на автомобила.
Към продукта

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

BMW 640i xDrive Гран Туризмо.

Мощност в кВт (к.с.): 

245 (333)

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

5,4

Среден разход на гориво в л/100 км:

8,8 - 8,2

CO2 емисии в г/км (комбинирани): 

201 - 187

BMW Серия 6 Гран Туризмо G32 технически данни скица

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

BMW Серия 6 Гран Туризмо (G32), Bernina Grey Amber Effect metallic

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW Серия 6 Гран Туризмо.

BMW УСЛУГИ.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW СЕРИЯ 6 ГРАН ТУРИЗМО.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:

 • Преглед на автомобила
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие
Сътрудник на BMW консултира клиент

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW Серия 6 Гран Туризмо може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

Изпратете вашата заявка сега!

Разход на гориво и СО2 емисии.

Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. 

 

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

 

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО2 емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече