BMW ГРИЖА И КОЗМЕТИЧНИ РЕМОНТИ.

Дребни ремонти. Голяма радост.

Удари от камъчета по предното стъкло, малка вдлъбнатина на бронята, драктонити в интериора: при интензивното ползване на вашето BMW това може да се случи. Но тези неизбежни следи от употреба могат да бъдат също толкова бързо.
Благодарение на специалните ехнологии за стъкло, пластмаси и повърхности в интериора, които умело се прилагат от сервизните професионалисти на BMW - и скоро вашето BMW отново ще изглежда като ново. А вие ще спестите много пари: козметичните ремонти на BMW са на добра цена, предотвратявате по-големи щети и по-сериозни ремонти и запазвате стойността на вашето BMW.

Прочети повече

BMW РЕМОНТИ НА ИНТЕРИОРА.

BMW възстановяване и ремонт на интериора предлага бърз и лесен начин за отстраняване на разкъсвания или изгаряния от цигари по тапицериите, както и на дребни щети в интериора, например дупки по пластмасовите детайли.
Моментно невнимание може да доведе до трайни следи по кожената или текстилната тапицерия. Пластмасовите детайли в интериора също могат да бъдат надраскани. BMW възстановяването и ремонт на интериора осигурява бързо и лесно отстраняване на подобни щети в познатато качество на BMW.
BMW възстановяване и ремонт на интериора е особено подходящо решение за елиминиране на:

- Драскотини и износвания
- Избледнявания и петна
- Дупки с диаметър до 15 мм
- Разкъсвания с дължина до 40 мм

BMW РЕМОНТ НА СТЪКЛА.

Повредите по предното стъкло са често явление. Те са не просто дразнещи, но при определени обстоятелства и опасни. Един малък удар от камъче може бързо да се превърне в пукнатина, която налага подмяната на цялото предно стъкло. В много случаи, услугата BMW ремонт на стъкла може да ви спести скъпата подмяна.
Ако повредата не може да бъде отстранена, ще бъде монтирано ново оригинално предно стъкло BMW.

BMW Смяна на стъкло

  • Преимуществата на ремонта на стъкло.
  • Предпоставки за ремонт на стъкло.

BMW РЕМОНТ НА ВДЛЪБНАТИНИ.

Малко отклонение на вниманието може да причини вдлъбнатини по автомобила. С BMW ремонта на вдлъбнатини тези щети могат да бъдат отстранени изгодно без лакиране. Тези методи се прилагат и при щети от градушка. С помощта на иновативни методи, вашият BMW Сервиз може лесно и изгодно да отстрани вдлъбнатините и следите от удари - с познатото високо качество на BMW.
BMW ремонтът на вдлъбнатини е подходящ при:
-Щети от градушка или щети по ламарините с вдлъбнатини, сгъвки или нагъване.
-Вдлъбнатини без повреждане на оригиналното лаково покритие
-Щети с диаметър до 60 милиметра

BMW РЕМОНТ НА ПЛАСТМАСОВИ ЧАСТИ.

По-висока стойност и нова радост при особено атрактивни условия - това е новият BMW ремонт на пластмасови части: специално разработена технология за малки щети по броните и другите пластмасови детайли по каросерията на вашето BMW.
Днес пластмасите са от голямо значение за функцията и дизайна на всяко BMW. Но винаги може да се случи нещо: на паркинга или в припряността на всекидневието. Драскотините, пукнатините и малките дупки понякога се случват почти неусетно, но влошават визията и намаляват стойността на вашето BMW. За тези "козметични дефекти" BMW Сервиз е разработил иновативен и изгоден метод за отстраняване: BMW ремонт на пластмасови части. Толкова просто. За по-висока стойност. И нова радост.

BMW РЕМОНТ НА ЛАКОВОТО ПОКРИТИЕ.

Драскотините по лаковото покритие влошават визията на автомобила. С BMW ремонтът на лаковото покритие вашият BMW Сервиз отстранява леките щети по лаковото покритие с познатото високо качество на BMW: бързо, прецизно и с използването на екологичната BMW ColorSystem.
Благодарение на специалната обработка на лаковото покритие и частичното боядисване ударите от камъчета и драскотините могат да бъдат ремонтирани без демонтаж на частите - с бляскав резултат.

BMW РЕМОНТ НА ДЖАНТИ.

Момент на невнимание може да доведе до докосване на бордюра и щети по джантите. Свържете се със своя BMW Сервиз за професионален ремонт на джантите, за да осигурите своята сигурност.
Обикновено става дума сао за козметимен дефект, който се отстранява с иновативен кит на BMW и след това се лакира. Вашата BMW джанта отново ще изглежда като нова. Смяна на джантата е необходима само при по-сериозна структурна повреда.