ЗА ДА НЕ ЧАКАТЕ ДЪЛГО РАДОСТТА.

BMW бърз сервиз.

Доверете се на бързо сервизно обслужване, което се адаптира към вашето всекидневие. Благодарение на прецизните и точни уговорки можете да планирате времето си прецизно и оптимално да оползотворите времето за чакане.

Прочети повече

ВЪВЕДЕНИЕ.

Бързият сервиз на BMW осигурява извършване на дейностите по ремонтите и поддръжката за кратко време при типичната за BMW компетентност и качество. За да може вашето BMW да остане BMW, ние използваме само оригинални части BMW. И докато ние се грижим за вашия автомобил, вие можете да работите в ложата за клиенти, да сърфирате в интернет и да се отпуснете с чаша кафе. Или да се вдъхновите от най-новите модели на BMW при пробно шофиране. А в рамките на уговорения предварително срок вашето BMW отново ще е в перфектно състояние и на ваше разположение.

ПРЕГЛЕД НА ПРЕДЛОЖЕНИЯТА.

В добри ръце: бързият сервиз на BMW включва множество дейности по ремонта и поддръжката. От каквото и сервизно обслужване да се нуждаете, винаги се използват оригинални BMW части.
• Поддръжка като смяна на масло
• Смяна на консумативи като спирачни накладки и дискове
• Смяна на колела и джанти
• Ремонти на дребни повреди по каросерията и стъклата
Друго преимущество: бързите и прецизни сервизни услуги не са свързани с допълнителни разходи, например заместващ автомобил. Консултирайте се с вашия BMW Сервиз за дейностите, които искате да бъдат извършени.

ИНДИВИДУАЛНА УГОВОРКА.

Не губете време: планирате посещение в сервиза на BMW, но не искате да се лишавате от автомобила си през целия ден? Обадете ни се да уговорим посещение в сервиза. Ние ще проверим дали желаните от вас дейности могат да бъдат извършени бързо в сервиза на BMW. Освен това заедно ще обсъдим необходимите дейности и предварително ще ви обявим разходите и продължителността на сервизните работи. Така след първокласното сервизно обслужване вашето BMW отново ще бъде на ваше разположение в уговорения час. Желаем ви приятно пътуване.