BMW КАРОСЕРИЯ И ЛАКОВО ПОКРИТИЕ.

Идеалният ремонт на вашето BMW.

BMW осигурява ремонта на вашия автомобил и запазването на стойността му. Независимо дали става дума за ремонти на каросерията или лаковото покритие, сервизните специалисти на BMW са подготвени идеално за тези прецизни ремонти.
Със специфичния си опит и най-модерни методи на ремонт сервизните специалисти на BMW извършват професионален ремонт на вашето BMW, за да можете отново да се чувствате напълно сигурни.

Прочети повече

BMW РЕМОНТИ НА КАРОСЕРИЯТА.

Всички ремонти на каросерията се извършват в съответствие със стриктните стандарти за качество на BMW от високо квалифицираните експерти на оторизираните BMW Сервизи.
Ако бъде повредено, вашето BMW изисква прецизна комбинация от иновативна технология и експертни умения, за да бъде възстановена отличната му форма. След посещението в BMW Сервиз вашето BMW отново ще се върне към същността си и гарантирано ще отговаря на всички изисквания за безопасност.
С помощта на най-новите технологии и техники - и разбира се оригинални части BMW - прецизният ремонт на каросерията ще възстанови първоначалното високо ниво на комфорт, безопасност и поведение на пътя.

BMW ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЛАКОВОТО ПОКРИТИЕ.

BMW Възстановяването на лаковото покритие гарантира, че след инцидент с повреда на боята или при щети от градушка ще бъде възстановено серийното състояние на автомобила. При това се използва екологично лаково покритие BMW ColorSystem на водна основа.
Сервизните специалисти на BMW неслучайно ползват BMW ColorSystem. Тази иновативна система за лакиране осигурява идентично качество като на оригиналното лаково покритие и осигурява истински блясък на всички повърхности – и поради това се използва при гаранционните ремонти. Освен това BMW ColorSystem има принос и за опазването на околната среда, намалявайки емисиите на органични разтворители.