ЛОВЕЦ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

Първото BMW X2.

ЛОВЕЦ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.

Първото BMW X2.

ЛОВЕЦ НА ПРИКЛЮЧЕНИЯ.Първото BMW X2.

Абсолютно уникално. Екстремно изключително. Новото BMW X2 още на пръв поглед демонстрира ярко спортните си амбиции. С дръзката си атлетичност то предлага ненадминати в своя клас динамика и пъргавина. Комбинирани с висококачествен интериор и множество иновативни технологии, то е екстровертният герой на една нова ера. Готови ли сте?

BMW Х2 xDrive 20d:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 6,2-5,6
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 162-147

Read more

5 СИЛНИ ФАКТА:

 • 01 Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 6,2-5,6
 • 02 CO₂ емисии в г/км (комбинирано): 162-147
 • 03 За пръв път с пакет M Sport X
 • 04 Изключителна динамика на управлението и мощни двигатели
 • 05 Иновативна концепция за управление и пълна свързаност

ОСТАВА НЕПОВТОРИМ.

Детайли на външния дизайн.

Новото BMW X2 следва свой собствен път – и го демонстрира. В комбинация с екстровертната му форма, динамичните контури му придават изключително спортен характер на купе. В същото време впечатляващите му пропорции и уникалните иновативни дизайнерски акценти осигуряват забележително излъчване. Идеално за всеки, който иска да поеме по нов път.

Read more

Въздухозаборници.

Завладяваща още на пръв поглед: самоуверената предна част с мощна броня и големи, разделени на три части въздухозаборници, които осигуряват още по-добро охлаждане на спирачките и двигателя. За това допринасят и интегрираните въздухозаборници Air Curtains, които понижават въздушното съпротивление на каросерията.
Read more

Арки на калниците.

Спортно цялостно излъчване: изпъкналите арки на калниците в цвят Frozen Grey от пакета M Sport X осигуряват особено динамична рамка на внушителните джанти. Също като характерните странични прагове те са безспорен знак, че BMW X2 е пълноценен член на семейството Х.
Read more

Странични прагове.

BMW X2 завършва започнатото: това се доказва от новаторските панели на страничните прагове в цвят Frozen Grey. Те оформят плавен преход между арките на калниците, също в цвят Frozen Grey и систематично продължават до задната част мощното взаимодействие между лаковото покритие и декоративните елементи.
Read more

М заден спойлер.

Динамика до най-дребните детайли: опционалният М заден спойлер допълнително подчертава спортната форма на издължения силует на купе. С изразителните си контури той е още един магнит за погледите, който перфектно допълва задната част на BMW X2 с широката си стойка.
Read more

Дизайн на задната част.

Систематично обмислен до последния детайл: уникалната линия на формите продължава до задната част. Задният капак се слива с бронята, което създава изключително естетична визия. В допълнение към това дръжката на задния капак е интегрирана незабележимо в емблемата на BMW.
Read more

Панорамен стъклен покрив.

Отворен за светлинни ефекти дори и когато е затворен: опционалният панорамен стъклен покрив от две части се простира по почти целия покрив на BMW X2. Така той осигурява още повече светлина в интериора, както и очарователно експанзивно усещане за простор. При това предната част може да се отваря безстепенно.
Read more

ВИНАГИ ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД.

BMW ConnectedDrive.

Продължавайте напред багодарение на насочената към бъдещето свързаност: с BMW ConnectedDrive вие винаги ще можете да поддържате връзка с всичко, което е важно за вас – за още по-комфортно пътуване. Убедете се сами.
Read more

СЪЗДАДЕН ДА ВОДИ. НЕ ДА СЛЕДВА.

Динамика на управлението.

СЪЗДАДЕН ДА ВОДИ. НЕ ДА СЛЕДВА.

Динамика на управлението.

Мощни двигатели. Директно кормилно управление. Опционално М Спортно окачване. Изключително прецизна управляемост, която поставя стандарти в този клас. За темпераментна динамика и жизнена пъргавина – както при спринта, така и при дълги пътувания, в града и по осеяните със завои междуградски пътища. Всичко това може допълнително да бъде подобрено с опционалното задвижване на четирите колела BMW xDrive. То осигурява на новото BMW X2 великолепно сцепление и стабилност по курса, като му позволява да се движи уверено и по най-острите завои. Включително ускорен пулс – за всички, които са готови за това.

Read more

ПРЕДИЗВИКВА ВСЕКИДНЕВИЕТО.

Новото BMW X2 не може да бъде спряно от почти нищо. Особено когато е оборудвано с множеството допълнителни опции. Независимо накъде се отправи: то е готово за всичко. Насладете се на висококачествените и практични аксесоари – за да предизвикате всекидневието.

LOREM IPSUM.

LOREM IPSUM.

Разход на гориво и CO₂ емисии.

 • BMW X2 M35i(2):
  Среден разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 8,4–8,1
  CO2 емисии в г/км (комбинирано): 191–185

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.