Научете повече

iX2 xDrive30

BMW iX2

THE NEW

iX2

BMW i

ПЪРВОТО BMW iX2. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКО.

BMW iX2 xDrive30[1]: Среден разход на електроенергия, WLTP в кВтч/100 км: 17,8 – 16,3; Електрически пробег, WLTP в км: 417-449

 

[1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

 

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Новото BMW iX2 съчетава електрическата радост от шофирането с много място и характерен, модерен дизайн. Спортно и мощно отвън, елегантно отвътре - благодарение на големия пробег с новото BMW iX2 ще достигнете до всекидневните си цели с нулеви локални емисии, но с типичния за BMW комфорт. Насладете се на вариантите на модела на новото BMW iX2, опциите за допълнително оборудване, техническите данни и разнообразните възможности за лизинг и финансиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ

   iX2 xDrive30
   iX2 xDrive30

   Мощност[2]

   230 кВт (313 к.с.)

   0-100 км/ч

   5,6сек

   Максимална скорост

   180 км/ч

   Пробег (до)

   449 км

   BMW iX2 xDrive30[1]: Среден разход на електроенергия, WLTP в кВтч/100 км: 17,8 – 16,3; Електрически пробег, WLTP в км: 417-449

    

   [1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

   [2] Електрическо задвижване до 225 kW. Временно повишаване до 230 kW <10 секунди над определената номинална стойност.

   BMW iX2 в Dragonfire Red паркирано пред къща при слънчево време

   ЗАВЪРШЕНО ИЗЛЪЧВАНЕ. МАЛЪК ОТПЕЧАТЪК.

   Със силуета си на SUV-Coupé и BMW бъбрековидната решетка Iconic Glow напълно електрическото BMW iX2 има характерно излъчване. То съчетава гъвкавостта и простора на семейството BMW X с иновативното, чисто електрическо задвижване на Серия BMW i. С електрическия си пробег до 449 км (WLTP) километра[1] и ускорението от 0 до 100 км/ч за 5,6 секунди вие сте перфектно подготвени както за всекидневието, така и за по-дълги пътувания.

   ВАШЕТО НОВО BMW iX2.

    InfoI content placeholder

    ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ВИЗИЯ ЗА BMW iX2.

    iX2 xDrive30
    iX2 xDrive30
    iX2 xDrive30

    ВЪНШЕН ДИЗАЙН

    ЕФЕКТНО ИЗЛЪЧВАНЕ.

    ДОРИ И В ТЪМНИНАТА: НЕПОДРАЖАЕМО.

    BMW бъбрековидната решетка Iconic Glow се превръща в магнит за погледите, както в покой, така и при движение: бялата светлина подчертава характерните контури. Иновативната технология с LED световоди осигурява ефектни светлинни графики, които стават видими когато шофирате, отваряте и затваряте автомобила си.

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

    БЕЗКОМПРОМИСЕН ДИЗАЙН.

    УСЕЩАНЕ КАТО ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

    С панорамния стъклен покрив интериорът изглежда още по-просторен. В интериора до всяко място достига повече светлина и се наслаждавате на открита атмосфера.

    ТЕХНОЛОГИИ

    ИНОВАТИВНА РАЗВЛЕКАТЕЛНА СИСТЕМА.

    ИГРИ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

    Независимо дали предпочитате сингъл или мултиплейър, с AirConsole Gaming вашето BMW се превръща в игрална конзола. При чакане можете да подобрите своя най-добър резултат или да отправите предизвикателство на пътниците си. Смартфоните се превръщат в контролери. Просто сканирайте QR кода на контролния дисплей и започнете играта.

    BMW X2 електрически SUV U10 Digital Premium

    ПО-ДОБРА СВЪРЗАНОСТ.

    Насладете се на пакета BMW Digital Premium [3] с допълнителни дигитални функции - стартирайте с безплатната тестова версия сега:

    • Благодарение на разширените функции на BMW Maps дори и без активно водене по маршрута имате достъп до информации в реално време за трафика по цялата карта.
    • Достъп до аудио, развлекателни и новинарски приложения - включително обем за пренос на данни и редовни актуализации.
    • С допълнителните функции за персонализация BMW Intelligent Personal Assistant научава вашите навици и по желание автоматично поема част от по-дребните ви задачи.

    ИНТЕЛИГЕНТНО НА ВАША СТРАНА.

    Винаги в правилната лента и на подходяща дистанция.

    До скорост 210 км/ч Асистентът за шофиране Professional поддържа сигурно лентата и дистанцията. Голямо удобство най-вече при натоварен трафик. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно.

    Лесно паркиране с повече камери.

    Асистентът за паркиране Plus осигурява добра видимост при паркиране. Допълнителните камери пренасят 3D изглед на зоната около автомобила директно върху контролния дисплей. Така директно виждате с колко място разполагате при маневриране.

    Шофиране с постоянно включени дълги светлини.

    С незаслепяващия асистент за дългите светлини вашето BMW изключва другите участници в движението от светлинния сноп. За по-добра осветеност по тъмни пътища.

    Повече от просто един ключ.

    С BMW Digital Key Plus ползвате своя смартфон като автомобилен ключ и можете да го споделяте дигитално с до 5 човека. Когато се приближите до вашето BMW, то все отключва автоматично и ви поздравява със светлинна графика. В зависимост от избрания личен профил интериорът се адаптира към вашите предпочитания.

    Вижте повече от това, което е пред вас.

    По-прецизно до целта. Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез лайф-изображение на контролния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

    100% ЕЛЕКТРИЧЕСКА РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

    Електрическо ускорение, BMW My Modes, IconicSounds Electric и други: Типичната за BMW X радост от шофирането, вече и 100% електрическа. (На видеото са показани предварителни данни)

    БЕЗГРИЖНО КЪМ ЦЕЛТА.

    ШОФИРАНЕТО И
    ЗАРЕЖДАНЕТО НА BMW iX2.

    Пробег от

    Необходими спирания за зареждане

    Това е прогнозният брой почивки за зареждане, които ще ви трябват по маршрута ви.

     

    Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към: 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки обходни маршрути и начално ниво на зареждане от 100%.

     

    Предпочитат се High-Power станции за зареждане, защото там можете да заредите автомобила си с максимална зарядна мощност на автомобила.

    Цялостна продължителност на зареждането

    Това е общото време, което се очаква да отнеме зареждането по вашия маршрут. Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към: 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки обходни маршрути и начално ниво на зареждане от 100%.

     

    Предпочитат се High-Power станции за зареждане, защото там можете да заредите автомобила си с максимална зарядна мощност на автомобила.

    Info icon Heading

    Info icon Text

    Общо време за пътуване, включително зареждане

    Показаното време за пътуване е сумата от очакваното време за пътуване плюс времето за зареждане, ако имате нужда от почивки за зареждане по вашия маршрут.

     

    Това предполага, че се движите по най-бързия маршрут без задръствания или други забавяния.

    Общо време за пътуване, включително зареждане

    Показаното време за пътуване е сумата от очакваното време за пътуване плюс времето за зареждане, ако имате нужда от почивки за зареждане по вашия маршрут.

     

    Това предполага, че се движите по най-бързия маршрут без задръствания или други забавяния.

    Капацитетът на зареждане зависи от нивото на зареждане, температурата на околната среда, индивидуалния профил на шофиране и използването на спомагателни устройства, както и действително избрания автомобил. Времената за зареждане се отнасят за околни температури от 23 °C след предишно пътуване и могат да се различават в зависимост от характеристиките на употреба. Показаните стойности са примери за основната конфигурация на избрания модел. Стойностите може да варират, ако едно и също превозно средство има различни опции за оборудване.

    С приложението My BMW вие сте в крак с обхвата и състоянието на зареждане по всяко време и от всяко място. Планирайте лесно оптимизирани за таксуване маршрути и ги изпращайте до вашето превозно средство. Изтеглете приложението сега и го изпробвайте в демо режим.

    Времена за зареждане

    Време за зареждане за

    Обществено таксуване

    High-Power зарядни станции

    Особено бързо можете да зареждате вашето BMW iX2 на High-Power зарядните станции. Предоставеният тук прав ток предлага значително по-висока мощност на зареждане от променлив ток (AC), като този от домашен контакт например. Поради това High-Power зарядните станции са особено подходящи за зареждане при пътуване. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на зареждане на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и в същото време щадите батерията. Погледът върху картата ви показва High-Power зарядните станции в мрежата на BMW Charging. (Към: 22.3.2023 г.)

    Бързи зарядни станции

    Ако имате нужда от бързо зареждане в града или докато пътувате, станцията за бързо зареждане е точното място за вас. Предоставеният тук прав ток предлага значително по-висока мощност на зареждане от променлив ток (AC), като този от домашен контакт например. Поради това подобни бързи зарядни станции са особено подходящи за зареждане при пътуване. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на зареждане на батерията със зарядна мощност до 50 кВт. В този диапазон зареждате най-бързо и в същото време щадите батерията. Погледът върху картата ви показва бързите зарядни станции. (Към: 22.3.2023 г.)

    AC зарядни станции

    Обществени зарядни станции с променлив ток (AC) има почти навсякъде. Те са особено подходящи за редовно зареждане за по-дълги периоди от време - например през нощта или през работното време. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100 % ниво на зареждане на батерията с максимална мощност от 22 кВт. Тази зарядна мощност зависи от оборудването на автомобила. Погледът върху картата ви показва всички зарядни станции с променлив ток в мрежата на BMW Charging. (Към: 22.3.2023 г.)

    Зареждане в домашни условия

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    Можете удобно да зареждате вашето BMW iX2 в дома си с Wallbox или Flexible Fast Charger. И двете работят с променлив ток (AC). В зависимост от автомобила, допълнителното оборудване и пазара Wallbox осигурява зарядна мощност до 22 кВт, Flexible Fast Charger максимум 11 кВт. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100 % ниво на зареждане на батерията с максимална мощност от 11 кВт.

    Филтриране на зарядните станции

    ЛЕСНО ЗАРЕЖДАНЕ. ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.

    Пътувайте по-дълго, с повече изживявания. С капацитета на батерията си от до 64,8 кВтч и очакван пробег до 449 км[1] BMW iX2 ще ви закара спокойно до целта на пътуването ви.

    С пробега до 449 км[1] и интелигентното управление на маршрутите пътувате спокойно и електрически. За по-големи дистанции просто можете за 30 минути да заредите отново батерията до 80%.

    ЗАРЕЖДАНЕ. КАКТО И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕТЕ.

    Устойчивост BMW X2 Electric SUV U10

    УСТОЙЧИВОСТ.

    BMW Group е глобална компания, която възприема себе си като важна част от обществото и поема отговорност по отношение на устойчивостта. Научете повече за принципите на кръговата икономика и мерките, които предприемаме за намаляване на CO₂ емисиите и опазване на ресурсите.

    BMW VEHICLE FOOTPRINT

    СТРЕМИМ СЕ КЪМ ПРОЗРАЧНОСТ.

    BMW Vehicle Footprint ви предоставя информация през целия жизнен цикъл на всяко BMW. Въз основа на ключови определящи фактори, той осигурява преглед на избраните екологични и социални въздействия на вашия автомобил. Това ви позволява да вземате информирани решения.

    BMW X2 електрически SUV U10 финансиране и лизинг

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

    BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW iX2.

    Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

    КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ

    PROACTIVE CARE В BMW iX2.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BMW iX2.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW iX2 xDrive30[1]: Среден разход на електроенергия, WLTP в кВтч/100 км: 17,8 – 16,3; Електрически пробег, WLTP в км: 417-449
     

    [1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

     

    [2] Временно повишаване <10 секунди в сравнение с обявената номинална стойност.

     

    [3] BMW Digital Premium е платена абонаментна услуга, някои функции изискват мобилна връзка. BMW Digital Premium не включва In-App покупки.

    [4]  Ефективността на зареждане зависи от нивото на зареждане, температурата на околната среда, индивидуалния профил на шофиране и използването на спомагателни консуматори. Показаните диапазони се основават на най-добрия случай на WLTP. Времената за зареждане се отнасят за околни температури от 23 градуса по Целзий след предходно шофиране и може да се различават в зависимост от начина на използване.

    Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на https://www.bmw.com/wltp

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.