ДИРЕКТНАТА ВРЪЗКА С ВАШЕТО BMW.

Интерфейси

С Bluetooth и USB аудио интерфейсите свързвате своето BMW с вашите мобилни устройства, за да останете свързани със заобикалящия свят и по време на пътуване. Независимо дали това е телефониране, слушане на музика или проверка на списъка с адреси - можете да управлявате вашето устройство много удобно с уредите на управлението и дисплея на автомобила.

Прочети повече

BLUETOOTH ИНТЕРФЕЙС.

Вашето BMW ви предлага идеалните условия за ползване на разнообразните функции на вашите мобилни устройства. Седнете зад волана и свържете своя смартфон или таблет с автомобила чрез Bluetooth. Можете да синхронизирате например телефонния указател, да слушате музика или да ползвате множеството офисни функции. Телефонните разговори се провеждат чрез системата за свободни ръце, устройството се управлява чрез мултифункционалния волан, контролера на iDrive или системата за гласови команди.

USB АУДИО ИНТЕРФЕЙС.

Качете се в автомобила и продължете да слушате музика - с USB аудио интерфейса можете с лекота да интегрирате MP3 плеъри, USB флаш памети или мобилни телефони в музикалната система на вашето BMW. Вашите iPod и iPhone също се свързват с лекота. Възпроизвеждането се извършва с Hi Fi качество от високоговорителите. С уредите за управление на автомобила можете с лекота да избирате отделни заглавия и да търсите по жанр, албум или изпълнител. Вашите устройства се свързват директно с USB буксата на средната конзола.