BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic grau три четвърти изглед отпред, шофиращо на фона на планина
Разход на гориво8,0–7,8 л/100 kм
Двигател и тип горивоБензин

THE Z4

BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic grau три четвърти изглед отпред, шофиращо на фона на планина

BMW Z4 M40i РОУДСТЪР

Разход на гориво8,0–7,8 л/100 kм
Двигател и тип горивоБензин
THE Z4BMW Z4 M40i РОУДСТЪР

Открито, ниско и насочено към динамика. Със своята широка предна част, големи джанти, удължен преден капак и много детайли, вдъхновени от моторните спортове, BMW Z4 M40i Роудстър ускорява пулса ви още от пръв поглед. По пътя то разгръща спортния си характер по цялата линия: мощен роудстър, който вдъхновява с пъргавина и гарантира чисто удоволствие от шофирането във всеки момент.

Изпратете вашата заявка сега!

Прочети повече

Събужда въодушевление.

BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic три четвърти изглед отпред в движение
Двойна бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic снимка отблизо отпред

BMW бъбрековидна радиаторна решетка в Mesh дизайн.

BMW бъбрековидната радиаторна решетка с Mesh дизайн е с различно оформление в зависимост от двигателя и допринася за динамичното излъчване. При базовия модел Mesh решетката е гланцирано черна, при Sport Line и пакет M Sport е с покритие от матиран алуминий, като при всички варианти рамката на бъбрековидната радиаторна решетка е хромирана. Върховият модел M40i се разпознава по BMW бъбрековидната радиаторна решетка, която е изцяло в цвят Cerium Grey.
Air Breather BMW Z4 Роудстър M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic снимка отблизо

Air Breather.

Заедно с интегрираните Air Curtain в предната броня разположените зад предните калници Air Breather осигуряват значително понижаване на завихрянията на въздуха в арките на предните калници и целенасочено канализиране на насрещния въздушен поток - което понижава въздушното съпротивление. В същото време като декоративен елемент те подчертават атлетичния характер на автомобила.
М Аеродинамичен пакет BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic изглед отстрани

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и дифузорът в Dark Shadow metallic излъчва чист спортен дух. Компонентите подобряват не само визията, но и оптимизират аеродинамичните качества на автомобила.
Ауспухови накрайници BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic снимка отблизо отзад

Ауспуховите накрайници със свободна форма.

Ауспуховите накрайници със свободна форма отдясно и отляво в задната част визуално подчертават динамиката на автомобила.
M Спортни седалки BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 интериор

М Спортни седалки.

М Спортните седалки с интегрирани подглавници, ниски повърхности за седене, както и високи бордове на седалката и облегалката предлагат подобрена странична опора дори и в бързи последователни завои. Освен това благодарение на интегрираното регулиране на широчината на облегалката седалката на водача, а в зависимост от оборудването и седалката на пътника до водача могат да бъде адаптирани индивидуално към тялото.
М кожен волан BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони и емблема на М е със спортен дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване за едно динамично изживяване при шофиране.

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW Z4 M40i РОУДСТЪР.

Разгръща амбицията.

Никое предизвикателство не е твърде голямо за него. BMW Z4 M40i Роудстър доказва спортния си произход във всяка ситуация. Благодарение на най-модерните технологии, ниското положение над пътя и последователната оптимизация на теглото, то постига впечатляваща мощност - и изключителна динамика на управлението.

M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019

М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

Върхов спортист, който осигурява чиста радост от шофирането. M TwinPower Turbo редовият 6-цилиндров бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и и характерен, типичен за М звук. Двойният VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и TwinScroll турбокомпресорът осигуряват изключителна мощност.
Адаптивно M окачване BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

Адаптивно M окачване.

Сниженото с 10 милиметра Адаптивно М окачване може постоянно да се управлява електронно и да бъде адаптирано към условията и ситуацията на пътя. Освен това водачът може да адаптира характеристиките на окачването чрез превключвателя на контрола на шофирането към предпочитания в момента стил на шофиране - от комфортни до особено спортни с подчертано пъргава управляемост.
M Спортен диференциал BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 детайл

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
Трансмисия Steptronic Sport BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 снимка отблизо на селектора на трансмисията интериор

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport с Launch Control позволява спортна смяна на предавките както автоматично, така и ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана за комфортно пътуване или спортен стил на управление. В режим SPORT или SPORT+ и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
Променливо спортно кормилно управление BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 волан кокпит

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
M спортни спирачки BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic изглед отстрани джанта

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове за особено висока спирачна мощност.
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 контролен дисплей

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Прочети повече

Дигитални услуги и интелигентни асистиращи системи.

BMW Z4 M40i Роудстър предлага на водача разнообразни интелигентни асистиращи системи. От Асистенти за паркиране до личния гласов асистент, иновативните технологии увеличават комфорта и безопасността при шофиране. В същото време, в зависимост от ситуацията, те дават възможност за полуавтономно шофиране.

BMW Operating System 7 BMW Z4 M40i Роудстър G29

BMW Operating System 7.

Иновативната концепция за управление на BMW Operating System 7 позволява още по-лесно управление на функциите на автомобила, например чрез гласови команди, тъчскрийн или iDrive контролер - напълно интуитивно. За тази цел е разширена функционалността на контролера. Така например менюто на приложенията вече може да бъде избирано директно.
Научете повече
BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Роудстър G29 2019 контролен дисплей

BMW Intelligent Personal Assistant.

Нямаше ли да е прекрасно, ако във вашето BMW е скрит и ваш личен автомобилен експерт? Комуникирайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Произнасяйте съвсем естествени команди, за да управлявате множество функции на автомобила. Освен това той може да ви обясни всичко за автомобила и да ви помогне да се запознаете по-добре с вашето BMW.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW Z4 M40i РОУДСТЪР.

BMW Z4 M40i Роудстър.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

250 (340) / 5000-6500

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,5

Среден разход на гориво в л/100 км: 

7,9 - 8

CO2 емисии в г/км комбинирани:

181 - 182

BMW Z4 M40i Роудстър G29 изглед отстрани

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW Z4 M40i РОУДСТЪР.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW Z4 M40i РОУДСТЪР.

BMW Z4 M40i Роудстър G29 изглед отстрани на фона на сграда

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW Z4 M40i Роудстър.

BMW SERVICES.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW Z4 M40i РОУДСТЪР.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Напълно безгрижно електрическо пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране. Вие сами избирате срока от 4 или 6 години - или 3 години като клиент на лизинг. Сервизните услуги:
  • Преглед на автомобила
  • Смяна на микрофилтър
  • Смяна на спирачна течност
Научете повече BMW Service Inclusive
BMW Телеуслуги.

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече BMW Телеуслуги
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече за BMW Пътна помощ и помощ при произшествие

Изпратете вашата заявка сега!

РАЗХОД НА ГОРИВО И СО2 ЕМИСИИ.

BMW Z4 M40i Роудстър:
Среден разход на гориво в л/100 км: 8,0–7,8
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 182–177

Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече