BMW Intelligent Personal Assistant индикации на контролния дисплей

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Вашият личен асистент и автомобилен експерт при всяко пътуване.

„Hey BMW, закарай ме в къщи.“ С BMW Intelligent Personal Assistant вашият личен асистент е винаги на борда. Можете да разговаряте интуитивно с него, да му задавате въпроси или да споделяте настроения и потребности. В същото време той ви позволява едно напълно ново взаимодействие с вашето BMW: Позволете му да ви обясни автомобилните функции, попитайте го за състоянието на автомобила или му дайте указания чрез гласови команди. С течение на времето BMW Intelligent Personal Assistant ви опознава все по-добре и научава повече за вашите навици и потребности - за една перфектно свързаност с вашето BMW и за още по-комфортно изживяване при шофиране.

Прочети повече
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Вашият личен асистент и автомобилен експерт при всяко пътуване.
BMW Intelligent Personal Assistant функции и преимущества, обяснени във видео

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT И НЕГОВИТЕ ФУНКЦИИ ОТ ВИДЕОТО.

ФУНКЦИИТЕ НА BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Личен асистент, автомобилен експерт, внимателен спътник - BMW Intelligent Personal Assistant ви подпомага с множество интелигентни функции при шофиране.

BMW Intelligent Personal Assistant автомобилен експерт жена управлява BMW

Автомобилен експерт.

С BMW Intelligent Personal Assistant всичко ще ви е ясно. Той е ултимативният автомобилен експерт, който познава вашето BMW до най-дребните детайли. От нуждата от сервизно обслужване, през наличното количество гориво до функциите на оборудването: Каквото и да искате да знаете за вашето BMW, когато и да се нуждаете от помощ: Той винаги е на ваше разположение и може да ви помогне да се запознаете още по-добре с вашето BMW.
BMW Intelligent Personal Assistant личен асистент

Личен асистент.

Да е запознат с вашите потребности и да ви подпомага оптимално по всяко време - BMW Intelligent Personal Assistant е уникален в това отношение. С „Hey BMW, карай към къщи“ той веднага открива пътя към дома ви, а с „Hey BMW, гладен съм“ открива подходящият ресторант, при желание с най-висок рейтинг. Той може също така да активира подгряването на седалките или да пусне любимата ви музика. При това BMW Intelligent Personal Assistant запомня личните ви предпочитания и ви опознава все по-добре.
BMW Intelligent Personal Assistant Automate My Habits индикации на контролния дисплей

Automate my Habits.

Когато е студено, винаги активирате подгряването на седалката на третата степен? Или по пътя към работата винаги сваляте прозореца, за да вдигнете бариерата на подземния гараж? С функцията Automate My Habits можете да можете да поставите правила за вашите предпочитани настройки, така че те да бъдат запомнени и изпълнявани автоматично. Така вие можете да се наслаждавате на пътуването, докато вашето BMW се грижи за уюта ви. В бъдеще ще бъдат добавени и други автоматизирани функции.
Жена говори със своето своето BMW по време на шофиране с BMW Intelligent Personal Assistant

Естествено взаимодействие.

BMW Intelligent Personal Assistant - просто си поговорете с него. BMW Intelligent Personal Assistant е душата на вашето BMW и е винаги на вашите услуги. За да разговаряте с него, не е необходимо първо да го активирате с натискане на бутон или за изчакате потвърждаващ сигнал. Не трябва да правите паузи, той веднага се вслушва във вас. Кажете например: „Hey BMW, ти кой си?“ Или искате да му дадете друго име? Тогава кажете: „Hey BMW, промени командата за активиране.”

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Техническите предпоставки за ползването на BMW Intelligent Personal Assistant са BMW Operating System 7 (или по-висока версия) с разпознаване и управление с глас, както и опционалните оборудвания BMW Live Cockpit Professional (6U3) или BMW Live Cockpit Plus (6U2).

За да може функционалността на BMW Intelligent Personal Assistant винаги да е на най-актуалното ниво, софтуерът на автомобила трябва да бъде актуализиран редовно.

Прочети повече

BMW CONNECTED DRIVE: ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

BMW ConnectedDrive Обслужване на клиенти

BMW ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ.

Имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация за услугите и продуктите на BMW ConnectedDrive? Свържете се сега с BMW Обслужване на клиенти info.bg@bmwgroup.com
BMW Driver’s Guide App дигитално упътване за употреба смартфон

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver’s Guide е дигитално упътване за употреба за подбрани модели на BMW - включително детайли и оборудване на автомобила, търсене на изображения и разяснителни анимации.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа