Мъж и жена пред BMW в гората

ГОТОВИ ЗА ЗИМАТА.
СИГУРНИ И СТИЛНИ.

Оригинални аксесоари BMW. BMW сервиз.

Докато другите лежат на диваните си и си търсят извинения, вие просто продължавате да пътувате. Нищо не може да попречи на вашето пътуване в планините, на разходката из града или спонтанното шофиране според настроенията и желанията. Лоши метеорологични условия? Те не са проблем. Вие сте перфектно подготвени за всяко предизвикателство: с Оригиналните BMW Аксесоари за есенно-зимния сезон. Насладете се на възхитителните моменти през тези сезони и се насладете на BMW Service, BMW комплектите колела за зимата, както и на BMW Аксесоарите за есента и зимата – създадени по мярка за вас и вашето BMW.

Прочети повече
ГОТОВИ ЗА ЗИМАТА.<br>СИГУРНИ И СТИЛНИ.Оригинални аксесоари BMW. BMW сервиз.

“СИГУРНОСТ И СТИЛ ЗА МОЯТА ЗИМА”.

Висококачествени Оригинални BMW алуминиеви джанти и комплекти зимни колела с размер 18, 19 и 20 инча.

Времето се променя, и студените месеци осигуряват вълнуваща възможност да се насладите на природата по нов начин. Когато сте перфектно подготвени, заледените пътища и хлъзгавите завои не могат да ви попречат да се насладите на природата. Затова заложете на оригинални BMW джанти и гуми. BMW гумите с маркировка “звезда”, разработени съвместно с водещи производители на гуми (напр. Bridgestone, Michelin und Pirelli), осигуряват най-добро поведение на пътя, оптимално сцепление и висока сигурност. Това означава: Оригиналните BMW джанти и гуми не са стилен компромис, а изявление.

Прочети повече
20" M Performance Y-spoke 795 M мастилено черен мат, летен комплект

20" M Performance Y-spoke 795 M.

Висококачествените ковани колела 20" M Performance Y-spoke style 795 M са създадени в мастилено черен матов цвят с цветно лого M и фрезован надпис M Performance. TPMS пълен комплект летни колела с гуми с възможност за продължаване на движението при спукване, размер на колелата 8J x 20 с гуми с размер 225/35 R20 90Y XL RSC отпред и 8.5J x 20 с гуми с размер 255/30 R20 92Y XL RSC отзад.

Прочети повече
20" M Performance Y-spoke 863 M метален сив мат, летен комплект

20" M Performance Y-spoke 863 M.

Висококачествените ковани колела 20" M Performance Y-spoke style 863 M са създадени в метален сив матов цвят с цветно лого M и придават много спортен вид на автомобила. TPMS пълен комплект летни колела, размер на колелата 9.5J x 20 с 275/35 ZR20 (102Y) XL отпред и 10.5J x 20 с 285/35 ZR20 (104Y) XL отзад.

Прочети повече
20" M Performance Double-spoke 669 M орбитален сив, летен комплект

20" M Performance Double-spoke 669 M.

Висококачествените 20" BMW M Performance леки колела от сплав са изготвени в двуцветен орбитален сив тон с ексклузивна комбинация от фрезоване и полиране от видимата страна и логото на BMW M. Пълен комплект колела със смесени гуми с възможност за продължаване на движението при спукване. Размер на предните колела 8J x 20 с гуми 245/35 R20 95Y XL RSC и размер на задните колела 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y XL RSC.

Прочети повече
20" M Performance Multi-spoke 732 M нощен златен/гладък фрезован, летен комплект

20" M Performance Multi-spoke 732 M.

Висококачествените ковани колела 20" M Performance Multi-spoke style 732 M са създадени в Bicolor мастиленочерен матов цвят, полиран и фрезован с цветно лого M. TPMS пълен летен комплект с гуми с възможност за продължаване на движението при спукване, размер на колелата 8J x 20 с размер на гумите 245/35 R20 95Y XL RSC отпред и 9J x 20 размер на гумите 275/30 R20 97Y XL RSC отзад.

Прочети повече
19" M Performance Double-spoke 555 M мастилено черен мат, полиран, летен комплект

19" M Performance Double-spoke 555 M.

Висококачествените леки колела от сплав 19" M Performance с оптимизирано тегло Double-spoke style 555 M са създадени в Bicolor мастилено черен матов цвят, полиран с обръщане на спиците и подчертана естетика до най-дребния детайл. TPMS пълен летен комплект, размер на колелата 8J x 19 с размер на гумата 235/35 R19 91Y XL.

Прочети повече

“МОИТЕ ДЖАНТИ - МОЯТ ЛЮБИМ АКСЕСОАР.”

BMW Аксесоари за джанти и гуми.

Дъждът и снегът няма да ви попречат. Защото благодарение на Оригиналните BMW аксесоари за джантите и гумите вие сте подготвени перфектно и през есента и зимата. Изберете между множеството опции, за да можете да оформите своето BMW според желанията си и през зимата. Поставете стилен акцент, без да правите компромиси със сигурността.

BMW Аксесоари за есента и зимата BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на BMW
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW капачки на вентилите с лого на М

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на М.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW вериги за сняг

BMW вериги за сняг.

Веригите за сняг могат да бъдат незаменими през зимата и да осигурят на вашето BMW така необходимото сцепление в дълбок сняг и по заледени настилки.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW секретни болтове за джанти

BMW секретни болтове за джанти

Висококачествените, особено надеждни секретни болтове за джантите включват четири секретни болта за джантите със специално фрезовано BMW кодиране. Болтовете могат да бъдат демонтирани само с включеният в комплекта специален инструмент и по този начин осигуряват максимално ефективна защита срещу кражба на колела.

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

BMW Услуги за колела и гуми BMW сервиз

Колко е хубаво важните неща да бъдат поверени в правилните ръце.

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ С МАРКИРОВКА “ЗВЕЗДА”.

Оригинални BMW гуми с маркировка “звезда”

При джантите и гумите основен приоритет са качеството, опита и сигурността.

Маркировката “звезда” показва, че гумите са произведени специално за BMW - и то според най-високите стандарти. Още в ранната фаза на разработката на автомобила започва и разработката на гумите, която продължава до три години и приключва с всеобхватни тестове. Гумите с маркировка “звезда” се тестват в шест основни категории: Сигурност, износване, комфорт, ефективност и - характерно за BMW - в двете категории на радостта от шофирането (характеристики при шофиране и спортно поведение на пътя). Освен това те се произвеждат в сътрудничество с подбрани премиум производители (напр. Bridgestone, Michelin und Pirelli). Прото попитайте вашия BMW сервизен партньор за гумите с маркировка “звезда” - изработени по мярка, тествани и сигурни.

Жена се смее пред BMW

ОРИГИНАЛНИ BMW УСЛУГИ И АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА.

Подходящото решение за всяко предизвикателство.

ОРИГИНАЛНИ BMW УСЛУГИ И АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА.

Подходящото решение за всяко предизвикателство.

“ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЯ ЗА МОЯТА ПЕРФЕКТНА ЗИМА, СА ДОБРИТЕ АКСЕСОАРИ.”

BMW Аксесоари за есента и зимата. Различни интелигентни идеи за екстериора и интериора.

Независимо дали сте на разходка с децата, с кучето или карате ски през уикенда - ако искате да се наслаждавате на зимата, трябва да сте подготвени перфектно. Това не е проблем с Оригиналните BMW Аксесоари. Възползвайте се от по-високия комфорт при шофиране и се насладете на богатата гама от опции, които ще превърнат вашето BMW в перфектния спътник за вашите планове през зимата.

BMW X3 в снега три четвърти изглед отпред
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW калъф за безжично зареждане за iPhone

BMW калъф за безжично зареждане за iPhone.

Калъфът за безжично зареждане позволява безжично зареждане на устройства на Apple iPhone™ 5/5S, 6/6S и 7/7Plus чрез индукция. Иновативният калъф за зареждане е съвместим с всички Qi сертифицирани зарядни устройства и в същото време служи и като предпазен калъф.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

BMW зарядна станция за безжично зареждане Universal

Безжично зареждане, винаги и навсякъде: С BMW Wireless-Charging-Station Universal смартфонът може удобно и ефективно да бъде зареден в автомобила без кабел. При това мобилният телефон е закрепен стабилно и сигурно. Особено интелигентно: Интегрираната Powerbank може да се демонтира и позволява безжично зареждане извън автомобила.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е една високо чувствителна Full-HD камера, която следи случващото се пред и зад вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания или необичайни движения извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Всесезонни стелки отпред

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с висококачествен детайл от неръждаема стомана.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Safety Case за 10,5" Apple iPad Pro BMW универсална стойка за таблети с BMW Safety Case

BMW универсална стойка за Safety Case за 10,5" Apple iPad Pro.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция. Safety Case предлага оптимална защита за всички 10,5" Apple iPad™ Pro. Черният силиконов калъф надеждно предпазва таблета от драскотини и удари, а в комбинация с включеното в комплекта фолио за дисплея - и от водни пръски. С предлаганата отделно универсална стойка на системата Travel & Comfort е възможно комфортно и защитено от удари закрепване в автомобила.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW багажници за покрив

BMW багажници за покрив

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива и визуално са съгласувани перфектно с автомобила. Те се монтират лесно и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW LED проектори на вратите

BMW LED проектори на вратите.

Новите BMW LED проектори на вратите с повишено качество на проекцията и изключително дълъг живот превръщат качването и слизането в уникално изживяване. Те се активират автоматично при отваряне на вратите и перфектно осветяват зоната за качване по индивидуален начин, като проектират графика на земята до автомобила. Чрез сменяеми диапозитиви водачът може сам да определя проектираната графика и има избор между логото на BMW и логото на BMW M.
BMW Аксесоари за есента и зимата Заключващ се, изтеглящ се странично BMW багажник

Заключващ се, изтеглящ се странично BMW багажник.

Заключващият се, изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове осигурява сигурно закрепване на до 5 чифта ски или 4 сноуборда и позволява лесно товарене, особено при по-високи автомобили. Той може да бъде комбиниран с всички багажници за покрив на BMW и е подходящ и за щеки.

“НАШИЯТ НАЧИН ДА ДЕ НАСЛАДИТЕ НА ЗИМАТА.”

BMW Сервиз. Със създадените по мярка сервизни пакети на BMW вие винаги ще сте спокойни на пътя.

Подготовката е ключът към една приятна зима. Не само за вас, но и за вашето BMW. За да може да сте готови за всички предизвикателства на студените месеци, ползвайте превъзходните BMW Сервиз и консултациите от нашите експерти за вас и вашия автомобил. Ние ще се погрижим вашето BMW да е в перфектно състояние и да се справи дори и с най-тежките условия.  

Прочети повече
Жена пред дилърство на BMW

BMW Service Inclusive.

Отпуснете се и се концентрирайте върху това, което е наистина важно - насладата от пътуването. Точно това ще получите с BMW Service Inclusive. С еднократно плащане ще получите всички включени услуги и дейности по поддръжката за период по ваш избор.

Преимуществата за вас:

  • Спестявате пари в сравнение със закупуването на отделни услуги.
  • Пълен контрол и прозрачност на разходите.
  • Различни пакети за различни изисквания и за нови и употребявани автомобили.
  • Сервизни специалисти с BMW Know-how и BMW Оригинални части.
  • Автоматичен трансфер към новия собственик, което повишава стойността при продажба.
  • Валиден при всички включени BMW Сервизни партньори по целия свят.
Прочети повече
Жена със смартфон стои до вратата на своето BMW

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо: При нужда от поддръжка или при повреда то ще предостави всички необходими данни за автомобила на вашия предпочитан BMW сервизен партньор. Вашият BMW сервизен партньор ще се свърже с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте автомобила си онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.  

Прочети повече