Жена и мъж седят се смеят на шейна в снега

МНОГОСТРАННИ КАТО САМАТА ЗИМА.

#whateverhappens. Насладете се на студените месеци с BMW оригиналните джанти и гуми, аксесоарите за есента и зимата, както и BMW Service.

Когато сезоните се сменят, е време да разгледате природата. Защото дори дъждовното и студено време не е причина да си останете у дома. То е възможност да се насладите на вълшебната страна на този свят. Ние ви предлагаме перфектното оборудване, за да се движите сигурно по пътя и да се наслаждавате на пътуването във всеки момент - независимо накъде сте се отправили. Насладете се на BMW Service, BMW комплектите колела за зимата, както и на BMW Аксесоарите за есента и зимата – създадени по мярка за вас и вашето BMW.

Прочети повече
МНОГОСТРАННИ КАТО САМАТА ЗИМА.#whateverhappens. Насладете се на студените месеци с BMW оригиналните джанти и гуми, аксесоарите за есента и зимата, както и BMW Service.

ОРИГИНАЛНИ BMW АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ И АКСЕСОАРИ.

Радостта от шофирането не зависи от времето.

Водачите, които искат да използват нов дизайн на протектора през есента и зимата и искат да се наслаждават на перфектно сцепление, в сътрудничество с водещите производители на гуми (напр. Goodyear/Dunlop, Michelin и Pirelli) ние сме разработили специални сезонни предложения на гуми с маркировка “звезда”. BMW гумите с маркировка “звезда” осигуряват най-добро поведение на пътя, оптимално сцепление и висока сигурност. Това означава: Оригиналните BMW джанти и гуми не са стилен компромис, а изявление.

BMW Аксесоари Есен-Зима 17" BMW light alloy wheel V-spoke style 618 Reflex silver, Зимен комплект колела

17" BMW light alloy wheel V-spoke style 618 Reflex silver, Зимен комплект колела

Висококачественото 17-инчово BMW лети джанта с V-образни спици 618 в рефлексно сребро придава на автомобила много спортен вид с външния си вид. Комплект зимно колело с вграден винтил за налягане в гумите, съвместимо с вериги за сняг, размер на колелото 7.5J x 17 с размер на гумите 225/55 R17 97H
BMW Аксесоари за есента и зимата 18-инчови BMW джанти с V-образни спици 684 Orbit Grey, зимен комплект

18-инчови алуминиеви джанти с V-образни спици 684 Orbit Grey, зимен комплект.

Висококачествените 18-инчови BMW алуминиеви джанти с V-образни спици 684 са в цвят Orbit Grey и придават особено спортно излъчване на автомобила със своята визия. Комплект джанти и зимни гуми с RunFlat гуми и контрол на налягането в гумите, размер на джантите 8J x 18 с гуми 245/45 R18 100V XL.
BMW Аксесоари за есента и зимата 19-инчови BMW джанти с V-образни спици 635 Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), зимен комплект

19-инчови M алуминиеви джанти с V-образни спици 635 М Bicolor (Night Gold, полирани до блясък), комплект със зимни гуми

Елегантните 19-инчови M алуминиеви джанти с V-образни спици 635 са в цвят Bicolor Night Gold, полирани до блясък, и осигуряват екстравагантно излъчване на автомобила. Зимен комплект с контрол на налягането и RunFlat гуми, размер на джантите 8J x 19 с гуми 245/40 R19 98V XL RSC отпред и джанти с размер 9J x 19 с гуми 275/35 R19 100V XL RSC отзад.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW секретни болтове за джанти

BMW секретни болтове за джанти

Висококачествените, особено надеждни секретни болтове за джантите включват четири секретни болта за джантите със специално фрезовано BMW кодиране. Болтовете могат да бъдат демонтирани само с включеният в комплекта специален инструмент и по този начин осигуряват максимално ефективна защита срещу кражба на колела.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW вериги за сняг Comfort

BMW вериги за сняг Comfort

BMW веригите за сняг Comfort се отличават с максимално сцепление и лесен монтаж. Благодарение на оптималното позициониране върху гумите те не се нуждаят от защита на джантата и с интегрираната скоба от пружинна стомана могат да бъдат монтирани с няколко движения.
BMW Аксесоари за джанти и гуми M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW неподвижна капачка на главината

BMW неподвижна капачка на главината

Неподвижната капачка на главината се състои от емблема на BMW, което вече не се върти заедно с колелото, а остава хоризонтална. Капачката на главината може да бъде монтирана на всички BMW алуминиеви джанти с междуболтово разстояние 112 милиметра.
BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на BMW
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW капачки на вентилите с емблема

BMW капачки на вентилите с емблема на М

Висококачествените BMW капачки на вентилите от алуминий ефективно предпазват RDC алуминиевите вентили от замърсяване и вода. В същото време те облагородяват излъчването на колелата. С лого на М.
BMW Аксесоари за есента и зимата Комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set

Комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set

С интуитивния комплект за ремонт на гуми BMW Mobility-Set можете лесно да възстановите мобилността си след повреда на гума. Независимо от размера на гумите могат да бъдат отстранени повреди по протектора с диаметър до 4 мм, което да ви позволи да се придвижите до най-близкия сервиден партньор на BMW.

BMW УСЛУГИ ЗА КОЛЕЛА И ГУМИ.

BMW Услуги за колела и гуми

Колко е хубаво важните неща да бъдат поверени в правилните ръце.

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.

ОРИГИНАЛНИ BMW ГУМИ С МАРКИРОВКА “ЗВЕЗДА”.

Оригинални BMW гуми с маркировка “звезда”

При джантите и гумите основен приоритет са качеството, опита и сигурността.

Маркировката “звезда” показва, че гумите са произведени специално за BMW - и то според най-високите стандарти. Още в ранната фаза на разработката на автомобила започва и разработката на гумите, която продължава до три години и приключва с всеобхватни тестове. Гумите с маркировка “звезда” се тестват в шест основни категории: Сигурност, износване, комфорт, ефективност и - характерно за BMW - в двете категории на радостта от шофирането (характеристики при шофиране и спортно поведение на пътя). Освен това те се произвеждат в сътрудничество с подбрани премиум производители (напр. Goodyear/Dunlop, Michelin и Pirelli). Прото попитайте вашия BMW сервизен партньор за гумите с маркировка “звезда” - изработени по мярка, тествани и сигурни.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА ЕКСТЕРИОР.

Вдъхновяващи във всяко отношение.

Ако искате да се насладите на зимния сезон, трябва да сте добре подготвени. Това не е проблем с Оригиналните BMW Аксесоари. Възползвайте се от по-високия комфорт при шофиране и се насладете на богатата гама от опции, които ще превърнат вашето BMW в перфектния спътник за вашите планове през зимата.

BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо

BMW Кутия за покрива 420 Черно/титаново сребристо.

Модерната BMW кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 420 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW багажници за покрив

BMW багажници за покрив

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива и визуално са съгласувани перфектно с автомобила. Те се монтират лесно и без инструменти и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност.
BMW Аксесоари за есента и зимата Изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове

Изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове

Заключващият се, изтеглящ се странично BMW багажник за ски и сноубордове осигурява сигурно закрепване на до 5 чифта ски или 4 сноуборда и позволява лесно товарене, особено при по-високи автомобили. Той може да бъде комбиниран с всички багажници за покрив на BMW и е подходящ и за щеки.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW стелка за пода на багажник

BMW стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава BMW стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят с висококачествен детайл от неръждаема стомана с цифрата 5, тя перфектно подхожда на интериора на багажника.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW LED проектори на вратите

BMW LED проектори на вратите.

Иновативните BMW LED проектори на вратите се активират автоматично при отваряне на вратите и чрез сменяем диапозитив проектират графика на земята до автомобила. Имате избор между множество мотиви, с които зоната за качване може да бъде перфектно осветена по индивидуален начин.

ОРИГИНАЛНИ BMW АКСЕСОАРИ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА ИНТЕРИОР.

Дори и отвън: Изкюлчителни.

Оригиналните BMW Аксесоари напълно заслужават името си: Те са създадени с най-висока прецизност и са вдъхновени от чистата мощност. Разширете своя простор, стила си, сигурността си - или всичко заедно. Защото с лекота можете да съчетаете сигурността и елегантността.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Safety Case за 10,5" Apple iPad Pro™ за система Travel & Comfort

BMW Safety Case за 10,5" Apple iPad Pro™ за система Travel & Comfort.

Safety Case предлага оптимална защита за всички 10,5" Apple iPad™ Pro. Черният силиконов калъф надеждно предпазва таблета от драскотини и удари, а в комбинация с включеното в комплекта фолио за дисплея - и от водни пръски. С предлаганата отделно универсална стойка на системата Travel & Comfort е възможно комфортно и защитено от удари закрепване в автомобила.
BMW Аксесоари за есента и зимата Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort.

BMW Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване Travel & Comfort. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple или Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW универсална кука за система Travel & Comfort.

BMW универсална кука за система Travel & Comfort.

Универсалните куки на системата Travel & Comfort позволяват закачането на дрехи или леки чанти на облегалката на седалката, така че те да са предпазени от замърсяване в пространството за краката. Благодарение на бързото закрепване универсалната кука се монтира лесно и стабилно на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване Travel & Comfort.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалка за дрехи за система Travel & Comfort.

BMW закачалката за дрехи предлага възможност за закачане на дрехи на гърба на облегалката. Тя лесно и сигурно монтира на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване Travel & Comfort. Благодарение на хотелската функция (конвенционална закачалка) тя може се ползва и извън автомобила.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Всесезонни стелки отпред

BMW Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн не само предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване, но и краката от вода. Те са в черен цвят, с висококачествен детайл от неръждаема стомана с цифрата 5.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Всесезонни стелки отзад

BMW Всесезонни стелки отзад.

Изработените по мярка, здрави BMW всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн не само предпазват пространството за краката отзад от влага и замърсяване, но и краката от вода. Те са в черен цвят, с висококачествен детайл от неръждаема стомана с цифрата 5.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е една високо чувствителна Full-HD камера, която следи случващото се пред и зад вашия автомобил дори и когато е паркиран. При разклащания или необичайни движения извън автомобила камерата автоматично записва случващото се, за да документира евентуалните инциденти или (опити за) взлом.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW LED джобното фенерче, акумулаторно

BMW LED джобното фенерче, акумулаторно

BMW LED джобното фенерче с елегантен дизайн от неръждаема стомана впечатлява с ниския разход на електроенергия, издръжливостта от до 3 000 цикъла на зареждане и изключителния си обсег. За да заредите мощната му батерия, трябва просто да го включите в един от 12-волтовите контакти в автомобила.
Жена и мъж седят в снега гледат таблет

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА BMW АКСЕСОАРИТЕ ЗА ЕСЕНТА И ЗИМАТА.

Нищо не може да попречи на вашето пътуване в планините, на разходката из града или спонтанното шофиране. Насладете се на най-вълнуващите моменти през този сезон с Оригиналните BMW Аксесоари за есенно-зимния сезон. Изберете между множеството опции, за да можете да оформите своето BMW според желанията си и през есента и зимата. Поставете стилен акцент, без да правите компромиси със сигурността.

ХИМИЧЕСКИ ПРОДУКТИ ЗА ПОДДРЪЖКА.

Висококачествена и нежна грижа за вашето BMW.

Погрижете се за автомобила си. Ние ви предлагаме подходящите препарати са ясна видимост и бляскаво излъчване във всяка ситуация - все пак вашите джанти неслучайно са блестящи.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW незамръзваща течност за чистачки

BMW незамръзваща течност за чистачки

Предотвратява замръзването на системата за измиване на прозорците и чрез висококачествените си миещи свойства осигурява оптимална видимост през студените месеци с типичния за BMW приятен аромат Apricelle.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Препарат за размразяване на стъкла

BMW Препарат за размразяване на стъкла

Размразява за секунди замръзналите стъкла. Предпазва от повторно замръзване и осигурява ясна видимост. С типичния за продуктите за поддръжка на BMW аромат Apricelle. Надеждна защита срещу ограничаване на видимостта от лед.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Препарат за почистване на джанти

BMW Препарат за почистване на джанти

BMW Препаратът за почистване на джанти с лекота отстранява упоритите замърсявания, като спечен прах от спирачни накладки или остатъци от масло и гума.  

Прочети повече

НАЙ-ДОБРИТЕ ЧАСТИ ЗА ЕСЕНТА. M PERFORMANCE PARTS.

Насладете се на вълнуващото усещане от моторните спортове с ексклузивните BMW M Performance Parts.

Моторните спортове са вездесъщи. Всяка отделна M Performance Part е индивидуално изявление и придава на вашето BMW истински характер от моторните спортове. За всеки автомобил се предлага голям избор от аксесоари в областите аеродинамика, задвижване, външен дизайн, кокпит, окачване и джанти. Готови ли сте да се насладите на спортната индивидуалност?

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата 20-инчови M Performance джанти с двойни спици 669 M Jet Black matt/полирани до блясък, летен комплект

20-инчови M Performance джанти с двойни спици 669 M Jet Black matt/полирани до блясък, летен комплект

Висококачествените 20-инчови M Performance алуминиеви джанти са ковани, в цвят Jet Black matt, с ексклузивна комбинация между видимо фрезоване и полиране до блясък, с лого на М. Комплект джанти и гуми с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос Размер на джантите 8J x 20 с гуми 245/35 R 20 95Y XL RSC отпред и размер на джантите 9J x 20 с гуми 275/30 R20 97Y XL RSC отзад.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance Декоративна предна решетка Iconic Glow.

M Performance Декоративна предна решетка Iconic Glow.

M Performance Декоративната предна решетка Iconic Glow придава на автомобила ви уникално бляскаво излъчване. LED осветлението ексклузивно подчертава BMW бъбрековидната решетка и зоната около автомобила от отварянето на вратите до потеглянето, както и от изключването на запалването до заключването на автомобила.  

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance странични прагове от карбон.

M Performance странични прагове от карбон.

Визия, която вълнува:. BMW M Performance страничните прагове са изработени старателно на ръка от висококачествен карбон. Благодарение на тях автомобилът изглежда по-дълъг и има по-динамична визия. За особено спортно и изискано излъчване.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance заден спойлер Pro Carbon

M Performance заден спойлер Pro Carbon

Изразително: M Performance задният спойлер Pro Carbon подчертава висококачествената, спортна визия на автомобила. Той осигурява оптимизиране на аеродинамиката и още по-спортно поведение на пътя.  

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance волан

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance стелки

M Performance стелки.

Великолепна визия, превъзходна стабилност: M Performance стелките придават на автомобила индивидуална спортна визия и в зоната за краката. С надпис М Performance. Кантът с кожена визия с декоративен шев в контрастни цветове и бродираната лента с цветовете на М допълват висококачествената визия.  

Прочети повече
BMW Аксесоари за есента и зимата M Performance чанти за колела

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.  

Прочети повече

СЪЗДАДЕН ПО МЯРКА BMW СЕРВИЗ.

Разчитайте на безброй възможности.

Насладете се напълно на студените месеци и се възползвайте от великолепния BMW Сервиз, при който нашите експерти ще се погрижат за автомобила ви. Нашата задача е автомобилът ви винаги да е в перфектно състояние, за да можете да шофирате сигурно и с радост през есента и зимата.

BMW Аксесоари за есента и зимата жена гледа през прозореца на своето BMW
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Value Service

BMW Value Service.

За модели над 5 години BMW Value Service предлага първокласен и оптимално съгласуван с вашия модел сервиз - на прозрачни и атрактивни цени. Защото от вашия BMW сервизен партньор вашето BMW ще получи точно онова обслужване, което заслужава - за да може да ви служи още дълго време.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Не винаги е лесно да се справите едновременно с всички задачи в живота. За повече спокойствие и безгрижност на ваше разположение е BMW Service Inclusive. Със само едно плащане вие сте подсигурени с всички включени услуги по сервизирането и обслужването за избрания от вас период. Без скрити разходи. За да можете и в бъдеще да знаете какво ви очаква: перфектният сервиз за вашето BMW, независимо от възрастта му. Защото това предложение е атрактивно и за модели на BMW с голям пробег.
BMW Аксесоари за есента и зимата Безконтактен BMW Сервиз

Безконтактен BMW Сервиз.

BMW Сервиз - винаги и навсякъде. Можете удобно и онлайн да резервирате и проследите много услуги на BMW. За да оползотворите времето си за истински важните неща в живота.
BMW Аксесоари за есента и зимата BMW Услуги джанти и гуми

BMW Услуги джанти и гуми

Ние не само ще сменим вашите зимни и летни гуми, вие ще се възползвате и от проверка на дълбочината на протектора и на вашите спирачки. Ние ви предлагаме смяна на джантите и гумите (включително балансиране) при първокласно съотношение цена/качество. Проверката и поддръжката ще бъде извършена с най-голямо старание и компетентност. С нашето професионално съхранение на колелата (включително измиване и балансиране) вие си спестявате ненужни усилия и цено място.