BMW X7 G07 2019 Arctic Grey три четвърти изглед отпред
Комбиниран разход на гориво12,8-7,71 л/100км
Двигател и тип горивоБензинДизел

THE X7

BMW X7

Комбиниран разход на гориво12,8-7,71 л/100км
Двигател и тип горивоБензинДизел

Първото BMW X7: Внушителното му излъчване е леко и пъргаво благодарение на пуристкия дизайн и атлетичния език на формите. В същото време забележителното предлагане на място в интериора осигурява иновативно взаимодействие между ексклузивност, функционалност и свобода - приятен комфорт и до третия ред седалки. Изключителна е и неговата мощна динамика на управлението, която впечатлява с оптимален спортен дух. Така всяко пътуване се превръща в голямо изживяване.
 

 

 

Прочети повече

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА BMW X7.

BMW X7 xDrive40d

ESSENCE.

BMW X7 G07 2019 Dreiviertel-Frontansicht Konfiguration Essence xDrive40d Phytonicblau
 • Parking Assistant
 • BMW Head-Up Display
 • BMW Display Key

BMW X7 xDrive40i

BALANCE.

BMW X7 G07 2019 Dreiviertel-Frontansicht Konfiguration Balance xDrive40i M Carbonschwarz metallic
 • M Sportpaket
 • xOffroad Paket
 • BMW Laserlicht

BMW X7 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X7 G07 2019 Dreiviertel-Frontansicht Konfiguration Signature xDrive40i Arktikgrau Brillanteffekt
 • Design Pure Excellence
 • BMW Laserlicht
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА КОНФИГУРИРАНЕ НА BMW X7.

X7 xDrive40d

ESSENCE.

BMW X7 G07 2019 Dreiviertel-Frontansicht Konfiguration Essence xDrive40d Phytonicblau
 • Parking Assistant
 • BMW Head-Up Display
 • BMW Display Key

X7 xDrive40i

SIGNATURE.

BMW X7 G07 2019 Dreiviertel-Frontansicht Konfiguration Signature xDrive40i Arktikgrau Brillanteffekt
 • Design Pure Excellence
 • BMW Laserlicht
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

ДИЗАЙНЕРСКИТЕ АКЦЕНТИ НА BMW X7.

BMW бъбрековидна радиаторна решетка BMW X7 G07 2019 снимка отблизо

BMW бъбрековидна радиаторна решетка.

Като централен визуален детайл BMW бъбрековидната радиаторна решетка подчертава присъствието и естетиката на предната част на автомобила.
BMW Лазерни светлини BMW X7 G07 2019 снимка отблизо

BMW Лазерни светлини.

В лазерен режим на дългите светлини BMW лазерните светлини с индивидуален Х дизайн осветяват пътя на до 500 метра, което е близо два пъти повече в сравнение с това на конвенционалните фарове. Благодарение на по-добрата видимост в тъмнината значително се повишава сигурността. Сините Х акценти и надписът „BMW Laser“ подчертават технологичните амбиции на автомобила.
22-инчови алуминиеви джанти BMW X7 G07 2019

22-инчови алуминиеви джанти.

22-инчови алуминиеви джанти с тънки спици 757 Bicolor Ferric Grey, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размер на джантите отпред 9,5J x 22, High Performance гуми 275/40 R22, размер на джантите отзад 10,5J x 22, High Performance гуми 315/35 R22 (опционално). Предлагат се други размери и дизайни.
Air Breather BMW X7 G07 2019

Air Breather.

Air Breather, разположени зад арките на предните калници с издълженият до задната част Hockey Stick подчертават като декоративен елемент визуално атлетичният характер на автомобила.
Хромирана лайстна BMW X7 G07 2019

Хромирана лайстна.

Хоризонталната алуминиева лайстна между задните светлини подчертава спортно-елегантния характер на автомобила. Също като при луксозния седан BMW Серия 7 хромираната лайстна създава акцентиран контраст спрямо избрания цвят на автомобила и осигурява хармонична връзка между мощните странични части и задната част.
Кристални апликации CraftedClarity BMW X7 G07 2019

Кристални апликации 'CraftedClarity’.

Кристалните апликации ''CraftedClarity’ включват изработени на ръка стъклени детайли, които видимо и осезаемо облагородяват интериора. Детайлите за селектора на трансмисията, BMW iDrive и бутона Старт/Стоп са изработени от изискан кристал.
Дизайн на кожената тапицерия BMW X7 G07 2019

Висококачествен дизайн на кожената тапицерия.

Предлага се като опция: Пълно кожено оборудване BMW Individual 'Merino’ Ivory White/Midnight Blue, черен цвят на интериора.
6 или 7 места BMW X7 G07 2019

BMW X7 с 6 или 7 места.

Серийният трети ред седалки с две изцяло сгъващи се в товарната повърхност седалки предлага възможности за седене за двама допълнителни пътника, така че има удобно място за до седем пътника.
Панорамен стъклен покрив Sky Lounge BMW X7 G07 2019

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge.

Опционалният панорамен стъклен покрив Sky Lounge създава приятна атмосфера най-вече при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Светлинната графика може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.
Вътрешно осветление BMW X7 G07 2019

Вътрешно осветление

Серийното вътрешно осветление включва и контурно осветление и създава спокойно, комфортно светлинно настроение в интериора. Шестте светлинни дизайна с регулируема яркост в четири случая на използване включват и една динамична функция. Welcome Light Carpet осветява пространството пред вратите на автомобила при качване и слизане.

КОМФОРТЪТ НА ВОЗЕНЕ НА BMW X7.

Комфорт на возене BMW X7 G07 2019 снимка отблизо

BMX X7 осигурява особено висок комфорт на возене при изключителна динамика на управлението. Опционалната система за контрол на окачването Executive Drive Pro работи с активни стабилизатори на наклоняването, които по време на движение електромеханично постоянно намаляват до минимум наклоняванията на каросерията. Серийното адаптивно въздушно окачване на предната и задната ос облекчава качването и слизането, както и товаренето на автомобила. Въздушното окачване автоматично поддържа автомобила на една константна височина независимо от натоварването .

ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО НА BMW X7.

BMW X7 G07 2019 три четвърти изглед отпред в движение по офроуд полигон

Като опция за BMW X7 се предлага xOffroad пакет. Четирите избираеми офроуд-режима адаптират задвижването на четирите колела BMW xDrive още по-прецизно към актуалната настилка. М Спортната изпускателна система (опция) предлага звукова характеристика, която може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+. Чрез завиващите в противоположна посока задни колела опционалното Интегрално активно кормилно управление за задвижването на четирите колела гарантира по-малък диаметър на завой при ниски скорости.

АКСЕСОАРИ И BMW M PERFORMANCE PARTS ЗА BMW X7.

С BMW M Performance Parts ще придадете на вашето BMW X7 максимален характер от моторните спортове. Изберете от ярките дизайнерски оборудвания за екстериора и интериора, както и от атрактивните ковани и алуминиеви джанти. С Оригиналните BMW Аксесоари адаптирате вашето BMW към индивидуалните ви желания: Продуктите са съгласувани перфектно с BMW X7 по отношение на качеството, дизайна и възможностите си.

Кутия за покрива 520 BMW X7 G07 2019

Кутия за покрива 520.

Модерната кутия за покрива в черен цвят с титаново сребристи странични елементи има вместимост 520 литра и е съвместима с всички багажници за покрива на BMW. Благодарение на възможността за двустранно отваряне с тройна заключваща система от двете страни тя се товари лесно и може да се заключи сигурно като защита срещу кражба.
Греди за дъгите на покрива BMW X7 G07 2019 Екстериор

Греди за дъгите на покрива.

Гредите за дъгите на покрива могат да бъдат комбинирани с всички BMW стойки за багажниците за покрив и кутии за покрива и визуално са съгласувани перфектно с автомобила. Те се монтират лесно и без инструменти и благодарение на стабилната си конструкция и устойчивата срещу кражба система за заключване отговаря на най-високите изисквания за качество и сигурност.
22-инчови M Performance джанти с Y-образни спици 785 M Bicolor BMW X7 G07 20219

22-инчови M Performance джанти с Y-образни спици 785 M Bicolor.

Висококачествените 22-инчови M Performance ковани джанти с Y-образни спици 785 М са в цвят Bicolor Jet Black matt, полирани до блясък и с надпис M Performance. Комплект RDC джанти и летни RunFlat гуми, размер на джантите 9,5J x 22, с гуми 275/40 R22 107Y RSC отпред и джанти с размер 10,5J x 22 с гуми 315/35 R22 111Y RSC отзад.
Всесезонни стелки отпред BMW X7 G07 2019

Всесезонни стелки отпред.

Изработените по мярка, здрави всесезонни стелки с висок ръб и красив дизайн предпазват пространството за краката отпред от влага и замърсяване. Те са в черен цвят, с елегантен детайл от неръждаема стомана.
Стелка за пода на багажника BMW X7 G07 2019

Стелка за пода на багажника.

Не позволяващата плъзгане, водоотблъскваща и здрава стелка за пода на багажника с висок ръб и красив дизайн предпазва багажника от мръсотия и влага. В черен цвят с елегантен детайл от неръждаема стомана, тя перфектно подхожда на интериора на багажника. Отговори по темата
Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort BMW X7 G07 2019

Универсална стойка за таблети със Safety Case за системата Travel & Comfort.

Универсалната стойка е с променлив размер и може да бъде закрепена на предлаганата отделно базова стойка или на допълнителното оборудване „Travel & Comfort“. Тя предлага сигурно закрепване на множество таблети на Apple респективно Samsung с BMW Safety Case от 7 до 11 инча, а благодарение на въртящата се на 360° рамка с регулируем наклон винаги може да бъде закрепена в желаната позиция.
M обозначение на модела X7 в черен гланц BMW X7 G07 2019

M обозначение на модела X7 в черен гланц.

Дайте спортен сигнал. M обозначението на модела X7 в черен гланц подчертава динамичното излъчване на автомобила с визията си. То е лакирано в гланцирано черен цвят, здраво и с уникална визия, и е перфектно за индивидуализиране на интериора.
M Performance корпуси на външните огледала Карбон BMW X7 G07 2019

M Performance корпуси на външните огледала Карбон.

Изработени старателно на ръка от карбон: Впечатляващите корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индилидуални спортни акценти.
M Performance волан BMW X7 G07 2019 Екстериор

M Performance волан.

Категорични аргументи: Благодарение на зоната за хващане от Alcantara M Performance воланът лежи особено приятно и сигурно в ръцете - за директно усещане при шофиране. Неговите характерни контури и маркировката на “12 часа” от червена кожа допълнително подчертават индивидуалната визия от моторните спортове.
M Performance стелки BMW X7 G07 2019 Екстериор

M Performance стелки.

Великолепна визия, превъзходна стабилност: M Performance стелките придават на автомобила индивидуална спортна визия и в зоната за краката. С лого на М и надпис M Performance. Кантът с кожена визия с декоративен шев в контрастни цветове и бродираната лента с цветовете на М допълват висококачествената визия.
M Performance капачка на резервоара Карбон BMW X7 G07 2019

M Performance капачка на резервоара Карбон.

Детайлите са решаващи: M Performance капачката на резервоара е изработена от висококачествен карбон. Тя подчертава спортно-индивидуалната визия на автомобила и го облагородява визуално. Оригиналният BMW аксесоар е устойчив на бензиново и дизелово гориво. Надписът M Performance е изработен от матиран алуминий.
M Performance чанти за колела BMW X7 G07 2019

M Performance чанти за колела.

Ексклузивно усещане за моторните спортове в гаража: M Performance чантите за колела предпазват от замърсяване както водача, така и автомобила. Подсилената дръжка осигурява удобно транспортиране на колелата. Благодарение на специалната маркировка отделните колела могат лесно да бъдат подредени. Със спортен M Performance дизайн.

ИНОВАТИВНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ДИГИТАЛНИТЕ УСЛУГИ НА BMW X7.

BMW X7 се оборудва с най-новото поколение на технологиите BMW Connectivity. Интелигентните дигитални услуги и асистиращи системи осигуряват пълна свързаност със заобикалящия свят и благодарение на интуитивното си управление предлагат максимален комфорт и най-високата възможна сигурност.

BMW Live Cockpit Professional BMW X7 G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW Управление с жестове BMW X7 G07 2019

BMW Управление с жестове.

BMW Управлението с жестове дава възможност специфично зададени функции да бъдат управлявани чрез определени движения на ръката. За определени действия при управлението системата разпознава например жестове като “плъзгане” или “показване”, с които можете например да приемате или отхвърляте входящ телефонен разговор или да регулирате силата на звука на музикалната система с въртящи движения на показалеца.
Асистент за шофиране Professional BMW X7 G07 2019

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
Асистент за паркиране Plus BMW X7 G07 2019

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
Асистент за търсене на паркоместа BMW X7 G07 2019

Асистент за търсене на паркоместа.

Искате да намерите паркомясто близо до целта на пътуването си? С Асистента за търсене на паркоместа това е лесно. Той ви предлага свободни паркоместа в многоетажните паркинги или на улицата и въз основа на вашия избор открива за вас най-добрият маршрут с най-висока вероятност за намиране на паркомясто.
Remote Software Upgrade BMW X7 G07 2019

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
Experience Modes BMW X7 G07 снимка отблизо

Experience Modes

При пътуване залагате на дискретност или продуктивност? С Experience Modes, като например Executive или Expressive Mode, благодарение на перфектно съгласуваното взаимодействие в интериора можете да създадете такова изживяване за вашите сетива, което перфектно да подхожда на вашето настроение. Просто кажете: „Hey, BMW. Активирай Executive Mode.“
Welcome Light Carpet BMW X7 G07

Welcome Light Carpet.

Светлинният килим за добре дошли проектира дифузна светлинна графика пред вратите на автомобила и по този начин създава добро и гостоприемно настроение още при качване. Така слизането при тъмнина е още по-сигурно и комфортно.
Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound озвучителна система BMW X7 G07 снимка отблизо

Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound озвучителна система.

С двата си диамантени високочестотни високоговорителя озвучителната система Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound предлага изключително студийно качество на звука на всички места в автомобила включително 3D-Surround Sound. Общо 20 целенасочено позиционирани високоговорителя с обща мощност 1 500 вата осигуряват въодушевяващо изживяване за слуха.
Мултимедийна система за задните места Professional BMW X7 G07 снимка отблизо

Мултимедийна система за задните места Professional.

Оборудването Мултимедийната система за задните места Professional включва два независими цветни тъч-дисплея с висока разделителна способност с диагонал 10,2 инча (с променлив наклон) и един Blu-ray плеър. Това позволява ползването на навигацията и интернет по време на пътуване (при наличие на договор с мобилен оператор).
Темперирани поставки за чаши BMW X7 G07 Интериор

Темперирани поставки за чаши.

Темперираните поставки за напитки на средната конзола могат с натискане на бутон поотделно да охлаждат или затоплят поставените в тях напитки. Климатизацията се активира чрез бутоните отляво и отдясно. Освен това вътрешното осветление показва функцията (в синьо за охлаждане и червено за затопляне).
Автоматична климатична инсталация с 5-зоново регулиране BMW X7 G07

Автоматична климатична инсталация с 5-зоново регулиране.

Благодарение на автоматичната климатична инсталация с 5-зоново управление е възможно независимо регулиране на температурата за водача и пътника до него, за лявата и дясната седалки от втория ред, както и на третия ред седалки. По този начин всеки от пътниците може да се наслаждава на най-уютният за него климатичен комфорт.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X7.

BMW X7 xDrive40i и други двигатели.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

245 (333)/5 500–6 250

Максимална скорост в км/ч:

243

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

6,3

Среден разход на гориво в л/100 км (WLTP):

10,8–10,1

CO₂ емисии в г/км комбинирани (WLTP):

247–231

Скица размери BMW X7
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X7.

BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X7.

BMW X7 2019 G07 Arctic Grey три четвърти изглед отпред в покой

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X7.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X7.

Сътрудник на BMW консултира клиентка

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X7 може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW X7.

Сътрудник на BMW поздравява клиент

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

Включените сервизни услуги:

 • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност