BMW X7 Автомобили G07 2019 Mineral White при движение по междуградски път три четвърти изглед отзад
МощностДо 390 kW (530 кс)
Двигател и тип горивоБензин

THE X7

BMW X7 Автомобили G07 2019 Mineral White при движение по междуградски път три четвърти изглед отзад

BMW X7 M АВТОМОБИЛИ

МощностДо 390 kW (530 кс)
Двигател и тип горивоБензин
THE X7BMW X7 M АВТОМОБИЛИ

Лукс по всякакъв терен: BMW X7 M Автомобилите съчетават максимална елегантност със спортна офроуд динамика. Внушителното им излъчване подчертава изключително динамичния потенциал на автомобила със забележителни SAV гени и специфични за М дизайнерски елементи. Едно обещание за мощност, което и BMW X7 M50i изпълняват с лекота благодарение на мощните M TwinPower Turbo двигатели и специфичните за М технологии на задвижването и окачването.

BMW X7 M50i:
Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8–12,3
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 292–280

Прочети повече

BMW X7 M АВТОМОБИЛИ - ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудването за динамика на управлението и ДИЗАЙНъТ BMW X7 M50i.

Перфектната радост от шофирането: Динамиката на управлението и дизайнът на BMW X7 M Автомобилите поставят нови стандарти в своя клас. Спортният им характер се подчертава от изключителните компоненти от моторните спортове като 8-степенната трансмисия Steptronic Sport и М Спортната изпускателна система - които са серийни при BMW X7 M50i. Спортното и луксозно излъчване се допълва от есклузивното и специфично за М оборудване и дизайнерските акценти в екстериора и интериора.  

BMW X7 M Автомобили G07 2019 Mineral White три четвърти изглед отпред в покой
BMW X7 M50i G07 2019 обозначение на модела отзад

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i предлага превъзходна прецизност и пъргавина. Специфичните за M50i настройки на окачването и променливото спортно кормилно управление, серийните М спортни спирачки, М спортният диференциал и М спортната изпускателна система повишават динамичните възможности и гарантират интензивна радост от шофирането.
BMW X7 M Автомобил с M Спортен диференциал G07 2019 снимка отблизо отзад

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW X7 M Автомобил с трансмисия Steptronic Sport G07 2019 кокпит

Трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X7 M Автомобил с М Спортна изпускателна система G07 2019 снимка отблизо отзад

М Спортна изпускателна система

М Спортната изпускателна система предлага звукова характеристика, която може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X7 M Автомобил с M Спортни спирачки G07 2019 снимка отблизо алуминиева джанта

M Спортни спирачки.

М спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални спирачни апарати отзад в син цвят и лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове, благодарение на което осигуряват особено висока спирачна мощност.
BMW X7 M Автомобил с М Аеродинамичен пакет G07 2019 3/4 снимка отстрани

М Аеродинамичен пакет.

М Aеродинамичният пакет визуално подчертава спортния дух на автомобила и модифицира обтичането му. Пакета включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове и задна броня с дифузор в Dark Shadow metallic.
BMW X7 M Автомобил със система за контрол на окачването Executive Drive Pro G07 2019 3/4 снимка отзад в движение

Executive Drive Pro.

Системата за контрол на окачването Executive Drive Pro осигурява особено висок комфорт на возене при изключителна динамика на управлението. Системата е базирана на активни стабилизатори на наклоняването, които постоянно се регулират електромеханично по време на движение и по този начин намаляват до минимум наклоняванията на каросерията.
BMW X7 M Автомобил със специфични за М ауспухови накрайници G07 2019 снимка отблизо ауспухов накрайник

Специфични за М ауспухови накрайници

Ексклузивните, специфични за М ауспухови накрайници в Cerium Grey поставят визуални акценти и подчертават спортния характер на автомобила.
BMW X7 M Автомобил с М алуминиеви джанти с V-образни спици 755 М G07 2019 снимка отблизо на джанта

М алуминиеви джанти.

22-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 755 М Bicolor Cerium Grey, с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 9,5J x 22, гуми 275/40 R22, размер а джантите отзад 10,5J x 22, гуми 315/35 R22.
BMW X7 M Автомобил с М кожен волан G07 2019

М кожен волан.

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW X7 M Автомобил с M Мултифункционални седалки G07 2019 снимка отблизо регулиране на седалките

M Мултифункционални седалки.

М Мултифункционалните предни седалки с ексклузивен дизайн и лого на М на подглавниците отразяват спортния характер на автомобила. Ниските повърхности за седене и високите странични бордове подчертават визията тип “корито” и гарантират перфектна странична опора. В същото време всеобхватните възможности за регулировки осигуряват висок комфорт.
BMW X7 M Автомобил с Панорамен стъклен покрив Sky Lounge G07 2019 интериор

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge.

Панорамният стъклен покрив Sky Lounge създава приятна атмосфера най-вече при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Светлинната графика може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.
BMW X7 M Автомобил с Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino’ G07 2019 интериор

Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino’.

Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino’ VATQ Tartufo, черен цвят на интериора.

BMW X7 M АВТОМОБИЛИ: ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ.

Дигиталните услуги, асистиращите системи и функциите за комфорт на BMW X7 M50i.

Изключителният комфорт на и BMW X7 M50i се проявява още преди качването: С Digital Key в бъдеще дори няма да се нуждаете от ключ. Иновативните технологии, като асистиращите системи на BMW Personal CoPilot, както и другите напредничави услуги на ConnectedDrive, правят всяко пътуване максимално приятно. В същото време насочената към бъдещето и управлявана чрез жестове Infotainment система винаги е на най-актуалното ниво благодарение на редовните Software-Upgrades.

BMW X7 M Автомобил с BMW Live Cockpit Professional G07 2019

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и от iDrive Touch контролера.
BMW X7 M Автомобил с BMW Управление с жестове G07 2019

BMW Управление с жестове.

BMW Управлението с жестове дава възможност специфично зададени функции да бъдат управлявани чрез определени движения на ръката. За определени действия при управлението системата разпознава например жестове като “плъзгане” или “показване”, с които можете например да приемате или отхвърляте входящ телефонен разговор или да регулирате силата на звука на музикалната система с въртящи движения на показалеца.
BMW X7 M Автомобил с Асистент за шофиране Professional G07 2019 арматурно табло

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW X7 M Автомобил с Асистент за паркиране Plus G07 2019 контролен дисплей

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW X7 M Автомобил с Асистент за търсене на паркоместа G07 2019 контролен дисплей

Асистент за търсене на паркоместа.

Искате да намерите паркомясто близо до целта на пътуването си? С Асистента за търсене на паркоместа това е лесно. Той ви предлага свободни паркоместа в многоетажните паркинги или на улицата и въз основа на вашия избор открива за вас най-добрият маршрут с най-висока вероятност за намиране на паркомясто.
BMW X7 M Автомобил с Remote Software Upgrade G07 2019 контролен дисплей

Remote Software Upgrade.

Винаги с най-актуалната версия на софтуера на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги е и ще бъде актуално. Можете лесно да изтеглите актуализациите чрез My BMW App или чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това да ги инсталирате. По този начин могат да бъдат активирани и други налични функции във вашето BMW.
BMW X7 M Автомобил с Experience Modes Upgrade G07 2019 кокпит

Experience Modes

При пътуване залагате на дискретност или продуктивност? С Experience Modes, като например Executive или Expressive Mode, благодарение на перфектно съгласуваното взаимодействие в интериора можете да създадете такова изживяване за вашите сетива, което перфектно да подхожда на вашето настроение. Просто кажете: „Hey BMW, активирай Executive Mode.“
BMW X7 M Автомобил с Welcome Light Carpet G07 2019

Welcome Light Carpet.

Светлинният килим за добре дошли проектира дифузна светлинна графика пред вратите на автомобила и по този начин създава добро и гостоприемно настроение още при качване. Така слизането при тъмнина е още по-сигурно и комфортно.
BMW X7 M Автомобил с озвучителна система Harman Kardon Surround Sound G07 2019 снимка отблизо

Озвучителна система Harman Kardon Surround Sound.

Изключителната като звук система Harman Kardon Surround Sound се отличава с дигитален усилвател с мощност 464 вата, 9 канала и 16 високоговорителя. Системата създава диференцирана звукова картина с изпълващо пространството звучене.
BMW X7 M Автомобил с Мултимедийна система за задните места Professional G07 2019

Мултимедийна система за задните места Professional.

Оборудването Мултимедийната система за задните места Professional включва два независими цветни тъч-дисплея с висока разделителна способност с диагонал 10,2 инча (с променлив наклон) и един Blu-ray плеър. Това позволява ползването на навигацията и интернет по време на пътуване (при наличие на договор с мобилен оператор). Освен това са включени и един USB интерфейс, както и интерфейси за MP3 плейър, игрални конзоли и слушалки (също и безжични).
Темперирани поставки за чаши BMW X7 M Автомобили G07 2019

Темперирани поставки за чаши.

Темперираните поставки за напитки на средната конзола могат с натискане на бутон поотделно да охлаждат или затоплят поставените в тях напитки. Климатизацията се активира чрез бутоните отляво и отдясно. Освен това вътрешното осветление показва функцията (в синьо за охлаждане и червено за затопляне).
BMW X7 M Автомобил с Автоматична климатична инсталация с 5-зоново регулиране G07 2019

Автоматична климатична инсталация с 5-зоново регулиране.

Благодарение на автоматичната климатична инсталация с 5-зоново управление е възможно независимо регулиране на температурата за водача и пътника до него, за лявата и дясната седалки от втория ред, както и на третия ред седалки. По този начин всеки от пътниците може да се наслаждава на най-уютният за него климатичен комфорт.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X7 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW X7 M50i.

Мощност в кВт (к.с.) при об/мин:

390 (530)/ 5 500–6 000

Максимален въртящ момент в Нм при об/мин:  

750/ 1 800–4 600

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,7

Среден разход на гориво в л/100 км:

12,8–12,3

BMW X7 M50i G07 2019 скица размери
BMW X7 xDrive40i Arctic Grey, три четвърти изглед отпред, G07, 2019

THE X7

Освен с внушителното си излъчване BMW X7 впечатлява и с ексклузивния лукс, значителното предлагане на място и изключително комфортната динамика на управлението.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X7 M АВТОМОБИЛИ.

BMW УСЛУГИ ЗА BMW X7 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW X7 M Автомобили G07 2019

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето ново BMW X7 M Автомобил.

BMW SERVICE INCLUSIVE ЗА BMW X7 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Сътрудник на BMW поздравява клиент

#whateverhappens. Напълно безгрижно пътуване: Този пакет ви осигурява 100% прозрачност и комфортно планиране при избора на вашия срок или пробег.

 • Сервизен преглед на автомобила според предписанията на BMW
 • Смяна на микрофилтър
 • Смяна на спирачна течност

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X7 M Автомобилите:

 • BMW X7 M50i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 12,8–12,3
  CO2 емисии в г/км (комбинирани): 292–280

  Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 2007/715 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Данните за СО2 ефективността са измерени според директива 1999/94/EG и Pkw-EnVKV в актуалната им версия и ползват NEDC данните за разхода на гориво и СО2 емисиите.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.