BMW X7 M Автомобил M50i Mineral White, G07, в покой, изглед отпред

THE X7

BMW X7 M АВТОМОБИЛ В ДЕТАЙЛИ

THE X7BMW X7 M АВТОМОБИЛ В ДЕТАЙЛИ

НЕУСТОИМО ПРИВЛЕКАТЕЛНИ: НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОБОРУДВАНИЯТА НА BMW X7 M50i

Мощен. Уверен. Елегантен. BMW X7 M Автомобилът комбинира първокласен, специфичен за М дизайн с изключителни офроуд възможности. Перфектно настроените двигатели и луксозното оборудване гарантират най-висок комфорт и изключителни изживявания при шофиране. С опциите като М Аеродинамичния пакет BMW X7 M50i е олицетворение на самоуверената динамика, както визуално, така и по отношение на динамиката на управлението. В допълнение към това елегантният интериор, иновативните асистиращи системи и множеството дигитални технологии осигуряват ненадминат комфорт.

Прочети повече

ДИНАМИКА ДО СЪВЪРШЕНСТВО

ПРЕГЛЕД НА ДВИГАТЕЛИТЕ, ДИНАМИКАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО И ДИЗАЙНА НА BMW X7 M50i

Съвършена радост от шофирането: динамиката на управлението и дизайнът на BMW X7 M Автомобилът поставят нови стандарти в своя клас. Спортният характер се подчертава от изключително мощните компоненти от моторните спортове като 8-степенната трансмисия Steptronic Sport и М Спортната изпускателна система – които са серийни при BMW X7 M50i. Спортно-луксозното излъчване се допълва от ексклузивните, специфични за М оборудвания и дизайнерски акценти в екстериора и интериора.

BMW X7 M Автомобил в цвят Mineral White, G07, в покой, три четвърти изглед отпред отляво
BMW X7 M50i двигател, G07, обозначение на модела отзад

BMW X7 M50i

BMW X7 M50i предлага превъзходна прецизност и пъргавина. Специфичните за M50i настройки на окачването и Променливото спортно кормилно управление, серийните М Спортни спирачки, М Спортният диференциал и М Спортната изпускателна система повишават динамичните характеристики и гарантират интензивна радост от шофирането.
BMW X7 M Автомобил с М Спортен диференциал, G07, снимка отблизо на задната част

М Спортен диференциал

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW X7 M Автомобил с трансмисия Steptronic Sport, G07, кокпит

Трансмисия Steptronic Sport

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X7 M Автомобил с М Спортна изпускателна система, G07, снимка отзад

М Спортна изпускателна система

М Спортната изпускателна система предлага звукова характеристика, която може да се настрои за още по-интензивен звук в програмите SPORT и SPORT+, докато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X7 M Автомобил с М Спортни спирачки, G07, снимка отблизо на алуминиева джанта

М Спортни спирачки

19-инчовите М спортни спирачки с 4-бутални предни спирачни апарати и еднобутални задни спирачни апарати в син цвят с логото на М се отличават с по-големите спирачни дискове и особено високата спирачна мощност.
BMW X7 M Автомобил с М Аеродинамичен пакет, G07, три четвърти изглед отстрани отдясно

М Аеродинамичен пакет

М Аеродинамичният пакет подчертава визуално спортния дух на автомобила и модифицира обтичането. Той включва предна броня с по-големи въздухозаборници, специфични странични прагове, както и задна броня с дифузор в цвят Dark Shadow metallic.
BMW X7 M Автомобил със система за контрол на окачването Executive Drive Pro, G07, три четвърти изглед отзад

Executive Drive Pro

Системата за контрол на окачването Executive Drive Pro осигурява особено висок комфорт на возене при изключителна динамика на управлението. Системата е базирана на активни стабилизатори на наклоняването, които постоянно се регулират електромеханично по време на движение и по този начин намаляват до минимум наклоняванията на каросерията.
BMW X7 M Автомобил със специфични за М ауспухови накрайници, G07, снимка отблизо на ауспухов накрайник

Специфични за М ауспухови накрайници

Специфичните за М ауспухови накрайници в цвят Cerium Grey поставят визуални акценти и подчертават спортния характер на автомобила.
BMW X7 M Автомобил с М алуминиеви джанти с V-образни спици 755 М, G07, снимка отблизо на джантата

М алуминиеви джанти

22-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 755 М Bicolor Cerium Grey с Runflat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размер на джантите отпред 9,5J x 22, гуми 275/40 R22, размер на джантите отзад 10,5J x 22, гуми 315/35 R22.
BMW X7 M Автомобил, кокпит с М кожен волан, G07

М кожен волан

М Коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ с черен шев обръч и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.
BMW X7 M Автомобил, интериор с М Мултифункционални седалки, G07

М Мултифункционални седалки

М мултифункционални седалки за водача и пътника до него с ексклузивен дизайн и лого на М на подглавника подчертават спортния характер на автомобила. Ниските повърхности за седене и високите странични бордове подчертават визията тип “корито” и гарантират перфектна странична опора. В същото време всеобхватните възможности за регулировки осигуряват висок комфорт.
BMW X7 M Автомобил, интериор с панорамен стъклен покрив Sky Lounge, G07

Панорамен стъклен покрив Sky Lounge

Панорамният стъклен покрив Sky Lounge създава приятна атмосфера най-вече при тъмнина благодарение на светлинната графика, съставена от над 15 000 светлинни елемента. Светлинната графика може да се превключва в шестте цвята на дифузното осветление на интериора.
BMW X7 M Автомобил, интериор с разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino', G07

Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino'

Разширено кожено оборудване BMW Individual 'Merino' VATQ Tartufo, черен цвят на интериора

ПРОСТОР ЗА ИНОВАЦИИ

ИНОВАТИВНИТЕ ФУНКЦИИ НА BMW X7 M АВТОМОБИЛА.

Изключителният комфорт на BMW X7 M50i стартира още преди да се качите: защото с Digital Key в бъдеще няма да се нуждаете и от традиционен ключ. Иновативните технологии като асистиращите системи на BMW Personal CoPilot и другите напредничави ConnectedDrive услуги правят всяко пътуване максимално приятно. В същото време, насочената към бъдещето и управлявана с жестове Infotainment система винаги ще е актуална благодарение на редовните актуализации на софтуера.

BMW X7 M Автомобил, кокпит с фокус върху арматурното табло и панела на водача, G07
Изглед косо отдолу към BMW Live Cockpit Professional на BMW X7 M Автомобил, G07

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 12,3-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча.
BMW X7 M Автомобил, мъж и жена седят в автомобила, жената ползва Управлението с жестове

BMW Управление с жестове

BMW Управлението с жестове дава възможност специфично зададени функции да бъдат управлявани чрез определени движения на ръката. За определени действия при управлението системата разпознава например жестове като “плъзгане” или “показване”, с които можете например да приемате или отхвърляте входящ телефонен разговор или да регулирате силата на звука на музикалната система с въртящи движения на показалеца.
BMW X7 M Автомобил, Асистент за шофиране Professional: снимка отблизо на панела на водача, G07

Асистент за шофиране Professional

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и максимална сигурност при критични и монотонни и ситуации на пътя. Той включва: Асистент за завиване и водене в лентата вкл. подпомагане в тесни участъци, Асистент за смяна на лентата и за аварийно спиране, Локално предупреждение за опасности и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар, както и други функции за сигурност.
BMW X7 M Автомобил, Асистент за паркиране Plus: снимка отблизо на панела на водача, G07

Асистент за паркиране Plus

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.
BMW X7 M Автомобил, Асистент за паркоместа: снимка отблизо на панела на водача, G07

Асистент за паркоместа

Опитвате се на откриете свободно паркомясто близо до целта си? С Асистента за паркоместа това е лесно. Той ви предлага свободни паркоместа в многоетажни паркинги и на улицата и въз основа на вашия избор открива най-добрият маршрут с най-висока вероятност за намиране на паркомясто. Можете да заплатите таксата за паркинг безкасово чрез PARK NOW.
BMW X7 M Автомобил, Remote Software Upgrade: снимка отблизо на панела на водача, G07

Remote Software Upgrade

Искате вашето BMW винаги да е актуално и с последната версия на софтуера? С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Актуализациите се инсталират over the air, също като при вашия смартфон. По този начин могат да бъдат активирани и други функции във вашия автомобил.
BMW X7 M Автомобил, Изглед косо отгоре, Welcome Light Carpet, проектиран в зоната за качване пред вратата на водача, G07

Посрещащ светлинен килим

Функцията Welcome Light Carpet проектира светлинна графика пред вратите на автомобила и създава гостоприемна атмосфера още при качване. Слизането от автомобила при тъмнина е още по-сигурно и комфортно.
BMW X7 M Автомобил, интериор с озвучителна система Harman Kardon surround sound, G07

Озвучителна система Harman Kardon surround sound

Изключителната като звук система Kardon Surround Sound се отличава с дигитален усилвател с мощност 464 вата, 9 канала и 16 високоговорителя. Системата създава изключително хармонична звукова картина с изпълващо пространството звучене.
BMW X7 M Автомобил, интериор, изглед отстрани към мултимедийната система за задните места Professional на гърбовете на предните седалки, G07

Мултимедийна система за задните места Professional

Оборудването Мултимедийна система за задните места Professional включва два независими цветни тъч-дисплея с висока разделителна способност с диагонал 10,2 инча (с променлив наклон) и един Blu-ray плеър. Това позволява ползването на навигацията и интернет по време на пътуване (при наличие на договор с мобилен оператор). Освен това са включени и един USB интерфейс, както и интерфейси за MP3 плейър, игрални конзоли и слушалки (също и безжични).
BMW X7 M Автомобил, интериор, снимка отблизо на средната конзола с фокус върху темперираните поставки за чаши

Темперирани поставки за чаши

Темперираните поставки за чаши на средната конзола могат индивидуално за охлаждат или поддържат топли поставените напитки. Климатизацията се активира от бутоните отляво и отдясно. Вътрешното осветление показва и функцията (синьо при охлаждане и червено при затопляне).
BMW X7 M Автомобил, интериор, снимка отблизо на автоматичната климатична инсталация с 5-зоново управление

Автоматична климатична инсталация с 5-зоново управление

Благодарение на автоматичната климатична инсталация с 5-зоново управление е възможно независимо регулиране на температурата за водача и пътника до него, за лявата и дясната седалки от втория ред, както и на третия ред седалки. По този начин всеки от пътниците може да се наслаждава на най-уютният за него климатичен комфорт.

FUEL CONSUMPTION AND CO2 EMISSIONS

BMW X7 M50d:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 7.4–7.0
CO2 emissions in g/km (combined): 193–185

BMW X7 M50i:
Fuel consumption in l/100 km (combined): 11.1–10.9
CO2 emissions in g/km (combined): 252–248

The information on fuel consumption, CO2 emissions and energy consumption has been determined in accordance with the prescribed measurement procedure VO (EU) 715/2007 in the version applicable at the time of type approval. The figures refer to a vehicle with basic configuration in Germany and the range shown considers optional equipment and the different size of wheels and tires available on the selected model.

Further information about the official fuel consumption and the official specific CO2 emissions for new passenger automobiles can be found in the 'New Passenger Vehicle Fuel Consumption and CO2 Emission Guidelines', which are available free of charge at all sales outlets and from DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany and on https://www.dat.de/co2

The values are already based on the new WLTP regulation and are translated back into NEDC-equivalent values in order to ensure the comparison between the vehicles. For vehicle related taxes or other duties based (at least inter alia) on CO2-emissions the CO2 values may differ to the values stated here.

Прочети повече