BMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

Четири мощни модела на BMW X4 за спортната разлика.

BMW X4 M COMPETITION.

Максимална динамика на управлението и ексклузивност.
 • High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен M диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни дизейнерски елементи и оборудване
 • 375 кВт/510 к.с., 600 Нм, 0-100 км за 4,1 сек
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор.

BMW X4 M.

Динамика на управлението на най-високо ниво.
 • High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател.
 • M xDrive с Активен M диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 353 кВт/480 к.с., 600 Нм, 0-100 км за 4,2 сек
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор.

BMW X4 M40i.

Изключително балансирана динамика и пригодност за всекидневието.
 • M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател
 • BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 260 кВт/354 к.с., 500 Нм, 0-100 км за 4,8 сек
BMW X4 M40i в цвят Black Sapphire metallic, екстериор.

BMW X4 M40d.

Мощност и динамика без компромиси.
 • M TwinPower Turbo 6-цилиндров дизелов двигател
 • BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 240 кВт/326 к.с., 680 Нм, 0-100 км за 4,9 сек
BMW X4 M40d в цвят Phytonic Blue metallic, екстериор.
 • BMW X4 M COMPETITION.
 • BMW X4 M.
 • BMW X4 M40i.
 • BMW X4 M40d.

BMW X4 M COMPETITION И BMW X4 M.

Динамични компоненти.

Два модела, уникална динамика: всички компоненти на задвижването и окачването подчертават произхода от моторните спортове на BMW M. Допълнени от истинския Х характер, те осигуряват типичната за М радост от шофирането по всеки маршрут.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, в движение, екстериор, три четвърти изглед отзад.
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател.

High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател.

M TwinPower Turbo 6-цилиндровият бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и мек като коприна ход със спортен звук. Благодарение на двойния VANOS, Valvetronic, High Precision Injection и двата турбокомпресора той развива 353 кВт (480 к.с.), при модела Competition дори 375 кВт (510 к.с.).
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, двигател, M Carbon усилваща греда.

M Carbon усилваща греда.

М Карбон усилващата греда повишава здравината на предната част на автомобила и допринася за по-висока прецизност на кормилното управление и прецизност по курса. Висококачественият детайл от армирана с въглеродни нишки пластмаса е екстремно лек и осигурява истинска атмосфера от моторните спортове при отворен преден капак. С това тя особено ярко подчертава спортната атмосфера и в моторния отсек.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, странична снимка отблизо отзад, специфично за М окачване.

Специфично за М окачване.

Специфичното за М окачване перфектно подчертава високия динамичен потенциал на автомобила. Освен трите режима на шофиране COMFORT, SPORT и SPORT+ водачът може да избере три настройки на Динамичния контрол на стабилността (DSC), за да адаптира степента на стабилизиращите намеси към предпочитания стил на шофиране.
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, интериор, контролен дисплей, M xDrive.

M xDrive.

BMW M xDrive и Активният М диференциал гарантират максимално сцепление и динамика на управлението както при спортно шофиране, така и във всекидневието. Благодарение на специфичните за М технологии автомобилът може да се управлява прецизно и да се контролира сигурно дори и при мощно ускорение на излизане от остри завои.
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, интериор, М селектор на трансмисията, 8-степенна трансмисия M Steptronic.

8-степенна трансмисия M Steptronic.

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество възможности за превключване: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и нежни или икономични. Водачът може да превключва предавките ръчно чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана или да предостави тази задача на трансмисията.
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, интериор, кокпит, М кожен волан, M Servotronic.

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото за всяка ситуация на пътя сервоусилване, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към актуалната скорост. Освен това то осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани с натискане на бутон.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, M алуминиеви джанти с M Compound спирачки.

M Compound спирачки.

В резултат от изпозлването на различни материали, M Compound спирчките постигат не само изключително кратко време на спиране, но и висока стабилност и дълъг живот. Освен това пониженото тегло оказва позитивно влияние върху гъвкавостта, динамиката и ускорението. Спирачнте апарати в син металик с М обозначение подчертават изключително високото представяне на спирачната система. Подари специфичния дизайн, отличителни звучци могат да се появят временно по време на дълго пътуване с тежък товар, които изчезват почти веднага За избегнете този звук, можете да натоварвате спирачките на регулярни интервали с някои от тях по-силни. Ако спирачните дискове са влажни, можете да ги подсушите, за да избегнете звука. Тези звуци не оказват никакво влияние на работата, сигурността и стабилността на спирачките.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, изглед отзад с М спортна изпускателна система и карбонов дифузор.

М спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.

BMW X4 M COMPETITION.

Дизайнерски елементи.

Муксулестите пропорции, динамично снишаващия се силует на купе и перфектно съгласуваните М дизайнерски елементи придават на BMW X4 M Competition изключително динамично излъчване. В интериора спортният дух е съчетан с ексклузивни детайли за едно уникално цялостно изживяване.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, три четвърти изглед отстрани.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, предна част с гланцирано черна М бъбрековидна радиаторна решетка.

М бъбрековидна радиаторна решетка.

Характерната М бъбрековидна радиаторна решетка в черен гланц с означение на модела доминира в динамичния дизайн в стила на М в предната част. Гланцирано черните двойни пластини повтарят характерния дизайн с двойни спици на М алуминиевите джанти. М бъбрековидната радиаторна решетка е израз на особено спортните амбиции и подсказва за внушителната мощ зад нея, която чака да бъде освободена.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, снимка отблизо на задната част с карбонов заден спойлер и надпис „X4 M Competition“.

Надпис „X4 M Competition“.

Черният надпис „X4 M Competition“ отзад подсказва за високия динамичен потенциал на автомобила.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, М хриле в черен гланц с означение на модела.

М хриле.

Като силно триизмерен спортен акцент характерните за М хриле с означение на модела подчертават внушителния потенциал на автомобила и обещават забележително изживяване при шофиране. Те онагледяват и динамичната връзка между техническо съвършенство и емоционални форми, които винаги са били характерни за М автомобилите.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, М Карбон екстериорен пакет, М външни огледала с корпуси от карбон.

М външни огледала.

Аеродинамично оптимизираните М външни огледала са съществен елемент от спортно-динамичния М дизайн. Те са отделени от каросерията със загатната двойна стойка и се превръщат в дизайнерски символ, като в същото време говорят и за качеството на този прецизен детайл. В дългата, издължена фуга перфектно е интегриран допълнителния LED мигач.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Red metallic, екстериор, М Карбон екстериорен пакет, М заден спойлер от карбон.

М заден спойлер.

М задният спойлер подчертава спортния силует на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното притискане, благодарение на което автомобилът има по-добро сцепление на задната ос при високи скорости и по-висока стабилност по курса.
BMW X4 M Competition, интериор, М спортни седалки с кожена тапицерия 'Merino' Adelaide Grey.

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора за водача и пътника до него. Освен това е възможна индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила. (показаните по-горе М предпазни колани вероятно ще се предлагат от август 2019 година).
BMW X4 M Competition, интериор, арматурно табло с интериорни лайстни 'Carbon Fibre'.

Интериорни лайстни 'Carbon Fibre'.

Интериорни лайстни 'Carbon Fibre' на арматурното табло, вратите и средната конзола с акцентираща лайстна в Pearl Chrome.
BMW X4 M Competition, интериор, кокпит, М кожен мултифункционален волан.

М кожен мултифункционален волан.

М коженият мултифункционален волан с лого на М, хромирана лайстна и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с двойни спици. С обръча си от черна кожа с цветни контрастни шевове и оформени опори за палците той лежи перфектно в ръцете. Чрез бутоните M Drive водачът може да адаптира настройките на автомобила по време на движение.
BMW X4 M Competition, интериор, М селектор на трансмисията.

М селектор на трансмисията.

Освен логото на М върху горната част на М селектора на трансмисията е разположен и бутонът за избор на трите Drivelogic програми, а под него и P-бутонът за паркинг-спирачката. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят в типичния за M стил от селектора на трансмисията, а в режим „D“ превключването е автоматично.
BMW X4 M Competition, интериор, кокпит, специфично за М арматурното табло.

Специфично за М арматурното табло.

Специфичното за М арматурното табло включва уреди за скоростта, оборотите включително,, нивото на горивото в резервоара, температурата на моторното масло, както и статус индикации на М системите за контрол на динамиката на управлението - кормилно управление, окачване, двигател, Drivelogic и M xDrive. Допълнително в дясната част на индикатора можете да следите информация за гумите, спортните дисплеи, маршрута, разхода на гориво и медиите.
BMW X4 M Competition, интериор, кокпит, червен бутон Старт/Стоп.

Бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп е разположен на средната конзола и служи за безключово стартиране на двигателя, след като автомобилът е бил отключен. Той се използва и за изключване на двигателя. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо за бъде поставян в гнездо.
BMW X4 M Competition, интериор, лайстна на прага с надпис Competition.

Лайстна на прага с надпис Competition.

Лайстните на праговете с надпис „X4 M Competition“ поздравява водача и пътника до него още при качването. Надписът върху черните вложки на праговете отляво и отдясно излъчва усещане за особено високо качество и ексклузивност.
BMW X4 M Competition, интериор, М предпазни колани.

М предпазни колани.

М предпазните колани с обтегачи и ограничители на усилието са с фин бродиран акцент в типичните за М цветове, с което подчертават особено висококачествената и спортна атмосфера в интериора.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, три четвърти изглед отстрани.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, предна част, М бъбрековидна радиаторна решетка с хромирани акценти и означение на модела.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, 21-инчови М алуминиеви джанти в цвят Orbit Grey.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, М хриле с хромирани акценти и означение на модела.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, корпуси на външните огледала в цвета на каросерията.
BMW X3 M в цвят Alpine White, екстериор, снимка отблизо на задната част с означение на модела.
BMW X4 M в цвят Alpine White, екстериор, задна част с хромирани ауспухови накрайници.
BMW X4 M, интериор, спортни седалки с кожена тапицерия 'Merino' Sakhir Orange.
BMW X4 M, интериор, кокпит, М кожен волан със специфични за М контрастни шевове.

BMW X4 M.

Демонстрира самоуверено потенциала си: BMW X4 M. Мощните пропорции и ясно дефинираният силует се допълват от хромираните акценти на рамката на бъбрековидната радиаторна решетка и хрилете, както и хромираните ауспухови накрайници. Полираните до блясък 21-инчови алуминиеви джанти в цвят Orbit Grey осигуряват уверена стойка на автомобила от всяка перспектива. Усещането за атлетичност продължава и в интериора. Спортните предни седалки с кожена тапицерия Merino Sakhir Orange предлагат перфектен комфорт на седене – както във всекидневието, така и при динамично шофиране по състезателна писта. Ексклузивният интериор се допълва от висококачествени детайли като тавана BMW Individual anthracite или М кожения волан със специфични за М контрастни шевове.

BMW X4 M Competition в цвят Toronto Rot metallic, екстериор, М карбон екстериорен пакет, лайстни на външните въздухозаборници и Aeroblades от карбон.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Rot metallic, екстериор, М карбон екстериорен пакет, карбонови корпуси на външните огледала.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Rot metallic, екстериор, М карбон екстериорен пакет, М заден спойлер от карбон.
BMW X4 M Competition в цвят Toronto Rot metallic, екстериор, М карбон екстериорен пакет, заден дифузор от карбон.

М Карбон екстериорен пакет.

M Карбон екстериорният пакет подчертава спортните амбиции и ексклузивността на автомобила. Страничните аеродинамични елементи в предната броня, Aeroblades, корпусите на външните огледала и задният дифузор са изработени от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP). Дифузорът преминава по цялата широчина на автомобила и обгражда двата двойни ауспухови накрайника.

BMW X4 M40i И BMW X4 M40d.

Дизайн и динамика на управлението.

Мощен дизайн, спортна динамика на управлението. BMW X4 M40i и BMW X4 M40d демонстрират спортните си гени с ексклузивните елементи за интериора и екстериора, както и ориентирания към максимална динамика пакет от технологии.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, в движение, екстериор, три четвърти страничен изглед отпред отляво със светлинни ивици.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, екстериор, три четвърти изглед отпред отдясно.

Ексклузивен дизайн.

Ексклузивните дизайнерски елементи подчертават динамичния потенциал на BMW X4 M40i и BMW X4 M40d както в интериора, така и в екстериора. Сред тях са например по-големите въздухозаборници, рамката и пластините на бъбрековидната радиаторна решетка и корпусите на външните огледала в Cerium Grey, както и М коженият волан с лостчета за превключване и ексклузивният надпис M40i на арматурното табло, лайстните на праговете и отзад.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d, интериор, кокпит с М кожен волан.

М кожен волан.

М коженият мултифункционален волан с лого на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с двойни спици. С обръча си от черна кожа 'Walknappa' с черен контрастен шев и оформени опори за палците той осигурява спортно-директно усещане при шофиране.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d, интериор, спортни предни седалки.

Спортни предни седалки.

Индивидуално регулируемите спортни седалки с щамповано лого на М за водача и пътника до него се отличават с множество възможности за ръчни регулировки, например на широчината на облегалката, дължината на седалката, както и наклона на седалката и облегалката. По-високите в сравнение със серийните седалки бордове на седалката и облегалката и регулируемата опора за бедрата осигуряват великолепна ергономия и по-висока странична опора.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, екстериор, предна част с М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет подчертава визуално спортния дух на автомобила и модифицира обтичането на каросерията. Той включва предна броня с увеличени въздухозаборници, специфични странични прагове и задна броня с дифузор. Ауспуховите накрайници са хромирани.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, екстериор, ауспухови накрайници в черен хром.

Ауспухови накрайници в черен хром.

Характерните ауспухови накрайници отдясно и отляво със свободна форма в черен хром са видимо и звуково изявление на спортната динамика на автомобила.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, в движение, екстериор, три четвърти изглед отстрани със светлинни ивици.

Динамика на управлението и пъргавина.

BMW X4 M40i и BMW X4 M40d предлагат изключителна прецизност и пъргавина. Благодарение на всеобхватните нови настройки на окачването, специфичното за M Performance калибриране на променливото спортно кормилно управление, серийните М Спортни спирачки и подаващата повече мощност към задните колела система за задвижване на четирите колела BMW xDrive се повишават характеристиките за странична и надлъжна динамика и се гарантира интензивна радост от шофирането.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, в движение, екстериор, три четвърти изглед отстрани с въртяща се алуминиева джанта.

Адаптивно М окачване.

Адаптивното М окачване може по всяко време да бъде адаптирано електронно към пътната настилка и ситуацията на пътя. Освен това чрез превключвателя на Контрола на шофирането водачът може да настрои характеристиките на окачването към предпочитания в момента стил на шофиране – от комфортен до особено спортен с подчертано пъргава управляемост.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, екстериор, алуминиева джанта с М Спортни спирачки.

М Спортни спирачки.

М спортните спирачки с 4-бутални спирачни апарати отпред и 2-бутални спирачни апарати отзад в тъмно син цвят с лого на М са оборудвани с по-големи спирачни дискове и гарантират особено висока спирачна мощност.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d в цвят Black Sapphire metallic, екстериор, задна част с М Спортна изпускателна система.

М Спортна изпускателна система.

М Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d, интериор, селектор на трансмисията, 8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и чрез селектора на трансмисията или лостчетата за превключване – за комфортно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и със селектор на трансмисията в лявата лента S/M превключванията на предавките са насочени към най-висока динамика.
BMW X4 M40i и BMW X4 M40d, интериор, кокпит, М кожен волан, Променливо спортно кормилно управление.

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малки физически усилия за въртене на волана. То реагира с различни предавателни отношения в зависимост от ъгъла на завъртане на волана. По този начин то подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява физическите усилия при паркиране и завиване.

M TWINPOWER TURBO БЕНЗИНОВ ДВИГАТЕЛ.

BMW X4 M40i, M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател.

В комбинация с 8-степенната трансмисия Steptronic Sport редовият M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател на BMW X4 M40i предлага впечатляваща динамика благодарение на уверената си мощност. С TwinScroll турбокомпресор, напълно променливо управление на клапаните Valvetronic и директното впръскване под високо налягане High Precision Injection той развива 265 кВт (360 к.с.) и разгръща максимален въртящ момент от 500 Нм.

M TWINPOWER TURBO ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ.

BMW X4 M40d, M TwinPower Turbo 6-цилиндров дизелов двигател.

M TwinPower Turbo 6-цилиндровият дизелов двигател на BMW X3 M40d впечатлява с високата си мощност и ефективност. Оборудван с два TwinScroll турбокомпресора с променлива геометрия и директно впръскване CommonRail, този агрегат с оптимизирано тегло развива 240 кВт (326 к.с.) и впечатляващ въртящ момент от 680 Нм. Това гарантира превъзходна тяга и висока динамика на управлението.

BMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

Асистиращи системи и свързаност.

Фокусирани върху най-важното. С иновативните асистиращи системи и комфортните функции в свързания кокпит BMW X4 M автомобилите са на най-съвременно ниво – за модерна мобилност на най-високо ниво.
BMW X4 M Автомобили, контролен дисплей, Асистент за шофиране Plus.

Асистент за шофиране Plus.

Асистентът за шофиране Plus осигурява по-висок комфорт и сигурност при монотонни и непрегледни ситуации като задръствания, натоварен трафик или дълги пътувания из града, по междуградските пътища или по магистралите, както и на кръстовища или при смени на лентата за движение.
BMW X4 M Автомобили, контролен дисплей, Асистент за паркиране Plus.

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент при паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View, PDC, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране (PDC) и асистента при паркиране с надлъжно водене, който напълно автоматично паркира автомобила успоредно или перпендикулярно на пътното платно.
BMW X4 M Автомобили, BMW Connected, жена с осветен глобус в ръка.

BMW Connected.

Свържете се със своето BMW. BMW Connected App е вашият дигитален асистент за мобилност, който се грижи за вашите нужди преди и по време на шофиране. Получете достъп до вашия автомобил чрез смартфона, съвместим Smartwatch, Amazon Echo или Google Assistant, изпратете цели до навигационната система или получете напомняния за срещи, за да пристигнете навреме.
Научете повече
BMW X4 M Competition и BMW X4 M, BMW Head-Up дисплей със специфичен за M индикатор.

BMW Head-Up дисплей.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей по оптичен път проектира всички важни за пътуването информации в зрителното поле на водача и по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се например актуалната скорост, и, в зависимост от оборудването, и указанията на навигационната система, Speed Limit включително забраните за изпреварване и списъците с телефонни номера и на развлекателната система. BMW X4 M и BMW X4 M Competition се оборудват с BMW Head-Up дисплей със специфичен за M индикатор. (виж изображението).
BMW X4 M Автомобили, BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва висококачествена комбинация от индикатори, която се състои от 10,25-инчов контролен тъчдисплей с висока разделителна способност и напълно дигитално арматурно табло с размер 12,3 инча. BMW Operating System 7.0 може да бъде управлявана и от iDrive контролера.
BMW X4 M, технически данни

BMW X4 M ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ.

Разход на гориво и СО₂ емисии.

 • BMW X4 M:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,6
  CO2 емисии в г/км: 239

  BMW X4 M Competition:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,6
  CO2 емисии в г/км: 239

  BMW X4 M40i:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,5
  CO2 емисии в г/км: 238

  BMW X4 M40d:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 7,6
  CO2 емисии в г/км: 199

  Данните за разхода на гориво, емисиите на СО2 и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Цифрите се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

  Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.

  Данните вече са измерени на базата на новият тестов цикъл WLTP и са преизчислени обратно към NEDC за сравнимост на автомобилите. При тези автомобили установяването на данъците и другите свързани с автомобилите данни, които (също) са базирани на емисиите на СО2, могат да са различни от указаните тук данни.