НОВОТО 3

THE 3

Оригиналният спортен седан, който внася сила в ежедневието.

THE 3Оригиналният спортен седан, който внася сила в ежедневието.

 

 

ДИНАМИКА НА ЕКОЛОГИЯТА

НОВОТО 3 - BMW Charging

С НОВОТО BMW Серия 3 изживявате екологична мобилност и вълнуваща динамика на шофиране. Ускорението до 100 км/ч (62 мили/ч) отнема само 4,4 секунди, а двигателите с мощност от 90 до 275 кВ (122 до 374 к.с.) осигуряват впечатляващо спортно шофиране.  Превключването към режим само на електричество е автоматично и плавно, като в същото време можете да стартирате двигателя с вътрешно горене, когато пожелаете. Благодарение на BMW eDrive можете да изминете повече от 60 км електрически и без локални емисии на отработени газове. Можете да се възползвате и от удоволствието на зареждане на автомобила на обществени зарядни станции.

ЕДНА КРАЧКА НАПРЕД

Някои превозни средства винаги ще водят пътя. Точно като BMW Серия 3.

Независимо дали става въпрос за достъп чрез вашия смартфон, BMW Intelligent Personal Assistant или новия дизайнерски език, всичко в BMW 3 е проектирано с оглед на вашите нужди. Чистата радост от шофирането е по-видима от всякога - и дизайнът е предназначен да я подчертае.
Предната част на НОВАТА СЕРИЯ 3 показва преработени фарове и бъбрековидна решетка

ПРЕОБРАЗЕНИ ФАРОВЕ

Новият дизайн на фаровете не само подчертава широчината на предницата на BMW Серия 3 но и модифицираната бъбрековидна решетка. Подобно на BMW Серия 4, фаровете могат да изпълняват функциите на мигачи. Тяхната форма, цветови тон или цялостни функции ги правят отличителна част от НОВАТА Серия 3.

НОВАТА СЕРИВ 3 Интериор - централна конзола

МИНИМАЛИСТЪТ

Новият интериор впечатлява със своята елегантност - бутоните за управление в централната конзола са спретнати, а класическият селекторен лост вече е с много минималистичен дизайн. Всички модели са стандартно оборудвани с лостчета на волана.

Просторен интериор на НОВАТА СЕРИЯ 3

ПРОСТРАНСТВО ЗА ИЗЖИВЯВАНЕ

Високата централна конзола на НОВОТО BMW Серия 3 Седан предлага спортно изживяване при седене с ясно очертани зони за водача и пътника до него. В същото време размерите на интериора не са се променили, така че можете да се насладите на автомобила си с общо 5 души вътре.

Извит дисплей с 14,9-инчов сензорен екран с висока разделителна способност

ОСТАНЕТЕ СВЪРЗАНИ

НОВОТО BMW Серия 3 е преднина не само по отношение на външния вид, но и по отношение на системите. С BMW Operating System 8 или BMW Live Cockpit с 12,3-инчов информационен дисплей или 14,9-инчов сензорен екран с висока разделителна способност животът ви става по-лесен, а автомобилът ви... интуитивен.

Интериор, показващ зоната на водача

АКТУАЛЕН

Останете свързани с музика, или навигация с различни опции които ви позволяват не само да сте навреме, но и да държите всичко в полезрението си. Дигиталните услуги включват BMW Maps Connected Navigation и Apple CarPlay® .

18-инчови M леки алуминиеви джанти Double-spoke style 848 M Bicolour със смесени гуми

ПРОВЕРИ

Приложението My BMW идва с нова функция, която предлага дигитална диагностика на гуми, за да държите автомобила си под контрол като най-добрите спортисти. AI открива износването на гумите и пълзящата загуба на налягане и благодарение на сървърите на BMW, сравнява получените данни и показва най-близките сервизни точки.

ОТКРИЙТЕ ОЩЕ ОПЦИИ

НОВАТА СЕРИЯ 3 модели - 3 Серия Седан 330i и 3 Серия Туринг 330i xDrive

Играта не свършва тук. Научете повече за НОВОТО BMW Серия 3 и неговите невероятни опции. Кой ще спечели за вас?