JOY KNOWS NO BOUNDARIES.

РАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ.

Специални предложения за закупени от чужбина BMW модели.

Осигуряване на максимална радост от шофирането на всички собственици на автомобили BMW е нашата най-важна цел. Ние постигаме това, като предлагаме широка гама от услуги - без значение дали сте закупили своето BMW от местния ви дилър, от чужбина или втора употреба.

Регистрирайте се днес и се възползвате от многобройните услуги, създаден специално за вас. Дали ще изберете безплатно BMW Ръководство на потребителя на български език, Актуализация на дигиталната пътна карта, BMW Проверка на безопасноста, Актуализиране на езика на вашия BMW автомобил, Ароматизатор Natural Air Starter Kit или Проверка на отворените технически кампании – вие можете да се наслаждавате на усещането да знаете, че вашето BMW е в най-добрите ръце!

Прочети повече
РАДОСТТА НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ.Специални предложения за закупени от чужбина BMW модели.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАКУПЕНИ ОТ ЧУЖБИНА BMW МОДЕЛИ.

Безплатно BMW Ръководство на потребителя

Безплатно BMW Ръководство на потребителя.

Вземете вашето лично BMW Ръководство на потребителя на български език. Напълно безплатно. Заявете го сега.

Прочети повече
Актуализация на дигиталните пътни карти

Актуализация на дигиталната пътна карта.

Пътищата, както и вашите дестинации, се променят постоянно. Специалистите на BMW ще Ви информират за актуализираната версия на софтуера, съвместима с вашата навигационна система BMW.

Прочети повече
BMW Проверка на системите за безопасност

BMW Проверка на безопасността.

Безопасността е от значение. Погрижете се спирачната система на вашето BMW, осветлението, кормилната система, гумите и всички други характеристики, свързани с безопасността, да бъдат внимателно проверени от нашите специалисти от BMW Сервиз.

Прочети повече
Стартов комплект Natural Air

Ароматизатор Natural Air Starter Kit.

Освежете въздуха на вашия автомобил BMW - с Ароматизатора BMW Natural Air Starter Kit, състоящ се от ароматен стик и държач.

Прочети повече
 Проверка на технически кампании

Проверка на технически кампании.

Възползвайте се от възможността и ни позволете да проверим внесеното от вас BMW за отворени кампании за технически проблеми. По-добре да се подсигурите навреме, отколкото после да съжалявате - за вашето безгрижно удоволствие от шофирането!

Прочети повече

BMW РЪКОВОДСТВО НА ПОТРЕБИТЕЛЯ.

Напълно безплатно и на български език.
Радостта говори всеки език. И радостта е, когато не е нужно дори да мислите за езикови бариери. Възможно е все пак да има пречка: купихте си автомобил BMW от чужбина? Или втора употреба? С него може да сте получили BMW Ръководство на потребителя на чужд език. За да увеличите максимално удоволствието от шофирането, BMW ви предлага BMW Ръководство на потребителя на български език. Регистрирайте се днес и получете безплатно копие на български език.

 

Как да получите Вашето BMW Ръководство на потребителя.

Регистрирайте се при нас - и BMW Ръководството на потребителя ще ви бъде изпратено.

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ДИГИТАЛНАТА ПЪТНА КАРТА.

Чувствайте се у дома си, който и път да поемете.

Пътищата, както и вашите дестинации, се променят постоянно. Независимо дали търсите най-краткия маршрут, живописни пътища, как да избегнете задръствания, място за паркиране или дори съвети за ресторант - дигиталните пътни карти на BMW за навигационните системи BMW имат отговорите. Благодарение на тези актуални дигитални пътни карти винаги ще намерите най-добрия маршрут до вашата дестинация и ще имате на разположение актуална трафик и туристическа информация! Специалистите на BMW с радост ще ви посъветват за съвместимата версия на софтуера на вашата навигационна система BMW.

 

Нашето специално предложение: 169 лв.*

 

Не включва допълнителен носител за съхранение (където е приложимо) и труд за автомобили BMW след 09/2002.


* Цена с ДДС, без разходи за монтаж. Предложението е валидно до 31.21.2018, до изчерпване на количествата. Предлага се само в участващите в кампанията BMW Сервизни партньори. Възможни са грешки.

Как да получите вашана Актуализация на дигиталната пътна карта.

Регистрирайте се при нас - и местният сервизен партньор на BMW ще се свърже с вас за повече подробности.

BMW ПРОВЕРКА НА БЕЗОПАСНОСТТА.

Сигурност, на която можете да разчитате.
Ние гарантираме безопасността на вашия BMW автомобил. Това означава, че можете да се насладите на чистото удоволствие от шофирането и в същото време да сте сигурни, че вие и вашите спътници сте в безопасност. По време на BMW проверката на безопасността нашите специалисти от BMW Сервиз инспектират внимателно всички компоненти, свързани с безопасността на вашето BMW, като използват 12-точков контролен списък за проверка - от спирачната система и осветлението до кормилното управление и гумите. На първо място, проверката за безопасност на BMW е добра инвестиция във ваша безопасност, но освен това е и идеален начин да се подготвите за задължителния годишен технически преглед или начин да оцените стойността на автомобила си.

Нашето специално предложение: 49 лв.*

Всяка допълнителна дейност и необходими течности се таксуват отделно.

* Цена с ДДС, без разходи за монтаж. Предложението е валидно до 31.12.2018, до изчерпване на количествата. Предлага се само в участващите в кампанията BMW Сервизни партньори. Възможни са грешки.


Получете вашата BMW проверка на безопасността.

Регистрирайте се при нас - и местният сервизен партньор на BMW ще се свърже с вас ще се свърже с вас, за да ви насрочи час да посещение.

АРОМАТИЗАТОР NATURAL AIR STARTER KIT.

Освежете въздуха във вашия автомобил BMW.

Ароматизаторът BMW Natural Air Starter Kit е най-удобният начин да създадете освежаващо интериорно усещане за благосъстояние и още по-приятна атмосфера - с аромати, извлечени от етерични масла и съдадени изключително за BMW. Комплектът BMW Natural Air Starter Kit включва един стик с аромата "Sparkling Raindrops" и държач, в цвят, съответстващ на интериора на вашия автомобил, който се прикрепя бързо и лесно към всяка вентилационна решетка. Освежете автомобила си!

 

Нашето специално предложение: 39 лв.*

 

* Цена с ДДС, без разходи за монтаж. Предложението е валидно до 31.12.2018, до изчерпване на количествата. Предлага се само в участващите в кампанията BMW Сервизни партньори. Възможни са грешки.

Вземете вашия ароматизатор Natural Air Starter Kit.

Регистрирайте се при нас - и местният сервизен партньор на BMW ще се свърже с вас за повече подробности.

ПРОВЕРКА НА ОТВОРЕНИ ТЕХНИЧЕСКИ КАМПАНИИ.

Ние поемаме всякакви отворени технически кампании.

Вашият автомобил може да бъде засегнат от техническа кампания, която все още не е извършена и за която може да не знаете.
 

а) След като предоставите данните си, ние с готовност ще проверим дали има съответни отворени технически кампании, касаещи вашия автомобил. Ако отговорът е "да", ние веднага ще ви съдействаме за насрочване на час за сервизно обслужване. Необходимата дейност ще бъде извършена безплатно от предпочитания от вас партньор на BMW. Така вашият BMW автомобил ще остане в най-добрата форма.
 

б) След като предоставите данните си, специалистите от избрания от вас сервизен партньор на BMW с готовност ще проверят дали има съответни отворени технически кампании, касаещи вашия автомобил. Ако отговорът е "да", веднага ще ви бъде насрочен час за сервизно обслужване. Необходимата дейност ще бъде извършена безплатно. Така вашият BMW автомобил ще остане в най-добрата форма.

Проверете всички отворени технически кампании за вашия BMW автомобил.

a) Регистрирайте се при нас - и ние ще се свържем с вас за повече подробности.
 

b) Регистрирайте се при нас - и вашият местен BMW партньор ще се свърже с вас за повече подробности.