Научете повече

X3 xDrive20

BMW X3 20 xDrive

X3 xDrive20[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 7,6 - 6,9; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 173 - 156

[1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

 

* Изображението е илюстративно. Калкулацията е за BMW X3 20d xDrive, с месечна вноска от 899лв. с ДДС*, направена при финансов лизинг с цена на автомобила 113 500 лв., за период от 60 месеца при 20 000км на година, с лихва 2,99% и 25% първоначално вноска, и остатъчна стойност 34%. С възможност и за оперативен лизинг. Офертата важи за бизнес клиенти. BMW Financial Services се представлява в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Автомобилът ще бъде наличен на българския пазар от ноември 2024г.

Варианти и технически данни.

   X3 xDrive20
   X3 xDrive20

   Мощност[1][2]

   153 кВт (208 к.с.)

   Въртящ момент[1][2]

   330 Нм

   0 – 100 км/ч[1]

   7,8 сек

   Максимална скорост[1]

   215 км/ч

   X3 xDrive20[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: {techdata.consumptionWltpCombined}; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: {techdata.emissionsWltpCombined}

   [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.
   [2] Състои се от задвижване с двигател с вътрешно горене (с определена максимална мощност) и електрическо задвижване (до определена максимална мощност).

   Дизайн на BMW X3 SUV

   Създаден, за да открива света.

   BMW X3 съчетава комфорт, ежедневна гъвкавост и уникалната, типична X динамика на движение. Иновативните технологии от областта на свързаността в автомобила и подпомагането на водача в BMW X3 издигат функционалността, безопасността и забавлението на ново ниво. Дизайнът поставя стандарти с акценти като новоинтерпретираната бъбрековидна решетка BMW Iconic Glow. Впечатляващият обем на багажника предлага място за всичко, което искате да вземете със себе си. Открийте вариантите на модела, опциите за оборудване, техническите данни или конфигурирайте BMW X3 според вашите индивидуални предпочитания.

   Приспособимост към всичко, което животът ви поднася.

   Икона за мин. вместимост на багажника при BMW X3 SUV

   570 л мин. вместимост на багажника

   Икона за макс. вместимост на багажника при BMW X3 SUV

   1700 л макс. вместимост на багажника

   Икона за прикачен товар на BMW X3 SUV

   2400 кг натоварване на ремаркето

   Вашето ново BMW Х3.

    InfoI content placeholder

    Впечатляващ от всяка перспектива.

    BMW X3 демонстрира простор и присъствие в екстериора. Широките повърхности и прецизните контури формират неговите монолитни SUV пропорции – от внушителната предна част до дългата странична линия, с голямо междуосие до широката задна част. Дизайнът на бъбрековидната решетка на BMW с контурно осветление и новият двоен светлинен подпис на фаровете са акценти в новото BMW X3.

    Подходящата атмосфера за всяко пътуване.

    Интериорът на BMW Х3 предлага модерна, комфортна атмосфера. Това се осигурява от висококачествените материали и свеждането до най-важното в цялостния дизайн. Кокпитът предлага най-нови технологии и максимална достъпност благодарение на 14,9-инчовия BMW Curved Display, динамичната светлинна композиция, BMW Smartbar и светлинните лайстни. BMW X3 съчетава топлината и комфорта на плетивата с устойчив текстилен интериор, изработен от рециклиран полиестер, за да създаде напълно нова естетика.

    Изумително усещане за простор.

    Просторът в BMW X3 се пренася и на задните места. До трима пътници могат да се насладят на максимален комфорт благодарение на увеличеното пространство за краката и висококачествените материали.

    Digital. State of the art.

    BMW X3 поставя стандарти с най-съвременни цифрови функции. Чрез BMW Digital Key Plus можете да отключвате и заключвате вашето BMW безконтактно с вашия смартфон, веднага щом сте наблизо. Докато шофирате, можете чрез интелигентно гласово управление удобно да контролирате важни функции с помощта на новия BMW Intelligent Personal Assistant. По време на почивките от шофиране можете да се насладите на вълнуващо забавление на 14,9-инчовия BMW Curved Display с опционалния BMW Digital Premium пакет: с разнообразие от стрийминг платформи и игри само в едно приложение.

    BMW X3 SUV BMW Digital Premium Video Streaming

    Най-добри развлечения при чакане.

    Гледайте филми и сериали на централния дисплей на вашето BMW. Напълно интегриран видео стрийминг с висока разделителна способност съкращава времето за чакане и предлага най-добро забавление.

    Ново поколение развлечения в автомобила.

    Неограничена свързаност. Интелигентна сигурност.

    Повече от просто ключ.

    С BMW Digital Key Plus можете да използвате съвместими мобилни устройства като ключ на автомобила. Освен това можете да го споделите с до пет души. Когато се приближите до вашето BMW, то се отключва автоматично и ви поздравява със светлинни ефекти.

    Внимателният асистент на ваша страна.

    До скорост 210 км/ч асистентът за шофиране Professional поддържа активно управлението в платното и дистанцията. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно. Помощ най-вече при натоварен трафик.

    Вашето BMW паркира вместо вас.

    Паркиране, без вие да сте в автомобила. Асистентът за паркиране Professional паркира вашето BMW и го извежда от паркинга автоматично. Необходимо е само веднъж да извършите маневрата с дължина до 200 м и да я запишете.

    По-прегледно и лесно до целта.

    С Augmented View можете да видите точно накъде вървят нещата. Той прехвърля реалната среда на централния дисплей и я допълва с информация за насочване по маршрута. Стрелките, насложени върху live видеото, ясно показват къде можете да завиете.

    Динамика на движението за откриватели.

    От 0 до 100 км/ч за 7,8 секунди.[1] И удоволствието в BMW X3 20 xDrive не свършва до тук. С готовност за спринт и с щедри резерви, следващата дестинация винаги чака да бъде открита.

    Финансиране и лизинг на BMW X3 SUV

    Вашето ново BMW Х3.

    Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет.

    Всичко в едно. BMW Финансови услуги.

    Проактивна грижа в BMW X3.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    Често задавани въпроси за BMW Х3.

    Това също може да Ви интересува.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    X3 xDrive20[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: {techdata.consumptionWltpCombined}; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: {techdata.emissionsWltpCombined} 

    [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент (ЕО) № 715/2007 на Европейския парламент и на Съвета. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво RON 98.

    Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно Регламент (ЕС) 2022/195 стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.