Научете повече

X2 sDrive20i

BMW X2 U10 Konfigurieren 02

BMW X2 sDrive20i: Среден разход на гориво, WLTP в л/100 км: 6,5–6,0; CO₂ емисии в г/км (комбинирани), WLTP: 148–136

 

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Новото BMW X2 – един SUV, който предлага идеалния баланс между лукс, мощност и гъвкавост. Насладете се на ярък дизайн с мощни линии и атлетично присъствие. Потопете се в един интериор, който впечатлява с висококачествено оборудване, иновативни технологии и ергономичен комфорт. Научете повече за различните варианти на модела с бензинови и дизелови двигатели, опционалното оборудване, цените и персонализирайте вашето BMW X2 според вашите индивидуални предпочитания.

Технически данни

ВАРИАНТИ.

   X2 sDrive20i
   X2 sDrive20i

   Мощност[1]

   170 кВт (к.с.)

   Въртящ момент[1]

   8,3 Нм

   0-100 км/ч

   8,3сек

   Максимална скорост

   213 км/ч

   BMW X2 sDrive20i[1]: Среден разход на гориво, WLTP в л/100 км: 6,5–6,0; CO₂ емисии в г/км (комбинирани), WLTP: 148–136

    

   [1] Състои се от задвижване с двигател с вътрешно горене 115 кВт и електрическо задвижване до 14 кВт

   Външен изглед BMW X2 sDrive20i в цвят Capeyork Green с алуминиеви джанти и включени светлини

   МОЩНОСТ И ДИЗАЙН, КОИТО ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО.

   Новото BMW X2 прави вашето всекидневие още по-вълнуващо, по-спортно и по-комфортно. Особено благодарение на неговия екстровертен дизайн и динамичния силует на купе. Елегантният интериор впечатлява с голям стъклен покрив и извит BMW Curved Display. Като бензинов вариант BMW X2 sDrive20i със 125 кВт (170 к.с.)[1] осигурява максимална скорост от 213 км/ч.

   НОВОТО BMW Х2.

    InfoI content placeholder

    ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ВИЗИЯ ЗА BMW X2.

    X2 sDrive18d
    X2 sDrive20i
    BMW X2 M35i xDrive

    X2 sDrive18d

    ESSENCE

    +22

    X2 sDrive20i

    BALANCE

    +47

    BMW X2 M35i xDrive

    SIGNATURE

    +48

    ВЪНШЕН ДИЗАЙН

    ЕКСТРОВЕРТЕН X.

    ИНТЕЛИГЕНТНА LED ТЕХНОЛОГИЯ.

    Искрящо ярки и неподражаеми: Фаровете, задните светлини, дневните и габаритните светлини светят с най-модерни LED както в покой, така и при движение.

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН

    ЗА ПРЕВЪЗХОДЕН КОМФОРТ.

    УСЕЩАНЕ КАТО ПОД ОТКРИТО НЕБЕ.

    С панорамния стъклен покрив интериорът изглежда още по-просторен. В интериора достига повече светлина, на която можете да се насладите

    ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО

    ПОВЕЧЕ РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО. БЕЗ УСЛОВНОСТИ.

    ТЕХНОЛОГИЯ

    ИНОВАТИВНИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ.

    ИГРИ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

    Независимо дали сте сингъл или мултиплейър, с AirConsole Gaming вашето BMW се превръща в игрална конзола. При чакане можете да подобрите своя най-добър резултат или да отправите предизвикателство на пътниците си. Смартфоните се превръщат в контролери. Просто сканирайте QR кода на контролния дисплей и започнете играта.

    BMW X2 BMW Digital Premium функции

    ПО-ДОБРА СВЪРЗАНОСТ.

    Насладете се на пакета BMW Digital Premium [2] с допълнителни дигитални функции - стартирайте с безплатната тестова версия сега:

    • Благодарение на разширените функции на BMW Maps дори и без активно водене по маршрута достъп до информации в реално време за трафика по цялата карта
    • Достъп до аудио, развлекателни и новинарски приложения - включително обем за пренос на данни и редовни актуализации.
    • С допълнителните функции за персонализация BMW Intelligent Personal Assistant научава вашите навици и по желание автоматично поема част от по-дребните ви задачи.

    ИНТЕЛИГЕНТНО НА ВАША СТРАНА.

    Винаги в правилната лента и на подходяща дистанция.

    До скорост 210 км/ч Асистентът за шофиране Professional поддържа сигурно лентата и дистанцията. Голямо удобство най-вече при натоварен трафик. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно.

    Лесно паркиране с повече камери.

    Асистентът за паркиране Plus осигурява добра видимост при паркиране. Допълнителните камери пренасят 3D изглед на зоната около автомобила директно върху контролния дисплей. Така директно виждате с колко място разполагате при маневриране.

    Шофиране с постоянно включени дълги светлини.

    С незаслепяващия асистент за дългите светлини вашето BMW изключва другите участници в движението от светлинния сноп. За по-добра осветеност по тъмни пътища.

    Повече от просто един ключ.

    С BMW Digital Key Plus ползвате своя смартфон като автомобилен ключ и можете да го споделяте дигитално с до 5 човека. Когато се приближите до вашето BMW, то все отключва автоматично и ви поздравява със светлинна графика. В зависимост от избрания личен профил интериорът се адаптира към вашите предпочитания.

    Вижте повече от това, което е пред вас.

    По-прецизно до целта. Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез лайф-изображение на контролния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    BMW X2 оферти и опции за финансиране

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ.

    BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW X2.

    Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

    Консултации и услуги

    PROACTIVE CARE В BMW X2.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него..

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BMW X2.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW X2 sDrive20i: Среден разход на гориво, WLTP в л/100 км: 6,5–6,0; CO₂ емисии в г/км (комбинирани), WLTP: 148–136

     

    [1] Състои се от задвижване с двигател с вътрешно горене 115 кВт и електрическо задвижване до 14 кВт

     

    [2] BMW Digital Premium е платена абонаментна услуга, някои функции изискват мобилна връзка. BMW Digital Premium не включва In-App покупки.


    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва гориво RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва гориво RON 98.

     

    Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на https://www.bmw.com/wltp

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.