Научете повече

M135 xDrive

M135 xDrive

BMW M135 xDrive: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 8,1 - 7,6; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 184 - 173

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Спортният вариант на двигателя е съчетан с динамичен дизайн и иновативни детайли в интериора на автомобила. Разгледайте M модела BMW M135 xDrive, опциите му за оборудване и техническите данни, както и широка гама от възможности за лизинг и финансиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Мощност

   221 кВт (300 к.с.)

   Въртящ момент

   400 Нм

   0-100 км/ч

   4,9 сек

   Максимална скорост

   250 км/ч

   BMW M135 xDrive: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 8,1 - 7,6; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 184 - 173

   Дизайн и стойности на мощността на BMW M135

   КОМПАКТНО. БЕЗКОМПРОМИСНО. ПОСЛЕДОВАТЕЛНО М.

   Дизайнът на новото BMW M135 xDrive ясно показва, каква мощност се крие в него. Четири крайни тръби на изпускателната система за отработени газове, M бъбрековидна решетка, M огледало и M заден спойлер. Тази лесно разпознаваема визия впечатляващо подчертава мощния вариант на двигателя с 125 кВт (170 к.с.). С M Спортните спирачки и адаптивното М окачване новото BMW M135 xDrive поставя нови акценти.

   ВАШЕТО НОВО BMW M135 xDRIVE.

    InfoI content placeholder

    ДИНАМИКА

    М ПОВЕДЕНИЕ НА ПЪТЯ.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Впечатляваща мощност и динамична радост от шофирането. Изживейте мощния вариант на двигателя и спортната динамика на движение на новото BMW M135 xDrive.

    ХАРАКТЕРНА ЧЕРТА: МОЩНО.

    М спортните спирачки в гланцирано червен цвят с лого на М демонстрират мощността си отвън, докато големите, вътрешно вентилирани предни дискове, спират много ефективно.

    ДИЗАЙН

    М ИЗГЛЕД.

    МОЩНОСТ, КОЯТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ДА ЧУЕТЕ.

    M изпускателната система предоставя наситен звук на двигателя, докато четирите крайни тръби на изпускателната система с двоен поток и двойни стени в задната част демонстрират ясно динамиката на новото BMW M135 xDrive.

    М ИНТЕРИОР.

    ОПТИМАЛНА УСТОЙЧИВОСТ ПРИ ВСЕКИ ЗАВОЙ.

    М спортните седалки осигуряват идеална позиция на седене. С интегрирани подглавници и осветено лого на М.

    ТЕХНОЛОГИИ

    ИНТЕЛИГЕНТНО И ИНОВАТИВНО.

    Прецизният асистент на ваша страна.

    До скорост 210 км/ч асистентът за шофиране Professional поддържа активно управлението в платното и дистанцията. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно отново. Помощ най-вече при натоварен трафик.

    Вашето BMW паркира вместо вас.

    С асистента за паркиране Professional вашето BMW намира автоматично мястото си за паркиране. Необходимо е само веднъж да извършите маневрата с дължина до 200 м. След това, ако желаете, вашето BMW ще се паркира само, докато вие наблюдавате всичко отблизо чрез смартфона си.

    На дълги светлини през цялото време.

    С незаслепяващия асистент за дългите светлини вашето BMW изключва другите участници в движението от светлинния сноп. Не е необходимо ръчно да превключвате на дълги светлини и да димирате. И шофирате винаги по най-добре осветени улици.

    Виждате повече само с един поглед.

    BMW Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез реалистично изображение на централния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    Спестете си търсенето на ключа на автомобила.

    Вашето BMW ви разпознава по ключа. С Комфортния достъп вашият автомобил автоматично отключва вратите. За тази цел не е нужно да търсите ключа на автомобила. Вместо класически ключ можете да ползвате и съвместим смартфон като Digital Key Plus.

    ДИГИТАЛНИ АКЦЕНТИ.

    тест

    ДИГИТАЛНОТО ПРЕМИУМ
    ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

    Един пакет, множество функции. Подобрените навигационни услуги и услуги за паркиране с информация за трафика в реално време облекчават пътуванията. С ексклузивните развлекателни приложения няма да усетите времето, през което чакате. Естествено, включен е обемът данни за всички приложения. Разнообразните възможности за индивидуализация правят вашето BMW по-индивидуално от всякога.

    BMW финансови услуги на BMW M135

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

    ВАШЕТО НОВО BMW M135 xDRIVE.

    Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет.

    Всичко в едно. BMW Финансови услуги.

    КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ

    ПРОАКТИВНА ГРИЖА ПРИ
    НОВОТО BMW M135 xDRIVE.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BMW M135 xDRIVE.

    ДРУГИ ОПЦИИ ЗА ОБОРУДВАНЕ

    ТОВА СЪЩО МОЖЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW M135 xDrive: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 8,1 - 7,6; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 184 - 173    [1] Очаква се пакетът M Technik II да се предлага от ноември 2024 г.

    [2] "Wer wird Millionär?” (Кой иска да стане милионер?) – логото, снимката и търговските марки са лицензирани от Sony Pictures Television.

    [3] Очаква се новото M135 xDrive да се предлага от ноември 2024 във визуализатора BMW Individual.    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво RON 98.


    Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp


    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.