Научете повече

THE NEW

i5

BMW M

BMW i5 M60 xDrive. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКО.

BMW i5 M60 xDrive[1] : Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км: 20,6–18,2; Електрически пробег, WLTP в км: 455–516

 

[1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

BMW i5 M60 xDrive

Мощност

442 кВт (601 к.с.)

0-100 км/ч

3.8 сек

Максимална скорост

230 км/ч

Пробег

до 516 км


BMW i5 M60 xDrive[1] : Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км: 20,6–18,2; Електрически пробег, WLTP в км: 455–516

 

[1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

КОНФИГУРИРАНЕ

BMW i5 M60 xDRIVE СЕДАН.

  InfoI content placeholder

  ДИНАМИКА

  ДВИЖИ СЕ КАТО М.

  0:00
  0:00 /  0:00

  Мощен мотор и спортна динамика на шофиране: новото BMW i5 M60 xDrive осигурява типичното за BMW M представяне – изцяло електрическо. Видеото показва недействителни стойности.

  ДИЗАЙН

  ИЗГЛЕЖДА КАТО М.

  УСЕЩА СЕ КАТО М.

  ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

  НАПЪЛНО ЕЛЕКТРИЧЕСКО.

  Лесно зареждане: По всяко време и навсякъде.

  ДОСТИГНЕТЕ СВОЯТА ДЕСТИНАЦИЯ ЛЕСНО: ШОФИРАНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ С BMW i5 M60 xDrive.

  Примерен маршрут

  Допълнителни примерни маршрути
   Спирка(и)

   Необходими спирания за зареждане

   Това е вероятният брой спирки за зареждане, които ще ви трябват по вашия маршрут.

   Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки отклонения и първоначално ниво на зареждане от 100%.

   Зареждащите станции с висока мощност (напр. от мрежата IONITY) са предпочитани, защото те зареждат вашия автомобил с максимален капацитет.

   Оставащо ниво на заряд на батерията

   Посочената цифра е оставащото ниво на заряд на батерията при пристигането след изминаване на разстоянието, със 100% ниво на заряд на батерията в началото на пътуването.

   ч

   Общо време за зареждане

   Това е общото време, което вероятно ще ви е необходимо за зареждане по вашия маршрут. Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки отклонения и начално ниво на зареждане от 100%.

   Зареждащите станции с висока мощност (напр. от мрежата IONITY) са предпочитани, защото те зареждат вашия автомобил с максимален капацитет.

   ч

   Общо време за пътуване вкл. зареждане

   Посоченото време за пътуване е сумата от очакваното време за шофиране плюс времето за зареждане, ако трябва да включите почивки за зареждане по маршрута си.

   Предполага се, че пътувате по най-бързия маршрут без никакви задръствания или други закъснения.

   Капацитетът на зареждане зависи от нивото на зареждане, температурата на околната среда, индивидуалния профил на шофиране и използването на спомагателни устройства, както и действително избрания автомобил. Времената за зареждане се отнасят за околни температури от 23 °C след предишно пътуване и могат да се различават в зависимост от характеристиките на употреба. Показаните стойности са примери за основната конфигурация на избрания модел. Стойностите може да варират, ако едно и също превозно средство има различни опции за оборудване.

   С приложението My BMW вие сте в крак с обхвата и състоянието на зареждане по всяко време и от всяко място. Планирайте лесно оптимизирани за таксуване маршрути и ги изпращайте до вашето превозно средство. Изтеглете приложението сега и го изпробвайте в демо режим.

   Време за зареждане за

   Обществено таксуване

   High-Power зарядни станции

   Особено бързо можете да зареждате вашето BMW i5 M60 xDrive на High-Power зарядни станции (напр. от мрежата на IONITY). Предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.
    

   На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.
    

   Погледът върху картата ви показва всички High-Power зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

   Станции за бързо зареждане

   Ако трябва да заредите бързо в града или при пътуване, станцията за бързо зареждане е точното място за вас. Тъй като предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.
    

   На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.
    

   Погледът върху картата ви показва всички бързи зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

   AC зарядни станции

    

   Можете да намерите обществени станции за зареждане с променлив ток (AC) почти навсякъде. Те са особено подходящи за редовно зареждане за по-дълги периоди от време - например през нощта или по време на работа. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с максимална мощност 22 кВт. Тази зарядна мощност зависи от оборудването.
    

   Разгледайте картата и открийте всички зарядни станции с променлив ток в BMW Charging Network. (към 25 април 2023 г.)

    

   Зареждане в домашни условия

   Wallbox / Flexible Fast Charger

   У дома можете лесно да зареждате вашето BMW i5 M60 xDrive с Wallbox или Flexible Fast Charger. И двата варианта работят с променлив ток (AC). В зависимост от автомобила, допълнителното оборудване и пазара Wallbox позволява максимална зарядна мощност 22 кВт, Flexible Fast Charger максимум 11 кВт.
    

   На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с мощност 11 кВт.

   Зарядната мощност зависи от нивото на заряд, околната температура, индивидуалния профил на шофирането и ползването на допълнителните консуматори, както и от избрания автомобил. Времената за зареждане за валидни при температура на околната среда 23°C след предишното пътуване и могат да се различават в зависимост от поведението на потребителя. Показаните данни са примерни за базовата конфигурация на избрания модел. При други варианти на оборудването на автомобила данните могат да се различават.

    

   С My BMW App можете постоянно и навсякъде да следите пробега и нивото на заряд. Можете лесно да планирате маршрути с оптимизирано зареждане и да ги изпращате в автомобила. Изтеглете приложението сега и му се насладете в демо-режим.

   ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.

   0:00
   0:00 /  0:00

   УСТОЙЧИВОСТТА ПРИ BMW i5 M60 xDrive

    BMW i5 M60 xDrive също дава своя принос по пътя към едно устойчиво бъдеще. Чрез използването на вторични материали и използването на зелено електричество в производството, ние оптимизираме CO₂ отпечатъка на BMW i5 M60 xDrive още преди да ви бъде предадено. По време на шофиране иновативните технологии на EfficientDynamics осигуряват перфектния баланс между ефективност и мощност. В същото време BMW i5 M60 xDrive за пръв път ви предлага възможност за веганско оборудване на интериора.

   технологии

   ИНТЕЛИГЕНТНИ.

   ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

   BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА BMW i5 M60 xDrive.

   Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

   КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ

   PROACTIVE CARE В BMW i5 M60 xDrive.

   ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВОТО BMW i5 M60 xDRIVE.