Научете повече

X3 xDrive30e

BMW X3 30e

THE NEW

Х3

BMW X3 Plug-in хибрид.

Месечна вноска от 899 лв.

с ДДС*

X3 xDrive30e[1]: Разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: -; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 0; разход на електроенергия, комбиниран по WLTP в кВтч/100 км: -; обхват на движение с електрозадвижване, комбиниран по WLTP в км: -[2]

[1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

[2] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

* Изображението е илюстративно. Калкулацията е за BMW X3 20d xDrive, с месечна вноска от 899лв. с ДДС*, направена при финансов лизинг с цена на автомобила 113 500 лв., за период от 60 месеца при 20 000км на година, с лихва 2,99% и 25% първоначално вноска, и остатъчна стойност 34%. С възможност и за оперативен лизинг. Офертата важи за бизнес клиенти. BMW Financial Services се представлява в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Автомобилът ще бъде наличен на българския пазар от ноември 2024г.

 

Научете повече

Варианти и технически данни.

   X3 xDrive30e
   X3 xDrive30e

   Мощност[1][2]

   220 кВт (299 к.с.)

   0 – 100 км/ч[1]

   6,2 сек

   Максимална скорост[1]

   215 км/ч

   Пробег с електрозадвижване[1][3]

   - км

   X3 xDrive30e[1]: Разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: -; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 0; разход на електроенергия, комбиниран по WLTP в кВтч/100 км: -; обхват на движение с електрозадвижване, комбиниран по WLTP в км: -[3]

   [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.


   [2] Състои се от задвижване с двигател с вътрешно горене (с определена максимална мощност) и електрическо задвижване (до определена максимална мощност). Електрическото задвижване зависи от нивото на заряд на батерията.

    

   [3] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране. 

   Дизайн на BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   Създаден, за да открива света.

   BMW X3 plug-in хибрид съчетава комфорт, ежедневна гъвкавост, типична за X динамика на шофиране и, с plug-in хибридно задвижване, устойчива мобилност при кратки пътувания. Иновативните технологии от областта на свързаността в автомобила и подпомагането на водача в BMW X3 plug-in хибрид издигат функционалността, безопасността и забавлението на ново ниво. Дизайнът поставя стандарти с акценти като новата бъбрековидна решетка BMW Iconic Glow. Открийте вариантите на модела, опциите за оборудване, техническите данни или конфигурирайте BMW X3 plug-in хибрид според вашите индивидуални предпочитания.

   Приспособимост към всичко, което животът ви поднася.

   Зарядна мощност AC Icon на BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   7,4 (11) / - kW[1] зарядна мощност AC

   Icon за електрически обхват на BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   - km[1][2] чист електрически обхват, WLTP

   Icon за вместимост на багажника BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   460 - 1600 l вместимост на багажник

   Впечатляващ от всяка перспектива.

   BMW X3 Plug-in хибрид демонстрира простор и присъствие в екстериора. Широките повърхности и прецизните контури формират неговите монолитни SUV пропорции – от внушителната предна част до дългата странична линия, с голямо междуосие до широката задна част. Дизайнът на бъбрековидната решетка на BMW с контурно осветление и новият двоен светлинен подпис на фаровете са акценти в новото BMW X3.

   Подходящата атмосфера за всяко пътуване.

   Интериорът на BMW X3 Plug-in хибрид предлага модерна, комфортна атмосфера. Това се осигурява от висококачествените материали и свеждането до най-важното в цялостния дизайн. Кокпитът предлага най-нови технологии и максимална достъпност благодарение на 14,9-инчовия BMW Curved Display, динамичната светлинна композиция, BMW Smartbar и светлинните лайстни. BMW X3 plug-in хибрид съчетава топлината и комфорта на плетивата с устойчив текстилен интериор, изработен от рециклиран полиестер, за да създаде напълно нова естетика.

   Изумително усещане за простор.

   Просторът в BMW X3 plug-in хибрид се пренася и на задните места. До трима пътници могат да се насладят на максимален комфорт благодарение на увеличеното пространство за краката и висококачествените материали.

   Digital. State of the art.

   BMW X3 Plug-in хибрид поставя стандарти с най-съвременни цифрови функции. Чрез BMW Digital Key Plus можете да отключвате и заключвате вашето BMW безконтактно с вашия смартфон, веднага щом сте наблизо. Докато шофирате, можете чрез интелигентно гласово управление удобно да контролирате важни функции с помощта на новия BMW Intelligent Personal Assistant. По време на почивките от шофиране можете да се насладите на вълнуващо забавление на 14,9-инчовия BMW Curved Display с опционалния BMW Digital Premium пакет: с разнообразие от стрийминг платформи и игри само в едно приложение.

   BMW X3 SUV Plug-in хибрид BMW Digital Premium Video Streaming

   Най-добри развлечения при чакане.

   Гледайте филми и сериали на централния дисплей на вашето BMW. Напълно интегриран видео стрийминг с висока разделителна способност съкращава времето за чакане и предлага най-добро забавление.

   Ново поколение развлечения в автомобила.

   Неограничена свързаност. Интелигентна сигурност.

   Повече от просто ключ.

   С BMW Digital Key Plus можете да използвате съвместими мобилни устройства като ключ на автомобила. Освен това можете да го споделите с до пет души. Когато се приближите до вашето BMW, то се отключва автоматично и ви поздравява със светлинни ефекти.

   Внимателният асистент на ваша страна.

   До скорост 210 км/ч асистентът за шофиране Professional поддържа активно управлението в платното и дистанцията. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно. Помощ най-вече при натоварен трафик.

   Вашето BMW паркира вместо вас.

   Паркиране, без вие да сте в автомобила. Асистентът за паркиране Professional паркира вашето BMW и го извежда от паркинга автоматично. Необходимо е само веднъж да извършите маневрата с дължина до 200 м и да я запишете.

   По-прегледно и лесно до целта.

   С Augmented View можете да видите точно накъде вървят нещата. Той прехвърля реалната среда на централния дисплей и я допълва с информация за насочване по маршрута. Стрелките, насложени върху live видеото, ясно показват къде можете да завиете.

   Динамика на движението за откриватели.

   Мощен двигател с вътрешно горене, допълнен от иновативно електрическо задвижване. С X3 xDrive30e Plug-in хибрид можете да откривате света по спортен начин. А по желание и изцяло електрически и без никакви локални емисии.

   Най-доброто от два свята.

   Можете да усетите електрическия двигател на BMW X3 30e xDrive веднага щом запалите автомобила. Но изключителната динамика на движение е само едно от предимствата на неговото хибридно задвижване, което може, ако желаете, да не генерира никакви локални емисии.

   Електрическо шофиране и зареждане на BMW X3 SUV Plug-in хибрид
   Електрическо шофиране на BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   Вдъхновение след 6,2 секунди.

   Неподражаемото електрическо шофиране на X3 xDrive30e доставя удоволствие от първия метър. А благодарение на иновативната си задвижваща система с голям капацитет на батерията и електрически обхват от - км[1][2], той ще бъде на разположение дълго време след това.

   BMW X3 SUV Plug-in хибрид BMW Charging

   Лесно зареждане. По всяко време.

   Удобно у дома или бързо и лесно на път в една от най-големите мрежи от зарядни станции в Европа. Всичко необходимо за това е включено в X3 xDrive30e.

   Финансиране и лизинг на BMW X3 SUV Plug-in хибрид

   Вашето ново BMW Х3.

   Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет.

    

   Всичко в едно. BMW Финансови услуги.

   Проактивна грижа в BMW X3.

   Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

   Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

   Често задавани въпроси за BMW Х3.

   Това също може да Ви интересува.

   Разход на гориво и СО₂ емисии.

   X3 xDrive30e[1]: Разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: -; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 0; разход на електроенергия, комбиниран по WLTP в кВтч/100 км: -; обхват на движение с електрозадвижване, комбиниран по WLTP в км: -[2]

   [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.


   [2] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

   Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент (ЕО) № 715/2007 на Европейския парламент и на Съвета. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво RON 98.

   Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно Регламент (ЕС) 2022/195 стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp.

   Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.