520d xDrive Туринг

Научете повече

520d xDrive Туринг

BMW 520d Touring - Konfigurieren

THE NEW

5

НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

BMW 520d Туринг: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 6,2 - 5,7; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 164 - 149

 

РАДОСТ НА ШОФИРАНЕТО ВСЕКИ ДЕН.

Новото BMW Серия 5 Туринг ще направи ежедневието ви още по-приятно. Вместимостта на багажника е 570 - 1700 л. Просторният интериор и извитият дисплей BMW Curved Display, прави удобно пътуването дори на дълги разстояня. Със своята висока мощност от 145 кВт (197 к.с.), автомобилът прави всеки ден още по-вълнуващ. Разгледайте всички варианти на модела, оборудване и техническите данни, както и широката гама от възможности за лизинг и финансиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

 • Modeli
  • Plug-in хибрид
  • Бензин • Дизел
   520d xDrive Туринг
   520d xDrive Туринг

   Мощност

   145 кВт (197 к.с.)

   Въртящ момент

   400 Нм

   0-100 км/ч

   7,5 сек

   Максимална скорост

   218 км/ч

   BMW 520d Туринг: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 6,2 - 5,7; емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 164 - 149

    

    

   ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

    InfoI content placeholder

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

    ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ЕЛЕГАНТНОСТ.

    Много място за вашите защитни покривала. В просторния багажник можете да съхранявате чанти за голф, куфари и дори велосипеди. Практични отделения, метални халки и куки улесняват товаренето.

    КОМФОРТНИ И РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ФУНКЦИОНАЛНОСТИ.

    ИНТЕГРИРАН ВИДЕО СТРИЙМИНГ.

    Гледайте филми и сериали на централния дисплей на вашето BMW. Видеоклипове с висока разделителна способност съкращават времето за чакане и предлагат най-добро забавление [2].

    ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

    ПРИВЛИЧАЩ ВНИМАНИЕ ОТ ВСЯКА ГЛЕДНА ТОЧКА.

    Акценти в интериора на BMW 520d Туринг

    УСТОЙЧИВОСТ.

    В качеството си на глобална компания,  BMW Group се възприема като важна част от обществото и приема отговорността си относно устойчивостта. Научете повече за принципа на кръговата икономика и нашите мерки за намаляване на CO2 и опазване на ресурсите.

    ДИНАМИКА НА УПРАВЛЕНИЕТО

    УДОВОЛСТВИЕ ОТ ШОФИРАНЕТО С НОВИ ИЗМЕРЕНИЯ

    Комфортно, спортно и просторно: Новото BMW Серия 5 Туринг е перфектният спътник и при дълги пътувания.

    ТЕХНОЛОГИИ

    ИНТЕЛИГЕНТНО НА ВАША СТРАНА.

    Винаги в правилната лента и на подходяща дистанция.

    До скорост 210 км/ч Асистентът за шофиране Professional поддържа сигурно лентата и дистанцията. Голямо удобство най-вече при натоварен трафик. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно.

    Вашето BMW паркира вместо вас.

    Паркиране, без вие да сте в автомобила. Асистентът за паркиране Professional паркира вашето BMW и го извежда от паркинга автоматично. Необходимо е само веднъж да извършите маневрата с дължина до 200 м и да я запишете.

    Вижте повече от това, което е пред вас.

    По-прецизно до целта. MW Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез реалистично изображение на централния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    Повече от просто един ключ.

    С BMW Digital Key Plus ползвате своя смартфон като автомобилен ключ и можете да го споделяте дигитално с до 5 човека. Когато се приближите до вашето BMW, то се отключва автоматично и ви поздравява със светлинна графика. В зависимост от избрания личен профил интериорът се настройва според вашите предпочитания.

    Финансиране и лизинг за BMW Серия 5 Туринг

    ФИНАНСИРАНЕ И УСЛУГИ

    BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

    Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

    ПРОАКТИВНА ГРИЖА ПРИ НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВОТО BMW СЕРИЯ 5 ТУРИНГ.

    Разход на гориво и СО2 емисии.

    BMW 520d Туринг [1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 6,2 - 5,7; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 164 - 149

    [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.
     

    [2] Показаните услуги и функции  може  да не са налични на всички пазари и езици и  може  да изискват отделни абонаменти.

     

    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с ROZ 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво ROZ 98.

     

    Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.com/wltp