Научете повече

120

120

THE NEW

1

BMW СЕРИЯ 1.

Meсечна вноска

от 569лв. с ДДС*

BMW 120[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 5,9 - 5,4; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 134 - 121

[1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

BMW серия 1, 118d, Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 5,7 - 5,4; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 129 – 121

Изображението е илюстративно. Калкулацията е за BMW серия 1, 118d, с месечна вноска от 569лв. с ДДС, направена при финансов лизинг с цена на автомобила 68 800 лв. с ДДС, за период от 60 месеца на година, с лихва 2,99% и 25% първоначално вноска, и остатъчна стойност 34% при 20 000км. С възможност и за оперативен лизинг. Офертата важи за бизнес клиенти. BMW Financial Services се представлява в България от Уникредит Лизинг ЕАД. Автомобилът ще бъде наличен на българския пазар от ноември 2024г.

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Новото BMW Серия 1 съчетава впечатляваща динамика на движение в атлетичен дизайн с иновативна технология. Вътрешното оборудване е семпло и модерно. Характерните детайли на дизайна и цифровите функции представляват визуални и функционални акценти. Спортната бъбрековидна решетка и задната част с нова форма придават на екстериора неповторимо присъствие. Разгледайте всички варианти на новото BMW Серия 1, опциите му за оборудване и техническите данни, както и широка гама от възможности за лизинг и финансиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

 • Модели
  • Бензин • Дизел
 • М моделиBMW M
   120
   120

   Мощност

   125 кВт (170 к.с.)

   Въртящ момент

   280 Нм

   0-100 км/ч

   7,8 сек

   Максимална скорост

   226 км/ч

   BMW 120[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 5,9 - 5,4; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 134 - 121

   [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

   Модерни технологии в BMW Серия 1

   КОГАТО КОМПАКТНИЯТ КЛАС Е В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ.

   Новото BMW Серия 1 се отличава с иновативност, индивидуалност и интелигентност. Модерните технологии в интериора на автомобила правят пътуването още по-вълнуващо. Например съчетанието от голям BMW Curved Display и BMW Head-Up дисплей. Заедно с най-новата операционна система BMW Operating System 9 управлявате още по-лесно музиката и навигацията. Екстериорът също впечатлява с новата BMW бъбрековидна решетка и характерната задна част, които придават на новото BMW Серия 1 вълнуващ, неподражаем стил. Интелигентните помощни системи за водача увеличават комфорта, а двигателят с 125 кВт (170 к.с.) гарантира удоволствие от шофирането.[1]

   ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 1.

    InfoI content placeholder
    M SPORT DESIGN

    НОВОТО BMW СЕРИЯ 1

    M SPORT DESIGN

    Дизайн, който впечатлява. От поразителните M Sport брони до спортните 18-инчови алуминиеви джанти в цвят Midnight Grey – заявете присъствието си на пътя.

    ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

    ЕФЕКТЕН ВЪНШЕН ВИД, КОЙТО ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

    Страничните акценти в съчетание с модерните задни светлини придават на задната част особено динамичен завършек и подчертават широката стойка на новото BMW Серия 1 на пътя.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ЕДИН ПОКРИВ. МНОЖЕСТВО ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ.

    За индивидуална и още по-спортна визия. Като ярък контраст или дискретен детайл. Черният покрив има различен ефект в зависимост от цвета на лаковото покритие на вашето BMW.

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

    МЯСТО ЗА ИНОВАЦИИ.

    Салонът за пътници изглежда компактен и изчистен. Така технологията на кокпита е в центъра, което ви позволява винаги да имате добър обзор. Чрез съчетанието от голям BMW Curved Display и BMW Head-Up дисплей иновативните дигитални услуги обогатяват удоволствието от шофирането.

    ИНФОРМИРАНИ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО. РАЗВЛЕЧЕНИЕ ПРИ ПРЕСТОИ.

    BMW Digital Premium на BMW Серия 1

    ДИГИТАЛНОТО ПРЕМИУМ ИЗЖИВЯВАНЕ ПРИ ПЪТУВАНЕ.

    Един пакет, множество функции. Подобрените навигационни услуги и услуги за паркиране с информация за трафика в реално време облекчават пътуванията. С ексклузивните развлекателни приложения няма да усетите времето, през което чакате. Естествено, включен е обемът данни за всички приложения. Разнообразните възможности за индивидуализация правят вашето BMW по-индивидуално от всякога.

    ТЕХНОЛОГИИ

    ИНТЕЛИГЕНТНО НА ВАША СТРАНА.

    Прецизният асистент на ваша страна.

    До скорост 210 км/ч асистентът за шофиране Professional поддържа активно управлението в платното и дистанцията. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно отново. Помощ най-вече при натоварен трафик.

    Вашето BMW паркира вместо вас.

    С асистента за паркиране Professional вашето BMW намира автоматично мястото си за паркиране. Необходимо е само веднъж да извършите маневрата с дължина до 200 м. След това, ако желаете, вашето BMW ще се паркира само, докато вие наблюдавате всичко отблизо чрез смартфона си.

    На дълги светлини през цялото време.

    С незаслепяващия асистент за дългите светлини вашето BMW изключва другите участници в движението от светлинния сноп. Не е необходимо ръчно да превключвате на дълги светлини и да димирате. И шофирате винаги по най-добре осветени улици.

    Виждате повече само с един поглед.

    BMW Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез лайф-изображение на контролния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    Повече от просто ключ.

    С BMW Digital Key Plus можете да използвате съвместими мобилни устройства като ключ на автомобила. Освен това можете да го споделите с до пет души. Когато се приближите до вашето BMW, то се отключва автоматично и ви поздравява със светлинни ефекти.

    Оферти за финансиране и лизинг на BMW Серия 1

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

    ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 1.

    Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет.

    Всичко в едно. BMW Финансови услуги.

    КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ

    ПРОАКТИВНА ГРИЖА В НОВОТО BMW СЕРИЯ 1.

    Сервиз - точно тогава, когато се нуждаете от него.

    Винаги с една крачка преднина. Независимо дали предстоящо обслужване или износване на гумите: Ние своевременно ще се свържем с вас. Чрез съобщението в My BMW App можете директно да уговорите час. За едно по-спокойно пътуване.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BMW СЕРИЯ 1.

    ДРУГИ ОПЦИИ ЗА ОБОРУДВАНЕ

    ТОВА СЪЩО МОЖЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW 120[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 5,9 - 5,4; емисии на CO2, комбинирани по WLTP в г/км: 134 - 121    [1] Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

    [2] "Wer wird Millionär?” (Кой иска да стане милионер?) – логото, снимката и търговските марки са лицензирани от Sony Pictures Television.    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво RON 98.

    Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.