430i xDrive Гран Купе

Научете повече

430i xDrive Гран Купе

BMW 430i xDrive Gran Coupé

THE NEW

4

НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

BMW 420i Гран Купе[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 7,3 – 6,6; Емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 166 – 150


[1]Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

РАДОСТ ОТ ШОФИРАНЕТО.

Новото BMW Серия 4 Гран Купе съчетава спортна мощност, елегантен дизайн и динамично усещане при шофирането. Оптичните акценти на екстериора са модерните елементи: голямата бъбрековидна решетка на BMW с геометрична мрежеста структура и спортните задни светлини с нов дизайн. Интериорът привлича с иновативна технология, стилна тапицерия и изключителен комфорт. Разгледайте всички варианти на новото BMW Серия 4 Гран Купе, опциите му за оборудване и техническите данни, както и широка гама от възможности за лизинг и финансиране.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

 • Модели
  • Бензин • Дизел
   430i xDrive Гран Купе
   430i xDrive Гран Купе

   Мощност[1]

   180 кВт (245 к.с.)

   Въртящ момент[1]

   400 Нм

   0 – 100 км/ч[1]

   6,1 сек

   Максимална скорост[1]

   250 км/ч

   BMW 420i Гран Купе[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 7,3 – 6,6; Емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 166 – 150


   [1]Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване. 

   Външен вид на BMW Серия 4 Гран Купе (G26) в нов дизайн

   СТИЛНО ИЗЛЪЧВАНЕ. НЕЗАБРАВИМО ВПЕЧАТЛЕНИЕ.

   Извитата линия на покрива акцентира върху елегантната визуална характеристика на новото BMW Серия 4 Гран Купе. В изчистения екстериор впечатляващият външен вид се подчертава от двойната бъбрековидна решетка с рамка от матов хром, задните светлини с прецизна визия и кръглите бленди за задната тръба на ауспуха. В купето впечатляват кокпитът с нова форма с волан с две спици и шестоъгълните вентилационни дифузори. Динамичното задвижване на 430i xDrive Гран Купе осигурява незабравими моменти при всяко пътуване.

   ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

    InfoI content placeholder

    ВЪНШЕН ДИЗАЙН.

    ДИНАМИЧНО ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ.

    М high-gloss Shadow Line на BMW Серия 4 Гран Купе (G26)

    ЕДНА ИДЕЯ ПО-ТЪМЕН. ЕДИН НЮАНС ПО-ИЗИСКАН.

    М high-gloss Shadow Line подхожда на всяко лаково покритие на вашето BMW. Черният цвят около прозорците и огледалата подчертава неговия силует.

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

    СЪЧЕТАНИЕ ОТ КОМФОРТ И ЕЛЕГАНТНОСТ.

    Нов дизайн на кокпита и арматурното табло на BMW Серия 4 Гран Купе (G26)

    ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ, ПОВЕЧЕ ФУНКЦИИ, ПОВЕЧЕ ЯСНОТА.

    Качете се и се отпуснете. Взаимодействието на шестоъгълните вентилационни дифузори и елегантното арматурно табло създава пространство за уникално изживяване при шофиране. Осветителната система в комбинация с динамичното амбиентно осветление създава пълна с настроение атмосфера. 

    ТЕХНОЛОГИИ

    ИНТЕЛИГЕНТНА ПОДКРЕПА.

    BMW iDrive OS 8.5 на BMW Серия 4 Гран Купе (G26)

    ПО-БЪРЗ ДОСТЪП ДО ВСИЧКИ ФУНКЦИИ.

    Нов начален екран с бърз достъп QuickSelect с BMW Operating System 8.5.

    АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ.

    Винаги в правилната лента и на подходяща дистанция.

    До скорост 210 км/ч Асистентът за шофиране Professional поддържа сигурно лентата и дистанцията. Голямо удобство най-вече при натоварен трафик. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълно и след това потегля самостоятелно.

    По-лесно паркиране с повече камери.

    Асистентът за паркиране Plus осигурява добра видимост при паркиране. Допълнителните камери възпроизвеждат 3D изглед на зоната около автомобила директно на централния дисплей. По този начин можете директно да видите колко място остава за маневриране.

    Дълга светлина по всяко време.

    С незаслепяващия асистент за дългите светлини вашето BMW изключва другите участници в движението от светлинния сноп. Не е необходимо ръчно да превключвате на дълги светлини и да димирате. И шофирате винаги по най-добре осветени улици. 

    Ключът на автомобила може да остане у дома.

    Съвместими мобилни устройства се превръщат в BMW Digital Key. Със смартфон или смарт часовник можете да отключвате и заключвате вашето BMW и да стартирате двигателя. Освен това дигиталният ключ може да бъде споделен с до пет човека.

    Виждате повече само с един поглед.

    BMW Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез реалистично изображение на централния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    Финансиране и лизинг на BMW Серия 4 Гран Купе

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

    ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

    Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет.

     

    Всичко в едно. Просто умно. BMW Финансови услуги.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА BMW СЕРИЯ 4 ГРАН КУПЕ.

    ДРУГИ ОПЦИИ ЗА ОБОРУДВАНЕ

    ТОВА СЪЩО МОЖЕ ДА ВИ ИНТЕРЕСУВА.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW 420i Гран Купе[1]: Среден разход на гориво, комбиниран по WLTP в л/100 км: 7,3 – 6,6; Емисии на CO₂, комбинирани по WLTP в г/км: 166 – 150


    [1]Предварителни данни; липсващите стойности още не бяха налични при редакционното приключване.

    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва използването на гориво с ROZ 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва използването на гориво ROZ 98.

    Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp


    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО₂ емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.