Научете повече

BMW i5 eDrive40

BMW i5 Limousine G60E

THE NEW

i5

BMW i

ПЪРВОТО BMW i5. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКО.

BMW i5[1] : Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км: 18,9–15,9; Електрически пробег, WLTP в км: 498–582

 

[1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране.

BMW i5 eDrive40

Мощност

250 кВт (340 к.с.)

0-100 км/ч

6 сек

Максимална скорост

193 км/ч

Пробег

до 582 км

BMW i5[1] : Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВтч/100 км: 18,9–15,9; Електрически пробег, WLTP в км: 498–582

 

[1] Пробегът зависи от различни фактори, най-вече: личният стил на шофиране, състоянието на трасето, външната температура, отоплението/климатизацията, предварителното темпериране. Временно повишаване <10 секунди в сравнение с обявената номинална стойност.

ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ i5 СЕДАН.

  InfoI content placeholder

  ТЕХНОЛОГИИ

  BMW i5: ПОДКРЕПА НА СВОЯ ШОФЬОР ПО ПЪТЯ.

  АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Против кражба BMW i5 Седан G60 BEV
  Против кражба BMW i5 Седан G60 BEV

  Винаги в правилната лента и на дистанция.

  До 210 км/ч Асистентът за шофиране Professional поддържа сигурно лентата и дистанцията. Това е особено полезно при натоварен трафик. Ако е необходимо, вашето BMW спира до покой и след това потегля самостоятелно.

  Вашето BMW паркира вместо вас.

  Паркирайте, без да сте на борда. Асистентът за паркиране Professional автоматично паркира и изкарва от паркомясто вашето BMW. Вие правите маневрата с дължина до 200 метра и след това я запаметявате.

  Обслужване – точно когато имате нужда от него.

  Винаги една крачка напред. Независимо дали е необходим сервиз или гумите са износени: ние се свързваме с вас навреме. Можете да уговорите среща директно чрез съобщението във вашето приложение My BMW. И след това се отпуснете, докато продължавате пътуването си.

  Зареждане без обход.

  Оптимизираните за зареждане маршрути предлагат най-добрите опции за зареждане по пътя ви. Или чрез BMW Maps, или от приложението My BMW. И в близост до любимия ви ресторант, ако желаете.

  Вашият очевидец в колата.

  Следете и вашето BMW i5 дистанционно. Вътрешни и външни камери ще заснемат инцидента при евентуален взлом. Автоматично ще бъдете уведомени при спешен случай.

  Виждате повече от това, което е пред вас.

  BMW Live Cockpit Professional проектира важните информации директно в зрителното ви поле, без да се налага да отмествате погледа си от пътя. Augmented View допълва на живо пътя пред вас с графични указания, които облекчават навигацията за вас.

  Повече от просто един ключ.

  С BMW Digital Key Plus можете да ползвате своя смартфон като автомобилен ключ и да го споделяте дигитално с до 5 човека. След като се доближите до вашето BMW, то се отключва под съпровода на светлинна графика. В зависимост от избрания индивидуален профил интериорът се адаптира към вашите предпочитания.

  ИЗБЕРЕТЕ ВАШАТА ВИЗИЯ ЗА BMW i5.

  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40
  BMW i5 eDrive40

  BMW i5 eDrive40

  SIGNATURE • M Sport Pro • Ускорение 0–100 км/ч 6,0 сек • 250 кВт (340 к.с.)

  +52

  BMW i5 eDrive40

  ESSENCE • M Sport • Ускорение 0–100 км/ч за 7,5 сек • 140 кВт (190 к.с.)

  +28

  BMW i5 eDrive40

  BALANCE • M Sport • Ускорение 0–100 км/ч за 7,5 сек • 140 кВт (190 к.с.)

  +44

  ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

  ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ШОФИРАНЕ НА НОВОТО BMW i5.

  ДОСТИГНЕТЕ
  СВОЯТА

  ДЕСТИНАЦИЯ ЛЕСНО:
  ШОФИРАНЕ И

  ЗАРЕЖДАНЕ С BMW i5.

  Пробег от

  Необходими спирания за зареждане

  Това е вероятният брой спирки за зареждане, които ще ви трябват по вашия маршрут.

  Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки отклонения и първоначално ниво на зареждане от 100%.

  Зареждащите станции с висока мощност (напр. от мрежата IONITY) са предпочитани, защото те зареждат вашия автомобил с максимален капацитет.

  Общо време за зареждане

  Това е общото време, което вероятно ще ви е необходимо за зареждане по вашия маршрут. Вземат се предвид само реално съществуващи точки за зареждане (към 25 април 2023 г.) с възможно най-кратки отклонения и начално ниво на зареждане от 100%.

  Зареждащите станции с висока мощност (напр. от мрежата IONITY) са предпочитани, защото те зареждат вашия автомобил с максимален капацитет.

  Оставащо ниво на заряд на батерията

  Посочената цифра е оставащото ниво на заряд на батерията при пристигането след изминаване на разстоянието, със 100% ниво на заряд на батерията в началото на пътуването.

  Общо време за пътуване вкл. зареждане

  Посоченото време за пътуване е сумата от очакваното време за шофиране плюс времето за зареждане, ако трябва да включите почивки за зареждане по маршрута си.

  Предполага се, че пътувате по най-бързия маршрут без никакви задръствания или други закъснения.

  Общо време за пътуване вкл. зареждане

  Посоченото време за пътуване е сумата от очакваното време за шофиране плюс времето за зареждане, ако трябва да включите почивки за зареждане по маршрута си.

  Предполага се, че пътувате по най-бързия маршрут без никакви задръствания или други закъснения.

  Капацитетът на зареждане зависи от нивото на зареждане, температурата на околната среда, индивидуалния профил на шофиране и използването на спомагателни устройства, както и действително избрания автомобил. Времената за зареждане се отнасят за околни температури от 23 °C след предишно пътуване и могат да се различават в зависимост от характеристиките на употреба. Показаните стойности са примери за основната конфигурация на избрания модел. Стойностите може да варират, ако едно и също превозно средство има различни опции за оборудване.

  С приложението My BMW вие сте в крак с обхвата и състоянието на зареждане по всяко време и от всяко място. Планирайте лесно оптимизирани за таксуване маршрути и ги изпращайте до вашето превозно средство. Изтеглете приложението сега и го изпробвайте в демо режим.

  Времена за зареждане

  Време за зареждане за

  Обществено таксуване

  High-Power зарядни станции

  Особено бързо можете да зареждате своя автомобил на High-Power зарядни станции (напр. от мрежата на IONITY). Предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.

   

  На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.

   

  Погледът върху картата ви показва всички High-Power зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

  Станции за бързо зареждане

  Ако трябва да заредите бързо в града или при пътуване, станцията за бързо зареждане е точното място за вас. Тъй като предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.

   

  На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.

   

  Погледът върху картата ви показва всички бързи зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

  AC зарядни станции

  Можете да намерите обществени станции за зареждане с променлив ток (AC) почти навсякъде. Те са особено подходящи за редовно зареждане за по-дълги периоди от време - например през нощта или по време на работа. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с максимална мощност 22 кВт. Тази зарядна мощност зависи от оборудването.

   

  Разгледайте картата и открийте всички зарядни станции с променлив ток в BMW Charging Network. (към 25 април 2023 г.)

   

  Зареждане в домашни условия

  Wallbox / Flexible Fast Charger

  У дома можете лесно да зареждате с Wallbox или Flexible Fast Charger. И двата варианта работят с променлив ток (AC). В зависимост от автомобила, допълнителното оборудване и пазара Wallbox позволява максимална зарядна мощност 22 кВт, Flexible Fast Charger максимум 11 кВт.

   

  На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с мощност 11 кВт.

  Филтриране на зарядните станции

  Зарядната мощност зависи от нивото на заряд, околната температура, индивидуалния профил на шофирането и ползването на допълнителните консуматори, както и от избрания автомобил. Времената за зареждане за валидни при температура на околната среда 23°C след предишното пътуване и могат да се различават в зависимост от поведението на потребителя. Показаните данни са примерни за базовата конфигурация на избрания модел. При други варианти на оборудването на автомобила данните могат да се различават. С My BMW App можете постоянно и навсякъде да следите пробега и нивото на заряд. Можете лесно да планирате маршрути с оптимизирано зареждане и да ги изпращате в автомобила. Изтеглете приложението сега и му се насладете в демо-режим. 

  ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.

  УСТОЙЧИВОСТ.

  BMW i5 също дава своя принос по пътя към едно устойчиво бъдеще. Чрез използването на вторични материали и използването на зелено електричество в производството, ние оптимизираме CO₂ отпечатъка на BMW i5 още преди да ви бъде предадено. По време на шофиране иновативните технологии на EfficientDynamics осигуряват перфектния баланс между ефективност и мощност. В същото време BMW i5 за пръв път ви предлага възможност за веганско оборудване на интериора.

  BMW VEHICLE FOOTPRINT

  СТРЕМИМ СЕ КЪМ ПРОЗРАЧНОСТ.

  BMW Vehicle Footprint ви предоставя информация през целия жизнен цикъл на всяко BMW. Въз основа на ключови определящи фактори, той осигурява преглед на избраните екологични и социални въздействия на вашия автомобил. Това ви позволява да вземате информирани решения.

  Дизайн

  АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА.

  ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

  АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА.

  ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

  BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА НОВОТО BMW i5.

  Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

  КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВОТО BMW i5.