THE NEW

i5

BMW i

ПЪРВОТО BMW i5. 100% ЕЛЕКТРИЧЕСКО.

BMW i5: Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВч/100 км: 19,5–15,9; Електрически пробег, WLTP в км: 477–582

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

Модели

М Модели

BMW M
Optional Label
  Optional Label
   BMW i5 eDrive40
   Мощност
   250 kW (340 hp)
   0-100 км/ч
   6 s
   Максимална скорост
   193 km/h
   Пробег
   до 582 km
   BMW i5: Разход на енергия, комбиниран WLTP в кВч/100 км: 19,5–15,9; Електрически пробег, WLTP в км: 477–582

   КОНФИГУРИРАНЕ

   ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ i5 СЕДАН.

    InfoI content placeholder
    (1) Цвят Fire red металик се очаква да бъде наличен от 23 ноември.

    ПРОБЕГ И ЗАРЕЖДАНЕ

    ЕЛЕКТРИЧЕСКОТО ШОФИРАНЕ НА НОВОТО BMW i5.

    БЕЗГРИЖНО КЪМ ЦЕЛТА. ШОФИРАНЕТО И ЗАРЕЖДАНЕТО НА BMW i5.

    Време за зареждане за

    Обществено таксуване

    High-Power зарядни станции

    Особено бързо можете да зареждате своя автомобил на High-Power зарядни станции (напр. от мрежата на IONITY). Предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.

     

    На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.

     

    Погледът върху картата ви показва всички High-Power зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

    Станции за бързо зареждане

    Станции за бързо зареждане

     

    Ако трябва да заредите бързо в града или при пътуване, станцията за бързо зареждане е точното място за вас. Тъй като предлаганият там прав ток (DC) предлага значително по-високи зарядни мощности в сравнение с променливия ток (AC), какъвто тече напр. от домакински контакт. Поради това подобни High-Power зарядни станции са идеални за зареждане при пътуване.

     

    На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 10 до 80% ниво на заряд на батерията с максимална мощност за зареждане на автомобила. В този диапазон зареждате най-бързо и същевременно щадите батерията.

     

    Погледът върху картата ви показва всички бързи зарядни станции в мрежата на BMW Charging (към 25 април 2023 г.)

    AC зарядни станции

     

    Можете да намерите обществени станции за зареждане с променлив ток (AC) почти навсякъде. Те са особено подходящи за редовно зареждане за по-дълги периоди от време - например през нощта или по време на работа. На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с максимална мощност 22 кВт. Тази зарядна мощност зависи от оборудването.

     

    Разгледайте картата и открийте всички зарядни станции с променлив ток в BMW Charging Network. (към 25 април 2023 г.)

     

    Зареждане в домашни условия

    Wallbox / Flexible Fast Charger

    У дома можете лесно да зареждате с Wallbox или Flexible Fast Charger. И двата варианта работят с променлив ток (AC). В зависимост от автомобила, допълнителното оборудване и пазара Wallbox позволява максимална зарядна мощност 22 кВт, Flexible Fast Charger максимум 11 кВт.

     

    На илюстрацията можете да видите минималното необходимо време за зареждане от 0 до 100% ниво на заряд на батерията с мощност 11 кВт.

    Зарядната мощност зависи от нивото на заряд, околната температура, индивидуалния профил на шофирането и ползването на допълнителните консуматори, както и от избрания автомобил. Времената за зареждане за валидни при температура на околната среда 23°C след предишното пътуване и могат да се различават в зависимост от поведението на потребителя. Показаните данни са примерни за базовата конфигурация на избрания модел. При други варианти на оборудването на автомобила данните могат да се различават. С My BMW App можете постоянно и навсякъде да следите пробега и нивото на заряд. Можете лесно да планирате маршрути с оптимизирано зареждане и да ги изпращате в автомобила. Изтеглете приложението сега и му се насладете в демо-режим. 

    ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.

    УСТОЙЧИВОСТ.

    BMW i5 също дава своя принос по пътя към едно устойчиво бъдеще. Чрез използването на вторични материали и използването на зелено електричество в производството, ние оптимизираме CO2 отпечатъка на BMW i5 още преди да ви бъде предадено. По време на шофиране иновативните технологии на EfficientDynamics осигуряват перфектния баланс между ефективност и мощност. В същото време BMW i5 за пръв път ви предлага възможност за веганско оборудване на интериора.

    Дизайн

    АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА.

    ВЪТРЕШЕН ДИЗАЙН.

    АКЦЕНТИ В ИНТЕРИОРА.

    Технологии

    АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ.

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ.

    BMW ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЗА НОВОТО BMW i5.

    Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания.

    Консултации и услуги

    PROACTIVE CARE В НОВОТО BMW i5.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВОТО BMW i5.