BMW Серия 4 Купе с лаково покритие Fire Red (огнено червено)

Научете повече

M440i xDrive Купе

BMW M440i xDrive

THE NEW

4

НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

Научете повече

BMW M440i xDrive Купе: Разход на гориво, комбиниран WLTP в л/100 км: 8,5–7,7; емисии на CO2, комбинирани WLTP в г/км: 191–174

ВАШИЯТ НЕУСТОИМ СПОРТЕН СПЪТНИК В ЕЖЕДНЕВИЕТО.

Новото BMW Серия 4 Купе привлича вниманието. Мощната бъбрековидна решетка и тънките фарове придават поразително впечатление. Благодарение на спортния си и функционален дизайн, интериорът предлага всичко, което е необходимо, дори и със серийно оборудване. Разгледайте всички варианти на новото BMW Серия 4 Купе, опциите за оборудване и техническите данни, както и широка гама от възможности за лизинг и финансиране. 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

ВАРИАНТИ.

   M440i xDrive Купе
   M440i xDrive Купе

   Мощност

   275 кВт (374 к.с.)

   Въртящ момент

   500 Нм

   0-100 км/ч

   4,5 сек  

   Максимална скорост

   250 км/ч

   BMW M440i xDrive Купе: Разход на гориво, комбиниран WLTP в л/100 км: 8,5–7,7; емисии на CO2, комбинирани WLTP в г/км: 191–174

   КОНФИГУРИРАНЕ

   ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

    InfoI content placeholder

    ДИЗАЙН

    АКЦЕНТИ НА ДИЗАЙНА ОТВЪН И ОТВЪТРЕ.

    ТЕХНОЛОГИИ

    Свързани с целия свят: Дигитално изживяване в движение.

    АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ И СВЪРЗАНОСТ.

    Винаги в правилната лента и на подходяща дистанция.

    Асистентът за шофиране Professional поддържа лентата и дистанцията до скорост от 210 км/ч., което е голямо удобство при натоварен трафик. Когато е необходимо, вашето BMW спира напълна и след това потегля самостоятелно. 

    Улеснено паркиране с помощта на повече камери.

    Асистентът за паркиране Plus осигурява добра видимост при паркиране. Допълнителните камери възпроизвеждат 3D изглед на зоната около автомобила директно на централния дисплей. По този начин можете директно да видите колко място остава за маневриране.

    Ключът от автомобила може да остане у дома.

    Вашият смартфон се превръща в BMW Digital Key. Просто го доближавате до дръжката на вратата и влизате. За да стартирате вашето BMW, го поставяте в предвидената за целта поставка.

    Вижте повече от това, което е пред вас.

    По-прецизно до целта. Head-Up дисплеят проектира указанията за навигацията и пътуването директно в зрителното поле. Чрез лайф-изображение на контролния дисплей или на арматурното табло Augmented View изобразява указания за водене по маршрута.

    Опции за финансиране и лизинг за BMW Серия 4 Купе

    ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ

    ВАШЕТО НОВО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

    Разширете персонализираното си предложение за лизинг или финансиране с атрактивни услуги и застраховки в един пакет. 

    Всичко в едно. BMW Финансови услуги.

    ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА НОВОТО BMW СЕРИЯ 4 КУПЕ.

    Разход на гориво и СО₂ емисии.

    BMW M440i xDrive Купе: Разход на гориво, комбиниран WLTP в л/100 км: 8,5–7,7; емисии на CO2, комбинирани WLTP в г/км: 191–174


    Данните за мощността на бензиновите двигатели се отнасят за превозни средства, използващи гориво RON 98. Данните за разхода на гориво се отнасят за превозни средства, използващи референтни горива в съответствие с Регламент 715/2007 на ЕС. Може да се използва и безоловен RON 91 и по-висок с максимално съдържание на етанол 10% (E10). BMW препоръчва гориво RON 95. За High-Performance автомобилите BMW препоръчва гориво RON 98.


    Официалните данни за разхода на гориво, СО2 емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 в приложимата версия, валидна за този модел. Стойностите зависят от нивото на обурудване, като диапазонът на представените WLTP данни отчита всяко възможно допълнително оборудване (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г. Повече информация за методиките NEDC и WLTP можете да намерите на адрес www.bmw.com/wltp