BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADE 23-07.

С Remote Software Upgrade поддържате вашето BMW на най-актуалното ниво. Възползвайте се безплатно от подобренията на качеството over-the-air: изтеглете ги чрез My BMW App или директно чрез монтираната в автомобила SIM карта и след това ги инсталирате. В зависимост от страната, модела на автомобила, оборудването и състоянието на автомобила ще получите допълнителни функции или функционални подобрения.

АКЦЕНТИТЕ НА BMW REMOTE SOFTWARE UPGRADES 23-07.

НОВО ОСНОВНО МЕНЮ ЗА ПО-БЪРЗО УПРАВЛЕНИЕ.

Централен информационен дисплей с новата Operating System 8.5

По-подредено, по-лесно за управление, по-бързо. С новата Operating System 8.5 из основи се променя структурата на изобразяване на основното меню на централния дисплей. То се състои се от две нива на изобразяване: вертикално подредени Widgets, които предлагат най-важната информация в директен достъп и различни нива във фонов режим. Използваните последно функции като музика, навигация или смартфонът се изобразяват като плочки с голям формат. Дисплеят е чувствителен на допир. Достатъчно е бързо докосване, за да активирате функциите. Указание: Не е възможно да се върнете към предишния дисплей след актуализацията.

КОМФОРТНО КАЧВАНЕ И СЛИЗАНЕ.

Мъж в автомобила гледа централния информационен дисплей

Тази ситуация е позната на мнозина. Искате да се качите, но пространството между волана и седалката на водача е прекалено тясно. Най-често, когато преди зад волана е седял някой с по-нисък ръст. При тази актуализация това се променя. Веднага щом автомобилът бъде отключен или се откопчае коланът, седалката се премества в позицията за качване и слизане, свързана с профила. С много място между волана и облегалката.

ДРУГИ АКЦЕНТИ В ТАЗИ АКТУАЛИЗАЦИЯ.

КОМФОРТ НА ВОЗЕНЕ, СИГУРНОСТ И СВЪРЗАНОСТ.

Мъж зад задната част на BMW и пресича пътя

ACTIVE PDC.


При движение на заден ход не всяко движение в периферията на зрителното поле може да се класифицира ясно. Поради това функцията за аварийно спиране Active PDC е още по-предвидлива. Асистентът вече разпознава и хора в задната зона, чиито движения показват предстоящ сблъсък. Преди да се стигне до това, вашето BMW спира уверено.

Прочети повече
Remote Software Upgrade Max Range на централния информационен дисплей

MAX RANGE


При активен Max Range в MyMode Efficient радиусът на действие на вашето електрическо BMW се повишава с 15 до 25 процента. С натискане на бутон мощността на задвижването се редуцира и максималната скорост се ограничава до около 90 км/ч. Комфортните функции като климатизацията или подгряването на седалките и волана се намаляват. Спестената енергия увеличава пробега.

Прочети повече

ПО-ДОБРЕ Е ДА ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА.

Централен информационен дисплей интерактивно изобразяване на навигацията

Задръстване, участък в ремонт или стеснена пътна лента. При шофиране не винаги можете да разпознаете следващите участъци във воденето по маршрута. Поради това навигацията е допълнена с интерактивно изображение. По ръбовете на изображението на картата на дисплея събитията по маршрута и ситуациите с трафика се показват като прегледен списък.

ASSISTED DRIVING VIEW С НОВИ ИНДИКАЦИИ.

Remote Software Upgrade Central Assisted Driving View изобразява актуалната ситуация на пътя

Assisted Driving View е визуална информация на непрегледните моменти при шофиране. Информационният дисплей постоянно изобразява актуалната ситуация на пътя и автомобилите наоколо. Графиките на статуса и предупредителните функции на свързаните асистиращи системи вече се появяват и на дисплея зад волана или на Head-up дисплея. Тоест в директното ви зрително поле.

АКТУАЛИЗАЦИИ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА И ПОДОБРЕНИЯ НА КАЧЕСТВОТО.

Този Remote Software Upgrade модернизира наличните функции до най-новото техническо ниво и включва подобрения на качеството.

Прочети повече
  • Валидност на Remote Software Upgrade и Release Notes.
  • Информация за досегашните версии
  • Актуализация на интегрираното упътване за употреба на автомобила

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЛИНКОВЕ.

Remote Software Upgrade мъж пред BMW гледа смартфона си

ВСИЧКИ REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Тук ще намерите преглед, както и Release Notes за предишните Remote Software Upgrade за вашето BMW.
Remote Software Upgrade снимка отблизо Curved Display BMW iX

REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Поддържайте софтуера на вашия автомобил на най-актуалното ниво.
BMW ConnectedDrive дигитални услуги жена със смартфон пред BMW

ОБРАТНО КЪМ ПРЕГЛЕДА.

Искате да се запознаете с други услуги и продукти на BMW ConnectedDrive? Оттук ще се върнете обратно към прегледа

Поради редовните актуализации на софтуера дизайнът на дисплеите може да не отговаря на действителния дизайн на дисплея в автомобила. 

Прочети повече