ПРЕДИЗВИКВА ТЕ.

Новото BMW X4.

ПРЕДИЗВИКВА ТЕ.

Новото BMW X4.

ПРЕДИЗВИКВА ТЕ.Новото BMW X4.

Независимо от предизвикателства, които ви очакват по пътя, BMW X4 е готово да ги посрещне с вас. Прогресивният му дизайн с подобните на купе линии моментално разкриват тази жажда за действие. А благодарение на първокласната динамика на управлението, иновативната олекотена конструкция с нисък център на тежестта, както и още по-високо ниво на мощността между вас и вашата цел има само едно нещо: чистата радост от шофирането.

BMW Х4 M40i:
Разход на гориво в л/100 км (комбинирано): 11,0-10,5
CO2 емисии в г/км (комбинирано): 249-237

Read more

5 ВЪРХОВИ АКЦЕНТА

  • 01 Атлетичен екстериор с характерна форма на купе
  • 02 Изключително представяне благодарение на 354 кс и 500 Нм
  • 03 Спортно-елегантен интериор със Sensatec арматурно табло
  • 04 Една от най-интелигентните асистиращи системи, благодарение на Асистент за шофиране Plus
  • 05 Винаги навреме и идеално свързани благодарение на иновативните дигитални услуги
Новото BMW X4 комбинира издръжливостта на Х модел с мускулестата мощ на спортен автомобил.
Адриан ван Хойдонк, ръководител на BMW Group Design.
Външният дизайн доразвива поразителния характер на първото поколение в един ясен, модерен дизайн на повърхностите.
Марк Михаел Маркефка, ръководител на дизайна на BMW автомобилите от среден клас

ПРЕДСТАВЯ СЕ ОТЛИЧНО И ОНЛАЙН.

Дигиталните услуги и асистиращите системи на BMW X4.

Върховото представяне на BMW X4 продължава последователно от пътя до World Wide Web. Модерните асистиращи системи гарантират максимално ниво на сигурност и комфорт, докато в същото време иновативната Infotainment система развлича и информира. А с интелигентните дигитални услуги на BMW ConnectedDrive вие винаги се наслаждавате на оптимална свързаност по време на шофиране – за лесна и спокойна всекидневна мобилност.

Read more

Отборен играч и всестранен талант.

Асистентът за шофиране Plus осигурява по-висок комфорт и сигурност при монотонни и непредвидени ситуации като задръствания, натоварен трафик или дълги пътувания из града, по междуградските пътища или по магистралите, както и на кръстовища или при смени на лентата за движение.
Read more

Превръща кокпита в контролен център.

Управлението на Infotainment системата на автомобила вече е още по-лесно, прегледно и информативно. Водачът може по желание да ползва тъчскрийна, iDrive контролера, гласови команди или Управлението с жестове. Вместо статични прозорци панелите са оформени като индивидуално подвижни панели.
Read more

По-добър обзор, по-малко отклоняване на вниманието.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей проектира върху предното стъкло в зрителното поле на водача всички свързани с пътуването данни, като по този начин повишава концентрацията му върху случващото се на пътя. Изобразяват се информации като актуалната скорост, указанията на навигационната система, Speed Limit Info включително забраните за изпреварване, както и списъците с телефонни номера и развлекателни програми.
Read more

Мултифункционален с размер 12,3 инча.

Мултифункционалното арматурно табло с технология Black-Panel и диагонал на екрана 12,3 инча предлага изключително впечатляваща визуализация на изживяването при шофиране. Мога да бъдат изобразявани три различни режима и техните специфични графики – всяка от тях със собствен цвят и графичен стил: ECO PRO, COMFORT и SPORT.
Read more

Х ВЪЗМОЖНОСТИ ДА ДОСТИГНЕТЕ ДО ЦЕЛТА СИ.

Оригинални BMW аксесоари.

Защо да изберете една възможност, която може да имате всичко? Оригинални BMW Аксесоари ви предлага всички възможни средства, за да може не само да се справите с всички предизвикателства, но и да им се насладите.

Read more

Спортно изявление.

Старателно изработени на ръка от карбон: впечатляващите корпуси на външните огледала подчертават високотехнологичния характер на автомобила. Динамичният им дизайн осигурява особено висококачествена визия и поставя индивидуални спортни акценти.
Read more

Добри за всичко.

Велурените стелки за пространството на краката на пътниците на предната и задната седалка са изработени по мярка и отблъскват водата и мръсотията. Те са съгласувани по цвят с тапицерията на пода, предпазват го, облекчават почистването и създават усещане за високо качество.
Read more

Държи очите си отворени.

BMW Advanced Car Eye 2.0 е високо чувствителна Full HD камера, която следи случващото се около автомобила дори и през нощта. При разтърсвания или необичайни движения извън автомобила камерата автоматично записва ситуацията, за да документира възможни инциденти или (опити за) разбиване на автомобила.
Read more

Изкован атлетизъм с Bicolor дизайн.

Висококачествените 21-инчови BMW M Performance алуминиеви джанти с Y-образни спици 701 M са ковани, в цвят Bicolor black matt, с полирана до блясък повърхност, с оптимизирано тегло и са означени с логото на BMW M. Комплект колела с летни RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на предните джанти 8,5J x 21 с гуми 245/40 R21 100Y XL RSC и размер на задните джанти 9,5J x 21 с гуми 275/35 R21 103Y XL RSC.
Read more

Матово черно изявление на спортния дух.

Висококачествените 20-инчови алуминиеви джанти с Y-образни спици 695 в матово черен свят са със спици в две равнини. RDC комплект колела с летни RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, размер на предните джанти 8J x 20 с гуми 245/45 R20 103W XL RSC и размер на задните джанти 9,5J x 20 с гуми 275/40 R20 106W XL RSC.
Read more

Впечатляващ дизайн, убедителна функционалност.

Модерният багажник на покрива в черно със странични панели в цвят „Titanium Silver“ има капацитет от 520 литра и е съвместим с всички системи за багажник на покрива на BMW. Поради факта, че може да бъде отварян от двете страни и има тристранно централно заключване от всяка страна, той е удобен за натоварване и лесно се заключва за предпазване от кражба.
Read more

Разход на гориво и СО₂ емисии.

  • Данните за разхода на гориво, СО2 емисиите и разхода на електроенергия са измерени в съответствие с новия тестови цикъл WLTP (World Harmonised Light Vehicle Type Procedure) и според Европейската директива (EC) 715/2007 във версията, валидна за този модел. Данните се отнасят за превозно средство с основна конфигурация в Германия и показаният диапазон отчита различния размер на избраните колела и гуми и опционалното допълнително оборудване и могат да се променят по време на конфигурацията.

    По отношение на тези превозни средства, данъците, свързани с превозните средства, или други мита, основаващи се на СО2 емисии, стойностите на СО2 могат да се различават от стойностите показани тук.

    Повече информация за официалния разход на гориво и специфичните СО2 емисии на нови автомобили можете да получите от брошура, разпространявана безплатно от дилърите на BMW.