BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow изглед отстрани в зала
МощностДо 375 кВт (510 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел

THE X4 M

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow изглед отстрани в зала

BMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

МощностДо 375 кВт (510 к.с.)
Тип задвижванеБензинДизел
THE X4 MBMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i и BMW X4 M40d.

Бунтари с вълнуващ чар: BMW X4 M Автомобилите комбинират високия потенциал на мощността и ексклузивността на един М автомобил с прогресивната концепция на BMW X4. Изберете между тези 4 изключителни Sports Activity Coupés (SAC): BMW X4 M носи гените от моторните спортове и предлага динамика на управлението на най-високо ниво - още по-висока при BMW X4 M Competition, което с мощността си и ексклузивното си оборудване осигурява страстна радост от шофирането до граничния режим. BMW X4 M40i и BMW X4 M40d се представят в най-добра форма по всяка отсечка и впечатляват с интелигентната симбиоза между динамика, комфорт и ефективност.

Прочети повече

СРАВНЕНИЕ НА BMW X4 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Преглед на най-важните данни за динамиката: Задвижване, окачване и мощност на двигателя.

BMW X4 M Competition

Максимална динамика на управлението и ексклузивност.
 • High-performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен M диференциал и 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • Ексклузивни M Competition дизайнерски елементи в черен гланц
 • 375 кВт/510 к.с., 650 Нм, 0–100 км/ч за 3,8 сек
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред

BMW X4 M

Динамика на управлението на най-високо ниво.
 • High-performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • M xDrive с Активен М диференциал
 • 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic
 • 353 кВт/480 к.с., 650 Нм, 0–100 км/ч за 4,0 сек
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic три четвърти изглед отпред

BMW X4 M40i

Изключително балансирана динамика и удобство за ежедневието.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 265 кВт/360 к.с., 500 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 сек
BMW X3 M40i LCI 2021 G02 три четвърти изглед отпред

BMW X4 M40d

Мощност и ефективност без компромиси.
 • M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров дизелов двигател
 • Интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive
 • 8-степенна трансмисия Steptronic
 • 250 кВт/340 к.с., 700 Нм, 0–100 км/ч за 4,9 сек
BMW X4 M40d G02 LCI 2021 Facelift три четвърти изглед отпред
 • BMW X4 M Competition
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40d

ДИЗАЙН.

BMW X4 M COMPETITION – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х4 М Competition.

Върхът на радостта от шофирането при един BMW X4 M Автомобил е BMW X4 M Competition – с множество вдъхновени от моторните спортове технологии на задвижването и окачването и High Performance M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател с 375 кВт (510 к.с.) и изключителен въртящ момент от 650 Нм и забележителното ускорение от 0 до 100 км/ч за само 3,8 секунди. В съчетание с истинския си Х характер това атлетично Sports Activity Coupé (SAC) осигурява типичната за М, заредена с адреналин динамика. Както във всекидневието, така и на състезателната писта. При това BMW X4 M Competition се представя цялостно динамично и атлетично с характерната, подобна на купе линия и перфектно съгласуваните M Competition дизайнерски елементи в черен гланц. В интериора характерните М елементи и луксозните детайли поставят спортно-ексклузивни акценти за едно първокласно изживяване при шофиране.

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow три четвърти изглед отпред, снимка отдолу в движение между къщи
BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 BMW М TwinPower Turbo редови 6-цилиндров бензинов двигател снимка отблизо

High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров редови бензинов двигател.

M TwinPower Turbo 6-цилиндров редови бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресора, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителната мощност от 375 кВт (510 к.с.) и въртящ момент от 650 Нм.

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Специфично за М окачване изглед отстрани с Burnout под мостове

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M xDrive три четвърти изглед отзад

М xDrive.

M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.

BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 M Карбон прецизна греда

M Карбон прецизна греда.

М Карбон прецизната греда повишава здравината на предната част на автомобила и допринася за по-висока прецизност на кормилното управление и прецизност по курса. Висококачественият детайл от армирана с въглеродни нишки пластмаса е екстремно лек и осигурява истинска атмосфера от моторните спортове при отворен преден капак. С това тя особено ярко подчертава спортната атмосфера и в моторния отсек.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 2021 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic кокпит

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Compound в черен цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в черен металик с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 М Спортна изпускателна система изглед отзад

М Спортна изпускателна система.

Спортната изпускателна система предлага характеристика на звука, която може да бъде адаптирана чрез интегрираните клапи за отработените газове. Избраните чрез превключвателя на контрола на шофирането спортни програми SPORT и SPORT+ се подчертават от още по-интензивен звук, когато при ориентираната към комфорт програма акустиката е дискретно спортна.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Предната част на BMW X4 M Competition се отличава с подчертано триизмерно оформление с прецизни линии. В центъра на предната част е разположена характерната М бъбрековидна решетка с ексклузивни гланцирано черни двойни пластини и обозначение на модела, която подчертава изключителния потенциал на този High Performance автомобил. Самоувереното излъчване се подчертава и от елегантно моделираните светлинни елементи с опционални BMW Лазерни светлини и внушителните въздухозаборници, които допълват динамичното излъчване в долната част.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow 21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 М снимка отблизо

21-инчови M алуминиеви джанти с V-образни спици 765 М Bicolor Black, с различен размер гуми на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 9,5J x 21, гуми 255/40 R21, размер на джантите отзад 10J x 21, гуми 265/40 R21.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow M Карбон корпуси на външните огледала

M Карбон корпуси на външните огледала.

M Карбон корпусите на външните огледала с типичните за М двойни конзоли подчертават мощния и спортен дизайн на автомобила.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Sao Paulo Yellow дизайн на задната част изглед отзад

Дизайн на задната част.

Израз на самоуверено присъствие: Спортно моделираната задна част на BMW X4 Competition с Full LED задни светлини с динамична L-образна форма e категорично доказателство за High Performance. Неподражаемите гени от моторните спортове допълнително се подчертават от гланцирано черния заден дифузор и характерните двойни ауспухови накрайници. Разположените над тях гланцирано черна вложка с форма на наковалня и вертикално насочените светоотражатели допълват екстровертния дизайн на този пъргав спортен автомобил.
BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 изглед отзад снимка отблизо M Карбон заден спойлер

M Карбон заден спойлер.

М Карбон задният спойлер подчертава ексклузивността и мощния и спортен дизайн на автомобила и осезаемо повишава аеродинамичното притискане върху задната ос.
BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с осветено лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ интериор

Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’.

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ на арматурното табло и вратите с акцентираща лайстна Pearl Chrome.
BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 Интериорни лайстни M селектор на трансмисията интериор

M селектор на трансмисията.

Осветеният М селектор на трансмисията се отличава със специфична за М схема на превключването и великолепно управление. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic позволява избор между трите специфични за М програми за превключване.

BMW X4 M – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудване за динамика на управлението и дизайна на BMW Х4 М.

Динамичен атлет с възможности с екстровертен дизайн: BMW X4 M обича да впечатлява. Най-вече със спортната си страна. С впечатляващата динамика, базирана на множеството адаптирани от моторните спортове компоненти на задвижването и окачването. Динамичният потенциал на този Х модел визуално се подчертава и от атлетичния език на формите. Той допълнително се повишава от специфичните дизайнерски елементи на опционалния М Карбон екстериорен пакет, включващ корпуси на външните огледала, заден спойлер и заден дифузор от карбон. Спортните амбиции продължават и в интериора - луксозните материали и специфичните за М акценти осигуряват ексклузивна атмосфера от моторните спортове.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic три четвърти изглед отпред във фабрично хале
BMW M TwinPower Turbo 6-цилиндров бензинов двигател BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 снимка отблизо

High-Performance M TwinPower Turbo 6-цилиндров редови двигател.

M TwinPower Turbo 6-цилиндров редови бензинов двигател се отличава с ненадминато разгръщане на мощността и характерен, типичен за М звук. Двата Mono-Scroll турбокомпресора, директното впръскване High Precision Injection, напълно променливото управление на клапаните и променливото управление на разпределителните валове осигуряват изключителната мощност от 353 кВт (480 к.с.) и впечатляващ въртящ момент от 620 Нм.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic Специфично за М окачване изглед отпред в движение в завой

Специфично за М окачване.

Специфичното за М Адаптивно окачване позволява най-доброто разгръщане на високия потенциал на динамиката на управлението на автомобила. В режим на шофиране COMFORT то уверено се справя с неравностите по пътната настилка. Режимът SPORT е идеален за междуградските пътища и неравните състезателни писти. Безкомпромисно директният SPORT+ гарантира особено прецизно усещане при шофиране по състезателни писти с гладка настилка.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M xDrive три четвърти изглед отзад в движение по пътя

М xDrive.

M xDrive с Активен М диференциал гарантира максимално сцепление и динамика на управлението както във всекидневието, така и на състезателната писта. Специфичната за М технология комбинира пъргавината на задното задвижване с увереността на задвижването на четирите колела. Можете да избирате между вариантите на задвижването 4WD и 4WD Sport.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 2021 8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic

8-степенна трансмисия M Steptronic с Drivelogic.

8-степенната трансмисия M Steptronic с Drivelogic предлага множество опции на превключването: от екстремно спортни и динамични до особено комфортни и почти неусетни. Можете да превключвате предавките ръчно със селектора на трансмисията или лостчетата на волана и с помощта на Drivelogic да адаптирате скоростта на превключване на автоматичната трансмисия.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic кокпит

M Servotronic.

M Servotronic осигурява подходящото усилие за завъртане на волана при всяка ситуация на пътя, като оптимално адаптира силите за въртене на волана към скоростта на движение. Освен това осигурява директно и прецизно усещане при завиване при всякакви скорости. Системата е със специфични за М настройки и предлага три различни характеристики, които могат да бъдат активирани чрез M Setup.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Compound в черен цвят снимка отблизо

M Compound спирачки.

Благодарение на използването на различни материали освен великолепните стойности на отрицателното ускорение M Compound спирачките имат висока издръжливост и дълъг живот, като се отличават и с понижено тегло, което се отразява положително на пъргавината, динамиката и ускорението. Спирачните апарати в гланцирано черен цвят с логото на М подсказват за специфичната за М мощна спирачна система.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic дизайн на предната част изглед отпред

Дизайн на предната част.

Предната част на BMW Х4 М олицетворява безкомпромисна атлетичност и динамика. Абсолютен магнит за погледите е характерната М бъбрековидна решетка с гланцирано черни двойни пластини. В комбинация с тесните фарове тя е в динамична симбиоза с подчертано триизмерния език на формите. Спортното излъчване на това екстровертно Sports Activity Coupé “(SAC) се“ допълва от големите хексагонални въздухозаборници със структура “пчелна пита” и интегрирани Air Curtains.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic 20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 764 М снимка отблизо

20-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 764 М Bicolor Orbit Grey и гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с V-образни спици 765 M Bicolor Jetblack, с гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 9,5J x 21, гуми 255/40 R21, размер на джантите отзад 10J x 21, гуми 265/40 R21.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic М външни огледала

М външни огледала.

Аеродинамично оптимизираните М външни огледала са важна част от спортно-динамичния М дизайн. Отделени от каросерията със загатнати двойна конзола, те се превръщат в дизайнерски символ и в същото време излъчват качеството на прецизен детайл. В една тясна издължена фуга прецизно е монтиран допълнителен LED мигач.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Toronto Red metallic изглед отзад

Дизайн на задната част.

Спортно моделираната задна част на BMW X4 е олицетворение на чиста динамика. Мощните пропорции на арките на калниците и задната броня подчертават динамичните амбиции. Екстравагантните Full LED задни светлини с L-образен дизайн и вертикалните светоотражатели допълват спортното излъчване на задната част. Това впечатление се допълва от внушителния гланцирано черен заден дифузор с характерните хромирани двойни ауспухови накрайници.
BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M кожен волан кокпит

M кожен волан.

М коженият волан с лостчета за превключване и оформени опори за палците осигурява спортно и директно усещане при завиване и максимален контрол. Интегрираните мултифункционални бутони позволяват управлението на различни мултимедийни и асистиращи системи. Чрез червените М1/М2 бутони можете да активирате две предварително настроени конфигурации на M Drive.
BMW Х4 М F98 LCI Facelift 2021 M Спортни седалки интериор

М спортни седалки.

Регулируемите в много посоки М спортни седалки тип “корито” с частично интегрирани подглавници предлагат великолепна странична опора на водача и пътника до него. Освен това е възможно индивидуално регулиране на широчината на облегалката. Специфичният дизайн с черно лого на М подчертава още по-добре спортните амбиции на автомобила.
BMW Х4 М F98 LCI Facelift 2021 Интериорни лайстни M селектор на трансмисията

M селектор на трансмисията.

Осветеният М селектор на трансмисията се отличава със специфична за М схема на превключването и великолепно управление. В ръчен режим „S“ предавките могат да се сменят чрез селектора на трансмисията или лостчетата на волана, в режим „D“ превключването е автоматично. Превключвателят на Drivelogic позволява избор между трите специфични за М програми за превключване.

BMW X4 M40i И M40d – ПРОДУКТОВИ АКЦЕНТИ.

Оборудването за динамика на управлението и дизайна на BMW X4 M40i и BMW X4 M40d.

BMW X4 M40i и BMW X4 M40d предлагат динамика и подсказват за спортните си възможности с ексклузивното си оборудване . То включва М Аеродинамичен пакет и перфектно съгласувано съчетание между технологии на задвижването и окачването, като BMW xDrive, 8-степенна трансмисия Steptronic, Променливо спортно кормилно управление и М Спортен диференциал. Визуално и двата модела впечатляват със своя атлетичен и екстравагантен дизайн.

BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift три четвърти изглед отпред пред стъклена фасада
BMW X4 M40i G02 LCI Facelift 2021 BMW M TwinPower Turbo редови 6-цилиндров двигател

High-Performance M TwinPower Turbo 6-цлиндров редови бензинов или дизелов двигател.

BMW X4 M40i се задвижва от 6-цилиндров редови бензинов двигател с работен обем 3 литра и технология BMW M TwinPower Turbo. Той осигурява спортни динамични характеристики с мощността си от 260 кВт (354 к.с.) и максималния въртящ момент от 500 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,8 секунди. BMW X4 M40d се задвижва от 6-цилиндров дизелов двигател с мощност 240 кВт (326 к.с.) и максимален въртящ момент от 700 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,9 секунди.

BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Frozen Deep Grey M Спортно окачване три четвърти изглед отпред

M Спортно окачване.

М Спортното окачване се отличава с по-спортни настройки на окачването с по-твърди характеристики на амортисьорите. То е с умерено по-стегнати настройки на амортисьорите, както и по-твърди стабилизатори. Тази комбинация осигурява още по-директни настройки на окачването, които позволяват подчертано спортен стил на шофиране.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift 8-степенна трансмисия Steptronic Sport

8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

8-степенната трансмисия Steptronic Sport позволява много спортни превключвания на предавките. Както автоматично, така и ръчно с лостчетата на волана или селектора на трансмисията - за комфортно и спокойно пътуване или много динамичен стил на шофиране. В режим SPORT и селектор на трансмисията в лявата лента (S/M) превключванията на предавките са насочени към максимална динамика.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift Променливо спортно кормилно управление кокпит

Променливо спортно кормилно управление.

Променливото спортно кормилно управление със Servotronic осигурява директно и пъргаво поведение на пътя при по-малко усилия за въртене на волана. Управлението реагира с различни предавателни числа на кормилното управление на ъгъла на завиване на предните колела. Така управлението подобрява управляемостта при спортен стил на шофиране и намалява усилията за въртене на волана при паркиране и завиване.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M Спортен диференциал три четвърти изглед отзад пред стъклена фасада

M Спортен диференциал.

М Спортният диференциал оптимизира сцеплението и стабилността при смяна на лентата и ускорение на излизане от завоите, при висока скорост в завоите и при различни пътни настилки. Оптимизирането на сцеплението се извършва чрез многодисков блокаж с електронно управление за намаляване на разликите в оборотите между задните колела.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M Спортни спирачки снимка отблизо

M Спортни спирачки.

М Спортните спирачки с четирибутални спирачни апарати отпред и еднобутални апарати отзад в син цвят (опционално в червен гланц) и М лого са с големи вътрешно вентилирани спирачни дискове и предлагат особено висока спирачна мощност. 

BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M40i und M40d Frozen deep Grey специфични дизайнерски елементи изглед отпред

BMW X4 M40i и X4 M40d специфични дизайнерски елементи.

Уникалните дизайнерски акценти подчертават мощността на BMW X4 M40i и BMW X4 M40d както отвътре, така и отвън. В екстериора това се осигурява от специфичните за М дизайнерски елементи като М бъбрековидната решетка с лого на М и гланцирано черни двойни пластини и хромирана рамка, черните М външни огледала, както и опционалните 21-инчови М алуминиеви джанти с полирана повърхност и характерните ауспухови накрайници със свободна форма в черен хром с дизайн „Two Teeth“. В интериора спортната атмосфера се осигурява от М коженият волан с контрастни шевове и спортните предни седалки.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift BMW Individual светлини Shadow Line снимка отблизо

BMW Individual светлини Shadow Line.

М Shadow Line светлините придават спортна визия чрез изпълнението на всички хромирани елементи в черен цвят. Тъмните детайли перфектно допълват опционалния М high-gloss Shadow Line с разширен обхват.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift Лакови покрития BMW Individual Frozen

Лакови покрития BMW Individual Frozen.

С лаковите покрития BMW Individual Frozen придавате напълно индивидуален характер на BMW X4 M40i и BMW X4 M40d. Три матови лакови покрития с вълнуващи матови ефекти – Frozen Deep Grey, Frozen Marina Blue и Frozen White – осигуряват уникално излъчване на тези Sports Activity Coupés (SAC).
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift 21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor и гуми с различен размер на предната и задната ос.

21-инчови М алуминиеви джанти с двойни спици 718 М Bicolor Jetblack, с RunFlat гуми с различен размер на предната и задната ос, полирани до блясък, размери на джантите отпред 8,5J x 21, гуми 245/40 R21, размер на джантите отзад 9,5J x 21, гуми 275/35 R21.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift М Аеродинамичен пакет предна броня

М Аеродинамичен пакет.

М Аеродинамичният пакет със специфична за М предна броня, задна броня и странични прагове в цвета на каросерията, както и дифузорът в черен гланц излъчва динамика и чист спортен дух.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift Интериорни лайстни 'Carbon Fibre’

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre'.

М интериорни лайстни 'Carbon Fibre’ на арматурното табло и вратите с акцентираща лайстна Pearl Chrome.
BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift Спортни предни седалки

Спортни предни седалки.

Регулируемите спортни предни седалки предлагат множество възможности за ръчни регулировки, след тях и дължината на седалката и на наклона на облегалката. Благодарение на по-високите бордове на седалката и облегалката, както и подчертаните странични бордове, те предлагат превъзходна ергономия и висока странична опора.

BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M кожен волан

M кожен волан.

М коженият волан с мултифункционални бутони, емблема на М и интегрирана въздушна възглавница за водача е с дизайн с 3 спици и отвор на спицата на “6 часа”. С тапицирания си с черна кожа 'Walknappa’ обръч с контрастни шевове в цветовете на М и оформените опори за палците той осигурява спортно и директно усещане при завиване.

BMW X4 M АВТОМОБИЛИ: КОКПИТ И ТЕХНОЛОГИИ.

Специфични за М уреди, концепция за управление, дигитални услуги и асистиращи системи на BMW X4 M Автомобилите.

Кокпитът на BMW X4 M Автомобилите ви осигурява първокласно свързана мобилност с иновативни и комфортни функции: Насладете се на ексклузивна атмосфера от моторните спортове благодарение на специфичните за М функции и се възползвайте от интелигентните асистиращи системи или общувайте с вашето BMW чрез BMW Intelligent Personal Assistant. Освен това на ваше разположение са множество функции за свързаност и дигитални услуги, които оптимално ви свързват с вашето BMW и със света.  

BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 кокпит интериор
BMW X4 M Автомобили F98 LCI Facelift 2021 Специфично за М арматурно табло

Специфично за М арматурно табло.

Специфичното за М арматурно табло* осигурява особено прецизно и фокусирано изобразяване на данните за шофирането в режимите SPORT и TRACK. По този начин данните за налягането на въздуха в гумите и температурите винаги са пред погледа на състезателната писта. Управлението и конфигурацията се извършват чрез бутона M MODE на контролния блок на средната конзола. * Предлага се за BMW X4 M Competition и BMW X4 M.

BMW X4 M Автомобили F98 LCI Facelift 2021 BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional с навигационна функция включва два висококачествени дисплея, състоящи се от 12,3-инчов контролен дисплей с висока разделителна способност, който може да се управлява чрез докосване, и напълно дигитален 12,3-инчов инструментален дисплей. BMW Operating System 7 може да бъде управлявана и с iDrive Touch* контролера. *За този модел тъч функционалността на iDrive контролера в момента не се предлага.

BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 M Setup

M Setup.

M Setup* ви дава възможност да конфигурирате различни параметри на динамиката на управлението като характеристиките на двигателя, окачването и кормилното управление, настройките на M xDrive или интензивността на намесите на Динамичния контрол на стабилността (DSC) към индивидуалните си изисквания. * Предлага се за BMW X4 M Competition и BMW X4 M.
BMW X4 M Автомобили F98 LCI 2021 BMW Head-Up дисплей

BMW Head-Up дисплей със специфични за М индикатори.

Пълноцветният BMW Head-Up дисплей със специфично за М изобразяване* проектира важните за пътуването информации директно в зрителното поле на водача. Специфичното за М изобразяване може да бъде активирано с натискане на бутон, за да се изобразяват и включената предавка, оборотите под формата на динамична лента с Shift-Lights за оптималните моменти на превключване на предавките и указанията на навигационната система. * Специфичните за М функции се предлагат за BMW X4 M Competition и BMW X4 M
BMW X4 M Автомобили F98 LCI 2021 Поле за управление на средната конзола

Поле за управление на средната конзола.

В удобната зона за управление на средната конзола с бутона М MODE* под бутона Старт/Стоп можете за променяте съдържанията на индикаторите. Още по-голям избор при конфигурацията на характеристиките на автомобила осигурява бутонът SETUP*. С него се отваря менюто за индивидуални настройки на динамиката на управлението. Другите бутони изключват или включват отделните асистиращи системи. * M MODE и SETUP се предлагат за BMW X4 M Competition и BMW X4 M.
BMW X4 M Автомобили F98 LCI 2021 Facelift Червен бутон Старт/Стоп

Червен бутон Старт/Стоп.

Червеният бутон Старт/Стоп* служи за безключово стартиране на двигателя, след като автомобилът е отключен. С него също така се изключва двигателят. Ключът на автомобила се разпознава автоматично, без да е необходимо поставяне на ключа. * Червеният бутон Старт/Стоп се предлага за BMW X4 M Competition и BMW X4 M.
BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key превръща съвместимите смартфони* в автомобилен ключ. За отключване просто поставете смартфона до дръжката на вратата, преди стартиране на вашето BMW го поставете в поставката за смартфон. Освен това можете да изпратите BMW Digital Key на до 5 приятеля.

*BMW Digital Key е съвместим само с подбрани смартфони. Списък на съвместимите смартфони можете да намерите на bmw.com/digitalkey. Предпоставка за ползването на BMW Digital Key е оборудването Teleservices.

BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Remote Software Upgrade контролен дисплей

Remote Software Upgrade.

Най-новата версия на софтуера винаги на борда. С Remote Software Upgrade вашето BMW винаги ще бъде актуално. Можете просто да изтеглите актуализацията чрез My BMW App или чрез SIM картата, инсталирана в автомобила, и след това да ги инсталирате. По този начин се активират и други налични функции във вашето BMW.

BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Smartphone Integration контролен дисплей

Smartphone Integration.

Не искате да се лишавате от функциите на своя смартфон във вашето BMW и да го управлявате, както сте свикнали? Със Smartphone Integration вашият автомобил поддържа Apple CarPlay® и Android Auto® чрез безжична връзка между смартфона и автомобила. По този начин можете удобно да ползвате обичайните функции и различни приложения директно на контролния дисплей.

BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Пакет Connected Professional

Пакет Connected Professional.

Комбинация от три дигитални услуги. Възползвайте се от навигацията в реално време, наличността на любимите ви приложения и на още по-висок уют във вашето BMW чрез комбинацията от звук и климат.

BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Телефония с безжично зареждане

Телефония с безжично зареждане.

Телефонията с безжично зареждане включва поставка с функция за безжично зареждане. Свързването с антената на покрива осигурява по-добро приемане на сигналите от мобилната мрежа. Чрез Bluetooth едновременно могат да бъдат свързани два мобилни телефона и един аудиоплеър.
BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Асистент за шофиране Professional

Асистент за шофиране Professional.

Асистентът за шофиране Professional предлага оптимален комфорт и сигурност при критични или монотонни ситуации на пътя. Освен съдържанията на Асистента за шофиране той включва и Асистент за завиване и водене в лентата с разширени функции, Асистент за аварийно спиране, както и Асистент за поддържане на лентата с активна защита срещу страничен удар.
BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey BMW, гладен съм.“ BMW Intelligent Personal Assistant ще намери най-близкият ресторант и веднага ще планира маршрута. Но той може и много повече. Вашият личен асистент ви подпомага и по отношение на автомобилните функции. Той ще ви обясни полезните функции. Така ще можете да управлявате вашето BMW напълно интуитивно и лесно.

BMW X4 M Автомобили F98 G02 LCI 2021 Facelift Асистент за паркиране Plus контролен дисплей

Асистент за паркиране Plus.

Пакетът оборудване Асистент за паркиране Plus облекчава паркирането и маневрирането на автомобила. Той включва камерите “Птичи поглед” включително Top View и Panorama View, както и страничната помощ при паркиране, функцията за аварийно спиране Активен контрол на дистанцията при паркиране и Асистента при паркиране с надлъжно и странично водене, както и Асистента за движение на заден ход.

ТЕХНИЧЕСКИТЕ ДАННИ НА BMW X4 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW X4 M Competition и други модели.

Мощност в кВт (к.с.): 

375 (510)

Максимален въртящ момент в Нм: 

650

Ускорение 0-100 км/ч в секунди:

4,2

Среден разход на гориво в л/100 км:

10,8–10,5

BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021 изглед отстрани в покой
BMW джанти и гуми EС етикет за гуми снимка отблизо

BMW ДЖАНТИ И ГУМИ.

Ние подлагаме гумите на нашите автомобили на най-строги тестове с до 50 различни критерии за качество – значително повече от предписаното от единния регламент за етикетиране на гуми, който се прилага в цяла Европа. Тук ще намерите цялата информация за качествата на гумите, използвани от BMW.

BMW X4 M АВТОМОБИЛИ: BMW M PERFORMANCE ЧАСТИ.

Изключително спортни оборудвания за BMW X4 M Competition и BMW X4 M.

BMW X4 M Competition и BMW X4 M се отличават с екстремно спортен и динамичен дизайн. С висококачествените оборудвания на BMW M Performance части допълнително подсилвате състезателния характер на автомобила - и подчертавате високите динамични амбиции с допълнителни, специфични за М акценти.

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance Декоративна радиаторна решетка Карбон.

Демонстрирайте характер: Рамката на M Performance предната декоративна решетка е изработена от висококачествен карбон. За особено изискана, спортно-индивидуална визия.
M Performance капачка на резервоара Карбон BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance капачка на резервоара Карбон.

Детайлите са решаващи: M Performance капачката на резервоара Карбон подчертава спортно-индивидуалната визия на автомобила.
M Performance Карбонови корпуси на външните огледала BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance Карбонови корпуси на външните огледала.

M корпусите на външните огледала са 100% от карбон и са изработени старателно на ръка.
M заден дифузор от карбон BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

M заден дифузор от карбон.

М задният дифузор от карбон осигурява още по-спортна визия на автомобила и по впечатляващ начин подчертава мъжественото излъчване на автомобила.
M Performance Pro волан BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

M Performance Pro волан.

С характерната си форма и подчертаната зона за хващане от Alcantara воланът осигурява неподражаема атмосфера от моторните спортове в кокпита.
Покритие на антената M Performance Aramid BMW Х4 М Competition F98 LCI Facelift 2021

Покритие на антената M Performance Aramid.

Един визуален и в същото време функционален акцент върху покрива на автомобила: покритието на антената M Performance Aramid
BMW X4 2021 G02 LCI Facelift Brooklyn Grey metallic

THE X4

BMW X4 e Sports Activity Coupé (SAC) със силен характер, който е спортен член на семейството BMW X: самоуверен, динамичен и с изразителен дизайн. С множество иновативни технологии, които осигуряват чиста радост от шофирането.

ЦЕНИ, ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

ФИНАНСИРАНЕ И ЛИЗИНГ НА BMW X4 M АВТОМОБИЛИ.

BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 BMW Individual Sao Paulo Yellow metallic изглед отстрани с модел

Със създадените по мярка финансови продукти на BMW Финансови услуги вие достигате бързо и гъвкаво до целта. Финансиране или лизинг - всяко от нашите предложение е адаптирано индивидуално към вашите потребности и желания. Научете повече за атрактивните решения за финансиране или подходящата оферта за лизинг за вашето BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i или BMW X4 M40d.

КОНСУЛТАЦИИ И УСЛУГИ ЗА BMW X4 M АВТОМОБИЛИТЕ.

BMW Обслужване на клиенти

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ?

За въпроси, детайлна информация или конкретни оферти за BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i или BMW X4 M40d може да се обърнете към най-близкия дилър на BMW. Нашите компетентни BMW сътрудници с удоволствие ще ви консултират индивидуално по телефона или директно на място.

BMW УСЛУГИ ЗА BMW X4 M АВТОМОБИЛИТЕ.

Сервизни пакети и сервизни предложения за BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i и BMW X4 M40d.

BMW поставя стандарти и в областта на услугите и при нужда винаги е на ваше разположение за вас и вашия BMW X4 M Автомобил. Благодарение на BMW помощ при повреди и злополуки нашите експерти денонощно са на ваше разположение при инциденти - и то 365 дни в годината. Благодарение на иновативните BMW Телеуслуги вашия BMW Х4 М Автомобил напълно автоматично препраща съобщенията за нужда от поддръжка и съобщенията за повреди към вашия BMW сервизен партньор, който впоследствие се свързва с вас. С услугите на BMW Service Inclusive тези и други сервизни услуги се покриват финансово по време на срок, избран от вас. Повече време за важните неща в живота: С разнообразните сервизни услуги на BMW вие винаги сте в сигурни ръце.

BMW Service Inclusive жена пред дилърство на BMW

BMW Service Inclusive.

Просто се отпуснете и се концентрирайте само върху това, което е наистина важно - спортната радост от шофирането с вашето BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i или BMW X4 M40d .Това е възможно с BMW Service Inclusive. Защото трябва да заплатите само веднъж за услугата и в бъдеще всички включени услуги по поддръжката и обслужването в срок по ваш избор са финансово обезпечени за срока на договора.

Научете повече
BMW Телеуслуги жена гледа смартфона си и отваря вратата на своето BMW

BMW Телеуслуги.

С иновативните Телеуслуги на BMW ConnectedDrive вие не трябва да се притеснявате за нищо във вашия BMW X4 M Автомобил: При нужда от поддръжка или при повреда те подават всички важни информации за автомобила към вашия предпочитан BMW сервизен партньор. След това той се свързва с вас, за да уговорите час. Можете да разчитате на бързо и безпроблемно сервизно обслужване и не трябва да се грижите сам за всичко. Единствената предпоставка: Регистрирали сте вашето BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i или BMW X4 M40d онлайн в портала BMW ConnectedDrive и сте избрали сервизен партньор. Насладете се на това как BMW Телеуслуги ще направят живота ви по-комфортен.
Научете повече
BMW Пътна помощ и помощ при произшествие жена пред BMW

BMW Пътна помощ и помощ при произшествие.

Безплатната BMW Пътна помощ и помощ при произшествие е на разположение на всеки водач на BMW - и то 365 дни в годината. Едно обаждане - и нашите компетентни експерти са на ваше разположение - по телефона, а при нужда и на място.
Научете повече

Разход на гориво и СО2 емисии на BMW X4 M Автомобилите:

BMW X4 M Competition:
Среден разход на гориво в л/100 км: 10,9-10,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 248–238

 

BMW Х4 М:
среден разход на гориво в л/100 км: 10,9-10,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 247–238

BMW X4 M40i:
среден разход на гориво в л/100 км: 9,5-8,7
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 216–198

BMW X4 M40d:
среден разход на гориво в л/100 км: 7,3-6,5
CO2 емисии в г/км (комбинирани): 191–171

Официалните данни за разхода на гориво и СО2 емисиите са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година нови автомобили официалните данни са налични само според WLTP Повече информация за методиките WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp

Прочети повече

Официалните данни за разхода на гориво, СО₂ емисиите, разхода на електроенергия и електрическия пробег са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания (в случая за германския пазар). За сертифицираните след 01.01.2021 година автомобили официалните данни са налични само според WLTP. В допълнение, съгласно регламент на ЕС 2022/195, стойностите на NEDC вече отпадат в сертификатите за съответствие на ЕО от 1 януари 2023 г.

Повече информация за методиките NEDC и WLTP може да намерите на www.bmw.de/wltp

Повече информация за официалния разход на гориво и официалните специфични СО₂ емисии можете да намерите в брошура, която се разпространява безплатно от дилърите на BMW.

Прочети повече

Разход на гориво и СО₂ емисии на BMW X4 M Автомобилите:

 • BMW X4 M Competition:
  Среден разход на гориво в л/100 км: 10,9-10,5
  CO₂ емисии в г/км (комбинирани): 248–238

  BMW Х4 М:
  среден разход на гориво в л/100 км: 10,9-10,5
  CO₂ емисии в г/км (комбинирани): 247–238

  BMW X4 M40i:
  среден разход на гориво в л/100 км: 9,5-8,7
  CO₂ емисии в г/км (комбинирани): 216–198

  BMW X4 M40d:
  среден разход на гориво в л/100 км: 7,3-6,5
  CO₂ емисии в г/км (комбинирани): 191–171

  Официалните данни за разхода на гориво и СО₂ емисиите са измерени в съответствие с тестовия цикъл VO (EU) 715/2007 във версията, валидна за този модел. WLTP данните отчитат диапазона при всички възможни допълнителни оборудвания. За сертифицираните след 01.01.2021 година нови автомобили официалните данни са налични само според WLTP Повече информация за методиките WLTP и NEDC може да намерите на www.bmw.de/wltp